• 9.373.983 stemmen

Geregisseerd door: Joel Schumacher

Met onder meer: Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet

Releasedatum: 5 januari 2012

Plot Trespass

"When terror is at your doorstep. You can run. Or you can fight."

Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een waardeloze film, Cage die maak steeds slechtere films.

avatar van Sankaman69

Sankaman69

Verhaal lijkt op Hostage, maar dan slechter!

Met deze cast had ik er meer van verwacht, zonde van mijn kostbare tijd dus!!

avatar van flyer

flyer

Geen hoogvlieger teveel plot wendingen en daardoor beetje veel ongeloofwaardig

avatar van comthil

comthil

aardige film.voldoende actie en spanning om te blijven kijken. wat mij betreft een goede actie thriller.

avatar van schram101

schram101

Past precies in het rijtje films dat Nicolas Cage de laatste tijd maakt. Nergens bijzonder, maar ook niet heel erg slecht. Het lijkt erop dat Cage dit graag doet de laatste tijd. De grote rollen krijgt hij waarschijnlijk niet meer aangeboden en dus duikt hij steeds in dit soort spul op. Soortgelijke move zien we ook bij Samuel L. Jackson.

Film is natuurlijk nergens geloofwaardig, maar hoewel dat geen groot probleem hoeft te zijn weet de regisseur het jammer genoeg nooit echt spannend te maken of de kijker te verassen. En dat is wel een probleem. Geen drama om te zien uiteindelijk maar ook eentje om weer snel te vergeten.

avatar van booyo

booyo

Waardeloze film, waarin werkelijk elke scène geforceerd over kwam. Overacting tot en met. De boeven deden te erg hun best om stoer over te komen, en de slachtoffers te erg om super getraumatiseerd te zijn. De hele film is een eindeloze herhaling van zetten: beetje bedreigen, beetje praten om deze bedreigingen niet tot waarheid te laten komen, beetje ontsnappen, en de meest nutteloze flashbacks om het verhaal zogenaamd te verduidelijken. Tot slot ook nog is een uiterst slappe ontknoping, waar de een na de ander het loodje legt. Drie keer niks. 91 minuten lijkt kort, maar is op deze manier ontzettend lang.

avatar van alexander75

alexander75

Mee eens, waardeloze film. Op een gegeven moment ga je je gewoon aan de personages irriteren.

avatar van yellowflag

yellowflag

viel tegen. hele hoop gedoe voor niets (in het verhaal)

avatar van Lens

Lens

Zelfs Hans Bjerno als aerial camera operator was slecht ! Wow

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Spannend ja, maar ook erg dom. Veel onlogische dingen komen hier voorbij, en de personages worden ook niet veel beter naarmate de film vorderd. De hysterische vrouwelijke overvaller had achterwege moeten blijven, eerder afbreuk dan een toevoeging voor de film.

Ook het vele geschreeuw maakt het allemaal niet beter, gauw verdiend voor acteurs van een a-film.

avatar van handelaar

handelaar

Als er al een vergelijking is met eerder genoemde 'Hostage' met Bruce Willis die op dit forum een beduidend beter gemiddelde heeft dan vind ik deze toch echt beter. Nicolas Cage en Nicole Kidman vervullen hun rollen goed zoals je ook mag verwachten van deze grote namen. Tuurlijk zijn er bepaalde dingen onlogisch (alhoewel wat is er nog onlogisch heden ten dage?), kun je je storen aan een bepaald karakter en wordt dit geen classic, maar al bij al best lekker 1,5 uur durend 'popcorn' kijkvoer.

Lang zo slecht nog niet!

avatar van mixmaster

mixmaster

niet echt mijn film , echt zo´n film waar telkens weer een ander verhaaltje komt als je denkt dat er aktie komt , en dat gaat maar door en door , praten , praten , praten.

ongeloofwaardig en vervelend , er had veel meer aktie in moeten zitten.

avatar van Eny

Eny

Ik moest mezelf dwingen om deze nietszeggende film tot het einde af te kijken, zodat ik hem nu mag beoordelen. Zelden heb ik me zo verveeld tijdens het kijken.
De personages en hun teksten zijn dom en nietszeggend. Hun handelingen ongeloofwaardig. Ik ben er nog niet uit aan wiens slechte acteerwerk ik me het meest heb geërgerd. Kidman en Cage zijn eentonig en weten niets in te brengen. Er wordt de hele tijd maar geschreeuwd, om het te dramatiseren hoe erg het wel niet is.
Er is geen opbouw in de spanning, de dialogen lijken wel een welles-nietes spelletje tussen de dieven en de familie en dat gaat maar door. De film is inderdaad een chaotische herhaling van dreigen, praten en vechten/ontsnappen met nutteloze flashbacks.

Een van de meest irritante dingen vond ik hoe dom iedereen eigenlijk is! Op de eerste plaats de politie! Of neem nou als voorbeeld de scene waarin die ene crimineel een lekker interessant persoonlijk verhaal over zijn moeder vertelt (hij doet zijn best slecht en ziek over te komen) en dreigt de nier van Cage's personage af te willen pakken... de familie schrikt. Niemand die bedenkt dat dit niet zomaar gaat, dat bijvoobeeld de bloedgroepen moeten matchen. Wat een onzin ook met die spuit... nee, over deze film valt niets goeds te zeggen.

avatar van caelers8

caelers8

Mr. Cage houd er alstublieft mee op.

avatar van arlas

arlas

te langdraadig en niet echt een aanrader

avatar van pindope

pindope

90 minuten ergeren ...jesus wat slecht ,heel jammer het had veel beter kunnen zijn.

avatar van Beffrey28

Beffrey28

Pfff wat een trieste films heb ik de laatste tijd gezien. Piranha DD, Hostel 3, Hunger Games en dan nu dit ook nog. Wat een drama.

avatar van Daan258

Daan258

Matige thriller.

