• 9.373.163 stemmen

Geregisseerd door: Joel Schumacher

Met onder meer: Nicolas Cage, Nicole Kidman en Cam Gigandet

Releasedatum: 5 januari 2012

Plot Trespass

"When terror is at your doorstep. You can run. Or you can fight."

Een echtpaar (Nicolas Cage & Nicole Kidman) wordt gegijzeld door vier agressieve misdadigers die een grote slag willen slaan. Er ontstaan echter complicaties die voortvloeien uit een reeks aan onverwachte ontdekkingen van verraad en bedrog. Er blijken namelijk banden te zijn tussen de familie en de gijzelaars.

avatar van Oliveri

Oliveri

Goeie cast, weinig verhaal en inderdaad erg ongeloofwaardig.

avatar van Erbe

Erbe

deze film viel op zich nog mee. Zat niet veel verhaal in.

Ben op zich geen echte fan van Cage maar kan ook aan het script liggen. Als ik een film zie van Cage dan lukt hem alles, hij weet alles en doet alles..... Allemaal te overdreven vindt ik.

Ik denk, samen met Nicole wordt het misschien nog wat en heb het ook afgekeken. Zat wel even te kijken hoe zn dochter ineens weer boven stond na het feestje. was ze zo langs die inbrekers gekropen?

vindt het wel een 6je waard

avatar van Gerrie7908

Gerrie7908

Boring!!!!!! Echt een zuigfilm, zonde van mijn tijd. Wanneer gaat Cage nou weer eens een goeie film maken? En Kidman kan er niet nog meer plastic uitzien, wat een gedrocht.

avatar van extremezz

extremezz

Voor ik naar deze film begon te kijken wist ik al dat het ééntonig en voorspelbaar zou zijn en ra,het was zo ook...

Cage speelt niet slecht maar wel op automastische piloot en soms wat overdreven ,zonder cage en nicole zou deze film gewoon onder het stof verdwijnen zonder dat iemand hem maar gezien had .....

avatar van snarfje5508

snarfje5508

Met genoegen deze film bekeken. De vaart blijft er steeds goed inzitten en als kijker weet je dat het wel goed gaat aflopen. Wat dat betreft weer voorspelbaar. Acteerwerk is goed voor wat bij een dergelijk dun verhaal mogelijk is .Wat mij betreft dus de drie sterren wel waard.

avatar van madmax2011

madmax2011

vond hem goed krijgt van mij een 3

avatar van Pastaman

Pastaman

Wat een saaie film.

Kon het nog net uitkijken

Slechte regisseur

vond het wel een boeiende film

goed geacteerd van Nicolas Cage en het was makkelijk af kijken

avatar van gauke

gauke

Nicolas Cage heeft de laatste tijd geen geluk met de keuzes van films (zijn acteerprestatie is hier ook nog eens van een laag niveau en overgeacteerd): Trespass is een uiterst mager en slecht bedacht gijzelingsverhaal, vol met explosief geweld, gevechten, geschiet en bloed, die van minuut tot minuut meer gaat vervelen. Een thriller die geen "thrills" kent. Opnieuw een gemiste kans van Joel Schumacher; hij moet zoveel beter kunnen.

avatar van DragQueen

DragQueen

Aardige Thriller. Het acteerwerk van Cage en Kidman is redelijk, al ontbreekt de chemie tussen beiden. Het verhaal is verder nergens vernieuwend, en verloopt volgens de voorspelbare weg. Toch is het tempo wel goed, en oogt de actie verzorgd. 2,5 Ster.

avatar van timmietoot

timmietoot

Ja wat zal ik zeggen.. Zoek de verschillen met Hostage?

Ik vond het allemaal vrij ongeloofwaardig en het keek ook gewoon niet lekker weg.

Geen spanning gevoelt van een echte thriller.

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Nicolas deed het alleen goed.

avatar van mroffbeat

mroffbeat

Draak van een film, veel geschreeuw, weinig wol. Dan weer vast gebonden, dan weer vluchten, dan weer neer geslagen, dan weer vluchten, dan weer schreeuwen, dan weer vast gebonden,ndan weer vluchten, dan weer janken, dan weer kletsen, dan weer vast gebonden, dan weer vluchten..........x10

En dit alles in de keuken

Bleeeh

avatar van Ricochan38

Ricochan38

duidelijk voorbeeld van direct naar video/dvd film, kidman en cage draaien op de automatische piloot en dat maakt de film moeilijk uit te kijken aangezien het allemaal heel erg voorspelbaar is.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nederlandse release staat op imdb op 5 januari 2012.

avatar van Thampon

Thampon

Barslecht ! Een film die normaal 10min had moeten duren hebben ze hier uitgewerkt tot een herhaling van 90min. Slaagt gewoon nergens op... Cage heeft vanaf nu ook zijn slechtste vertolking ooit op zijn naam gezet.

avatar van Bassen

Bassen

Nu heb ik 5 sterren gegeven, niet omdat ik vind dat deze film dat waard is maar omdat ik van mening ben dat de waardering gemiddeld veel te laag ligt. Het is een matige film met redelijk acteerwerk.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Bassen schreef:

Het is niet toegestaan om op deze manier het gemiddelde omhoog te schroeven.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Dat klopt, stem verwijderd. Geef de film gewoon de beoordeling waarvan jij vindt dat ie hem moet krijgen.

avatar van gijsvogel

gijsvogel

Matig geheel,

Opzich prima tempo, maar een o zo oninteressant verhaal wat vlak is uitgewerkt.
De mogelijke plotwendingen (zoals bijvoorbeeld inmeniging van moeder Kidman met de gijzelaars) blijven onbenut.

