• 9.373.946 stemmen

The Human Centipede (First Sequence) (2009)

Horror | 92 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: The Human Centipede

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Tom Six

Met onder meer: Dieter Laser, Ashley C. Williams en Ashlynn Yennie

Gesproken taal: Engels, Japans en Duits

Plot The Human Centipede (First Sequence)

"Their flesh is his fantasy"

De internationaal gerespecteerde chirurg Dr Josef, gespecialiseerd in het opereren van Siamese tweelingen, heeft een eigenaardige visie op de toekomst van het menselijk ras. Twee knappe vrouwelijke Amerikaanse toeristen stranden op zijn luxeuze landgoed. De volgende dag worden ze echter, net als een Japanse man, wakker in zijn kelder. Maar de chirurg is niet van plan om ze net als de Siamese tweelingen uit elkaar te halen, maar juist om ze samen te voegen.

avatar van Knisper

Knisper

Schijnt weer een lekker bedoeling te zijn van Tom Six!

The Human Centipede - when you read the title you're know you're in for something strange and disgusting, especially on learning that the centipede in question is a chain of humans sewn together mouth to anus in a surgical procedure.
Hier de bijbehorende still: http://www.themorningstarr.co.uk/images/human-centipede/first-sequence/dieter-laser-human-centipede.jpg

• 11906 berichten

Ik zou bijna hopen op een nieuwe Intensive Care... heb eerlijk gezegd hoop op een goede film.

Bij "Trivia" op IMDB:

Some scenes of the movie are so controversial, some people walked out during test screenings.

Mijn interesse is zeer zeker gewekt!

narva77 (crew films)

Wanneer wordt dit gereleased in Nederland?

avatar van otherfool

otherfool

Haha, Tom Six gaat nu ook internationaal 'scoren' met zijn wansmaak. Slechter dan 'Gay' kan sowieso al niet dus wie weet...

avatar van JMS

JMS

Het tij lijkt overigens gekeerd.

Lees net op internet dat The Human Centipede op het fantastic filmfestival van Austin in Texas de prijs voor beste film heeft binnengehaald en goede recensies

Zie onderstaande link:

REVIEW: THE HUMAN CENTIPEDE (FIRST SEQUENCE) - chud.com

avatar van TrippelDee

TrippelDee

• 1909 stemmen

Wanneer komt dit uit??

avatar van E2K

E2K

lol, nu gaan de newbs het ineens een goede film vinden.

Nou en?

avatar van Bottleneck

Bottleneck

En ook beste film op Screamfest LA.

Het is Tom gegund!

avatar van Safri

Safri

Heb ook al zeer genoten van I Love Dries en dat gaat deze film misschien nog wel overtreffen. Lange neus naar dat elitaire kliekje Tom.

Nog nieuws hieromtrent?

avatar van Malick

Malick

Het schijnt dat de makers boos zijn op de Nederlandse pers, die eerdere producties van de makers de grond in geboord hebben en zodoende weigeren ze de film te vertonen op Nederlandse bodem.

• 11906 berichten

Triest. Dit zou juist een manier zijn geweest om terug te slaan.

avatar van Prudh

Prudh

Als je niet wilt dat je producties de grond ingeboord worden door de pers moet je verdomme ook niet zulke abominaties maken. Wat een lafaard is die Tom Six als bovenstaande waar is. Hoewel ik nog steeds erg graag I Love Dries wil zien

• 11906 berichten

I love Dries viel best mee...

Verhoeven schreef:

Zwaar klote! Had hem graag willen zien!

BlueJudaskiss schreef:

Triest. Dit zou juist een manier zijn geweest om terug te slaan.

Precies! Dikke middelvinger naar de Nederlandse pers!

avatar van Esteban

Esteban

Ah kom, waarom doen mensen hier zo enthousiast over? Een doorsnee horror-trailer van wat blijkbaar een C-film is met bijhorend acteertalent, ahum.

avatar van The Oceanic Six

Doet me wat aan Martyrs denken.

Deze ga ik zeker kijken! Hou wel van dit soort ranzige shockhorror.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Esteban schreef:

Omdat het van eigen bodem komt en het idee geniaal klinkt, zie geen reden om hier als genreliefhebber niet wild van te worden. Grote kans dat het tegenvalt, maar alsnog.. ik ben écht benieuwd!

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Esteban schreef:

Beoordelende naar aanleiding van de trailer kan dit wel eens een film zijn die heel behendig met het pulpgenre omspringt en wat heftige gory horror kan bieden.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Zo pittige trailer. Ze zitten dus vast aan elkaars anus? Dit is meer een thriller denk ik. Jammer dat je gelijk al weet wie de slechterik is.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leuke poster nu

avatar van Stephan

Stephan

Way to go Tom. Fuck them all!