Milf (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Scott Wheeler
Met onder meer: Jack Cullison en Amy Lindsay
Plot Milf
"They really do know best!"
Een groepje nerds gaat samen naar dezelfde universiteit. De studie gaat hen prima af, maar met de vrouwen van hun eigen leeftijd krijgen ze maar geen bevredigend contact. Dan ontdekken ze een nieuwe markt om te verkennen: die van de wat oudere sexy vrouwen en knappe moeders. Al snel hebben ze de smaak te pakken.
Brandon Murphy
Alex
Tina
Wyatt
Naomi Watts
Pretty fucking sweet! Klinkt veelbelovend, ik hou wel van dit soort onzin.
Reinoir
Lol, ik wil dat ze Asylum Avatar na maakt.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Hebben ze al gedaan, met Princess of Mars.
the new guy
Echt heel slecht. Slappe pornohumor. Geen half omdat die Engelse dude wel grappig is. Verder echt aan alle kanten slecht.
SaffraaN
Ik vond hem wel grappig! Enorm veel nude trouwens. Moet je wel tegen kunnen haha. Domme film.
dave
Oh boy, weer zo'n film die je tot waanzin drijft. Ik had gehoopt nooit meer in aanraking te komen met producties van dit allooi. De woorden die nodig zijn om dergelijke bocht te omschrijven moeten nog uitgevonden worden. En dat maakt me boos. Deze onbekwaamheid vloeit voort vanuit een onvoorstelbare ergernis die tijdens het kijken alsmaar groeit. Enkel 'I Am Virgin' en 'Sex Pot' doen slechter dan deze 'MILF', en geloof me, dat wil heel wat zeggen.
Alleen 'The Asylum' kan een film reeds volledig verknallen in de eerste minuut. Er werd namelijk al meteen een uitermate goedkope en Oost-Europees ogende serie beelden in je snufferd gewreven. Doch opgelet, hierna ga je met heimwee terugblikken op die eerste prachtige zestig seconden, want vanaf dat punt wordt een triest verval ingezet, waardoor de geringe waarde exponentieel afneemt.
De humor is ontzettend achterhaald, en verliest tevens kracht door de incompetentie van de acteurs. 99% herbergt seksgerelateerde ongein, en brengt dit op een uiterst gebrekkige manier tot uiting. Het is allesbehalve subtiel, charmant of simpelweg grappig te noemen. Het gevoel voor humor dat je hiervoor nodig hebt is enkel besteed aan mensen met zware psychische problemen. Dit wordt, zoals eerder gezegd, grotendeels veroorzaakt door de cast die op dit vlak compleet tekortschiet.
Het acteerwerk is derhalve beschamend. Vooral Anthony en diens vader speelden als seniele bavianen. Iedereen schuifelt zo stijf als een plank de set op, spuwt vervolgens zijn tekst richting medespelers en gaat uiteindelijk een forse slok whisky achterover slaan. Enfin, dat laatste is betwistbaar. De dialogen zijn zielloos en hebben een ernstig tekort aan vlotheid en naturel. Gewoon niet prettig om naar te luisteren.
De regie is zonder twijfel overgelaten aan een twaalfjarige dakloze, die met een baan als regisseur iets meer kreeg dan het verwachte bekertje wisselgeld. Wederom getuigend van weinig professionaliteit. Met name zeer hatelijk wanneer er constant sterk wordt ingezoomd tijdens een gesprek.
Verder kan je je verwachten aan relatief veel bloot, geleverd door de meest lelijke pornoactrices, dwaze cutscenes met dito muziek, emotionele momenten die vierkant falen en een voorspelbare en volstrekt oninteressante gang van zaken.
Dit monstrum is het bewijs dat God niet bestaat. Hij zou dit in geen geval op de mensheid loslaten. Nog liever drie tsunami's en vier giftige modderstromen, maar bespaar ons van dit leed. Mogen de makers een oneervolle dood sterven.
0,50 (0,00)
subwoofer henk
Heb de film afgekeken toen ik dronken was
Zelfs toen was die niet goed
RickZ
Puberale komedie (soort porky's pretpark) met gasten die elkaars moeder scoren. Oeps, in 1 zin de gehele film verteld, meer inhoud is er gewoonweg niet.
Enorm veel nude?? 3 x topless en 1 poes zul je bedoelen. Niet de moeite waard!
jordkaka
Zelfs in porno films vind je beter acteerwerk, wat een troep. Een van de slechtste films die ik heb gezien.
