menu

Die Hard 2 (1990)

Alternatieve titel: Die Hard 2: Die Harder

mijn stem
3,35 (2639)
2639 stemmen

Verenigde Staten
Actie / Thriller
124 minuten

geregisseerd door Renny Harlin
met Bruce Willis, Bonnie Bedelia en William Atherton

Als de agent John McClane weer eens voor kerst in Washington is, ziet hij iets vreemds op de luchthaven. Hij grijpt in en ontdekt dat het om zeer zware jongens gaat, al weet hij niet wat ze van plan zijn. Als de politie eenmaal doorheeft dat hij gelijk heeft is het al te laat. Terroristen hebben de luchthaven en de toestellen in de lucht in hun macht en in één van die toestellen zit John's vrouw. Hij tracht verborgen te blijven, de terroristen uit te schakelen en zeker niet makkelijk dood te gaan, net als vorig jaar.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=wTgNYDkCRu0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van soom
4,5
Toegegeven. Ik kon niet de hele eerste film zien, omdat het beeld aan alle kanten stotterde, en stil stond. Toch was wat ik ervan zag, tof genoeg voor een 4*. Deze film kon ik vrijwel helemaal zien. Er was één hapering. Maar afgezien daarvan, genoot ik er weer van. Hersenloze schietfilms, waarbij geen enkele logica te vinden is, en waarin je lekker de adrenaline voelt stromen. Ik heb er nul komma nul procent iets mee.
Ik houd echt niet van actie. Wat dat aangaat, leg ik nog steeds liever bloemetjes in welk pistool dan ook. Inplaats van die balletjes waarmee je diegene zijn bestaan alhier tot een einde brengt. En toch, al houd ik dus niet van actie.

Fast and the Furious blijft dé beste actiefilm die ik tot nu, met nu alweer 1964 (incluis deze) stemmen heb mogen zien. En na Die Hard, was dit echt net een streepje meer adrenaline. Bruce en Bonnie kuierden door het beeld. Degenen die schurk acteerden, deden dat weer rete goed. Ik kreeg de rillingen van Alan in zijn eerste rol, en dit was echt net een tandje meer, beter zelfs. Als alle tweede delen nu eens net zo uitpakten als deze film, dan was het leven waar we in stonden, vast net wat gemakkelijker.

avatar van DVD-T
4,0
Toch net zo leuk als het eerste deel.

Velen zullen het niet met mij eens zij maar vind dit echt net zo goed.
Het is allemaal niet heel origineel meer natuurlijk aangezien de eerste film de regels al een beetje heeft vast gelegd. Het verhaal is min of meer een beetje een herhaling is van het eerste deel, hierin is alles echter grootser in alles. De wolkenkrabber is ingewisseld voor een vluchthaven en de Europese bad-guys voor Amerikaanse bad-guys die voor een Zuid-Amerikaanse bad-guy werken.

Maar de setting is echt geweldig. De noodzaak om iedereen te redden die boven moeten blijven cirkelen en niet kunnen/mogen communiceren met het grond personeel is gewoon voelbaar. De actie is een stuk groter opgezet en is nu niet beperkt tot een locatie of specifiek gebouw.

Willis en de rest van de cast laten een erg goede performance zien en Renny Harlin levert geweldig werk af om een erg goede sequel af te leveren en dat is goed gelukt imo.

avatar van Mr-Mcmovie
4,0
How can the same shit happen to the same guy twice?
Maar McClane mij hoor je al sinds niet klagen !

Een erg goed vervolg heb ik dit altijd al gevonden ook al is die speciale sfeer die de eerste Die Hard heeft hier veel minder in is was het toch een echt super vervolg. Ook deze is de enigste van de vijf die hard films die het meeste tegen de eerste aan leunt ondanks het terug kerst is, en dat we Willis terug zien klauteren in schachten, en in liften.

Hier hebben we William Sadler als bad guy, ok het is geen Alan Rickman maar toch het wordt hier goed gevarieerd want hier naast Sadler hebben we de handlangers van de man die ook allemaal echt goed bekend zijn en voor al in het actie genre bv: Robert Patrick (kleine rol) Don Harvey, en een jonge John Leguizamo.
Maar buiten de bad guy qua acteur/actrice's in heel de film zat het vol bekenden zoals Colm Meaney die voorbij kwam vliegen, en Dennis Franz.

