• 9.373.477 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Scott Wheeler

Met onder meer: Jack Cullison en Amy Lindsay

Plot Milf

"They really do know best!"

Een groepje nerds gaat samen naar dezelfde universiteit. De studie gaat hen prima af, maar met de vrouwen van hun eigen leeftijd krijgen ze maar geen bevredigend contact. Dan ontdekken ze een nieuwe markt om te verkennen: die van de wat oudere sexy vrouwen en knappe moeders. Al snel hebben ze de smaak te pakken.

avatar van dave

dave

Oh boy, weer zo'n film die je tot waanzin drijft. Ik had gehoopt nooit meer in aanraking te komen met producties van dit allooi. De woorden die nodig zijn om dergelijke bocht te omschrijven moeten nog uitgevonden worden. En dat maakt me boos. Deze onbekwaamheid vloeit voort vanuit een onvoorstelbare ergernis die tijdens het kijken alsmaar groeit. Enkel 'I Am Virgin' en 'Sex Pot' doen slechter dan deze 'MILF', en geloof me, dat wil heel wat zeggen.

Alleen 'The Asylum' kan een film reeds volledig verknallen in de eerste minuut. Er werd namelijk al meteen een uitermate goedkope en Oost-Europees ogende serie beelden in je snufferd gewreven. Doch opgelet, hierna ga je met heimwee terugblikken op die eerste prachtige zestig seconden, want vanaf dat punt wordt een triest verval ingezet, waardoor de geringe waarde exponentieel afneemt.

De humor is ontzettend achterhaald, en verliest tevens kracht door de incompetentie van de acteurs. 99% herbergt seksgerelateerde ongein, en brengt dit op een uiterst gebrekkige manier tot uiting. Het is allesbehalve subtiel, charmant of simpelweg grappig te noemen. Het gevoel voor humor dat je hiervoor nodig hebt is enkel besteed aan mensen met zware psychische problemen. Dit wordt, zoals eerder gezegd, grotendeels veroorzaakt door de cast die op dit vlak compleet tekortschiet.

Het acteerwerk is derhalve beschamend. Vooral Anthony en diens vader speelden als seniele bavianen. Iedereen schuifelt zo stijf als een plank de set op, spuwt vervolgens zijn tekst richting medespelers en gaat uiteindelijk een forse slok whisky achterover slaan. Enfin, dat laatste is betwistbaar. De dialogen zijn zielloos en hebben een ernstig tekort aan vlotheid en naturel. Gewoon niet prettig om naar te luisteren.

De regie is zonder twijfel overgelaten aan een twaalfjarige dakloze, die met een baan als regisseur iets meer kreeg dan het verwachte bekertje wisselgeld. Wederom getuigend van weinig professionaliteit. Met name zeer hatelijk wanneer er constant sterk wordt ingezoomd tijdens een gesprek.

Verder kan je je verwachten aan relatief veel bloot, geleverd door de meest lelijke pornoactrices, dwaze cutscenes met dito muziek, emotionele momenten die vierkant falen en een voorspelbare en volstrekt oninteressante gang van zaken.

Dit monstrum is het bewijs dat God niet bestaat. Hij zou dit in geen geval op de mensheid loslaten. Nog liever drie tsunami's en vier giftige modderstromen, maar bespaar ons van dit leed. Mogen de makers een oneervolle dood sterven.

0,50 (0,00)

avatar van stinissen

Super low-budget film met hele lelijke Milfs om over het verhaal maar te zwijgen, tip niet kijken.

avatar van Swiftgaze

Swiftgaze

Ik zag het als een film die gemaakt is door een amateur op Youtube.

Niet heel veel boeiends, ik raad hem zeker niet aan.

Enige toppunt was die Engelsman die was soms nog wel leuk om aan te zien

avatar van Elineloves

Elineloves

Dit was ZO niet leuk. Heb er maar 1 allesomvattend woord voor: vervelend.

Vervelende cast, vervelende grappen, vervelende sfeer, vervelend verhaal (is dat er eigenlijk wel?) en nog vervelendere dialogen. Dit had best leuk kunnen zijn, maar we moeten nou eenmaal onder ogen zien dat dit onderwerp zo ontiegelijk is uitgemolken dat je wel met heel wat moet komen om het nog interessant en leuk te maken.

De Milf's zijn alles behalve hot, complete heksen kun je beter zeggen. Milf staat voor mij voor opwinding, sexyness en erotiek, maar dit was verre van het geval. Blegh, snel vergeten dit.

avatar van Theunissen

"You want a cookie, little boy? Cause I'd like a cock"

De film oogt vrij goedkoop maar ik heb me er eerlijk gezegd prima mee vermaakt. De situaties waarin de jongeren terecht kwamen waren vaak best leuk en grappig (o.a. de ejaculatie scene). Er zit inderdaad heel veel volwassen bloot (zeg maar gerust rijpe dames) in deze film maar dat paste juist perfect erbij en de rijpe dames zagen er best mooi uit en hadden regelmatig een fraai decolleté. Het verhaal stelt natuurlijk weinig voor maar is wel leuk verfilmd en omdat de film niet al te lang duurt kijkt het best lekker weg. Dat de cast niet geweldig acteert moet je bij deze film met een korreltje zout nemen want het gaat in deze film niet bepaald om de dialogen, hoewel die regelmatig grappig zijn.

avatar van Filmpje1

Filmpje1

Wat krijg je als je een stel porno acteurs een in een "gewone" film laat acteren.. Milf.

Pff wat een crap zeg. slecht geacteerd, irritante personages, lelijke vrouwen slecht camera werk en totaal geen humor.

nee deze film laten liggen, want je gooit 90 minuten van je leven weg.