Genre: Drama / Muziek
Met onder meer: Christina Aguilera, Cher en Kristen Bell
Releasedatum: 16 december 2010
Bekijk via Videoland
Plot Burlesque
"It takes a legend... to make a star"
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.
Tess
Nikki
Sean
Natalie
Rianneke_Dan
Speciaal toegevoegd voor een hele grote fan van Christina Aquilera, die haar debuut maakt in de film Burlesque
Verhaal spreekt mij persoonlijk niet zo heel erg aan, en ik ben absoluut geen fan van Aquilera, maar goed ik ga hem wel kijken, al is het alleen maar voor mijn vriend. Op Aquilera na, is de cast verder prima, Kristin is een mooie dame, Cam heeft wel een lekker koppie en samen kunnen ze ook redelijk acteren. Met Tucci en Dane heb ik ook geen problemen dus dat zit wel goed. En van Christina weten we in ieder geval dat ze kan zingen, maar het acteren is nog even afwachten.
Dank je schat
Mijn grootste verwachting dit jaar, mijn heldin Christina Aguilera, die eindelijk haar acteerdebuut maakt. Ik hoop dat de decors, aankleding en kostuums ook erg goed verzorgd zijn. Leuke cast vooral met Gigandet, Bell en Tucci. Maar de aandacht gaat natuurlijk volledig uit naar La Aguilera. Qua vocale capaciteiten zit het wel goed, qua kracht en bereik is ze magistraal. Wat een heerlijke doorleefde stem heeft deze kleine dame. Enorm onderschatte geniale vocaliste deze dame, misschien dat ze met het medium film het respect krijgt die ze verdient. Wat mij betreft de grootste vocaliste ooit. Dit moet echt een 'huge' werkje gaan worden en de setting is perfect, de classic look van La Aguilera is a perfect fit. La Aguilera gaat vlammen en heel de filmwereld versteld doen staan van haar acteertalent. Benieuwd of ze die 'Burlesque' sfeer tot leven weten te wekken. Qua cast imponeren ze al wel.
Rianneke_Dan
Dat hele Burlesque sfeertje heeft inderdaad wel wat. Maar ligt er wel aan wat ze met de decors en kostuums doen, dat is denk ik toch wel belangrijk voor de film. En de focus ligt inderdaad op Christina, natuurlijk is zij ook afhankelijk van hoe de rest van de cast het ervan af brengt, maar het zou toch leuk zijn als ze in deze film een goede eerste indruk maakt. Maar je gaat natuurlijk al een hoop mensen die haar bij voorbaat al afkraken alleen omdat het Aguilera is, en ze heeft nou eenmaal een grote 'hate base'.
Naomi Watts
Op Imdb zal je wel taferelen krijgen als bij The Last Song en Twilight: Eclipse. Acteerwerk hoeft nog niet echt doorslaggevend te zijn, zo'n film leunt inderdaad op decors, aankleding en kostuums. De on set foto's die ik heb gezien bieden wel hoop. De rest van de cast zijn acteurs/actrices die gewoon degelijk kunnen acteren, op Tucci na geen echte hoogvliegers maar dat hoeft ook niet. Ook wel benieuwd naar de playlist van de OST.
Naomi Watts
First look. Kostuums, aanleding en decors lijken dik in orde. Vooral die foto van die burlesque show ziet er veelbelovend uit. La Aguilera in een bustier
. Nee, dit kan niet fout gaan. Word wel moeilijk nog wachten tot 16 december.
Metalfist
Kristen Bell
Dit kan best wel eens interessant worden, al ken ik niet zo bijster veel van de hele burlesque sfeer maar ik krijg een Moulin Rouge-achtig vermoeden?
Naomi Watts
Qua sfeer en aankleding wel. Maar stukken minder braaf, qua plot ook totaal anders en nu met een echte vocaliste in de cast.
Metalfist
Dat weten we ook weeral
Normaal gezien kan ik dit soort films wel waarderen dus dit komt sowieso op het verlanglijstje voor in de cinema te zien.
Naomi Watts
Glam komt op de OST. Toch wel een erg lekker album van het briljante nieuwe album Bi-on-ic. Pretty fucking sweet!
mikey
Tsk ik ben gewoon vergeten wie christina aguilerea is.
Was zij van het method man nummer?
Leland Palmer
Vreselijke trailer (was op Youtube - nu niet meer i.v.m. auteursrechtclaim door Sony Pictures). Lijkt me niet veel soeps.
MyOwnStyle
Ik verwacht trouwens ook niet veel van het acteerwerk van Christina Aguilera.
Laoslander
Ik ben ooit gratis naar haar concert mogen gaan. Ik had lage verwachtigen..Maar nu zou ik zeggen dat als ze even goed kan acteren dan zingen, dat het de film van de eeuw wordt
AHWA
Mooi moment in de trailer als ze begint te zingen
Laoslander
Lijkt wel een pokke clichéverhaal. "Serveerster in club droomt van daar ook effectief zelf te zingen" precies een disney verhaaltje
jacobine_rodijk
't Is van de regisseur van Glass House 2: The Good Mother dus ik heb er wel vertrouwen in.
Leland Palmer
Mooi moment in de trailer als ze begint te zingen
Naomi Watts
Wat ziet het er goed uit, visueel verbaast het mij ook nogal. En de grote reden om dit te gaan zien, mijn heldin La Aguilera, komt wel overeen als een routinier. Ze ziet er ook als vanouds weer goed uit. Mijn al enorme enthousiasme is nu nog groter geworden. En ja vocaal bewijst ze het weer, vocaal is ze gewoon het beste wat ooit op deze planeet heeft rondgelopen. Overdrijf ik nu? Nee, dat doe ik niet!
Kippenvelmoment als ze begint te zingen inderdaad. Al heb i kdie stem al duizendmaal eerder gehoord, het blijft overdonderend.
Knisper
Misschien een beetje rondkijken op het internet voordat je iets doms zegt: Burlesque - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org
Reinoir
Inderdaad uit mijn post kan je natuurlijk wel concluderen dat ik niet weet wat het betekend.
Knisper
Het staat nogal onwetend ja. Helemaal zeker ben je natuurlijk nooit, blijkt weer.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Het acteerdebuut van Christina, maar ook wel ergens de comeback van Chèr! Het gaat dus geweldig worden.
Ben blij dat Glam op de officiële soundtrack komt.

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Freedom Writers