De actie was wederom alweer erg goed smullen, en zo heerlijk over de top zo als de geweldige scene als McClane uit het vliegtuig vliegt met zijn stoel, en het eind gevecht als ze allemaal op een vliegtuig kunnen lopen en vechten zonder er van af te vallen, i love it gewoon !

Ook leuk dat de muziek weer van Michael Kamen is net als in de vorige, en weer let it snow als lied bij de eind credits was ook heel erg leuk en gaf me meteen ook al weer een bekend gevoel van bij de eerste film.

4,0 sterren.

avatar van Tom-Hanks
3,0
Er zijn veel gelijkenissen met de vorige film: vrouw in gevaar, vervelende politiemannen, gijzeling,... .
Toch geef ik de film een 3.0*

avatar van zoutzak
4,0
Ondergewaardeerd! Harlins beste en bijna even goed als het eerste deel, verdedigbaar de beste actiefilm aller tijden, dat zegt genoeg...

avatar van IH88
3,5
“You're the wrong guy in the wrong place at the wrong time.”
“Story of my life.”


Dit tweede Die Hard avontuur is weer een heerlijke actiefilm met een Bruce Willis die weer in topvorm verkeerd als John McClane en met alle gemak een stelletje bad guys neerslaat/schiet/schopt/praat… Dit deel heeft wel een aantal minpunten waardoor het niet zo'n klassieker is geworden als deel één en niet zo vermakelijk is als het derde deel.

Het script speelt wel heel erg leentjebuur bij deel één en alles komt weer voorbij van de foute journalist tot de irritante politieagent. Sadler is overduidelijk geen Rickman en waar Hans Gruber een bepaalde ironie en zwarte humor had en echt een vijandelijke band opbouwde met McClane blijft Sadler wat kleurloos en echte dreiging straalt hij niet uit. Een gebouw vol met terroristen geeft een wat claustrofobischer gevoel dan een vliegveld en die ijzingwekkende spanning is er niet in dit deel. Als laatste minpunt wil ik nog het gebrek aan humor aanstippen. Waar deel één de onvergetelijke oneliners van McClane had en deel drie het gekibbel tussen Willis en Jackson, blijft dit tweede deel opvallend serieus. Je hebt de foute journalist en een paar oneliners van McClane maar voor de rest blijft het bloedserieus. Nu lijkt het erop alsof ik dit tweede deel niks vind maar niets is minder waar. Willis, een overdaad aan bad guys, actie, veel geknal, domme politieagenten, kerst en kerstmuziek gaat nooit vervelen. Deel twee mag dan de magie en spanning van deel één missen, als keiharde actiefilm met een knipoog is hij meer dan geslaagd.

avatar van W.V.
2,5
Beetje een tegenvaller deze film als je die afzet tegen deel 1, komt omdat dit deels een herhaling van zetten is. Er wordt eigenlijk niets nieuws toegevoegd. Maar ben het met bovenstaande scribent eens dat er nog wel voldoende overblijft van de film om van te genieten, maar met al dit talent had het veel beter gekund.

avatar van Flavio
3,0
Flavio (moderator)
Haalt het niet bij het eerste deel, maar nog altijd een leuk vervolg. Lang geleden inmiddels, de fax gold nog als iets nieuwerwets en bellen vanuit het vliegtuig- dat kan zomaar, dit zijn de jaren 90!

Willis is op zn best in dit soort rollen, met veel geweld maar toch altijd met een luchtige toon. Het valt verder op dat de Muur net gevallen is. De bad guys zijn geen communisten, of zelfs Europeanen, maar Amerikaanse soldaten die juist tégen de communisten vochten. Zo zie je maar dat de politieke waan van de dag ook dit soort actiefilms inkleurt.
,
Ook opvallend -voor een blockbuster- is het best grove geweld, de fucks en de hoge body count; de tijden voor PG-13 kortom. Ik vermoed dat een dergelijke blockbuster nauwelijks nog uitgebracht kan worden of misschien alleen als director's cut.

avatar van FunkStarr
4,0
Ietsjes minder dan deel 1, maar beter dan deel 3. Heerlijke actiefilm zoals het hoort.