Hij begon als een erg leuke redelijk spannende thriller, en deed me toen ook een beetje aan de film Hostage denken.
Maar later werd die helaas een stuk minder leuk. Het werd allemaal te voorspelbaar en het beetje spanning dat erin zat was helemaal weg.

Toch vond ik Nicolas Cage wel een aardig rolletje neer zetten. ik snap niet daar de zoveel negatieve reactie's over, ja het was zeker niet de beste film met Nicolas Cage maar hij deed het toch wel aardig.

Wel vond ik een fout bij het einde van de film. ( of ik moet het fout hebben) toen: Kyle op de grond lag en opeens die gozer in ze nek schoot, hoe kwam hij dan opeens aan dat wapen??
Heb ik dan wat gemist of klopt dat?

Verder was het toch wel een redelijke thriller voor als je ff niks te doen heb, maar er had veel meer in kunnen zitten.

avatar van Zeriel

Zeriel

Wat een warboel.

Nic en Nicole....!!!, ze doen zelfs hun best, maar het script is echt waardeloos. Het lijkt bijna wel of ze hun best gedaan hebben om er een slechte film van te maken. Nou gefeliciteerd, dat is helemaal gelukt.

Eigenlijk zou deze film in 20 minuten klaar moeten zijn, ze hebben echter de boel weten op te rekken tot de verplichte speelfilmlengte van bijna 1,5 uur (met de aftiteling).

Ik heb de film alleen uitgekeken omdat ik al uitgeteld op de bank lag toen ie begon.

avatar van tattoobob

tattoobob

Zo slecht is deze film nou ook weer niet

Cage heeft in slechtere gespeeld,leuk thrillertje met wat wendingen,leuk om te kijken als tussendoor.

avatar van Filmfan74

Filmfan74

Niet hoogstaand, maar zeker ook niet heel slecht. Als je originaliteit zoekt moet je niet bij deze film zijn, maar hij kijkt best lekker weg. Niet nadenken, niet storen aan net iets teveel wendingen, dan is 'ie prima te doen.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Behalve overkill aan wendingen en gebrek aan originaliteit zijn er verder nog een berg zaken om zich aan te storen.

avatar van Hedgehog84

Hedgehog84

Een standaard Nicolas Cage film, in dit tempo wordt hij nog de nieuwe Steven Seagal.

avatar van Morpheus73

Morpheus73

Een typische snel-geld-verdienen film voor niet de minste (Cage en Kidman)...

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Ik had hier meer van verwacht. Het is nooit echt spannend en geloofwaardig. Niets is wat het lijkt, maar in deze film werken de wendingen voor mij persoonlijk storend. Gewoon omdat het er zoveel zijn dat het totaal niet geloofwaardig meer is.

Ook de acteurs zijn niet allemaal super. Nicole Kidman acteert goed maar Nicolas Cage slaat de bal serieus mis. Om van de vrouwelijke overvalster nog maar te zwijgen

avatar van Tarkus

Tarkus

Prima thriller vind ik deze film.

Het samenspel tussen Cage en Kidman is puik en ook de dochter in de film gespeeld door Liana Liberato is verrassend goed.

Hoewel er al vele filmen met een gelijkaardige situatie als onderwerp zijn gemaakt, geeft deze film toch niet een déjà-vu gevoel.

Ik ben heel tevreden over deze film, hij heeft me meer geboden dan ik had verwacht.

avatar van edpret62

edpret62

Holy mother, Nicole hoe heb je je hieraan kunnen geven??

Voor het eerst in jaren een film niet afgekeken..tien minuten voor het einde gaf ik t op...mijn vrouw sliep toen al..

Echt, mensen..het is niets...niet spannend, niet leuk, niet verrassend,niet origineel..

Heeel gauw vergeten...streker nog...BEN 'm al vergeten!!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Je kijkt 80 minuten van de 90 en dan geef je het op?

avatar van mar007

mar007

vond het maar een zeer matige film.

was niet spannend en het acteerwerk viel mij erg tegen.

het kwam bij mij allemaal nogal onlogisch over.

jammer ik had er meer van verwacht aangezien dat ik films met nicolas cage meestal

wel goed vind.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

eOne heeft ook de laatste uitgaves op blu-ray encoderings fouten inzitten, zoals deze titel op blu-ray.

Inmiddels weet ik ook wat er aan de hand is, ze maken nu nog steeds dezelfde fout met andere nieuwe blu-ray uitgaves. Input levels zijn duidelijk verwisseld (0-255 <-> 16-235) waardoor het zwart dicht loopt. Alle details weg.

En de posterization + macroblocking maken het helemaal compleet.

En dit in de nieuwste uitgaves van de blu-ray's ze zijn gemailt daarover maar ze geven er geen donder om. Boycotten die handel.