• 9.381.208 stemmen

The A-Team (2010)

Avontuur / Actie | 117 minuten / 133 minuten (extended cut)

Genre: Avontuur / Actie

Speelduur: 117 minuten / 133 minuten (extended cut)

Alternatieve titel: The A Team

Geregisseerd door: Joe Carnahan

Met onder meer: Bradley Cooper, Liam Neeson en Sharlto Copley

Gesproken taal: Duits, Engels, Spaans en Frans

Releasedatum: 10 juni 2010

Plot The A-Team

"There Is No Plan B"

Een groep Irak-veteranen is op de vlucht voor het Amerikaanse leger. Deze groep, die bekend staat als 'The A-Team', probeert zo snel mogelijk hun naam te zuiveren, omdat ze ten onrechte te boek staan als gevaarlijke criminelen. Ze worden beschuldigd van een ernstige misdaad die ze niet begaan hebben.

John „Hannibal“ Smith

"Howling Mad" Murdock

Bosco "BA" Baracus

Templeton "Faceman" Peck

Charisa Sosa

General Morrison

avatar van Elineloves

Elineloves

Juist, Film Pegasus snapt 'm!

avatar van Spetie

Naomi Watts schreef:

Het was fijn je gekent te hebben Spetie

Leuke recensie Naomi, het geeft wel een aardig beeld van hoe ik de film zelf heb ervaren, al had ik er stiekem nog iets meer van verwacht. Cooper was voor mij in ieder geval het grote lichtpunt in deze film.

Ook leuk om eens geen keer geen drie of meer sterren qua waardering uit elkaar te liggen van elkaars mening .

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Spetie schreef:

Thanks, voor mij was Cooper ook het lichtpunt, samen met Rampage natuurlijk. Ik had er eigenlijk veel minder van verwacht, viel mij reuze mee.

We zijn het eens een keer roerend eens. Leuk, voor de verandering .

avatar van MovieMind

MovieMind

Aardig leuk filmpje...halve * extra voor het jeugdsentiment.

avatar van choller

choller

leuke vermakelijke actie film,waar de de kinderachtige kinderserie nieuw leven in werd geblazen.....verstand op nul en kijken maar.

avatar van mock turtle

mock turtle

MovieMind schreef:

Aardig leuk filmpje...halve * extra voor het jeugdsentiment.

dus zonder die extra halve * zou je 2 sterren, ofwel 4 / 10 geven.., beetje matig voor een "aardige leuke film "

avatar van van duijn

van duijn

The A-team. Tja... ik vond het een vermakelijke film. Maar ik zit te twijfelen... *3.0 of een halfje erbij. Actie was goed, tamelijk overdreven maar goed. Verhaal zat goed in elkaar. Acteerwerk was ik ook redelijk tevreden over.... Nee ik geef hem toch *3.5

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Verrassende over de top actiefilm waarbij ik mezelf geen minuut heb verveeld, domweg omdat je daar de kans niet voor krijgt. Het verhaal zat knap in elkaar en dat verraste me enorm. Het vertelt eigenlijk over het feit hoe ze als team bij elkaar zijn gekomen. De actie komt soms duidelijk uit de computer, maar dat mag de pret niet drukken. Niks mis met deze film, geen hoogvlieger, maar zeker niet slecht. 3,5 *

avatar van Magru

Magru

ik vond het een goeie actie film, alleen vind ik de 'link' met de tv serie erg minimaal... ...

zo miste ik bijvoorbeeld de intro tune en het in elkaar zetten van uber wapens met minimale materialen... ook de 'haat' en het cynisme tussen BA en Murdock was niet aanwezig

Verder is deze film wel wat opgekrikt qua actie,, in de tv serie vermoord the a-team namelijk niemand,,, nu vermoorden ze iedereen! op manieren zoals je die nu vaak ziet in moderne actiefilms.

Verder wel gewoon een leuke actie film, 3,5*

lau12345 schreef:

Gewoon een leuke film .

Heb me niks verveeld .

3.5 * dik verdiend .

Helemaal mee eens. Niks aan toe voegen.

avatar van Thieuke

Thieuke

Leuke film, In het begin wennen dat het niet de oude vertrouwde acteurs waren, maar eens daaraan gewend heb mij uitstekend vermaakt. Loopt vlot, weinig rustpunten, en regelmatig gelachen om zowel de grappen als de de manier waarop de zaken zijn uitgewerkt. Beetje over de top, maar ja, dat was de serie ooit ook op z'n eigen manier.

avatar van DonRalph

DonRalph

Leuke film met goede combinatie van humor, effect en actie!

Had niks verwachten van Rampage maar hij heeft goed acteer werk neergezet.

3*!

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Waanzinnig leuke actiefilm, heb erg genoten van deze film.