avatar van clubsport
3,5
Ik weet nog dat ik deze in de bios zag ( deel 1 heb ik nooit op het grote scherm kunnen zien )
over het algemeen toch iets minder dan het eerste deel maar nietemin toch spectaculair al vond ik de schietstoelscene wel wat over the top .

avatar van loneranger
3,5
Een degelijke film van Renny Harlin en Bruce Willis doet het opnieuw goed als John Mc Clane. Die Hard wordt echter niet overtroffen, wat overblijft is een aangename actiefilm. William Sadler heeft niet het charisma van een Alan Rickman maar zet toch een behoorlijke bad guy neer. Verder prima actie en lekkere cynische humor. Vergeleken bij 'A good day to die hard' is dit een meesterwerk.

2,5
niet slecht,ik hou wel van die drukke sfeer zoals men ziet op de luchthaven en en bij het wegslepen van johns auto.genoeg spanning en vooral die zalige acteur f.d. tompson.

4,5
geweldig vervolg,vermaak me altijd prima met de die hard reeks.

avatar van Alathir
4,0
Een prima vervolg dat het inderdaad wat moet hebben van een beetje dezelfde setup aan personages als in deel 1. Alles is hier dan weer een heleboel grootser neergezet en dat heeft ook weer enkele mooie scènes teweeggebracht.

Ondanks dat de sfeer en het claustrofobische gedeelte van deel 1 hier weg is, krijgt men wel zotte explosies in de plaats. Het verhaal zat weer goed in elkaar met hier en daar een prima twist. Hetgeen ook leuk was, was om de agent van deel 1 terug te zien al is het maar kort.

Ik betrap me bij deze review op het vele gebruik van het woord 'weer' en dat duidt er precies ernstig op dat deze film het kleine broertje is van Die Hard. Desondanks wederom een heerlijke film!

avatar van xxERWINxx
3,5
Ik heb alle delen gezien en ik vind dit 2e deel de minste uit de reeks.
Het speelt grotendeels af op het vliegveld, ik had eigenlijk een soort Con Air verwacht waarin een vliegtuig word gekaapt door terroristen en Willis het vliegtuig aan de grond moet proberen te krijgen, maar het is dus een hele andere film.
De film zit goede actie in, redelijk spannend, maar niet zo goed als het sterke 1e deel.
Daarom 3.5 sterren voor deze film.

avatar van Kondoro0614
3,5
Ik had gezien dat ik het eerste deel uit de Die Hard reeks al had gezien en latere delen ook maar dit tweede deel is me altijd achter gehouden. Wetend dat de film in het teken staat met kerst heb ik maar even gewacht tot de december maand is begonnen (dan wil ik het liefste kerstfilms kijken) dus gisteren even besloten de film op te zetten. Ik moet zeggen dat ik nog best genoten heb van Die Hard 2 en dan vooral de goeie in breng van Bruce Willis toen hij nog een degelijke acteur was. Die Hard 2 brengt eigenlijk vrij weinig nieuws, zoals ze zelf eigenlijk ook al aangeven in de film is deel één totaal gelijk aan twee, althans ‘totaal gelijk aan’ is gelijk erg grof maar ze geven wel aan dat hij het al eens eerder mee gemaakt heeft dus eigenlijk alles in een herhaling valt voor John McClane.

Bruce speelt zijn rol wederom erg leuk en ik blijf het een goeie acteur vinden ondanks dat hij de laatste tijd in een aantal B-films speelt. Willis is het ultieme gezicht voor de Die Hard reeks maar, ook een gezicht wat moeilijk weg te denken is in de reeks. Bonnie Bedelia heeft in Die Hard 2 een klein rolletje en ondanks dat we haar geregeld zien heeft ze een erg simpele rol en hoeft ze vrij weinig te doen want ze zit namelijk in een vliegtuig dat niet kan/mag landen. John Amos heeft ook een leuke rol als leider bij het leger en vooral zijn verraad vond ik een erg leuke plottwist. Voor de rest vond ik de cast erg leuk en kent deze film leuke acteurs/actrices.

