Genre: Misdaad / Thriller
Geregisseerd door: Joel Schumacher
Met onder meer: Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet
Releasedatum: 5 januari 2012
Plot Trespass
"When terror is at your doorstep. You can run. Or you can fight."
Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.
Kyle Miller
jarno1975 (moderator series)
Cage en Kidman. Dat kan alleen maar goed worden
narva77 (crew films)
Joel Schumacher!!
Heeft een aantal goede films gemaakt (Phone Booth, Tigerland, St. Elmo's Fire). Afgezien dan van die Batman-flops...
Pete_033
Cage en botoxpopje Kidman kan interessant worden. Het wordt in ieder geen over-the-top actiefilm waarvan Cage de laatste tijd genoeg heeft gemaakt. Het wordt tijd dat hij zijn acteercarriere weer oppakt en goede rollen kiest.
TragieStar.*
Hmm, ben erg benieuwd, al hoef ik Cage echt niet te zien
Dan maar voor het verhaal en Kidman
Lexcoaster
Cage is een prima acteur hoor. Hij heeft de laatste tijd alleen wel last van een slechte scriptkeuze.. Al denk ik dat deze film nog best wel eens interessant zou kunnen worden.
melvddonk
Hmm, ben erg benieuwd, al hoef ik Cage echt niet te zien
Dan maar voor het verhaal en Kidman
En voor Liana Liberato!
TragieStar.*
Pete_033
Het zou een mooie poster geworden zijn, als hun hoofden niet nep waren geweest.
Tja Kidman is tegenwoordig een soort van botox paspopje zonder enige menselijke gevoelens trekjes. Het is nog een wonder dat ze rollen krijgt want ze kan niet meer acteren na die botox overdosis
sofripa
Na Strawdogs trailer alweer huiselijk geweld! Het wordt nog een warme herfst en winter!
misterfool
De laatste tijd is Nicolas Cage weer erg goed bezig, dus deze ga ik zeker bekijken.
Nicolage Rico
- 20219 berichten
Het zou een mooie poster geworden zijn, als hun hoofden niet nep waren geweest.
Dat is juist het mooie aan de poster.
ralfsjam
Dacht dat er nooit een einde aan zou komen. Wat een lange zit voor zo'n korte film... Zo transparant als dat hij was en rommelig, zo graag wilde ik de aftiteling zien. Nu waren het al niet mijn 2 favourite acteurs, maar dacht: bij 2 van deze namen en zo'n opkomend talentje, zal het wel een aardige film zijn. Maar helaas.... 125 keer zou iemand, iemand anders neer schieten, maar telkens gingen ze eerst praten en luisteren... Pfffff....
Niet mijn kopje thee...
Hollywood prut
Loisb
Een fijne wegkijker. Geen topper, maar ook niet slecht. Twee bekende namen en de derde begint ook bekender te worden. Ik heb het over Liana Liberato. Acteren (Trust kan ze en ze ziet er ook leuk uit.
De actie is degelijk, net als het verhaal. Gewoon niet te veel bij nadenken.
witboek
Zonder Nicolas Cage en Nicole Kidman zou deze film een flopper zijn.
ralfsjam
Zonder Nicolas Cage en Nicole Kidman zou deze film een flopper zijn.
Met deze 2 ook!
Fisicboy
Heb genoten van deze film, niet fantastisch maar fijn tijdverdrijf en een (onverwacht) origineel verhaal
4* van mij
madmax1
Slappe hap.
Niks origineel praten schreeuwen praten,met tegenzin afgekeken,had wel wat meer verwacht.
hannes64
- 1926 berichten
Viel mee.....gewoon een leuke wegkijker.
1 keer zien, en links neerleggen.
Er zaten wel leuke fragmenten in, zoals alleen Schumacher `t kan.
Cage speelt aardig, alleen als ik die lippen van Kidman al zie, ga ik over m`n nek, ik snap bij god ook niet waarom ze dat heeft gedaan, zonder die botox had ik Kidman veel en veel liever.
Anyway.........aardige thriller.
Filmkriebel
Ook met Schumacher gaat het niet goed. Over deze thriller valt weinig positiefs te zeggen : veel twists die niet zo verrassend overkomen, veel geloop van de één naar de ander, veel geschreeuw en verder mist deze gijzelfilm van alles om te boeien. Integendeel kiest het verhaal steeds het meest voor het hand liggende. Dat die gijzelnemers niemand zouden vermoorden, daar was ik al van den beginne van overtuigd. Maar ja, Schumacher is altijd al een crowdpleaser geweest. Flauw.
Movie-Addicted
Totaal met hannes64 eens... Hoop ongeloofwaardigheid. Leuke wegkijker, that's all.
*2.5

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Matchstick Men