134.906 gebruikers | 85.729 films | 31.052 regisseurs | 3.508.618 berichten | 4.930.900 stemmen

locatie: Films » Oblivion (1994) » Info

Sciencefiction / Western
94 minuten

geregisseerd door Sam Irvin
met Richard Joseph Paul, Jackie Swanson en Isaac Hayes

Ergens heel ver in de toekomst, is een bizarre bende outlaws bezig om van de vervallen stad Oblivion hun privé speelplaats te maken. Hun hagedisachtige leider Redeye, heeft sheriff Stone gedood en terroriseert de bewoners van de stad. Ontredderd probeert de hulpsheriff samen met Doc Valentine de stad tevergeefs terug in handen te krijgen. Ondertussen rijdt Stone's verloren zoon 'Zach', samen met z'n maatje Buteo de stad binnen om hun laatste eer te bewijzen. Wanner Redeye en zijn sexy vriendin Lash, Buteo aanvallen en de beeldschone Mattie ontvoeren, slaan de stoppen door bij Zach, echter alvorens hij zijn vriendin kan redden zal hij eerst de Badlands moeten trotseren, een verdorde woestijn waar het krioelt van meterslange dodelijke schorpioenen, en daarna zal hij de dodelijke strijd moeten aangaan met zijn buitenaardse vijanden.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 februari 2003, 17:31 uur
Paar jaar geleden gehuurd...sonde van het geld. Echt een slechte film die probeert sci-fi en western te combineren.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2010, 14:33 uur
Deze film is erg slecht in ieder opzicht. Het visuele ziet er niet uit, het acteerwerk is mateloos irritant en ga zo maar door.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 februari 2011, 20:29 uur
Wat een lage stem! Als sci-fi westerncomedy is hij wel erg leuk
Heb me echt kapot gelachen om al die hilarische types en dingen in de film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 november 2011, 21:17 uur
Wat slecht zeg. De mix van SF, western en komedie is erg origineel en sprak me erg aan. Maar dit is met weinig middelen in elkaar gestoken in een Roemeense studio. De special effects komen net uit de jaren '50, de moppen zijn desastreus flauw. Redeye en vooral The Gaunt, een soort pietje-de-dood, waren wel nog wijze personages. Dit is bijna niet aan te zien. Dit is trouwens een productie van de studio van Charles Band, Full Moon genaamd. Band is vooral gekend voor een reeks low budget niemedalletjes. Je hoeft maar zijn naam in te tikken om de fantastische gemiddeldes van zijn films te zien.