The Human Centipede (First Sequence) (2009)
Genre: Horror
Alternatieve titel: The Human Centipede
Nederland
Geregisseerd door: Tom Six
Met onder meer: Dieter Laser, Ashley C. Williams en Ashlynn Yennie
Gesproken taal: Engels, Japans en Duits
Plot The Human Centipede (First Sequence)
"Their flesh is his fantasy"
De internationaal gerespecteerde chirurg Dr Josef, gespecialiseerd in het opereren van Siamese tweelingen, heeft een eigenaardige visie op de toekomst van het menselijk ras. Twee knappe vrouwelijke Amerikaanse toeristen stranden op zijn luxeuze landgoed. De volgende dag worden ze echter, net als een Japanse man, wakker in zijn kelder. Maar de chirurg is niet van plan om ze net als de Siamese tweelingen uit elkaar te halen, maar juist om ze samen te voegen.
Dr. Heiter
Lindsay
Jenny
Katsuro
Detective Kranz
Detective Voller
Amy (stemrol)
Knisper
Schijnt weer een lekker bedoeling te zijn van Tom Six!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11906 berichten
Ik zou bijna hopen op een nieuwe Intensive Care... heb eerlijk gezegd hoop op een goede film.
narva77 (crew films)
Bij "Trivia" op IMDB:
Some scenes of the movie are so controversial, some people walked out during test screenings.
Mijn interesse is zeer zeker gewekt!
Hier de bijbehorende still: http://www.themorningstarr.co.uk/images/human-centipede/first-sequence/dieter-laser-human-centipede.jpg
Chainsaw
otherfool
Haha, Tom Six gaat nu ook internationaal 'scoren' met zijn wansmaak. Slechter dan 'Gay' kan sowieso al niet dus wie weet...
JMS
Het tij lijkt overigens gekeerd.
Lees net op internet dat The Human Centipede op het fantastic filmfestival van Austin in Texas de prijs voor beste film heeft binnengehaald en goede recensies
Zie onderstaande link:
Safri
Heb ook al zeer genoten van I Love Dries en dat gaat deze film misschien nog wel overtreffen. Lange neus naar dat elitaire kliekje Tom.
Lexcoaster
Interview met o.a. Tom Six: YouTube - The Human Centipede writer, director Tom Six
Malick
Het schijnt dat de makers boos zijn op de Nederlandse pers, die eerdere producties van de makers de grond in geboord hebben en zodoende weigeren ze de film te vertonen op Nederlandse bodem.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11906 berichten
Triest. Dit zou juist een manier zijn geweest om terug te slaan.
Prudh
Als je niet wilt dat je producties de grond ingeboord worden door de pers moet je verdomme ook niet zulke abominaties maken. Wat een lafaard is die Tom Six als bovenstaande waar is. Hoewel ik nog steeds erg graag I Love Dries wil zien
narva77 (crew films)
Zwaar klote! Had hem graag willen zien!
Triest. Dit zou juist een manier zijn geweest om terug te slaan.
Precies! Dikke middelvinger naar de Nederlandse pers!
Esteban
Ah kom, waarom doen mensen hier zo enthousiast over? Een doorsnee horror-trailer van wat blijkbaar een C-film is met bijhorend acteertalent, ahum.
Doet me wat aan Martyrs denken.
Deze ga ik zeker kijken! Hou wel van dit soort ranzige shockhorror.
Tonypulp
Drs. DAJA
Beoordelende naar aanleiding van de trailer kan dit wel eens een film zijn die heel behendig met het pulpgenre omspringt en wat heftige gory horror kan bieden.
brabusRUS
Zo pittige trailer. Ze zitten dus vast aan elkaars anus? Dit is meer een thriller denk ik. Jammer dat je gelijk al weet wie de slechterik is.

The Human Centipede III (Final Sequence)
2015

The Human Centipede II (Full Sequence)
2011

The Professor and the Madman
Biografie / Drama, 2019

Ils
Thriller / Horror, 2006
ontvoeringexploitatiesurgeonsadismebody mutilationpolitie agentcentipede psychosiscoprophiliascalpelequestrian body horrortorture porncoprophagiaanesthesiaintravenous body horrormisanthropebanned filmshock value