Renny Harlin heeft hier een perfect tweede deel neer gezet. De setting op het vliegveld vond ik erg leuk bedacht en ook de kerstsfeer vond ik heerlijk aanwezig en dat mocht ook wel naar boven komen, een leuke en harde kerst-actie film die ik erg kon waarderen. 124 minuten waren misschien een tikkeltje te lang, de film moest erg uitrekken waardoor erg stille en saaie scenes vielen wat ik persoonlijk niet had gezien in de film. Toch deed elke scene zijn best wat uit te leggen aan de kijker en meestal kwam dit ook goed over. Toch weet dit sterke tweede deel zich niet tot het niveau te halen waar de eerste Die Hard film zich in kende want die was toch echt wel reten goed.

Het verhaal is eigenlijk vrij simpel. We volgen in dit tweede deel John McClane weer een agent die voor zijn kerst in Washington DC is. Wanneer hij zijn vrouw verwacht gebeuren er wat vreemde dingen op het vliegveld want John niet aan staat. Wanneer hij achter twee mannen aan gaat in de bagageruimte komt hij er achter dat de mannen geen goede plannen hebben en willen hem vervolgens vermoorden. Wanneer John terug schiet en een lijk achterlaat komt hij in gezeur terecht waarna de radiotoren van het vliegveld plat word gelegd en ze van de ‘terroristen’ te horen krijgen dat ze een bepaald vliegtuig moeten laten landen en hun, hun gang moeten laten gaan en dan komt de radiotoren weer in macht van de vluchthaven. John laat het hier niet bij zitten en zet alles op alles om te misdadigers te pakken, koste wat kost.

In het vliegtuig blijkt (oorlog) crimineel Gen. Ramon Esperanza te zitten die men graag wilt bevrijden. Zelfs het leger dat in gezet word om de terroristen te pakken horen bij Ramon dus John moet het eigenlijk allemaal zelf maar uitzoeken en aangaan hoe hij de terroristen kan stoppen. Toch een zeer vermakelijke actie film met een zeer fijne kerstsfeer erbij. Toppie om zo tussendoor eens op te zetten.

3.5*

avatar van Earth
3,5
Lekkere actiefilm die wel wat minder is dat de eerste.

avatar van scorsese
4,0
Uitstekende film waarin John McClane opnieuw op de verkeerde plek op de verkeerde tijd is. Wat de eerste Die Hard voor actiefilms betekende, geldt wellicht niet voor deze film maar het is nog steeds een meer dan geslaagd vervolg. Het vliegveld in de winter wordt goed gebruikt als locatie. Weer een aantal lekkere actie-scenes en Bruce Willis is opnieuw vermakelijk als John McClane.

avatar van Fisico
2,5
Fisico (moderator)
Uiteraard een herziening, maar toch vrij verrast dat ik hem vandaag toch een pak minder naar waarde kan schatten dan vroeger. Het niveau van deel I werd op geen enkel moment bereikt. De latere delen gaan weliswaar opnieuw de hoogte in.

Een ideale film voor Bruce Willis, perfect op zijn lijf geschreven als bemoeizuchtige flik die nooit rust kent. Weinig vernieuwend script, maar de luchthavensetting is best interessant. Wederom veel actiespectakel, maar heel vaak over the top, zeker ook naar het einde toe met het gevecht op het vliegtuig. Fijne humor ook, typisch nineties zoals dat ook het geval was met de Lethal Weapon reeks.

Hans Gruber heb ik wel gemist. Met deze bad guys was een zootje aan diverse personages waarin geen persoonlijkheid zat. En de andere flikken waren clichématig alweer niet bij de meest snuggere. Steeds verbazingwekkend hoe sommigen aan hun penning zijn geraakt. Al bij al zeker vermakelijke actiefilm. Leuk om nog eens terug gezien te hebben, maar ook niet meer dan dat.

avatar van Shadowed
3,0
Ook wel leuk.

Weer een prima vervolg op deel 1. Is weer een beetje van hetzelfde, maar dit keer in het vliegtuig en op het vliegveld. De schurken zijn eigenlijk weer precies hetzelfde, alleen is de ultieme bad guy wat minder overtuigend dan Rickman in 1988.

Willis zit nog steeds prima in zijn rol. Hier heeft hij nog steeds het enthousiasme om de rol te spelen. De film kijkt ondanks zijn 124 minuten speelduur nog steeds best lekker weg. De scenes zijn soms lekker boeiend, alleen is de film zelf gewoon weer een beetje hetzelfde.

