Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 7 augustus 2003
Bekijk via Netflix
Plot Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
"The lady returns."
In het tweede deel van Tomb Raider moet Lara Croft (Angelina Jolie) op zoek naar een tempel waar een sleutel te vinden is tot "Pandora's Box". Als deze "box" geopend wordt, kan deze een kracht loslaten die miljoenen mensen hun levens kan ontnemen. Lara moet deze sleutel en 'box' eerder vinden dan Chen Lo, hoofd van een Chinees misdaadsyndicaat, die "Pandora's Box" wil vinden, en dan wil verkopen aan de hoogste bieder.
Lara Croft
Chen Lo
Xien
Nicholas Petraki
neo
ik wacht met spanning af tot deze uitkomt
en jan de bont als regisseur.alleen wel een beetje matig postertje met die lullige II erop geplakt.
Jordy
sja zelfknutsel dingetje zo te zien
maar goed voor films die nog in de maak zijn zijn we nooit zo streng, komen vanzelf wel beter posters tevoorschijn
(en OMFG wat kijk ik naar deze film uit... NOT
Phooze
Volgens mij word er teveel prijs gegeven in de trailer. Tis ook allemaal weer een beetje van hetzelfde.
neo
Ook al is het zowat een regelrecht kopie van deel 1, het draait alleen maar om Jolie natuurlijk
reeko
ik weiger deze film te kijken, hele tijd afrukken op lolly polly begint me aardig te vervelen
BS
leuke nieuwe trailer.Zo te zien:
zit er een verhaal in
zit er leuke actie in
zit er een CG-monster in
zit er humor in?
zit er een strak pakje in
nou ja, geen slecht begin zou ik zeggen.
tijmengozer
Nette trailer, het lijkt erop dat deze een beter verhaal heeft dan TR 1.
Dat is in ieder geval een grote vooruitgang...
neo
De enige foto die op het moment beschikbaar is waarop Jolie en de Bont samen staan:
magnolia_
volgens de reviews die ik heb gelezen is deze beter als deel 1. Laten we inderdaad hopen dat er hier gebroken wordt met de universele regel van de sequel
Jordy
De recensies die ik lees (chud.com, aintitcool) zijn vernietigend
neo
Om even een leuke quote een beetje te verdraaien:
''What's your point?'''
''There is no point''
Since Jolie is in it it's a must see.
''Good point''
Nick Kang
tomb raider spellen die tegenwoordig gemaakt worden: ronduit slecht -> gevolg -> tomb raider films: zeer erg slecht -> lichtpuntje -> Angelina Jolie
Treht
Als je [narf]angelina[/narf] jessica alba wil zien moet je die serie van haar kijken, Dark Angel. You'll like that
Dond avond 11 uur dacht ik op v8 oid
Je hebt helemaal gelijk hobbes, ik wou eerst typen, dat ze in die serie er fucking veel beter uitziet. Maarja ik ben pussyballs en maakte neutraal antwoord dat ze naar darkangel moeten gaan kijken. Sterker nog ze lijken helemala niet op elkaar :s
Hobbes
Als je angelina wil zien moet je die serie van haar kijken, Dark Angel. You'll like that
Dond avond 11 uur dacht ik op v8 oid
da's Jessica Alba. Jolie mag niet eens in de schaduw staan van een schoonheid als dat.
moviefreak#1
Of andersom bedoel je ? ALba is nergens vergeleken bij deze ultieme schoonheid.
neo
dit is eigenlijk geen eens een discussie waardig, want ik weet toch al wie er als winnaar uit de strijd komt...
narva77 (crew films)
Als je [narf]angelina[/narf] jessica alba wil zien...
Alles leuk en aardig, maar wat heb ik daarmee te maken?
Jerome-B
Trailer ziet er best leuk uit! Misschien dat ik hem vanavond in de sneak te zien krijg...
Over een uurtje in de sneak in Zevenaar
Goodfella
Jan Jan Jan... Waar ben je toch mee bezig kerel!? Wat een totaal chaotische, debiele en lachwekkende muk is dit zeg, foei!
Consurgo
Ik heb hem niet zo heel lang geleden gezien...en ik ben nog steeds met stomheid geslagen.
Ik voel me misbruikt.
De DEBIELE haai, de race over de muur, het op het paard schieten en de schietscene bij de helikopter.
Mijn tijd was leuker besteed met het schoonpoetsen van de frituurpan.
ohja, waarom is Tolkien dood en leeft Jan de Bont nog?
Yak
Mijn tijd was leuker besteed met het schoonpoetsen van de frituurpan.

Ik mag de film dan nog niet eens gezien hebben, dus een oordeel heb ik niet, maar dit soort poëtische teksten maken me toch best gelukkig.

Tomb Raider
2018

Lara Croft: Tomb Raider
2001

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Beyond Borders
Drama / Oorlog, 2003

Die Hard 2
Actie / Thriller, 1990
riddlehelikoptergriekenlandschatmedalliongevangenebiological weaponkazakhstan shanghai, chinaex-loverhuurlingjet skikenia aardbevingalexander the greatpandora's box chinese mafiaschattenjachtkenyascuba divingvrouwelijke hoofdrolspelerhong kongmi6motorfietswetenschapperonderwaterarchaeologistgebaseerd op videogameantidotegreat wall of chinaarcheologycrime syndicatemythologicalbio terrorismweapons training good versus evilgirls with gunsgood vs evilstranded at searelic huntersunken templedeadly plague