Super low-budget film met hele lelijke Milfs om over het verhaal maar te zwijgen, tip niet kijken.
Muyo
Grappig, grappig, dat ze zulke films zo af en toe maken.
Goed is deze film niet, maar wel leuk voor een uurtje vermaak.
Acteren is matig, maar wel te overzien.
Er zitten wel wat redelijke milfs in de film met een paar bizarre scenes.
Het verhaal is standaard voor zo'n film, niks bijzonders in ieder geval.
Als tussendoortje is het wel een leuk filmpje, meer niet.
2,5 ster daarvoor.
Swiftgaze
Ik zag het als een film die gemaakt is door een amateur op Youtube.
Niet heel veel boeiends, ik raad hem zeker niet aan.
Enige toppunt was die Engelsman die was soms nog wel leuk om aan te zien
Stephanovic
Bepaalde fases in de film waren nog best hilarisch, maar nergens wordt het echt American Pie-like leuk. Redelijk, alsnog.
Elineloves
Dit was ZO niet leuk. Heb er maar 1 allesomvattend woord voor: vervelend.
Vervelende cast, vervelende grappen, vervelende sfeer, vervelend verhaal (is dat er eigenlijk wel?) en nog vervelendere dialogen. Dit had best leuk kunnen zijn, maar we moeten nou eenmaal onder ogen zien dat dit onderwerp zo ontiegelijk is uitgemolken dat je wel met heel wat moet komen om het nog interessant en leuk te maken.
De Milf's zijn alles behalve hot, complete heksen kun je beter zeggen. Milf staat voor mij voor opwinding, sexyness en erotiek, maar dit was verre van het geval. Blegh, snel vergeten dit.
aart1706
Halve ster voor de moeite. Is film voor oversexte kleine jongetjes Geen verhaal alleen tieten en slipjes (met vlekken erin) om zo het rukgehalte te verhogen. Dat gebeurt dan ook letterlijk in een ruk-scene waarvan we er al 14 in een dozijn hebben gezien.
In deze film zit dan ook nog eens totaal geen verhaal. Het enige doel is eenzame oudere vrouwen (moeders) ketsen. Dat deze vrouwen zich voor deze rol hebben laten lenen is voor mij een raadsel. Wat een kinderachtige, slechte saaie en vooral goedkope film. Lijkt wel gemaakt door de pubers zelf.
"You want a cookie, little boy? Cause I'd like a cock"
De film oogt vrij goedkoop maar ik heb me er eerlijk gezegd prima mee vermaakt. De situaties waarin de jongeren terecht kwamen waren vaak best leuk en grappig (o.a. de ejaculatie scene). Er zit inderdaad heel veel volwassen bloot (zeg maar gerust rijpe dames) in deze film maar dat paste juist perfect erbij en de rijpe dames zagen er best mooi uit en hadden regelmatig een fraai decolleté. Het verhaal stelt natuurlijk weinig voor maar is wel leuk verfilmd en omdat de film niet al te lang duurt kijkt het best lekker weg. Dat de cast niet geweldig acteert moet je bij deze film met een korreltje zout nemen want het gaat in deze film niet bepaald om de dialogen, hoewel die regelmatig grappig zijn.
daxclusive
Na 10 minuten had ik het al bekeken. Wat een slechte film zeg.
Tijdverspilling als ik hier 90 minuten zou naar gaan kijken.
Camerawerk is slecht, acteerwerk slaat nergens op en totaal niet komisch.
Na 10 minuten had ik het al bekeken. Wat een slechte film zeg.
Tijdverspilling als ik hier 90 minuten zou naar gaan kijken.
Camerawerk is slecht, acteerwerk slaat nergens op en totaal niet komisch.
Goh knap en dat allemaal in slechts 10 minuten
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Pretty fucking sweet! Klinkt veelbelovend, ik hou wel van dit soort onzin.
Bij de term Milf moet ik op de één of andere manier meteen aan jou denken.
erpunited
Veel naakt in de film. dat was het enige positieve. Verder ongelooflijk slecht verhaal. Ongelooflijk slecht geacteerd. Kortom een ongelooflijk slechte film
Naomi Watts
Bij de term Milf moet ik op de één of andere manier meteen aan jou denken.
. Hoezo?
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Exact. Laat ik het zo zeggen: toen ik de titel zag, zag ik jouw naam direct voor me en ja hoor... het 2e bericht. Viel me al tegen dat je 4 minuten te laat was voor 't 1e bericht.

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

The Edge of Seventeen
Drama / Komedie, 2016