Genre: Fantasy / Horror
Geregisseerd door: Scott Stewart
Met onder meer: Paul Bettany, Dennis Quaid en Doug Jones
Bekijk via Netflix
Plot Legion
"When the last angel falls, the fight for mankind begins."
Een groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...
Michael
Percy Walker
Howard Anderson
Gabriel
Revolt
Het kan aan mij liggen, maar dit vind ik wel het meest belachelijke filmconcept aller tijden
En dan die poster erbij, kom op zeg
Leland Palmer
Trailer. Duurt dik 5 minuten en geeft veel (te veel) weg, maar dit ziet er toch wel erg vermakelijk uit. Die oma.
the-hague-pride
fout die je in de trailer al ontdekt
als die oma word neergeschoten, op moment dat ze valt zie je helemaal niks aan haar rug
seconde later als je naar die agent glijd zie je ineens 3 dikke schotwonden
faun
Het feit dat Tyrese erin meespeelt wil al zeggen dat dit een hersenloze shooter is.
Die oma was wel freaky maar dat hadden ze niet weg moeten geven in een trailer nu is heel dat verrassingselement weg.
Angrod_Pallanén
De special effects zuigen wel zeg, zeker voor deze tijd, maar ach, Paul Bettany en een hoop goede tv-sterren, prima vermaak lijkt me.
erik1677
dit lijkt mij wel geweldig, beetje zoiets als the prophecy lijkt me.
Gil -Galad
Trailer is best wel heel slecht uit eigenlijk. Volgens mij wordt dit echt een geweldige film om samen met vrienden op de bank te kijken.
K@i
Fantasy / Horror
geregisseerd door Scott Stewart
met Dennis Quaid, Paul Bettany en Doug Jones
Vanaf 20 mei 2010 in de bioscoop (overige bioscoopreleases)
Als Je Blief ZEG
Kruskovac
Ik weet nu al wat voor cijfer ik deze film moet geven na de trailer gezien te hebben.
Minotaures
Engelen die moorden? Nee, er moet ergens een fout zijn gemaakt in het script.
Tj-83
Hmm 2.5.
Je hebt de film niet gezien en geeft al een cijfer, zo verpest je het doel van de site
Hmm 2.5.
Dat mag dus niet, pas stemmen als je de film gezien hebt.
Zuzuu
Ik zie het al voor me. Dennis Quaid die waarschijnlijk verliefd wordt op een vrouw en de mensheid uiteindelijk redt vanuit de handen van god. Of de duivel komt en redt de mensheid.
Seifer
Daarom kijk ik ook geen trailers
Goodwillhunting
de poster is wel vet, maaar die trailer, pffffff , en ze hadden dat stukje met die oma weg moeten halen, nu weet ik wat er gaat gebeuren
AchmedATM
Die oma was voor mij juist een mooie verkoop punt. Ik kijk nu heel anders naar ouwe omatjes op straat
Kevin13
Lijkt me zo een geniale film. God als badguy, een vrouw die zwanger is van de messias. Hopelijk wordt het een trilogie, kan de Messias het opnemen tegen God
AchmedATM
Aangezien God de badguy is, kan het kind ook de Anti-Christ zijn. Dat zou een mooie twist zijn
Kevin13
Het zou altijd leuk zijn moest Satan er zich mee mengen omdat God zijn werk overpakt. Krijgen we een einde voorgeschoteld gelijk Dead Man's Chest.
AchmedATM
Als de karakters goed zijn en genoeg zijn voor een vervolg wil ik zoiezo die Epische God (Michael) Vs. Lucifer battle zien in een van de delen.
Paulus90
Inderdaad het meest belachelijke verhaal ooit. God die zijn engelen op de mensheid moet afsturen om ze uit te roeien? Kom op zeg. Ga mijn tijd niet verspillen aan dit soort onzin. Tenzij hier straks verschrikkelijk goede reacties komen te staan, maar iets zegt me dat dat niet zal gaan gebeuren...
AchmedATM
Voel jij je beledigt omdat je religieus ben of vind je het idee gewoon onzin? Want dit vind ik dan toch wel een origineel idee om God van zijn standaart te slaan.
Kevin13
Inderdaad. Het verhaal is zo onnozel dat het gewoonweg zalig wordt.
planet_of_death
Return of the killer tomatoes lijkt me nog serieuzer dat dit. Dit wordt pure pulp.
Paulus90
Nee ik ben totaal niet religieus en dus voel ik mij ook niet beledigd. Je hebt wel gelijk in die zin dat het volgens mij een originele film gaat worden, maar of dat per se goed is... Het gaat mij meer om de jean-claude van damme achtige indruk die de trailer mij geeft en die staat me gewoon totaal niet aan in combinatie met het verhaal.

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

El Infierno