• 9.373.533 stemmen

Geregisseerd door: Joel Schumacher

Met onder meer: Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet

Releasedatum: 5 januari 2012

Plot Trespass

"When terror is at your doorstep. You can run. Or you can fight."

Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.

avatar van Rocky#Horror

Rocky#Horror

een vreselijk chaotisch en inhoudloze film. Voor mij hebben Nicolas Cage/Nicole Kidman hun beste tijd wel gehad.

avatar van nairobi

nairobi

hoop geschreeuw.

soms een aardig momentje

Het geheel is zeer slecht.

avatar van XanderJ

XanderJ

Waardeloos! Mijn god wat heef ze toch met haar gezicht gedaan?

avatar van rolfgizmo

rolfgizmo

doe die kluis open, dat hoor je de hele film door... matige film

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Zonde van je tijd, afrader. Heel mager rommelig verhaaltje, nog slecht gespeeld ook.

avatar van JaZo

JaZo

Tjonge jonge... eigenlijk vind ik het nog niet eens twee sterren waard. Mijn twee sterren zijn alleen maar uit respect voor Nicolas Cage en Nicole Kidman. Deze acteurs hebben prachtig werk geleverd maar ze lijken met deze film in snel tempo af te glijden naar de B-producties.

Trespass lijkt meer op een amateuristisch toneelstuk als op een speelfilm. Het is inderdaad een rommelige vertoning, meer kan ik er niet van maken.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Heb net Secuestrados (2010) zitten kijken. Net zo iets, maar dan stukken beter!

avatar van Thieu92

Thieu92

Een hoop geschreeuw en gevloek, weinig inhoud.

Zwaar teleurgesteld in beide iconen van Hollywood. Tot vervelens toe uitgekeken, jammer.

avatar van MMXMMX

MMXMMX

Erg vermakelijke film ik henb genoten

avatar van tal1b

tal1b

XanderJ schreef:

Waardeloos! Mijn god wat heef ze toch met haar gezicht gedaan?

in the rabbit hole vallen die siliconen nog meer op met dr eendebekje. Trouwens nicolas cage is alles ook behoorlijks trak getrokken. Zonde, geloofwaardigheid wordt er niet beter op. Maar dit geld helaas voor de meeste holywood spelers. Net als Tom Hanks in zn laatste film, hoezo geen voorhoofdrimpels meer Plastic fantastic. Kunnen beter in de animatie gaan

avatar van tal1b

tal1b

ralfsjam schreef:

Heb net Secuestrados (2010) zitten kijken. Net zo iets, maar dan stukken beter!

thnks voor de tip, ga deze opzoeken

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Kon toch niet voorkomen dat Nicolas Cage een oude kop heeft gekregen. Een opgeblazen rare kop. Een vreemde acteur, hij heeft goeie rollen gespeeld, was eigenlijk echt een belofte, maar hij maakt en speelt met het zelfde gemak de slechtste rollen. Hij zal er financieel niet armer van zijn geworden, maar artistiek gezien vind ik het bij hem altijd wel wat zonde.

avatar van markel66

markel66

Thanks voor de reacties, ff verder kijken dus

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Mwah, dit was nog best vol te houden! Goed verhaal en leuke rollen voor Kidman en Cage!
Het werd alleen vervelend dat telkens als het goed ging er ook gelijk weer wat verschrikkelijks stond te gebeuren. Daardoor wat veel van het zelfde wat op een gegeven moment voor een tikje verveling zorgt.

Vond de slot scène overigens ook over de top! Begrijp het nut van de verbande dollartjes niet echt.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

tal1b schreef:

Zijn die gezichten op de poster dan toch echt?

avatar van BeKOS

BeKOS

snap niet dat mensen de film zo afkraken. gewoon lekker wegkijken. hoofdrolspelers worder er idd niet mooier op. maar wie wel.

avatar van ayko7

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

ayko7 schreef:

Echt Scandalisch slecht...wat een kaos en vol kwac in de film..:(

Je antwoord is mooi in lijn met de kwaliteit van de film

avatar van DiDa

DiDa

Wat een verschrikkelijke film is dit. Er gebeurt daadwerkelijk niets in deze film. Hij kabbelt maar voort en een hoop geschreeuw wordt afgewisseld met ontelbare ontsnappingspogingen. Ook de dialogen zijn verschrikkelijk slecht en zeer ongeloofwaardig. Niet te begrijpen dat Cage en Kidman hiervoor getekend hebben. Ik geef het niet gauw maar deze film krijgt van mij echt maar 1 ster....

avatar van Macmanus

Macmanus

Matig.

Best opvallend eigenlijk. Kidman, Cage en Schumacher toch wel wat namen van weleer. Maar nu is het niet eens meer genoeg om in de US de bioscoop te halen. Niet heel opvallend. De film straalt op de automatische piloot extreem ernstig uit. Script is achterhaald. Van die goedkope script dingetjes. Meisje gaat naar feestje, jongen laat even zien dat er 200k in de kluis ligt. Later in het verhaal;" o ja ik weet nog wel waar 200k ligt". Heel slecht is het verder ook weer niet. Nou mag dat ook wel, het waren ooit toch wel goede acteurs en de regisseur is nou ook geen rookie meer. Maar in dat opzicht is het ook weer des te erger dat ze hier mee durven komen.

In de prullenbak ermee. Zonde ook van die Kidman, vroeger zo mooi en nu volgespoten met botox. What a shame.

2 sterren.

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Niet onaardig (rest volgt)

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

En wordt dan nog in de bioscoop uitgebracht ook

avatar van barcam

barcam

Aangename pulp met beperkte locatie en personages. Veel verrassende wendingen en verveelt geen seconde. Is allemaal heerlijk over de top en ver gezocht maar leuk kijkvoer.

avatar van henkula

henkula

tal1b schreef:

Zijn die gezichten op de poster dan toch echt?

ja en nee.

avatar van henkula

henkula

Filmkriebel schreef:

En wordt dan nog in de bioscoop uitgebracht ook

nu vast niet meer.

avatar van pvl63

pvl63

De hele film zat ik te wachten op ...het verhaal op....interessante ontwikkelingen. Het kwam erg rommelig en weinig doordacht over allemaal. Cage en Kidman doen hun best maar het scenario rommelt. Cage ziet er niet best uit in deze film, dikke kop.

Deze film slaat de plank goed mis wat mij betreft. De rovers zijn een stelletje amateurs die zich erg makkelijk laten afleiden. Cage speelt zogenaamd een slimme zakenman die deals probeert te sluiten met zijn belagers. Blijf je dat doen als je hand in gruzelementen geslagen is en als je een knieschot hebt gekregen??? Lopen en terug vechten kan volgens mij dan zeker niet.

Zonde van het geld, zonde van mijn tijd.

2 Sterren omdat ik ben blijven zitten.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Chaotische film met een suffe Cage en een iets betere Kidman. Cliché's in overvloed maar toch vermakelijk zeker het laatste half uur.

avatar van westsaid013

westsaid013