• 9.377.366 stemmen

Geregisseerd door: Joel Schumacher

Met onder meer: Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet

Releasedatum: 5 januari 2012

Plot Trespass

"When terror is at your doorstep. You can run. Or you can fight."

Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Meneer Bungel schreef:

''This film broke the fastest-ever-from-theaters-to-Home-Video record previously held by 2003's From Justin to Kelly. That film took 29 days to get to DVD, Trespass made it in only 18.'' bron.

Wat een idee ook om dit in de bioscoop uit te brengen.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Is ook niet echt verwonderlijk. Getuigt wel van durf om deze überhaupt in de bios te laten verschijnen.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

De namen Schumacher - Cage - Kidman zullen hier alles mee te maken hebben. Maar de marketeers onderschatten de mensen wel, die heel goed geïnformeerd zijn voor ze naar de bioscoop trekken.

avatar van Jaarme

Jaarme

Slechte film heb hem met moeite afgekeken

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

Ja, wat moet ik hier nou over zeggen.. Ik wist dat deze film slechte recensies had ontvangen, maar heb het toch maar gewaagd. Zie nu zelfs dat deze film in de bios draait. Nou, één tip: spaar je de moeite, het is een enorm fiasco.

Schumacher is volledig het spoor bijster lijkt het wel. Nu kwam er de laatste jaren al niet veel soeps van zijn hand, maar wat hij nu aan filmliefhebbers durft te tonen slaat werkelijk alles. Er is gewoon helemaal niets goed aan dit gedrocht. Cage en Kidman acteren als volslagen idioten. Er zit geen logica in de film, de plotwendingen zijn waarschijnlijk bedacht door een varken en wie de schurken gecast heeft kan rechtstreeks opgenomen worden in een kliniek.

Ik ga er ook geen woorden meer aan vuil maken. Dit mag de naam film niet eens dragen. Tip voor iedereen: sluit je helemaal af voor alles wat met dit misbaksel te maken heeft. Een ster voor dat het binnen anderhalf uur afgelopen was.

avatar van lagaiske

lagaiske

Ondermaats.Toch wel vrij onbegrijpelijk dat dit in de bio gaat komen!

Eentje om snel weer te vergeten.

Zelfs Cage en Kidman slagen er niet in deze film overeind te houden.

Ok, de film was niet super, maar die dochter, heerlijk

avatar van lagaiske

lagaiske

Perfectly clear schreef:

Ok, de film was niet super, maar die dochter, heerlijk

Haar naam is Liana Liberato en speelt de pannen van het dak in de aangrijpende film Trust!

Moet je zeker eens de kans geven.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Heftige thriller met emoties, confrontaties, zenuwslopende dialogen en het nodige geweld. Cage is overtuigend genoeg, Nicole Kidman leek echter een paar wijntjes op te hebben. Van tevoren had ik geen clue waar Trespass over zou gaan en het bleek zich grotendeels te beperken tot een huiskamer. Een belemmering is dat niet en ook hier vind ik het weer knap hoe ze je anderhalf uur geboeid weten te houden in één ruimte. Weliswaar chaotisch op sommige momenten en niet alles is even vanzelfsprekend zoals de inbreker die verliefd was op Sarah maar mits je een beetje meegaat met de gebeurtenissen neemt dat de spanning niet weg. Leuke verassing tussen alle grootschalige fabricaties.

avatar van krinus86

krinus86

Matige film! Had hier veel meer van verwacht naar aanleiding van de trailer. Zeer rommelig en ongeloofwaardig verhaal

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Nooit gedacht dat Schumacher Batman & Robin kon evenaren maar ik zat er toch flink naast. Wat was dit toch tenenkrommend slecht, in de negatieve zin van het woord.

Wel vooropgesteld dat ik duidelijk merkte dat ik dit soort home invasion verhaaltjes meer dan zat ben. Spanningsloos, slecht geschreven, acteerwerk waar menig pornoacteur zich voor zou schamen en het script. Tja, hoe je hier ooit groen licht voor hebt kunnen krijgen. Met Phone Booth bewees Schumacher dat ie best een boeiend schouwspel op één locatie kon laten afspelen maar wat ie hier laat zien. Nog nooit vertoond.

De twists die zich in rap tempo opvolgen zijn echt lachwekkend slecht, zoveel onlogica, totaal geen coherentie en de film oogt dan regieloos. Enorme chaotische puinzooi en wat vooral Cage aan acteerwerk laat zien is beangstigend. Op afstand de slechtste performance die ik ooit heb gezien. En ik heb toch aardig wat low budget crap gezien waar e cast regelrecht van straat is geplukt. Ook de toewerking naar de twists toe is zwaar onder de maat, spanningsboog ontbreekt volledig. Eén en al amateur hour, en zelfs mijn zwak voor Liberato werkt geen ene reet. Zo'n wanprodukt heb ik in jaren niet gezien en er nu maar over ophouden, de ergernis komt weer naar boven .

avatar van modern

modern

Na het lezen van sommige slechte reactie's verwachtte ik eigelijk niet veel van de film.!! Maar ik vondt het wel een lekker wegkijkertje,met plezier uitgekeken.Heeft me geen moment verveeld.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Dit vind ik nou echt heel weinig aan! In het begin, de circa eerste 15 minuten had ik er nog wel zin in, maar het gaat van matig naar slecht naar triest. De film bereikt het dieptepunt wanneer Sarah Miller één van de inbrekers overmeesterd met een injectienaald. Ongeloofwaardig slecht! Ongeloofwaardig goed vind ik niet erg, maar dit wel! Het acteren is over het algemeen wel aardig, maar daar houd het positieve dan ook wel mee op. Joel Schumacher wist (inderdaad) met Phone Booth echt iets goeds te neer te zetten in enkel een telefooncel. Dit scenario speelt zich alleen af in een huis, maar dit is gewoon echt kut! Ik vond er geen klap aan!

avatar van daxclusive

daxclusive

Sterke film, spannend en goed geacteerd.

