Genre: Drama / Muziek
Met onder meer: Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell
Releasedatum: 16 december 2010
Bekijk via Videoland
Plot Burlesque
"It takes a legend... to make a star"
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.
Tess
Nikki
Sean
Natalie
donnie darko
Afschuwelijk banale trailer.. Dit wordt echt abominabel, en je merkt al in de trailer dat Aguilera geen bijster goede actrice is..
Dit vergelijken met Moulin Rouge! is heiligschennis..
Naomi Watts
Het is haar eerste rol en ik twijfel er niet over dat ze op zijn minst mediocre zal zijn. Inderdaad heiligschennis, hoe kan je een film met nihil zangtalent nou vergelijken met een flick waar de beste vocaliste ter wereld haar kunsten vertoont. Heiligschennis inderdaad.
Laoslander
Inderdaad, qua zang is er niets op af te merken!
Maar film blijft in de eerste plaats een beeldmedium en daar vrees ik een beetje voor.
Naomi Watts
Omdat film vooral een beeldmedium is zit je ook wel goed met zo'n mooie vrouw
. Maar voor haar rol moet je vooral indrukwekkend zijn op vocaal niveau, qua acteerwerk kom je wel weg met modaal zijn.
Naomi Watts
Veel betere trailer wat mij betreft dan de eerste, geeft ook veel minder weg. De verwachtingen lopen hoog op, Luhrmann, Marshall en Verhoeven zullen wel niet al te best slapen
Ka1eDa21
Het lijkt mij echt een fantastische film.
Alle liedjes van de soundtrack zijn vrijgegeven. WOW niet normaal hoe fantastisch die liedjes zijn!! Wat een stem heeft Christina toch.
Trailer ziet er verder goed uit, dus ik ga m zeker kijken!:)
Naomi Watts
Heerlijke soundtrack inderdaad. Something's Got a Hold on Me en Tough Lover springen eruit. Ook fijn dat ze geschreven zijn door Christina's longtime idol Etta James. Geweldige artieste ook. Over vijf dagen komt ie gelukkig uit.
Naomi Watts
Zeer aardige reviews en een aardige opbrengst voor het eerste weekend. De verwachting was nooit dat dit de top van de box office zou worden. De film lijkt gewoon te doen wat ik verwacht. Een echte Christina show, veel cheesiness, een oppervlakkig love subplot en gewoon solide songs die gedragen worden door de grootste vocaliste van het heden.
DeanO
En iedereen heeft het over Christina Aguilera omdat?!
Ben juist benieuwd naar Cher, die eindelijk haar comeback maakt. Enne Cam Gigandet
Nog een weekje
Reviews zijn redelijk maar ben er nog geen tegen gekomen die echt enthousiast waren. Gaat mij ook vooral om La Aguilera en haar power voice, voor de rest lijkt het maar formulewerk te zijn. Toch erg benieuwd.
Leland Palmer
maithekke
Christina = geweldige zangeres
Ben benieuwd hoe het acteren haar af gaat
TragieStar.*
Ik heb hier echt zoveel zin in ! De trailer vond ik echt fantastisch, hou wel van dit soort films
Ben voor benieuwd naar Christina Aguilera, een geweldige zangeres, eigenlijk 1 van de beste met een krachtige en beste stem ooit!
Maar ben dus benieuwd of ze ook kan acteren, maar wil de film zoiezo zien, en het zal allemaal wel goed komen denk ik..
Ook de verdere cast is prima
Naomi Watts
"I was willing to do (partial) nude, just to do my part in this project and it's theme. Steve didn't want to go with it because of the MPAA rating"
- Christina Aguilera about the sacrifices she would have made to Burlesque
Yeah, thanks Steve
Beetje jammer, lees het overal. Voor Burlesque is het allemaal wel erg braaf. Grootste fout die je kan maken in een film als deze. Antin schijnt Burlesque helemaal niet te snappen.Hoe kan je Christina's 30e verjaardag beter vieren door naar Burlesque te gaan. Ironic
. Het wordt dus sowieso zaterdag.
Rianneke_Dan
- Christina Aguilera about the sacrifices she would have made to Burlesque.
Thank god, haar hoofd ik als schrikbarend genoeg. Maar even serieus, het is natuurlijk wel logisch, ze willen een grotere doelgroep aantrekken en de meeste fans van Christina zijn toch tienermeisjes. Dus vanuit dat punt kan ik het wel begrijpen
Naomi Watts
Klopt. Dat is altijd de reden om voor een lagere rating te gaan. Al blijft het bij een Burlesque film wel wenselijk dat je wel iets seksueels wil uitstralen. Maar je hebt geluk inderdaad
miepke
Het is geen hoogstaande film. Het verhaal sowieso niet.
Verstand op nul en verder niet te veel nadenken.
Dat is ook totaal niet de bedoeling van de film.
Maar ja, ik heb zeker wel genoten.
Dikke 3.5
En mens, wat kunnen die twee dames zingen. (ook al is het dan niet live in de film.)
orbit
- 12092 berichten
Wordt ook amper aandacht aan besteed.. zegt mij genoeg. Madonna in film
Pete_033
Dit is de enige aandacht die mij is opgevallen:
Niet dat het een film voor mij is
Pete_033
Worden wel vaker mensen neergeschoten in L.A. hoor.
Klopt, elke dag een aantal
Maar dit was gerelateerd aan de film vandaar.
Naomi Watts
Ik zit je maar wat op te naaien. Ik dacht eindelijk een uitgebreide review, het was even mijn teleurstelling. Sorry voor mijn misplaatste bijdehante post

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix