• 9.373.663 stemmen

Cowboys & Aliens (2011)

Western / Sciencefiction | 119 minuten / 135 minuten (extended cut)

Genre: Western / Sciencefiction

Speelduur: 119 minuten / 135 minuten (extended cut)

Geregisseerd door: Jon Favreau

Met onder meer: Daniel Craig, Olivia Wilde en Harrison Ford

Releasedatum: 25 augustus 2011

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot Cowboys & Aliens

"First Contact. Last Stand."

In 1873 komt Jake Lonergan, die zich niks meer kan herinneren over zijn verleden, terecht in het woestijnstadje 'Absolution'. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand. Jake komt er al snel achter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde. Wanneer ze echter aangevallen worden door aliens en de dorpelingen één voor één ontvoerd worden door de buitenaardse wezens lijkt Jake, de vreemdeling die in eerste instantie niet welkom was in het stadje, de enige hoop op redding.

Jake Lonergan

Emmet Taggart

Sheriff John Taggart

avatar van bobke90

bobke90

Origineel. Tot nu toe heb je alleen maar films met aliens die afspelen in onze huidige tijd. Films met aliens die vroeger afspeelden dan de 20ste eeuw zijn er niet geweest denk ik. Deze speelt af in 1873, dus zeer leuk concept. Eens geen machinegeweren van onze aardebewoners tegen aliens, maar simpele geweren of degens etc (cowboys)

avatar van 606

Ben heel erg benieuwd naar deze film, en poster is geweldig.

avatar van mancomann

mancomann

Na het zien van de trailer ben ik wel heel benieuwt . Het concept spreekt mij zo wie zo wel aan .

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Zeker wel een vette trailer

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Mijn interesse is wel gewekt, vooral door een wel zeer uitvoerig artikel( 11 pagina's) over de film, dat ik gisteren door een Amerikaanse vriend kreeg toegestuurd.

avatar van schram101

schram101

Nieuwe trailer:

Nieuwe trailer Cowboys & Aliens - Video op FilmTotaal

Dit lijkt me toch best wel cool

avatar van timburton

timburton

Twee woorden in combinatie op deze website hoeven er alleen maar te staan, om mij te laten popelen tot deze film uitkomt: Western / Sciencefiction.

avatar van Koike88

Koike88

Deze film komt vrijdag al uit op de Antillen... Wij hebben daar niks aan, maar toch jammer dat het hier zo lang moet duren.

avatar van pinokuh

pinokuh

Ga deze film zometeen zien ...

ben op vakantie in las vegas....ik ben zeer benieuwd....Lijkt me een goede film ...

avatar van pinokuh

pinokuh

zojuist gezien .....deze moet je gaan zien ....ik vond het een superfilm ......als ik niet in slaap val vindt ik hem goed ...en dat ben ik zeker niet......in slaap gevallen dan he....

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

klinkt heel geloofwaardig ja

Cowboys & Aliens? Het idee achter deze film doet me wat denken aan OBLIVION

avatar van louisvf

louisvf

Het ziet er allemaal aardig uit maar jammer genoeg nergens vernieuwend of spectaculair te noemen... Ook het plot en het gedoe rond Olivia Wilde zijn niet om met lof over te spreken.

Verder vind ik het een afschuwelijke poster!

(Ook de aliens op zich waren teleurstellend)

avatar van Dibzahab

Dibzahab

Niet erg geslaagde mengeling van een Western en een SF film. De film is vaak te traag en gaat eigenlijk nergens over. De helft van de scenes is overbodig en lijkt vooral bedoeld om de tijd vol te maken. De karakters van de hoofdpersonen zijn erg oppervlakkig en wat de buitenaardsen precies komen doen is mij niet duidelijk geworden. Vooral het stemgebruik is karikaturaal. Grote delen van de film spelen 's-nachts en zijn veel te donker. De scenes met de aliens zijn rommelig en vooral die nachtelijke special effects doen goedkoop aan. De special effects in de scenes die overdag spelen zijn een stuk beter, en mogelijk de enige reden deze film te bekijken. De muziek in de film is bij tijden storend theatraal (vooral het engelenkoor). Misschien leuk voor thuis, maar ik zou er niet voor naar de bios gaan. De grote vraag: wat volgt er? Amadeus and Aliens? Cowboys and piranhas?

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Echt een overvloed aan films met aliens erin de laatste 2 jaar.

avatar van wimnoot

wimnoot

Er zijn de laatste 2 jaar ook een overvloed films geweest met mensen erin.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Echt waar?

avatar van madmax1

madmax1

Als western fan kon ik al aangeven dat deze SF niet aan mij is uitbesteed.

Ondanks afgekeken ,en het begin met redelijk western sound leuk gitaren deuntje, was het wel vol te houden .

Het verhaal springt van de hak op de tak , en als die alien in beeld komen is het net versnelde opnamen, wat ik er van kon opmaken waren het net groene kikvorsen,dus die speciale effects kwamen op mij wat lachwekkend over overigens speelt iedereen hier te serieus ,en ook is er geen idee achter waar en wat komen die vandaan, mysterie western voor de liefhebber.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Leuke geslaagde mix van Western en SciFi waar het Western gedeelte de boventoon voert.

3* omdat ik mij goed vermaakt heb en een .5* extra voor Olivia Wilde. Wat een plaatje

avatar van filmfr3@k

filmfr3@k

ik ga hem nu zien m'n verwachtingen zijn matig aangezien er de laatste tijd idd. ERG veel alien films zijn

al houd ik trouwens wel heel erg veel van het Sci Fi. genre...

avatar van filmfr3@k

filmfr3@k

oké klaar met kijken en ik moet zeggen dat hij me behoorlijk meevalt.

het is leuk om te zien hoe ze de 21e eeuw vervangen door het oude westen.

de aliens zelf vond ik wel wat te doorsnee en ze vliegen maar wat door het scherm heen en weer wat de film een beetje rommelig maakte.

avatar van Curly1985

Curly1985

Dibzahab schreef:

Vast niet in HD kwaliteit gekeken of wel..?

avatar van madmax1

madmax1

@ brix

Die interesse laat maar varen,w el vraag ik me af met zulke sterren cast er een SF van te maken. Het schijnt de dag van nu verrektes moeilijk een normale western te maken.

Die gemixte films raakt je toch op uitgekeken.zo krijg je nog geen hond meer in de bioscoop ,

Als hij al niet gelijk naar videotheek verhuist,maarja of die daar happy mee zijn?

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Vond hem iets tegen vallen had er wel meer van verwacht! betere ruimteschepen die wat meer in beeld kwamen maar de poen was denk ik op?

avatar van Cenkchief

Cenkchief

mix van Western en SciFi nooit meer doen heb hem na 45 minuten uitgezet kon echt mijn aandacht niet vast houden, Ford kan beter Indy blijven en Craig moet maar weer een Bond maken.

avatar van dennislaport

dennislaport

Vond hem ook wat tegenvallen

avatar van GGG

GGG

Wat een F film! Niet normaal dat ze zoiets slechts kunnen maken...schoenmaker blijf bij je leest!

avatar van vapoiser

vapoiser

ik vind hem eigenlijk beetje tegenvallen, idee is wel leuk bedacht maar na een tijdje is het weer zo een uiteindelijk komt het allemaal weer goed film ik hou meer van onverwacht einde.

mischien is het in imax wel mooi en voegt dat net wat extra toe

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

De eerste berichten lijken niet al te enthousiast, en ik maar denken dat de combinatie cowboys, aliens, Harrison Ford als Sheriff en Daniel Craig als held failproof was...:(