Genre: Mystery / Thriller
Releasedatum: 30 juni 2010
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot The Twilight Saga: Eclipse
"It all begins... with a choice."
Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
Bella Swan
Esme Cullen
Jasper Hale
Emmett Cullen
Bartt88
De kans is wel heel groot dat ik ga schreeuwen tot ik bijna dood ben of flauw ga vallen, ja. Iets op tegen?
Ieder heeft zo z'n ding. Veel plezier.
Elineloves
Inderdaad Bart. Veel plezier met schreeuwen tot je bijna doodgaat of flauwvalt!
Jessen0wnt
pff, ik kan gewoon kwaad worden door al die twilight-obsessie. Laatst nog een hele discussie gehad met iemand die de MTV movie awards ''hetzelfde'' vond als de Oscars, en omdat Twilight: New Moon zo goed in de prijzen viel, was het een hele goede film. Ben benieuwd of deze film WEL de obsessie waard maakt...
Elineloves
Of met een volwassen persoon die obsessed is met Twilight... die zie je veel te vaak.
Jessen0wnt
Ik wilde het niet zeggen maar het was de vriend van me zus, 21...
Elineloves
Dan is het helemaal apart. Nouja, leuk voor die mensen die Twilight zo fantastisch vinden, maar om dan nutteloze discussies aan te gaan dat dit de beste films ooit zijn... Dat blijft een persoonlijke mening, dan moeten ze niet het stellen als een feit.
Jessen0wnt
True. Ik kan dan ook weer schaamteloos 3,5/4 sterren aan de Harry Potter-reeks geven, wat andere mensen weer helemaal niks vinden.
Laoslander
Harry Potter is iets anders. Dat is een eerlijk product geschreven door een vrouw met een gave, een talent (J.K Rowling kan een boek schrijven) die Stephanie Meyer kan dat absoluut niet. Daarmee wil ik zeggen dat twilight in essentie tot niets leidt.
Jessen0wnt
Misschien, dat blijven ook nog steeds meningen. (ik ben het wel 100% met je eens). Er zal ook wel een rede zijn waarom deze films zo snel worden gemaakt, deze hype is snel weer over. Als God ons bij staat...
Bartt88
Daarmee wil ik zeggen dat twilight in essentie tot niets leidt.
AchmedATM
Het zijn gewoon verhalen, maar de idioten aanpak van Twilight is waar de schrijver de verkeerde kant op ging. Ze focust puur op de sexualiteit van kleine tiener meisjes die net de pubertijd in stappen. Jammer genoeg heb ik daar weinig aan (met mijn leeftijd). Daarnaast zijn de aanpassingen in de mythologie ook een grote afkraker, originaliteit steun ik 100% maar dan moet het niet zo oppervlakkig gedaan worden.
TomaskeX
STEPHENIE MEYER kan WEL een boek schrijven, als ze dat niet kon had ze nu geen miljoenen boeken verkocht. Natuurlijk schrijft J.K Rowling ook fantastische boeken, en geef ik op de HP boeken en films een 5/5. Dat is natuurlijk wel weer een persoonlijke mening
TomaskeX
En deze hype zal NIET snel weer over zijn, denk ik dan zo als ik iedereen zo zie flippen om deze films. Iemand een filmpje van de Eclipse premiere in LA gezien? Dan weet je gewoon dat dit nog LANG zal duren. Gelukkig maar
Laoslander
STEPHENIE MEYER kan WEL een boek schrijven.
Dan heb jij nog niet veel literatuur gelezen in je leven.
Elineloves
Heb je zijn vorige berichten gezien? Dat was geloof ik wel een FEIT.
Jessen0wnt
Ik heb het verkeerd geformuleerd. Een hype gaat altijd over. Zodra er een nieuwe schrijver is die een serie boeken over een ''LEVENSGEVAARLIJKE LIEFDE'' schrijft, zijn jullie daar weer allemaal fan van.
Het gaat trouwens niet om de hoeveelheid mensen die met zoon ''hype'' meegaan...
Elineloves
Laten we er op hopen dat zijn (film)smaak de komende jaren nog zal ontwikkelen. Hij is nog jong.
Elineloves
'' Een jaar jonger dan ik.''
Zo zie je maar weer, bijna dezelfde leeftijd en toch zo verschillend. Alleen maar goed toch, dat jij qua bepaalde punten al een iets bredere interesse hebt en wat realistischer naar films kunt kijken?
misterwhite
Tja film is een grote obsessie van mij dus ik heb ook wat meer kennis erover dan vele leeftijdsgenoten. Soms staan ze versteld wat er allemaal over weet en soms zijn ze slecht gezind dat ik één van hun films afbreek
Jessen0wnt
Denk dat de vriend van mijn zus een mooi voorbeeld is dat leeftijd niet altijd een rol speelt
Sommige mensen hebben het gewoon niet in zich.
Ik ben trouwens ook pas 16 en je moet ook maar net weten welke film wel en niet goed is. Als je er niet veel tijd voor vrij maakt kom je snel al bij alle populaire en vaak commerciële troep zoals Twilight. Daarnaast moet je er natuurlijk ook voor open staan, en niet alles wat anders is bij voorbaat anders vinden.
Elineloves
Ik snap best dat jonge mensen Twilight goed vinden en doordraaien als ietwat gekke fan, maar naarmate je ouder wordt... Ach, wat zeur ik eigenlijk. Iedereen zijn ding, zolang ze anderen er niet mee lastig vallen. Het feit dat ik een hekel heb een 20+ meisjes die zich gedragen als 12 bij deze film, doet niet af aan het feit dat zij w.s. wel de tijd van hun leven hebben.
Stiekem ben ik blij dat ik a.s. dinsdagnacht de film(s) kijk in de bioscoop. De meeste schoolgaande tieners mogen toch niet zo laat naar de bioscoop. Hopelijk is er wat volwassener publiek.
Bartt88
Sommige mensen hebben het gewoon niet in zich.
Wat niet? Je kunt niet iemand z'n smaak bekritiseren.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011

The Twilight Saga: New Moon
2009

Twilight
2008

Gehele 'Twilight'-reeks met Robert Pattinson wordt deze week uitgezonden op televisie

'Twilight'-schrijfster komt na twaalf jaar met vervolg

Remember Me
Drama / Romantiek, 2010