Cage overacteert continue en laat zijn kwaliteiten dan ook thuis liggen bij deze.

Barst verder van de clichématige momenten waarbij je hardop denkt...: nou, schiet dan gewoon.

Neen, Onvoldoende 5/10 =2.5*

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Oef wat een slappe film is dit. Ongelofelijk dat een gerenommeerd regisseur als Schumacher samen met zulke topacteurs het voor elkaar krijgt zo'n draak te creëren.

Spanningsloos, vol clichés en vooral acteren zonder bezieling is wat Trespass haast tot een straf maakt om af te kijken. Zelfs met een speelduur van nog geen 90 minuten. Een verhaal vol met gaten dat zoveel twists kent dat je, ook mede door de rommelige montage, het overzicht compleet verliest van wie nu achter wie aan zit.

Alles aan de film is doorsnee, duizend keer beter gedaan en vooral nergens uniek. Ik heb geen moment of scene gehad die me aansprak omdat deze mooi, stoer, spannend of wat dan ook was. Enige positieve was wel dat het eind niet te langgerekt werd waardoor ik snel naar m'n bed kon.

Op zich geen slechte film maar met een regisseur en cast als dit mag je wel een heel stuk meer verwachten. Snel vergeten wat mij betreft.

avatar van Waku

Waku

Best wel goede thriller dit gijzelverhaal.

Ondanks dat het eigenlijk in een ruimte afspeelt verveelt de film zeker niet.

Psychologisch kat en muis spel tussen kidnappers en met name Cage als gijzelaar.

Maar ook tussen de gijzelnemers is niet alles koek en ei.

Behoorlijk spanningsveld dus gedurende 90 minuten

Geen topper maar wel eentje die het bekijken de moeite waard is

avatar van Waku

vond het wel een boeiende film

goed geacteerd van Nicolas Cage en het was makkelijk af kijken

avatar van Pica Pica

Pica Pica

Middelmatige film met slecht acterende Cage en Kidman. Flinterdun verhaaltje bovendien. Het enige zout in de pap komt van de bad guys. Jammer want met deze cast had ik een wat geloofwaardiger film verwacht. 2 sterretjes,een voor de moeite en een voor de boeven.

avatar van andijvie

andijvie

Het acteerwerk is naar mijn mening prima in deze film. De enige die een krappe voldoende haalt is de dochter. Verder halen ze allemaal een heel dikke voldoende. Het verhaal is te simpel om deze film een topper te maken. Maar de film is goed voor een prima avondje geboeid kijkwerk.

Ik geef 3.5 sterren, das een 7 .... ff snel omgerekend. xD

avatar van tal1b

tal1b

SaNDuTjE schreef:

helemaal mee eens, continue die vervelende twists de hele film door, zeer iritant.

2 * is veelste hoog gewaardeerd

paulo31 schreef:

en het was makkelijk af kijken

knap om het makkelijk af te kijken.

Was echt een draak van een film, heb het laatste uur met pijn en moeite afgekeken, en dat met 1,5 speed.

avatar van area51

area51

Waardeloos , geen toeval dat ie rechtsreeks naar dvd verband is...

avatar van domkey

domkey

Niet slechter dan de andere meuk die ons wekelijks in de strot geduwd wordt.

Waardering vind ik dus aan de lage kant.

7 op 10 voor een avondvullend no brainer.

avatar van Awake78

Awake78

Wat een slechte film. Heb deze nog in de bioscoop gekeken ook (wel in de Twin Towers in Kuala Lumpur, dat dan weer wel ) en zat me echt de gehele lengte van de film te vervelen. Zeer slecht onderhoudend en je hebt de hele film het idee dat er hetzelfde zich afspeelt en herhaalt. Zonder verassingen, een leuke plottwist of wat dan ook om maar een beetje uit de 'loop' te geraken. Vreemd ook dat 2 van zulke topacteurs hier aan meedoen en de regisseur ook geen onbekende is, hij zou toch beter moeten weten....

Dan die eindscene dat die ene gast z'n bloedeigen broer doodschiet voor een vrouw die die 1 of 2 x gezien heeft en niet eens voor hem kiest, tja toen zakte ik helemaal door de grond. Als je het helder bekijkt heeft de dochter helemaal geen toevoeging aan de film, terwijl ze dat wel zo doen overkomen (vooral in het begin).

Veel geschreeuw ook in de film, begint ook te irriteren op het laatst (nou...eigenlijk al na 10 minuten).

Erg matig.

avatar van Picker

Picker

Inderdaad behoorlijk irritant heen en weer geschreeuw continue.

Liefhebbers van bv operation repo die wel houden van zinloos geschreeuw tussen mensen zitten wel goed dus...

Ik heb de film afgekeken omdat ik toch af en toe wilde weten waar het heen ging en ook omdat ik wel vaker heb meegemaakt dat een film met cage en een dergelijke lage rating mij wel beviel, zoals bv the Wicker man of Season of the witch.

Helaas is 2.5 toch echt het maximale wat ik hier voor over heb.