Je ziet niet echt iets nieuws meer en is eigenlijk dan gewoon hetzelfde als deel 1, en is daarmee eigenlijk gelijk meteen erg voorspelbaar. Dat is wel een puntje aan de reeks, maar voor de rest blijft het een prima filmpje.

avatar van lars-pixar
2,0
Na het succesvolle eerste deel, waar de titel zich zeer zeker bewezen heeft, kon er natuurlijk geen vervolg achterwegen blijven. Ook dit tweede deel weet zijn titel weer waar te maken, maar weet daarbij niet het niveau te halen van zijn voorganger. Bruce Willis is wat volwassener geworden met John McClane, maar wordt in de vervolg ondergedompeld met one-liners en mindere dialogen.

De humor is hier dan ook wat meer opgekrikt en de timing daarvan lijkt nu ongedwongen te liggen. Gelukkig zet Willis gewoonweg weer een geweldige rol neer als McClane en staat hier dan ook nog steeds stevig in zijn schoenen. Voor de bad-guy is de rol weggegeven aan William Sadler die zijn personages goed weet neer te zetten. Natuurlijk overtreft Sadler daarbij niet Alan Rickman’s personage als bud-guy uit de eerste Die Hard film, maar doet hij het er ook niet slechter op.

Voor het verhaal belanden we terug op een dezelfde locatie in de film. Waar het vorige keer zich afspeelde in een flatgebouw, speelt het verhaal zich nu op een vliegveld af. De film staat dan ook weer bol met over de top actie, maar lijkt daar omheen nou niet zo spectaculair te zijn. Het zijn dan ook de actiescenes die doen vermaken, waar McClane ondertussen wel een genot is om naar te kijken. Het was voor regisseur Renny Harlin dan ook een echte uitdaging om een vervolg te maken op John McTiernan eerste Die Hard film.

3,0*

avatar van Filmkriebel
3,5
Die Hard (4*) is als actiefilm bijna niet te evenaren maar de sequel doet het bijna even goed. Dezelfde template wordt in gebruik genomen (terrorisme, vrouw in gevaar, McClane tegen de rest) maar hier moeten we de leuke oneliners iets meer missen. Aan actie en enkele spannende scènes geen gebrek echter en op dat vlak gaat de film nergens ontgoochelen. Personages zijn karikaturaal: McClane die zich met alles gaat bemoeien, een vervelende security agent die hem steeds wil afblokken, de gluiperd in het vliegtuig, de bad guy die volledig naakt martial arts moves uitoefent, ... ze lijken allemaal uit een tekenfilm gestapt. In zo'n films mag dat best. Wat mij betreft is Renny Harlin er echt wel in geslaagd om het niveau hoog te houden al is die door het publiek wat minder gesmaakt geweest. Dikke 3,5*

avatar van remorz
2,5
Just the fax, ma’am. Just the fax.

Ietwat povere poging om het succes van het eerste deel te evenaren. Het doet een duidelijke poging alle onderdelen van het eerste deel te kopiëren maar slaagt eigenlijk nergens.

Waar Rickman een intelligente villain was, die met gracieuze dictie al dreigend wist over te komen, komt Sadler als aanvoerder van de bad guys niet voorbij zijn verwilderd bezeten blik. Hun hele plan is bovendien omslachtiger opgezet en daardoor is de film ook veel te rommelig.

McClane wordt wederom gedwarsboomd door de authoriteiten, vrouw en journalist mogen ook weer opdraven en Marvin is de nieuwe Argyle. In alle relaties ontbreekt echter de investering om als kijker echt in te voelen, terwijl dat in deel 1 juist zo goed gedaan was.

Geforceerde kopie, zonder het hart. Niet écht slecht maar verre van het niveau van het eerste deel. 2,5*

3,5
leuk vervolg op deel 1

avatar van Lovelyboy
3,0
Oh man, I can't fucking believe this. Another basement, another elevator. How can the same shit happen to the same guy twice? Just once, I'd like a regular, normal Christmas. Eggnog, a fuckin' Christmas tree, a little turkey. But, no. I gotta crawl around in this motherfuckin' tin can.

