• 9.378.471 stemmen

The A-Team (2010)

Avontuur / Actie | 117 minuten / 133 minuten (extended cut)

Genre: Avontuur / Actie

Speelduur: 117 minuten / 133 minuten (extended cut)

Alternatieve titel: The A Team

Geregisseerd door: Joe Carnahan

Met onder meer: Bradley Cooper, Liam Neeson en Sharlto Copley

Gesproken taal: Duits, Engels, Spaans en Frans

Releasedatum: 10 juni 2010

Plot The A-Team

"There Is No Plan B"

Een groep Irak-veteranen is op de vlucht voor het Amerikaanse leger. Deze groep, die bekend staat als 'The A-Team', probeert zo snel mogelijk hun naam te zuiveren, omdat ze ten onrechte te boek staan als gevaarlijke criminelen. Ze worden beschuldigd van een ernstige misdaad die ze niet begaan hebben.

John „Hannibal“ Smith

"Howling Mad" Murdock

Bosco "BA" Baracus

Templeton "Faceman" Peck

Charisa Sosa

General Morrison

Thom1994

Vroeger alle aflevering van "The A-team" gezien. Ben erg benieuwd naar deze film.

Over de filmposter. Ik vind hem niet bijzonder lelijk, ook niet mooi. "Kontlelijk" valt ook wel mee hoor.

Echt lelijk is bijvoorbeeld deze. ("De standaard-actiefilms waarbij je aan de filmposter al kan zien dat de film slecht is")

Daar hoort deze niet bij.

Hopelijk snel zien!

avatar van VanRippestein

VanRippestein

hmmm, dat belooft weinig tot niks goeds...

Een film met een homofobe B.A, een regisseur die bijvoorbaat al iedereen afzeikt die de film niet leuk vind, en de oude cast voelt zich beledigd. Dat kan niet veel goeds beloven

(volgens nu.nl)

avatar van ToNe

ToNe

Speelt die Rampage nu B.A. Baracus of speelt hij Mr. T. in de rol van B.A. Baracus?

Ik denk het laatste, vanwege z'n mooie mohawk. In dat geval:

Er is maar één echte Mr. T!

Je gaat toch ook niet voor een exacte reprise van Steve Urkel?

I pity the fool!

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Toen ik de serie keek dacht ik altijd; als er iemand is die Murdock zou moeten spelen (naast die acteur van de serie dan) is het Jim Carrey wel. Had me leuk geleken om 'm in deze film te zien.

Mescaline

Deze film is nog niet uit, hoe kan er al op gestemd zijn?

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

AddictedToMovies schreef:

Indaad maat . Hoewel hij er nou ook weer niet echt bij past. Toch had het mij ook leuk geleken.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

YEAH!! Quinton 'Rampage' Jackson als BA, dit is wel vet voor een trouwe en grote UFC fan

Mescaline schreef:

Deze film is nog niet uit, hoe kan er al op gestemd zijn?

Er is altijd wel een of andere mafkees die bij voorbaat stemt, of misschien in de sneak preview gezien door iemand.

AddictedToMovies schreef:

Jim Carrey.

Tsjah.

Ik vind hem meer een type voor komediefilms. Maar wie weet had hij de rol van Murdock wel goed kunnen vertolken.

Hopelijk is de film een beetje leuk.

MoFeDu schreef:

Ja. Niet iedere gebruiker op moviemeter is serieus. Lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat er in Nederland al 2 mensen zijn die deze film gezien hebben, en op moviemeter actief zijn, als er op IMDB slechts 5 stemmen zijn.

Maar.. "You never know!".

(P.S. kijk maar op het profiel van de stemmer. Als hij een laag aantal stemmen heeft is de kans groter dat de stem ook niet serieus is.)

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ja, echt zo stom dat iemand nu al een cijfer geeft.

Vind het echt zielig,

Zijn inmiddels al 3 stemmen

Mescaline

De niet serieuze stemmers moeten ook eigenlijk eens aangepakt worden maar snap dat het wel heel veel extra werk inhoud voor de moderators..

