Monsters (2010)
Met onder meer: Whitney Able en Scoot McNairy
Gesproken taal: Spaans en Engels
Releasedatum: 28 april 2011
Plot Monsters
"After Six Years, They're No Longer Aliens. They're Residents"
Zes Jaar geleden ontdekte de NASA mogelijk buitenaards leven in ons zonnestelsel. Een sonde werd de ruimte ingestuurd om monsters te verzamelen, maar bij terugkomst op aarde stort deze neer in Centraal Amerika. Wanneer er nieuw leven blijkt te ontstaan wordt half Mexico in quarantaine genomen en bestempeld als geïnfecteerde zone. Vandaag de dag zijn de Mexicaanse en Amerikaanse militairen nog steeds bezig om de wezens te beheersen. Een Amerikaanse journalist stemt er mee in om een bange toerist te begeleiden door de geïnfecteerde zone in Mexico, naar de veilige grens van Amerika.
- Trailer (YouTube)
- Monsters (MusicMeter)
Andrew Kaulder
Samantha Wynden
Ticket Seller
Homeless Woman
jarno1975 (moderator series)
Deze film met een erg laag budget (er gaan zelfs geruchten over 15.000 dollar) wordt overal aangeprezen als een hoogstaand werkje. Ben benieuwd!
stinger650
heb net de trailer bekeken en moet zeggen dat ik er zin in heb gekregen. zoals al velen zeggen, heeft veel weg van D-9. Maar is dit echt een low-budget film zoals gesuggereerd? Want daar heeft totaal niet de schijn van... Ziet er goed uit, niet cheap...
stinger650
Deze film kan toch onmogelijk 15000 dollar hebben gekost!? Paranormal Activity kostte net zo veel en dat speelt zich op 1 locatie af en is dus begrijpelijk...
Hoe kom je aan deze info??
jarno1975 (moderator series)
Ik had ergens gelezen dat het budget in ieder geval minder als een miljoen was en er zelfs geruchten waren over 15k.
Maar dat zijn maar geruchten uiteraard
stinger650
Ik las laatst ergens dat deze film alvorens ie in de bios komt, al te zien is op Video on Demand, Xboxlive en PSN. Dit is een quote van IMDB,
Gareth Edwards’ “Monsters” is making its premiere On Demand, Xbox Live, Playstation Marketplace, Amazon and Vudu on September 24th, 2010, before invading theaters on October 29, 2010.
Zie ook linkje: Video: Behind-the-Scenes of Monsters | SciFiCool.com
Cool toch!?
schram101
Mijn verwachtingen zijn hooggespannen!
Nieuwe poster is sfeervol!
jarno1975 (moderator series)
Dit ziet er echt wel goed uit. Kijk hier heel erg naar uit!
schram101
Waarschijnlijk enkel een verkrachtte camversie met drie Russen in de hoofdrol..
jarno1975 (moderator series)
Een divx versie waarvan het geluid niet synchroon loopt
Exturminator2
hij is geloof ik al via itunes te krijgen als ik het goed gezien had
rolfgizmo
staat nu op internet met perfect beeld, kga m zo kijken. ben benieuwd!
ralfsjam
prachtige film in de sfeer van "the road"en "carriers". naast dat de film monsters heet, gaat het helemaal niet om de monsters, en zijn die slechts een bijzaak. dus als je een monsterfilm verwacht? laat deze dan maar liggen.
dit is meer een romantisch/drama in een dun jasje van Science-Fiction. goed acteerwerk en een leuk (en iets wat aan de trage kant) verhaal. uitwerking was meer dan degelijk en van hoog niveau.
eigenlijk een overall goede film, die veel kijkers tegen gaan vinden vallen, dat kan ik beloven!
4 (dik)
ken1976
Langdradige film met veel saaie dialogen.... laat je niet lijden door de titel want dan ervaar je deze film, net als mij, als een grote tegenvaller!!!
2,0 sterren
Voodoo
Doet me wel een beetje denken aan District 9...
Deed mij een beetje denken aan de Myst.
wel leuk, beetje langdradig.
hendriks
klote film
is saai
te langdraderig
niet boeiend
zonde van de tijd
snap niet dat mensen hem kunnen waarderen brengt totaal niks deze film
is een soort vervolg op cloverfield die was ook al niet zo bijzonder maar had nog wel iets dat je bijblijft
dit is echt flut een 0.5

Monsters: Dark Continent