Herhaling van zetten wat dit deel betreft ten opzichte van deel 1. Er komt weinig vernieuwends in voor en ik snap eerlijk gezegd niet dat je als regisseur daar in mee gaat, en hoewel ik het zeker niet een hele slechte film vind verbaasd het cijfergemiddelde me toch.

Desondanks bied de film genoeg vertier. Er zijn toch wel wat opvallende dingen zoals de twee exploderen toestellen die gewoon too much zijn, vooral de eerste aangezien de tanks leeg zouden zijn, en het rare aantal sneeuwscooters, ging Colonel Stuart ervan uit dat hij zoveel mannen zou verliezen? Daarnaast is het afsnijden van de keel van een van de militairen weer een beetje te bad ass. Een kogel had geloofwaardiger geweest. Daarentegen is de schietpartij op de skywalk weer heel aardig. Net als de schare aan foute boeven met Leguiziamo, Patrick, Harvey en Sadler natuurlijk die zijn roeping wel gevonden heeft in een dergelijke rol als kille leider. Thompson is overigens heel aardig en Willis draait eigenlijk zoals gewoonlijk op de automatische piloot.

Al met al een vermakelijke film met de gebruikelijke droge opmerkingen hier en daar, maar zeker niet het niveau van de eerste Die Hard, daar is het allemaal net wat te afgezaagd voor, en zekere ook niet het niveau van Die Hard 3 waar wel weer voor vernieuwing gekozen is.

4,5
Wat mij betreft het meest ondergewaardeerde deel uit de reeks, omdat het qua style het origineel het meest benadert. Zowel qua actie als ook de humor.

avatar van Lebarron
4,0
Die Hard 2 is het vervolg op de grote hit Die Hard. John McClane en zijn gezin gaan kerst vieren bij zijn schoonouders in Washington DC. Hij moet zijn vrouw van het vliegveld halen. Maar dan blijkt dat terroristen onder leiding van kolonel Stuart (William Sadler)het vliegveld hebben overgenomen. Ze eisen de vrijlating van Generaal Esperanza (Franco Nero), een Noriega-achtige dictator. Ze blokkeren de communicatie tussen de toren en de vliegtuigen in de lucht en doven de lichten op de landingsbaan. Sommige vluchten wijken uit naar elders maar anderen zijn gedwongen om te cirkelen boven de luchthaven tot ze kunnen landen. Waaronder die van Johns vrouw. John gaat op jacht naar de terroristen om zijn vrouw te redden.

Die Hard 2 is een uitstekende sequel. Hij evenaart het eerste deel qua niveau. Hij heeft iets minder spanning dan zijn voorganger maar overtreft hem wel in actie en bodycount. Niet zo moeilijk wanneer je een volle 747 laat crashen... Willis pakt moeiteloos de draad weer op met zijn personage John McClane. William Sadler en Franco Nero zijn uitstekende villains die beide op een bestaand persoon gebaseerd zijn. Sadler's personage is losjes gebaseerd op voormalig Luitenant-Kolonel Oliver North, kopstuk in de Iran-Contra-affaire. Nero's personage is gebaseerd op Generaal Noriega, de dictator van Panama die eerst een bondgenoot van de Amerikanen was maar later door hun werd afgezet en veroordeeld wegens drugshandel. North en Noriega hadden ook goed contact met elkaar gehad. Beide zaken waren vrij vers toen de film gemaakt werd. Onder de henchmen ontwaren we onder andere Robert 'T-1000' Patrick. Helaas was de samenwerking tussen Willis en zijn sidekicks Art Evans en Tom Bower een stuk minder dan met D'voreaux White en Reginald Veljohnson uit het voorgaande deel maar Dennis 'Sipowicz' Franz is wel net zo'n leuke non-valeur als Paul Gleason.

Die Hard 2 behoort ook tot het repertoire van de alternatieve kerstfilms die ik en mijn oom vroeger keken als kersttraditie. Andere films daarin waren uiteraard Die Hard en Lethal Weapon. Maar ook Invasion USA, Rocky IV, First Blood, Cobra en The Long Kiss Good Night. Iemand nog andere suggesties?

avatar van Vdk_Movie
3,5
Beter vervolg op deel 1

Gast
geplaatst: vandaag om 03:58 uur

geplaatst: vandaag om 03:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.