Cowboys & Aliens (2011)
Genre: Western / Sciencefiction
Speelduur: 119 minuten / 135 minuten (extended cut)
Geregisseerd door: Jon Favreau
Met onder meer: Daniel Craig, Olivia Wilde en Harrison Ford
Releasedatum: 25 augustus 2011
Bekijk via NLZIET
Plot Cowboys & Aliens
"First Contact. Last Stand."
In 1873 komt Jake Lonergan, die zich niks meer kan herinneren over zijn verleden, terecht in het woestijnstadje 'Absolution'. De enige aanwijzing over zijn identiteit is een mysterieuze beugel om zijn hand. Jake komt er al snel achter dat het stadje vreemdelingen wantrouwt en niets doet zonder toestemming van Colonel Dolarhyde. Wanneer ze echter aangevallen worden door aliens en de dorpelingen één voor één ontvoerd worden door de buitenaardse wezens lijkt Jake, de vreemdeling die in eerste instantie niet welkom was in het stadje, de enige hoop op redding.
Jake Lonergan
Sheriff John Taggart
Meacham
Hunt
Stephan
Ik heb al jaren moeite met Harrison Ford omdat hij voor mij geen actieheld meer is, maar in deze film ziet hij er geweldig uit. Waanzinnige trailer en de mix is zo 'far fetched' dat het bij voorbaat al interessant is.
Nee.. de Western kan zo nog jaren mee...
Misschien voor Koolhoven een suggestie
simonvinkie
Het western genre wordt de laatste paar jaren steeds vaken gecombineerd met Fantasy en Science-Fiction. Tja, het is wat je zien wil, maar hier word is absoluut niet enthousiast van. Trailer vind ik maar matig en ik kijk hier dan ook verder helemaal niet naar uit.
SoupIsForGods
Super leuk idee! Trailer is spannend en maakt me erg nieuwsgierig!
Vette actie, bekende (en nog beter: goede) acteurs.
Hierna hoop ik op een Pirates&Robots-film
bladerunner2007
Zo die Harrison doet mee, ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien!
Paar maandjes nog
Butchers
Akkoord met simonvinkie. Zo goed ziet hij er ook weer niet uit en het concept is nog zo origineel niet hoor.
Muchacho
Zag gisteren een trailer voor deze film. Volgens mij waren ze echt zwaar aan het blowen toen ze dit concept verzonnen. James Bond die een cowboy speelt in een land dat overspoeld wordt door aliens. Hoe verzinnen ze het.
schram101
Het is inderdaad de bedoeling dat je de film zo serieus neemt als jij dat nu doet..
Muchacho
Waar maak jij uit op dat ik de film serieus neem? Volgens mij lukt het niemand om deze film serieus te nemen. Ik hou op zich wel van absurde films, maar er zijn grenzen...
schram101
Dat maakte ik op uit je post.
Opmerkelijk overigens, ik hou niet echt van absurde films, maar dit lijkt me dan wel weer erg leuk.
bollebudje
Mensen,het gaat in deze film om de fun en niet of een thema sereus is of niet.
Het is film weet je wel!!!
pierrrke
Hier spotje en nog n hele lijst met kort-trailertjes van toppers die uit gaan kome
Super Bowl Movie Spots Reveal 'Transformers' and More - MOVIE TALK on Yahoo! Movies - blog.movies.yahoo.com
hankdigger
Er veel zin in, eindelijk weer s een film met daniel craig...en de trailer ziet er erg goed uit.
martin1952
trailer ziet er goed uit, nu maar afwachten wat het geheel geeft. heb er wel vertrouwen in dat het een goede film is.
VanRippestein
de trailer doet een concept vermoeden dat elk niveau van intelligentie ondermijnen. Het enige leuke dat ik ervan kan maken is dat de trailer een goeie grap is en dat het daar wel weer mee ophoudt. Toch bekruipt mij het geviel dat deze film zichzelf alsnog te serieus neemt. Ik bedoel, Bruce Campbell zou zich erin thuis voelen als het een straigt to dvd pulp filmpje werdt. Ik vertrouw geen enkele naam uit de trailer met een concept als dit.
welat
Waarom niet "Rednecks & Aliens(mexiacans)" ?
k zou m zelfs orgineler vinden >.>
schram101
De nieuwe trailer is best cool. Jammer van de foute muziek, maar dit is volgens mij volstrekt origineel en volslagen idioot..
Heerlijk dus!
SnakeDoc
Komt toch wel in mijn top 3 binnen van films uit 2011 waar ik het meest naar uit kijk.
Plot ziet er fraai uit. Heel erg benieuwd!
Mr_White
- 2067 berichten
Tweede trailer ziet er beter uit, maar ik ben het met schram101 eens over muziek. Favreau moet gedacht hebben, "Audioslave werkte voor Iron Man, laten we het hier nog maar eens proberen". Hopelijk is de muziek in de film sterker (en vooral, beter op zijn plaats).
Albus Dumbledore
- 2041 berichten
Gave trailer. Ik denk echt dat dit een onverwachts gaaf actie / avonturenfilmpje gaat worden, net zoals Star Trek twee jaar geleden. En in de film zal waarschijnlijk geen rockmuziek zitten, nee
Bijdevaate11
Misschien wel Muse? Dat stadje heet absolution:P
DonPeliculón
Kan best een film zijn die de moeite waard is. Een soort Jason Bourne-Indiana Jones-James Bond-mix met zowel western- als science-fictionelementen. Leuk idee in ieder geval, ben benieuwd of het gaat werken.
ErickZonderK
De trailer ziet er heel gaaf uit. Ik ga hem wel een keer checken.
mcdaktari
Deze lijkt me echt weer eens heel goed, teminste wat ik er van zag. Steven Spielberg heeft hier ook wat mee te doen dacht ik.
Albus Dumbledore
- 2041 berichten