• 9.372.591 stemmen

Alternatieve titel: National Lampoon's Vegas Vacation

Geregisseerd door: Stephen Kessler

Met onder meer: Chevy Chase, Beverly D'Angelo en Randy Quaid

Plot Vegas Vacation

"This time the Griswolds are on a roll."

Clark Griswold en zijn familie besluiten een tripje te maken naar Las Vegas. Hij verliest onmiddellijk zijn geld met gokken, aangespoord door de dealer. Zijn vrouw raakt in vervoering van de casino-zanger Wayne Newton en mag zelfs met hem op het podium zingen. In de tussentijd begeven hun kinderen zich in allerlei problematische situaties en wanneer ze hun maffe neef Eddie, die in de buurt woont, opzoeken zijn de gevolgen helemaal niet meer te overzien.

Clark Griswold

Cousin Catherine

Cousin Vicki

avatar van empirekees

empirekees

Een leuke comedy again met de griswolds, en leuke muziek en verwijzingen naar Dean Martin, en Frankie Boy(Frank Sinatra)

o.a. Dean Martin "Aint that a kick in the head"

Frank Sinatra "Come fly with me"

avatar van Pierre1

Pierre1

Marisol Nichols

avatar van tess

tess

Wel lachen.

avatar van Leno

Leno

Dit is de laatste bioscoopfilm met Chevy Chase in een hoofdrol. De laatste paar jaar speelt hij alleen in kleine en waardeloze B films. Jammer want hij weet mij altijd wel aan het lachen te krijgen ook al is de film verder matig. Ik heb dan ook vernomen dat hij een drugsverslaving heeft, dat zal er dan wel mee te maken hebben..

avatar van mikey

mikey

Matig deel in de flauwe serie werd gered door chase en d'angelo. 2.5

avatar van Jorick

Jorick

Redelijk vermakelijk, maar over het algemeen een beetje flauw. 2*

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Matige film, had meer verwacht van een Chase / National Lampoons film.

Ik zou aanraden om, "Vacation" "European Vacation" en vooral "Christmass Vacation" te gaan bekijken. Deze zijn alledrie komische meesterwerken.

In dit deel vind je her en der wat van de bekende humor uit de andere delen terug, maar het doet voor de rest toch zwaar onder voor deze delen.

2,5

avatar van tommyf

tommyf

christmass vacation is inderdaad een van mijn toppers maar deze is nog beter

ik kan er elke weer om lachen TOP CHASE

avatar van Waku

Waku

Op zich wel een redelijk leuke komedie al zijn de grappen wel wat belegen en soms ook weer platvoers.

Verder lijkt het toch of de eerdere National Lampoon's vacations ( delen 1 en 2) wat leuker en vooral nog origineler waren.

Nu kennen we het uitstapje met het zijn gevolgen wel.

krappe voldoende

avatar van FillumGek

FillumGek

Net als in de voorgaande delen steelt Quaid eigenlijk de show als vies varken

Het is ook wel cool gedaan wat die zoon allemaal overkomt. Je zal maar vier auto's winnen

En Marisol Nichols

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Huh, het waren toch maar 2?

Ik heb wel een paar keer kunnen lachen, vooral om dat delertje bij de blackjack!

2.5*, o ja, de film duurde toch tot 1.20 ? Ik viel volgens mij rond half 2 in slaap maar de film was geloof ik nog niet afgelopen, bevestiging?

avatar van FillumGek

FillumGek

us_raider schreef:
Huh, het waren toch maar 2?

Je zag hem er idd maar 2 winnen, maar op het eind van de film zag je dat hij er vier had gewonnen

avatar van D-ark

D-ark

Ik vindt hem wat laag staan wel niet al te geweldig maar door een aantal dingen(Marisol Nichols , chevy chase)

Nog erg redelijk krappe 2,5

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

wel een leuke film voor een keer. die zoon won toch 4x splinternieuwe auto's met een gokapparaat voor 1 dollar, en doordat kreeg hij mooie dames om zich heen. en werd hij populair. en ik vind Wayne Newton echt dom

maar heb een vraag..

hoe heette die zoon ook alweer op die nep ID?

avatar van streeter

streeter

Mr. Papagiorgio. (ik weet de voornam niet meer)

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

owja .. bedankt

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

geweldige film , en prachtig geacteerd door Chevy Chase

de tweede best national lampoons vacation .

ik geef hem 3.5

avatar van Thomas83

Thomas83

Christmas Vacation en European Vacation vind ik erg goede films in het genre, erg flauwe humor maar op een of andere manier ook erg leuk. Daarom had ik bij Vegas Vacation ook wel de nodige verwachtingen. Helaas zijn die niet bepaald uitgekomen. Ik vond de film gewoon niet grappig, en het bepaalde sfeertje van eerdergenoemde National Lampoon's-films ontbreekt ook. Ik vind de hoofdpersonen hier ook helemaal niet leuk, saai zelfs. Van Chevy Chase had ik in elk geval zeker meer verwacht.

avatar van otherfool

otherfool

Haalt het zeker niet bij het origineel (de tussenliggende delen zag ik nog niet), dat verrassend leuk en brutaal was. Dit is meer een standaard comedy, zeker niet slecht hoor (de black jack deler was briljant) maar ook weinig bijzonder. Neef Eddie was slechts irritant.

2,5*.

avatar van TheVoice

TheVoice

Een van de leukste grappen vond ik de sulle spelletjes die ze in het casino deden zoals rock-paper-scissors, heads or tales of pick a number.

avatar van otherfool

otherfool

TheVoice schreef:

Haha, ja dat klopt

avatar van 606

ja destijds nog wel grappig

nu valt het beetje tegen

2,5 ster

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Zeer matige comedy, met een aantal aardige grappen en een heel hoop flauwe scènes.

Zoals eerder aangegeven was de scène in dat nep-casino de leukste uit de film.

2*.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Gaat wel, echt heel veel gelachen heb ik niet echt maar het was wel soms vermakelijk, Chevy Chase zit aardig in z'n rol en de grappen zijn meestal wel flauw, verder vind ik de humor soms wat braafjes. Gewoon een beetje een matige film met soms wat leuke stukjes verder niks speciaals.

2,0* (Bijna 2,5*)

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

tommykonijn schreef:

Gaat wel, echt heel veel gelachen heb ik niet echt maar het was wel soms vermakelijk.

Helemaal mee eens. heb me vermaakt, maar écht leuk werd het niet... *2,5

avatar van ted_striker

ted_striker

De minst leuke van de serie maar toch de moeite waard. Chevy Chase blijft een van de grappigste mensen op aarde als hij de doorzon amerikaanse droplul neerzet in de vorm van Clark W. Griswold.

2,5 sterren, maar de andere 3 delen zijn stukken beter, vooral Vacation en Christmas Vacation.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Huh, had ik hier nog niet op gestemd!?

Nou, ik heb hem vaak genoeg gezien en toenet weer opnieuw. Het is een minder Vacation deel maar nog steeds ontzettend vermakelijk. Chevy Chase is gewoon heilig.

avatar van Nick.

Nick.

kArIzMa_TuRk schreef:

hoe heette die zoon ook alweer op die nep ID?

Nick Papagiorgio

avatar van JustMike

JustMike

heel weinig gelachen!

avatar van JustMike

JustMike

Nick. schreef:

Nick Papagiorgio

lol, he?! dat was een van de stukjes in de film die wel leuk zijn!