• 9.377.126 stemmen

Genre: Fantasy / Horror

Geregisseerd door: Scott Stewart

Met onder meer: Paul Bettany, Dennis Quaid en Doug Jones

Plot Legion

"When the last angel falls, the fight for mankind begins."

Een groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...

AchmedATM

Ik heb niet al teveel gezien van JCVD mischien dat ik er daarom anders over denk

Ik kwam trouwens deze quote tegen op IMDB;

Michael: I knew He'd send you, Gabriel. You were always so eager to please Him.

Gabriel: Unlike you... the rebellious son.

Het kan zijn dat Gabriel gewoon sarcastisch was, of Michael is net als (of is) Satan.

AchmedATM

Ja, sorry ik ben een grote fan van fictie dus de Bijbel is het grootste boek voor mij

AchmedATM schreef:

Ik kwam trouwens deze quote tegen op IMDB;

Michael: I knew He'd send you, Gabriel. You were always so eager to please Him.

Gabriel: Unlike you... the rebellious son.

Jonge heb jij er wel verstand van Gabriel is de trouwste engel van god.Michael komt daarna maar is nooit zo gehoorzaam als Gabriel.

En Michael is Satan niet.Lucifer is satan,Lucifer kwam in opstand tegen god (hij was jarloers op God) En ontketende zo een oorlog in de hemel.Lucifer verloor de strijd uiteindelijk.En werd door god naar de aarde geworpen.

AchmedATM schreef:

Welk geloof hang jij aan dan ?

Starscream schreef:

Voor zover ik weet is Micheal toch de Engel die Lucifer heeft verslagen. Micheal en Gabriel staan bekend als de Rechter en Linker hand van god.

En ik bedoelde hiermee niet dat Micheal, Satan wordt, maar wat als hij loog over dat hij Micheal is. Of kan het niet dat de Duivel liegt.

EDIT: Geloof heb ik niet echt, maar ik kom uit een half moslim, half "communistische Atheist" family.

avatar van dinhus

dinhus

Ik verwacht een bagger, maar hij spreekt me erg aan..

avatar van Kevin13

Kevin13

Iron Maiden heeft al gestemd. Misschien kun je even vermelden hoe je hem vond en waar je hem hebt bekeken?

Downloadlink verwijderd.

avatar van Koektrommel

Koektrommel

De eerste cams komen al overwaaien uit de states. Ik denk dat iedereen zelf wel weet waar te zoeken

avatar van the new guy

the new guy

Dik verhaal

AchmedATM

Het verhaal schijnt erg verwarrend te zijn, maar de film is wel actionpacked. Hopelijk is het niet zo een slecht gemonteerd filmpje

Starscream

Ik verwacht tog wel wat van deze film

avatar van stefan88

stefan88

ik verwacht ook veel van deze film alleen de trailer spreekt me niet erg aan

stefan88 schreef:

ik verwacht ook veel van deze film alleen de trailer spreekt me niet erg aan

Afwachten dan he .

avatar van mario_arnhem

mario_arnhem

Film al gezien best aardig geen topper

avatar van DonLeone

DonLeone

applaus graag voor de makers van de trailer van deze film, want die is geweldig, terwijl de film zelf minder boeiend is dan het ruiken aan de schimmel tussen je tenen

avatar van Thorak

Thorak

Quaid: ...and I don't even believe in god!

Bettany: Well. he doesn't believe in you either.

avatar van acrazylady

acrazylady

hij viel me 100% mee. vond hem best wel spannend.

avatar van Ninto

Ninto

Ik lees de beschrijving en ik denk:

Wait, whut? Wat hebben die gasten gerookt?

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Ninto schreef:

Ik lees de beschrijving en ik denk:

Wait, whut? Wat hebben die gasten gerookt?

Heb je hem gezien dan? Misschien is hij wel zo teleurstellend als die "gasten" beweren.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Thorak schreef:

Quaid: ...and I don't even believe in god!

Bettany: Well. he doesn't believe in you either.

Geniaal.

avatar van Grunner

Grunner

Net de trailer gezien, die ziet er erg vet uit!

avatar van Mellie24

Mellie24

De omschrijving had beter Fantasy/Comedy kunnen zijn.

Allemachtig wat is die trailer hilarisch zeg!

En toch ben ik enigszins geïntrigeerd. Ik ga 's kijken...

avatar van Nick Hardcore

Nick Hardcore

Ik ga 'm één deze dagen bekijken en zal mijn oordeel vellen!

avatar van gerrutcamaro

gerrutcamaro

1 puntje voor die scene met die oma, de rest is bedroevend

avatar van elffie

elffie

klinkt hetzelfde als Dogma (1999)

avatar van ralfsjam

ralfsjam

allemachtig, wat heb ik deze film met tegenstrijdige gevoelens gekeken zeg! de uitwerking (visueel gezien) was op het einde na best goed. leuke effecten zo hier en daar, en over het algemeen was de "spanning" goed uitgesmeerd. maar wat hebben ze het op het einde verprutst zeg! op een paar fouten na door de film heen ging hij na een uur goed op de bek, om het zo maar te zeggen.

ik had het idee dat ze een script van 2 uur hadden dat ze in het laatste half uur moesten versnellen in dubbel speed om de 88 minuten te halen die ze opgelegd was. en ook het visuele was op eens ondergedompeld in "nepperigheid". een dikke jammer voor deze film.

had er een 2 uur durenden film van gemaakt, met goede uitwerking kwa verhaal, en had dat sentimentele amerikaanse gelul weggelaten en het had een aardige film geworden die ik een 3.5 gegeven had en wereldwijd geslikt was. maar nu...

een 3.5 voor het eerste uur, maar de laatste minuten deden het kelderen naar een 2.5 (net aan)

jammer

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Nick Hardcore schreef:

Ik ga 'm één deze dagen bekijken en zal mijn oordeel vellen!

man! NICK! laat ons niet langer wachten.....

maar neem de tijd (is toch goed joh...)

avatar van Nick Hardcore

Nick Hardcore

Nou daar komt ie dan,

Wat een bagger!

Het was voor mij een slap aftreksel van de Prophecy vermengd met Feast!

Slecht (kerst) verhaal.

Het acteerwerk was prut.

Het audiovisuele aspect was zeer storend wat een onnodige herrie allemaal.

Vooral 't laatst, dat Michael en Gabriel ineens Russisch spraken snapte ik niet (maar dat zou heel goed kunnen omdat ik geen Russisch versta!?)

Toch apart dat bijna als eerste de 2 donkere eraan gaan die toch nog 't verhaal een beetje wankel op z'n grondvesten liet staan!

Ik hoop ook niet dat hier een vervolg van komt want voor mij hoeft dit niet!

De scene met oma was voor mij 't enige sterke aan deze film.

Dus daarom maar 2.5**

Toch Ralf!?