• 9.380.615 stemmen

The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Mystery / Thriller | 124 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: David Slade

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Releasedatum: 30 juni 2010

Plot The Twilight Saga: Eclipse

"It all begins... with a choice."

Bella Swan is wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt geteisterd door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob te kiezen - wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Je bedoeld 1 van de minder goede?

avatar van Layla!

Layla!

ddragon1690 schreef:

Tja dat krijg je he met die 15 jarige grietjes die gelijk opgewonden raken van het woord twilight en denken dat deze films de vampiers en weerwolven hebben uitgevonden.

Precies! Eerlijk gezegd vind ik Underworld beter.. Maar das mijn mening..

Niet dat ik Twillight geen goeie film vind.. Het irriteert me alleen dat het verhaal over 5 films verspreidt moet worden, wat inhoud dat we het laatste deel over 3 jaar pas zien..

Rianneke_Dan

Brengt natuurlijk wel meer geld in het laatje

avatar van TomaskeX

TomaskeX

nee ik bedoel de beste

Rianneke_Dan

Ik had het over geld en niet of dat dit de beste film is. Had het daarbij ook trouwens niet tegen jou. Dus stop alsjeblieft eens met die onnodige en warrige berichten te plaatsen.

Bartt88

Het was ook niet aan jou gericht, lijkt me.

Rianneke_Dan

Nee dat dacht ik al, zag later dat het tegen Tragiestar gericht was, maar dan nog moet hij in het vervolg even diegene quote tegen wie hij het heeft, dat maakt het allemaal even wat duidelijker En hij plaatst wel vaak warrige en overbodige berichten dus dat mag ook wel even wat minder.

avatar van Justinw

Justinw

Komen hier 5 films van , eerste sloeg nergens op. 2e raakte kant noch wel en dan nu dit. Leuk voor de hysterische fans van die Pattinson.

MoFeDu

Allemachtig 5 ! Ik dacht drie ofzo, pff wat een uitmelking van een idee zeg.

Rianneke_Dan

Eigenlijk zou er na dit deel nog maar een film verschijnen, maar die hebben ze net als bij Harry Potter in twee delen gesplitst, vandaar 5 films

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Daarna nog een serie op tv, mark my words .

Rianneke_Dan

Dat zou nog wel eens kunnen ja, maar lijkt me sterk dat ze daar dezelfde cast voor kunnen houden, denk niet dat hun erop zitten te wachten

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Nee inderdaad, ze krijgen nu allerlei leuke aanbiedingen voor films die ze nu dood kunnen maken met hun vervelende en emotieloze perfomance. Maar kan me verder inderdaad niet voorstellen dat ze dit na 5 delen laten doodbloeden.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Haha, idd.

Maar hoop toch wel dat de delen wat beter worden na het vrij aardige eerste deel en het middelmatig vervolg.

Elineloves

Krijgen we nog 2 films met Kristen Stewart in de hoofdrol? God sta me bij.

Dan kijk je toch niet?

Elineloves

Jawel, voor R-Patz en T-Lautz Die verzachten het leed wat Kristen heet.

Maar ik ben er over twee weken wel bij, bij de Twilight marathon. Ben stiekem toch wel nieuwsgierig. Trailer gezien van de nieuwe film @ movie awards, en volgens mij schittert Taylor in deze film iets meer.

Bartt88

Je geeft ze zelfs koosnaampjes? Dan zul je Kirsten inderdaad wel voor lief nemen.

Elineloves

Ik niet, die koosnaampjes zijn wereldwijd bekend. Je leest sowieso niks anders meer. De credits daarvoor gaan dus niet naar mij.

Rianneke_Dan

Zo triest die koosnaampjes voor die jongens, en ze zijn nog niet eens leuk ook. Ben benieuwd wat die jongens er zelf van vinden dat iedereen ze zo noemt.

R-Patz en T-Lautz

Gekker moet het toch niet worden hoor, binnenkort noemen we Daniel Radcliffe nog D-Cliffie

MoFeDu schreef:

binnenkort noemen we Daniel Radcliffe nog D-Cliffie

MoFeDu schreef:

R-Patz en T-Lautz

D-Cliff dan wel, dat klinkt ouder en stoerder.

Haha, ja dat is waar

En E-Watts neem ik aan? Want E-Wattsie klinkt ook niet zo volwassen.

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Gelukkig is dit de laatste...toch?

Rianneke_Dan

Nee hoor, na deze nog twee films te gaan

avatar van 69movie

69movie

Layla! schreef:

Precies! Eerlijk gezegd vind ik Underworld beter.. Maar das mijn mening..

ja onderdaad het is misschien stom om het verhaal over 5 films te versprijden maar underworld is maar 2 films minder hé.

Elineloves

Geduld is een schone zaak. Voordat het laatste deel aanbreekt, heb je er nog sowieso 2 gezien en wie weet ben je tegen die tijd wel afgehaakt, weet jij veel. Eerst dit deel maar eens afwachten.

avatar van benthe

benthe

ik ben die hard twilight lezer, de films zijn leuk voor erbij en R-Patz en T-Latz :/ zijn hartstikke leuk (vooral voor het oog), maar toch, het zijn geen hoogstaande films (tot nu toe).

avatar van Layla!

Layla!