Cowboys & Aliens (2011)
Genre: Western / Sciencefiction
Speelduur: 119 minuten / 135 minuten (extended cut)
Geregisseerd door: Jon Favreau
Met onder meer: Daniel Craig, Olivia Wilde en Harrison Ford
Releasedatum: 25 augustus 2011
Bekijk via NLZIET
Plot Cowboys & Aliens
"First Contact. Last Stand."
In 1873 komt Jake Lonergan, die zich niks meer kan herinneren over zijn verleden, terecht in het woestijnstadje 'Absolution'. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand. Jake komt er al snel achter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde. Wanneer ze echter aangevallen worden door aliens en de dorpelingen één voor één ontvoerd worden door de buitenaardse wezens lijkt Jake, de vreemdeling die in eerste instantie niet welkom was in het stadje, de enige hoop op redding.
Jake Lonergan
Sheriff John Taggart
Meacham
Hunt
Leland Palmer
Het wilde westen, cowboys en aliens. Benieuwd hoe dat uitpakt.
wimnoot
Jon Favreau kan bij mij niet veel fout doen na de Iron man films. En het plot spreekt mij wel aan. Dus dit is er eentje om in de gaten te houden.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Lijkt me ook interessant. Schrijvers hebben prima films afgeleverd, bovendien zit er een Lost-schrijver tussen ^^, de Iron Man films van Favreau vond ik ook geslaagd en de acteurs zijn ook niet mis, ik ben vooral blij dat Harrison Ford weer eens een keer in een lekkere science-fiction speelt
deLeeuw
- 1943 stemmen
Wat een vette B-titel!
Inderdaad, en als ik alleen het plot zou hebben gelezen had ik gezegd dat het een slecht experiment van een stel studenten zou zijn geweest.
Aangezien er bekende namen inzitten en het de regisseur is van de IronMan-films, kan het, hoe absurd het ook mag klinken, toch erg goed uitpakken.
JigSaw_Doll
Jon Favreau heeft juist op zijn Twitter getweet dat de trailer bijna online is!
EDIT: en het is er! Cowboys & Aliens
Rosicky
Kan wel wat worden. Leuk om Ford weer terug te zien in een grote productie en met Favreau aan het roer zie ik dit zeker een geslaagde film worden.
eppo349
Het wilde westen, cowboys en aliens. Benieuwd hoe dat uitpakt.
En 13.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Ja, erg leuke trailer! Ik ben zeer benieuwd naar de film ^^
ben erg benieuwd, hoop wel op een 16 + rating.
waarschijnlijk niet hoor...
Nakkie13
Ik ben een beetje in de war. Met dit concept verwachtte ik een comedy en was dus tijdens de trailer ook de hele tijd aan het wachten tot het grappen en grollen begon.
Maar deze film is zo te zien bloed serieus, en dat snap ik niet. Vind het zelfs bijhoorlijk onnozel.
What´s next, Pirates vs. Indians met Martin Sheen en Sean Connery?
Co Jackso
- 21924 berichten
Gelukkig is het geen komedie. Dat zou ik eerlijk gezegd zonde vinden van al het werk wat hier in is gegaan. Deze menging van genres is een grote uitdaging voor de regisseur om hier een goede film van te maken. Op basis van de trailer kan ik in ieder geval nog niet zeggen of dat gelukt is.
Naomi Watts
Je verwacht hierbij komedie?
Erg benieuwd naar deze film, sfeerschepping moet echt dik in orde zijn en de originele mengeling van genres vind ik intrigerend. Bovendien Craig natuurlijk en één van mijn favoriete vrouwen in Hollywood Olivia Wilde
. Pretty fucking sweet!
Mr_White
- 2067 berichten
What´s next, Pirates vs. Indians met Martin Sheen en Sean Connery?
Waarom zou het niet serieus zijn? Het is feitelijk gewoon een alien invasie film, alleen dan ten tijde van het Wilde Westen.
Film Fan
Ik ben erg benieuwd naar deze film, een mix tussen SF en Western erg gewaagd allemaal.
De trailer zag er spannend uit (welke trailer niet zou je zeggen).
We moeten alleen nog ff wachten tot de zomer (zucht).
Nakkie13
Ja, ik bedoel ook niet dat ik hem slecht ga vinden of zo. Maar de gewaagde keuze van genre's komt gewoon op het begin zo onnozel over dat ik het niet serieus kan nemen. Dit komt gewoon natuurlijk doordat je zoiets nog niet gewend bent, maar dan nog.
Ik ben benieuwd.
jipt
Wordt niet echt warm of koud van de trailer noch van de titel. Maar ach vind Favreau een goed regisseur, en het concept is leuk. Ben benieuwd
Timothyvdmeer
voorstukje gezien en lijkt me toch wel een leuke film.
Zeker wel benieuwd.
m1chel
- 1948 berichten
Nou ik ben wel razend benieuwd en razend enthousiast, Spielberg productie, Harrison Ford, dat kan alleen maar een goeie combinatie zijn. Zelfs de poster ziet er al gaaf uit. Kan niet wachten om deze te zien.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Aliens