Genre: Avontuur / Actie
Speelduur: 117 minuten / 133 minuten (extended cut)
Alternatieve titel: The A Team
Geregisseerd door: Joe Carnahan
Met onder meer: Bradley Cooper, Liam Neeson en Sharlto Copley
Gesproken taal: Duits, Engels, Spaans en Frans
Releasedatum: 10 juni 2010
Plot The A-Team
"There Is No Plan B"
Een groep Irak-veteranen is op de vlucht voor het Amerikaanse leger. Deze groep, die bekend staat als 'The A-Team', probeert zo snel mogelijk hun naam te zuiveren, omdat ze ten onrechte te boek staan als gevaarlijke criminelen. Ze worden beschuldigd van een ernstige misdaad die ze niet begaan hebben.
- Teaser (YouTube)
- The A-Team (MusicMeter)
- Serie (TvMeter)
Pike
Chop Shop J
Gammons
ZomersBiertje
Wilde mr. T dan B.A. spelen in deze film?
Is er dan geen toestemming nodig van hemzelf voordat een film als deze wordt gemaakt?
MrT wilde idd BA weer spelen, en nee MrT heeft de rechten van the A team niet, dus zijn toestemming is niet nodig voor de film.
Het was wel prettig geweest voor de makers als MrT achter de film zou staan.
Filmkriebel
Dirk Benedict komt wonder en wel 3 seconden in beeld heb ik gelezen. Een cameo noemen ze dat dan. Daarmee zie je duidelijk dat de makers weinig respect hebben voor de originele cast en dat ze de klinkende naam "A-team" gebruiken om er geld uit te kloppen.
Mescaline
Vind het nog steeds erg jammer dat Jim Carrey of Woody Harrelson de rol van Murdock niet kregen, ze waren perfect geweest voor die rol.
Ice Cube vind ik niet geweldig, maar zag ik eerder B.A. vertolken dan Rampage Jackson.
Hannibal was een perfecte rol geweest voor George Clooney en als Dennis Hopper nog onder ons was geweest had ik het hem ook nog wel zien doen.
en dan hebben we natuurlijk nog Face, de enige van het 4tal die ik nog redelijk gecast vind worden door Bradley Cooper, al was Mark Wahlberg ook niet slecht gecast geweest..
Ga hem sowieso kijken, maar heb slechte gedachtes over de cast.
AchmedATM
Eerder LL Cool J als Cube, LL is al een beest qua formaat. Mr. T heeft B.A. zijn personage gemaakt, nu moet je iemand vinden die Mr. T kan zijn. De andere kon je wel redelijk makkelijk verwisselen. George Cloony als hannibal
hij heeft er het hoofd niet voor.
Thom1994
Ik ben het met Achmed eens dat George Clooney niet echt geschikt is voor een film als deze en voor een personage als Hannibal. De cast heb ik niet al te hoge verwachtingen van, doordat er weinig namen tussen zitten die ik van eerdere topfilms ken. Met een persoon als bijvoorbeeld Clooney had de populariteit van deze film misschien wel groter geweest.
Maar toch zie ik het hem niet spelen.
Horrordude
Belachelijk omdat zo te zeggen. Tuurlijk hebben de makers wel respect voor de serie en de originele cast. Maar het is niet de bedoeling om een exacte kopie van de serie te maken, maar The A-Team in een vernieuwd jasje. De maker heeft ook al van te voren aangegeven te willen werken met nieuwe acteurs.
Mescaline
Denk dat je George Clooney niet mag onderschatten, ik denk dat hij het heel aardig had kunnen doen in de rol van Hannibal.
En wat bedoel je met hij heeft het hoofd er niet voor, als of de rest van deze cast lijkt op de originele figuren? niet echt..
AchmedATM
Daarmee bedoel ik dat Clooney de uitstraling niet heeft om hem spelen.
Mescaline
Meningen zijn verdeeld erover dan, hij had niet misstaan in deze film in mijn ogen.
Thom1994
Wie weet. Maar laten we er niet meer op praten, het is niet gebeurd.
AchmedATM
Door welke karakters van George ben je er dan van overtuigd?
Wie weet. Maar laten we er niet meer op praten, het is niet gebeurd.
Ik vind het wel een interessante keuze en zou wel eens willen weten waarom
Elineloves
Nee, Clooney in deze film had ik ook echt niet geloofwaardig gevonden. Maargoed, aan de cast kunnen we sowieso niks meer veranderen, dus laten we maar eerst kijken hoe deze acteurs het er vanaf brengen voordat we anderen hun rol gaan geven.
Thom1994
Ik vrees het ergste van deze film. Ik ben bang dat het zo'n B-film wordt, zoals vele andere actiefilms.
Clooney had ik perfect voor Hannibal gevonden. Charismatisch, stoer en een goede stem voor zon personage.
Jim Carrey had Face mogen zijn en Samuel L. Jackson was een toffe BA geweest
Murdock is wat kleurlozer. Die kan iedereen spelen.
Thom1994
Ja. Dat was in principe wel een goede cast geweest. In ieder geval erg populaire acteurs.
Elineloves
Jim Carrey als Face? Eerder als Murdock.
Jim is toch geen type mooi-boy.
AchmedATM
Jim Carrey als Face, hmm.... dat snap ik even niet, wat uitleg?
Sam is niet breed genoeg voor BA man
Elineloves
Zou ie niet ze niet verwisselen?
Face kleurlozer en die zou gemakkelijk gespeeld kunnen worden, en Jim als Murdock? Lijkt me wel. Anders ben ik erg benieuwd naar zijn motivatie.
Thom1994
Ik denk dat ze met een cast die niet helemaal op de originele A-team acteurs lijken, een betere fim kunnen neerzetten dan met een paar acteurs die niet al te bekend zijn zoals ze dat nu hebben gedaan. Mijn schatting is een gemiddelde van 2,80* > 3,00*.
Excuus, bedoelde ze andersom. Murdock was de grapjas. Face is wat meer kleurlozer.
Elineloves
Maar als het allemaal grote namen waren geweest, waren de verwachtingen nog hoger. Nu hebben de meeste mensen een instelling van: We zien wel. In feite kan het dus niet meer zo drastisch tegenvallen.
Thom1994
Ja. Maar het kan niet zo zijn dat een slechtere cast = lage verwachtingen tot een hoog gemiddelde leidt.
Dan kunnen ze net zo goed kleine kinderen met plastic geweren laten spelen.
Naomi Watts
B.A. en Face zijn nu al perfect gecast, Hannibal en Murdock mogen wel gere-cast worden.
Elineloves
Hm, ik wacht de film eerst maar af voordat ik over gemiddelden ga spreken.
Waarschijnlijk wel ja.
Denk dat het op het grote doek allemaal iets leuker uitkomt. Plus ik ben nieuwsgierig naar Cooper. I like him.
Mescaline
Murdock is juist een rol die niet voor iedereen is neergelegd, Face is iets makkelijker te casten.
Waarom ik overtuigd ben van Clooney? simpel weg omdat hij al lang mee draait en al veel verschillende personages heeft weten neer te zetten.
1 ding is zeker, deze film wordt nooit zo goed als de tv-serie, en gaat in mijn ogen keihard floppen.
Maar toch, ben ik benieuwd

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Aliens

The Next Three Days
Drama / Thriller, 2010

Live Free or Die Hard
Actie / Thriller, 2007
war crimesmilitary courtmilitary servicedouble crossedpost-credits sceneduringcreditsstingerprivate military company