In het begin had ik mijn twijfels, maar de 91 minuten maakte het prima af.

avatar van thuisteler

thuisteler

mager verhaal.. had meer verwacht.

doet denken aan Hostage met Bruce Willis

avatar van queenie

queenie

Leuke film en voorbij voordat je het weet. 3,5*

avatar van Keane1983

Keane1983

Spannende Thriller, waar je geboeid naar blijft kijken van het begin tot het einde.
Ook deze film kent zijn clische's, maar dat maakt deze film er niet minder om.
Deze film doet inderdaad een beetje denken aan "Hostage" of "the panic room".
Score is prima alsook het acteerwerk.
De film krijgt van mij een 3,5* Omdat het verhaal wel beter uitgewerkt had kunnen worden.
Ook het einde ging voor mijn gevoel net allemaal iets te soepel en te gemakkelijk.
Leuk gevonden vond ik de gesprekken tussen cage en zijn gijzelaars, die stuk voor stuk toch echt wel goed gecast zijn.
Al met al een leuke en spannende popcorn film die je zeker wel een leuke tijd gaat bezorgen (althans, dat vind ik)

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Redelijk spannende film met een heel aardig script. Zal vast niet zo lang "blijven hangen" maar toch leuk vermaak.

avatar van peetje-v

peetje-v

standaard verhaal, als hij eedn half uur duurde vond ik hem oke, de extra uur was onzin

Een enorm fiasco dat ook nog eens in de bios draait..Wat een flutfilm zeg..Het enige mooie in de film was Liana Liberato(dochter) en voor de rest gooi ik'm weg..

avatar van pieterTk

pieterTk

Goede film, alleen jammer van het (makkelijk te voorspellen) einde. Ik vind een film sowieso al minder als er aan het einde een stapel geld wordt verbrand, want dat is zo ongeloofwaardig... 3*

avatar van Zinema

Irritant onderhoudend.

Ondanks de cast en regisseur Schumacher, excelleert Trespass in middelmatige thrillerclichés. De film weet nergens te boeien, spanning op te wekken of ook maar iets in het voordeel te doen van de kijker. Onderhoudend is deze film, over een man die zich onder een roofoverval probeert uit te kletsen, wel. Maar dan meer uit irritatie.

Matig.

avatar van b00ts

b00ts

Nog niet eens slecht gespeeld, maar een flinterdun verhaal met allerlei toevalligheden en hele knullige boefjes.

avatar van left71

left71

Lekkere actie, onderhoudend, zeker geen hoogvlieger. Wel wat zwak in het acteren en de spanning tussen de personages kon beter uitgewerkt worden, zou de film meer 'body' gegeven hebben.

avatar van Miss Lola

Miss Lola

Geweldige film, alhoewel Nicholas Cage niet echt briljant was. Op de een of andere manier kijk je toch altijd naar Nicholas Cage die nooit echt overtuigend speelt. Maar gelukkig maakt Kidman alles weer goed.

Goed verhaal, goede acteurs, veel spanning!

avatar van jerry r

jerry r

wat een gedoe zeg .

Zeer rommelig en ongeloofwaardig verhaal

avatar van Jozz

Jozz

Zo slecht als ik velen over deze film hoor, heb ik 'm niet ervaren, maar Trespass laat inderdaad wel heel wat steken vallen.

Er zit voldoende spanning in en ik vind de rollen van Cage, Kidman en Liberato best oke. De film begint goed en schept verwachtingen voor een spannend verhaal. Waar het vervolgens vooral misgaat is in het volkomen chaotische script. De plottwists slaan nergens op en zijn eerder teleurstellend dan verrassend. Met name in de tweede helft van de film vraag je je af waarom dit verhaal zo rommelig uitgewerkt is. Daar komen de tenenkrommende rollen van de bad-guys nog bij, wat een stel malloten... de volle 10 punten wat betreft ongeloofwaardigheid.

Jammer... de potentie was er, maar de uitwerking had zoveel beter gekund.

avatar van m1701

m1701

De film begon goed en bleef lang spannend

maar richting het einde werd er zoveel "rotzooi" bij gehaald dat het

bijna ongeloofwaardig werd, vond het toen wat rommelig.

Maar de spanning was erg goed!

ps. niet de moeite waard om in de bios te zien

avatar van Raffael77

Raffael77

Prima film met prima acteer werk.

avatar van HASCH

HASCH

Vanwege de namen Nicolas Cage en Nicole Kidman had ik meer van deze film verwacht. Heb de film afgekeken omdat er toch wel spanning in zat. Maar het verhaal is zeer ongeloofwaardig.