Geef hem 4,5*.

avatar van piiiti

piiiti

voor een film waarvan ik niet veel verwachtte ben ik positief overdonderd... had een slap aftreksel van de serie verwacht (niet dat die moeilijk te overtreffen is) maar ik ben positief verrast door deze actiefilm. zeer vermakelijk en ga hem zeker een 2e of 3e of 4e keer kijken met de tijd goed werk!

avatar van ference-b

ference-b

mmmmmja.... voor de 2e x weet ik zo net niet... maar wel een leuke film.

avatar van mikeforever

mikeforever

aardig filmpje, 1groot minpunt, een beetje over the top is niet erg maar dit was een overkill....

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

Was niet bekend met de serie maar heb me zeer goed vermaakt.

Zeer leuke humor,coole actie en goede acteerprestaties.

Zeker een dikke 4.0*.

Een aanrader!

startkabels

Als je van actie houdt is dit natuurlijk een aanrader, ik vind dit persoonlijk een standaard actie film zoals The Expandables.

Leuk om naar de actie te kijken, maar slecht verhaal. Ben toch al niet kapot van de serie, vind het een beetje omstreden allemaal.

Hannibal was best goed, B.A. was dramatisch. Hij had wel de looks, maar had een Stallone probleem leek het wel, want was hij zei kwam voor geen meter over.

Trouwens de personages hebben ook een heel ongeloofwaardige achtergrond (dat verhaaltje dat ook in het begin van de serie verteld wordt).

Van mij hadden ze net zo goed een nieuwe aflevering van de originele serie kunnen maken als deze film.

avatar van noxious

noxious

Ondertussen heb ik de film 2 keer gezien en vond hem zeer sterk.

Acteurs presteren zeer goed (mss beter gewoon niet teveel vergelijken met de serie en gewoon genieten van de film)

De verfilming, humor en dialogen waren verzorgd, verhaal in orde maar natuurlijk een beetje overdreven (A-team stijl dus)

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Terry Crews had absoluut de rol voor B.A. moeten krijgen.

avatar van goongumpa

goongumpa

Paar maanden geleden ook maar eens gaan kijken (niet vrijwillig). Vond er niks aan.

avatar van Apelix

Apelix

Het lijkt niet op de oude serie maar wel Spectuculaire actie. Vond de acteurs goed gekozen. Leuke film voor een avondje met een zak chips op de bank.

Apelix schreef:

Vind The Expendables daarvoor toch meer geschikt. Niet dat ik die goed vind, maar zelfde soort film met veel betere actie.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Ik vind The A-team juist veel meer te bieden hebben. Er zijn veel meer verschillende actie-spektakels: achtervolgingen, de tank, containers...

In The Expendables wordt waarschijnlijk maar geschoten.

John Lee Hooker schreef:

In The Expendables wordt waarschijnlijk maar geschoten.

Ik vind de scenes in The Expendables veel strakker geschoten waardoor de actie spetterend was, vooral de acties met de messen en zwaarden. Niet te vergeten het vliegtuig.

Daarbij vergeleken vond ik The A-Team maar mak en te netjes. Expendables is veel grover.

avatar van Peerslayer

Peerslayer

Ik vond het een goede aktie film! Maar of het nou een A-team film was...... Al met al heb me niet verveeld.

avatar van Raspoetin

Raspoetin

De grootste pot dampende diarree die ik ooit voorgeschoteld heb gekregen van de heren uit Hollywood. Alleen vermakelijk met een groepje vrienden en een krat bier, maar wees gewaarschuwd kan pijn doen aan de ogen en de tv permanent beschadigen.

avatar van timbo_

timbo_

De legendarische tv-serie vertaald naar het witte doek. Ondanks dat ik weinig met de serie had of heb was ik toch wel nieuwsgierig hoe B.A., Face, Murdock en Hannibal het er vanaf zouden brengen in een film. Het antwoord daarop is eigenlijk wel wat ik vooraf zo'n beetje verwacht had. Namelijk: niet goed maar ook niet slecht. Het sterkste punt van de film is ongetwijfeld dat de film niet poogt de serie te kopieren maar prima op zichzelf staat. Extra knap daarbij is dat het luchtige sfeertje dat zo kenmerkend was voor de serie ook in de film uitstekend naar voren komt. Verder is het even wennen om al die nieuwe gezichten bij de zo vertrouwde personages te zien, maar na de geslaagde introducties is ook dat ongemakkelijke gevoel grotendeels weg.

Minder te spreken ben ik over de actie. Het is bij vlagen overduidelijk dat de scénes voor het overgrote deel uit de computer komen en zeker de grande finale behoort tot de slechtste, lelijkste en meest neppe actiescénes van de laatste tien jaar. The A-Team is daarmee een film geworden die makkelijk wegkijkt en niet verveelt maar die op één van de belangrijkste punten zeer negatief verrast.

avatar van witboek

witboek

Veel actie en veel remake.