Ga deze film zelf hoe dan ook kijken, maar vind het jammer dat hij serieus gemaakt is, kom op zeg A-team is om te lachen!

avatar van The Oceanic Six

Ik had veel liever gezien als de 3 oude castleden gewoon nog eens The A-Team speelden. Alleen Hannibal had maar vervangen hoeven te worden. Jongeren jonger dan 15 kennen die serie toch al nauwelijks meer en de ouderen hebben liever meer nostalgie. Leek me wel cool, Mr T. nog eens als BA.

Ik lees dat zij het eindresultaat allemaal zwak vinden, niet erg des' A-Teams.

Das toch wel jammer.

Ik ga hem wel kijken, maar ik vrees een standaard actiefilmpje te krijgen.

avatar van Let me see it

Let me see it

hmm lijkt me op zicht wel leuk, vooral door het jeugd sentiment...maar wel jammer dat ze nu wel geweld gebruiken in de film. Vond dat toch altijd de kracht van de serie, dat er zoveel gebeurde en geschoten en gevochten werd...maar niemand raakte ooit gewond!.

Mescaline schreef:

Uw wens is waarheid geworden!

stemmen verwijderd door modje denk ik.

Goed gedaan Mod!

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Hij slaat de spijker op z'n kop!

Thom1994

Mr. T is het allemaal een beetje kwijt.

Toen The A-Team afgelopen was, kwam hij niet meer op TV. Toen besloot hij om bij Tell-sell mee te doen met het demonstreren van de flavour-wave turbo (of hoe dat ding ook mag heten.)

En nu is hij jaloers dat er een film over The A-team wordt gemaakt waarin hij niet eens meespeelt.

Onzin.

Thom1994

Ja. Dat snap ik zelf ook wel. Ik bedoelde het niet helemaal serieus.

Waarom typ je het dan?

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Zal wel zo´n redelijke actie en een slechte A-Teamfilm zijn.

avatar van ZomersBiertje

ZomersBiertje

Thom1994 schreef:

Mr. T is het allemaal een beetje kwijt.

Mr. T, die destijds de rol van B.A. Baracus speelde, heeft echter bedankt voor een kleine rol in de film. De reden is dat hij zelf weer de hoofdrol wilde hebben in plaats van een kleine verschijning. Bovendien is hij bang dat de studio de marketingcampagne wel op hem zou afstemmen, terwijl hij er dus slechts kort in zou zitten. Om deze redenen zullen we deze held van de jaren '80 niet meer "shut up, you fool" horen zeggen in de nieuwe film.

Bron: filmcentrum.nl

''Nice, B.A.!''

Ik had hem graag nog eens gezien als de broer of oom van BA, was wel leuk geweest.

Nu zullen wij hem alleen nog zien in de Mars, World of Warcraft of tellsell reclame.

Overigens heeft Dirk Benedict zijn onvrede geuit over het eindresultaat van The A Team, hij zou maar 3 seconden in beeld zijn geweest en ziet het nu als een grove belediging aan zijn adres.

De makers zouden Dirk Benedict en Dwight Schultz alleen een cameo hebben aangeboden om hun goedkeuring voor een A team film te kunnen krijgen.

'' I love it when a plan comes together''

avatar van $pecial

$pecial

Ik heb er zin in, de trailer ziet er in ieder geval erg goed uit. Kan er trouwens niet van wakker liggen dat de cast compleet nieuw is..

Beter dit dan 3 nieuwe en 1 veteraan van de serie erin. Beter met een schone lei beginnen, wat ze nu hebben gedaan.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Joe Carnahan aan het roer? Nee, dit wordt niks. Mark my words.

Mescaline

Verwacht er ook weinig meer van, geldklopperij..

toch ga ik deze film wel kijken maar ik denk dat ik me behoorlijk ga ergeren..

Thom1994

Wilde mr. T dan B.A. spelen in deze film?

Is er dan geen toestemming nodig van hemzelf voordat een film als deze wordt gemaakt?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Rampage als B.A. is de enige reden waarom ik deze film nog wel wil zien.

avatar van Luppie00

Luppie00

Inderdaad de enige reden om hem nog te zien is dat Rampage B.A. speelt

verwacht er ook vrij weinig van