Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Robert Luketic
Met onder meer: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck
Releasedatum: 3 juni 2010
Plot Killers
"Perfect wife. Perfect target."
Een vrouw ontmoet de man van haar dromen op vakantie, wat leidt tot een snel huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen te vermoorden.
Spencer Aimes
Kristen
Henry
Holbrook
Baba Chui
De film had een budget van 75 miljoen USD, 45 M meer dan District 9 en 50 M meer dan Cloverfield.
De film bracht iets meer dan de helft op van de kostprijs.
Budget zegt dus niet alles. Zelfs met een gigantisch budget kun je een voorspelbaar waardeloze film maken.
melvddonk
Best vermakelijk, maar niets bijzonders.
Heigl vind ik normaal best leuk, maar in deze film behoorlijk irritant. Jammer.
Achilles
Goed tempo in de film. Actie met een knipoog vond ik niet vervelend en niet slecht geacteerd.
Goed vermaakt.
You wanna poke mama bear right now, that seems like a good idea!
Spurs12345
Film viel mij erg tegen.
Ben persoonlijk al niet zo'n fan van Ashton Kutcher. Hij is niet grappig, maar flauw. En in deze film is dit niet anders.
Had daarom mijn hoop gevestigd op Katherine Heigl, maar helaas........
sinterklaas
Ashton Kutcher heeft de mensen waarschijnlijk alleen maar kunnen overtuigen met The Butterfly Effect, want bij zowat elke film lees je slechte recensies. Zo dus ook bij The Killers. Tuurlijk Killers was erg flauw maar toch wist ik me hiermee toch nog wel te vermaken. Het is natuurlijk een soort van Mr & Miss Smith copy cat, maar dan met wat meer flauwe humor. De flauwe humor was nog best leuk zo nu en dan en de aanwezige actiescenes waren ook wel mooi. Naast Kutcher deed Aniston het ook nog best goed als de onhandige echtgenoot van Kutcher.
Best wel de moeite waard. 3,0*
Rodger
vond hen tegenvallen....
Ik had er meer vanverwacht, en mischien is dat de reden dat het zo tegen viel...
De humor was redelijk, en wat onverwachte actie...
2.** Ok
swouters
Ashton Kutcher die in de openingsscène half ontbloot de lift instapte, ja toen wist ik al dat de film waardeloos zou worden.. (Om nog maar over dat franse accent te zwijgen)
Jitse
Best wel een vermakelijk filmpje!
vind het net wel leuk om kutcher in bloot bovenlijf te zien
kraj28
oh wat is dit een slechte film van Ashton Kutcher,
heel saai en zonder verhaal,
totaal geen Ashton Kutcher style..te serieus wat niet bij hem past,
en de andere acteurs waren nog droeviger naar te kijken,
totaal geen humor,hoe hard ze het ook probeerden,
conclusie: wil je Ashton Kutcher zien?
kijk dan beter naar The 70's show
Filmkonyn
Absolutely love That 70's show... maar deze was ook zeker te doen. Actie, humor en een mooie vrouw. ik let totaal niet op details, dus die interesseren me ook niet. Gewoon een leuk filmpje met goeie actie en een leuk, onzinnig verhaal. Zeker de moeite om te kijken.
louisvf
De film bracht iets meer dan de helft op van de kostprijs.
Denk dat iedereen dat wel beseft hoor...
Dennissssss
Niet heel grappig, wel vermaakt. Alle beelden die zogenaamd vanuit een auto zijn genomen, zagen er echt heeeel erg nep uit. Dat is wel slecht anno 2010!
Maxie Fields
vond de eerste 40 minuten verassend goed qua snelheid, verhaallijn, geloofwaardigheid en acteren, erna werd het meer een actie film. Voor het eerste deel geef ik een 4 en voor het 2e deel een 2 en vind het geheel beter als andere soortgelijke films die een hogere waardering hebben. Vond Heigl trouwens goed spelen en Tom Selleck echt dramatisch slecht spelen
oemoemenoe
wat een zoetsappige afgang , de zoveelste combi van huurmoordenaars/nep humor/romantiek.
heb deze na 30 minuten gestopt , ondanks de leuke dame die Katherine Heigl speelt.
een dure flop wat mij betreft.
Decec
Wel een leuke actie film...
Niet slecht...
Prima acteerwerk...
Wel leuk bekende acteur Tom Selleck...
Geen saaie film...
orbit
- 12092 berichten
Zo slecht vond ik deze niet, minder extreem plat en flauw als de meeste Amerikaanse comedy's.
loreen
leuke grappig film
met goede cast
en tom selleckik heb allang niet meer gezien in de film hij moet meer in film spelen
en usher raymond was ook weer supper
martijn011
- 2034 berichten
Slecht..
Het enige pluspuntje aan de film vond ik Heigl, een leuke, goeduitziende en prima acterende vrouw die me meestal wel weet te bekoren op de een of andere manier.
Verder vond ik het weinig soeps.
Kutcher als huurmoordenaar is natuurlijk al helemaal om je te bescheuren, de actiescenes gaan nergens over en lijken jaren '70 beelden.
Het verhaal is, vooral het laatste half uur, wanneer iedereen op Kutcher begint te schieten, lachwekkend.
Nee, vond het niet veel aan. Het keek prima weg maar daar heb je alles wel mee gehad.
FullMoon
Met moeite afgekeken. Als ik deze film zie dan moet ik denken aan Mr en Mrs Smith. Toch mis ik ontzettend veel aan deze film. Ik heb geen moment mee kunnen lachen. Zoals Martijn011 zegt, maakt de film vermakelijker een beetje dankzij Heigl. Ze is leuk om er naar te kijken. 2 sterren is meer dan genoeg.
Fran
- 1953 berichten
Tsja ... wat moet ik zeggen over deze film. Erg bijzonder vond ik hem niet. Er springt voor mij niets uit waar ik nou van onder de indruk was. Waar ik zeer zeker niet van onder de indruk was, was het acteerwerk van Ashton Kutcher. Ik vind sowieso dat hij het meer moet hebben van zijn charisma dan van acteertalent maar hier vond ik hem wel heel erg matig.
Katherine Heigl deed het redelijk goed en vond ik wel grappig overkomen als zeer verbaaste verloofde die dacht dat ze een huisje, boompje, beestje scenario tegemoet ging en heel snel haar verwachtingen moest bijstellen. Maar ook zij kan deze film niet meer redden. Het blijft steken bij een middelmatig filmpje. En inderdaad, de actiescènes waren eerder lachwekkend dan indrukwekkend.
TragieStar.*
Een film die ik graag wilde zien, maar helaas verkeerd uitpakte. Het begon wel leuk, en daarna werd het ook wel wat leuker maar niet erg geweldig. De omgeving is natuurlijk prachtig, en je krijgt meteen een vakantiegevoel, maar de acteurs moeten nog even hun weg vinden en vooral Ashton Kutcher had een hele vreemde stem in 1 keer. Veel lager zoals anders. Maar meteen een leuke scene in het lift en wat is hij toch lekker
Nou, alleen hij was leuk dan die hele scene had wel beter gekund. Hoe dan ook hij maakt het gewoon leuk. En dan heb je de koningin van de standaard romantische comedy's Katherine Heigl. Ze doet het niet slecht, maar nu ken je haar onderhand wel kwa acteren. Maar ze maakt grote stappen vooruit in de film.
Het verhaal klinkt leuk, maar dat is het totaal niet. Het is nergens goed uitgewerkt, en het slaat nergens maar dan ook helemaal nergens op. Een aantal leuke scenes wisten me nog te boeien en natuurlijk de cast. Maar er gebeurde werkelijk weinig, ik had op meer humoristische stukjes gewacht en meer actie. Maar dat was allemaal van B-niveau.
Leuk om een bijrol te zien van Catherine O'Hara en ze was erg leuk. Ken haar eigenlijk alleen van Home Alone. En nu besef ik pas hoelang dat al geleden is. Wat is ze oud geworden zeg
Voor ik het weet was de film voorbij en het leek net of de film maar een krap uurtje duurde. Maar het bleek toch echt ongeveer 100 minuten te zijn. Ik vond het al vreemd wat opeens stopte de film gewoon. Bij mij stonden ze allemaal in de babykamer en toen was het afgelopen. Ik weet niet of dat bij jullie ook zo was? En toen hadden ze opeens een baby
dat ging ook door mijn hoofd. Maar het einde stelde zoiezo al niks voor. Alleen toen Jen de deur opendeed en de vrouw opeens in haar gezicht sloeg was wel erg grappig.
Ik denk dat hier toch mensen van gaan houden, maar zie het niet als een film om vaker te bekijken. Geniet ervan in elk detail want voor je het weet is het afgelopen en stelt het teleur.
maxroelofs
leuk verhaal alleen die aston kutcher acteert hier echt niet overtuigend
Alleen Katherine Heigl is het waard om deze film te kijken. Wat zag ze er weer heerlijk uit. Jammer dat sukkel Ashton Kutcher ook in deze film meespeelt want hij verpest de hele film. Dankzij hem heb ik de film tot heden nog nooit kunnen uitkijken.
dwid
Leuke vermakelijke film, waarbij in de actiescenes werd gehandeld onder het motto 'alles moet stuk"
Dat beviel me wel...
Acteerwerk aardig...

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan