• 9.372.301 stemmen

Geregisseerd door: Robert Luketic

Met onder meer: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck

Releasedatum: 3 juni 2010

Plot Killers

"Perfect wife. Perfect target."

Een vrouw ontmoet de man van haar dromen op vakantie, wat leidt tot een snel huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen te vermoorden.

avatar van Metalfist

Metalfist

Doet me qua verhaal wat denken aan The Whole Nine/Ten Yards.

avatar van Esp

Esp

Deze film interesseert me wel, ook omdat Ashton Kutcher erin speelt. Ik ga 'm zeker kijken als ie uitkomt.

avatar van wimnoot

wimnoot

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Voor de trailer gezien te hebben dacht ik dat dit een hele andere soort film was maar dit is ook wel leuk.

Misschien iets te standaard.

avatar van Wilderness

avatar van *Joly*

*Joly*

kinjutsu schreef:

Wat heb ik toch een hekel aan Ashton.

Dan vraag ik me af wat je dan hier doet. I'm just asking.

avatar van berrydrum

berrydrum

kinjutsu schreef:

Wat heb ik toch een hekel aan Ashton.

asthon is zeer goed juist man. je heb blijkbaar nog niet goeie films van hem gezien

Dat klopt.

avatar van hwwtje

hwwtje

Volgens mij is tie best leuk. Misschien niet goed genoeg om voor naar de bioscoop te gaan, maar zodra ie op dvd uit is ga ik hem zeker kijken!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Na Spread gezien te hebben, ben ik zeker weer benieuwd naar de nieuwe film met Ashton Kutcher.

avatar van Veruca

Veruca

Vond Kutcher zeer goed in The Butterfly Effect, en deze film lijkt me wel oké.

Jammer dat Heigl voor onder andere deze film Grey's Anatomy heeft laten vallen..

avatar van jipt

jipt

berrydrum schreef:

zoals?

avatar van Sweety-Me

Sweety-Me

Deze film wil ik echt wel zien! Hij lijkt me echt erg leuk.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Qua sfeer doet dit me denken aan The Big Hit. Ook met huurmoordenaars en humor/actie.

avatar van benthe

benthe

Weet iemand wanneer deze in de US uitkomt?

avatar van Flipman

Flipman

Op 1 juni. Altijd handig, IMDb; en zeker voor de bekendere films is ook Wikipedia voor het beantwoorden van dergelijke vraagstukken een aanrader !

avatar van 606

Beetje Mr and Mrs smith idee.

avatar van joshua_15_film

joshua_15_film

vindt het verhaal een beetje op date night lijken

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Volgens mij is 2010 wel een beetje het jaar geworden van Mr & Mrs Smith klonen. Zo ben ik al titels tegengekomen als The Bounty Hunter, Date Night, en nu deze....

avatar van GastHeer

GastHeer

Laten we vooral Knight and Day niet vergeten

avatar van benthe

benthe

Flipman schreef:

Dankjewel, en ook bedankt voor de tip Ben echt een noob in dat soort dingen!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Afgelopen week een trailer van gezien. Lijkt me best een leuke film, kan tot grappige situaties leiden en ik denk dat Katherine en Ashton wel een leuk stel zijn samen. Maar ik had ook goede hoop bij The Bounty Hunter, en die viel ook behoorlijk tegen, helaas. Maar we zullen zien

avatar van Katharina

Katharina

berrydrum schreef:

Mee eens dat hij goed is, maar ik heb ook een hekel aan hem, hij heeft zo'n eritant hoofd! Maar hij is verder wel een goede acteur en ik ben benieuwd naar deze film!

SzJoowNiejCah

aangename verassing in de sneak!

intro misschien iets te lang, voordat er wat gebeurt . maar als het verhaal dan eenmaal op gang is, weet het gebeuren zich net niet uit te melken. net leuk zo. puik gedaan. nice shots en ook de vechtscènes ogen zeer okay.

heigl en kutcher ogen koud maar okay. voor de chemie hoef je deze film niet te zien. wel voor de boobs van mevrouw Heigl. deze worden een paar keer goed in beeld gebracht. [hoewel altijd in bra, niet te vunzig nu ] ik persoonlijk kon mr. kornfeldt erg waarderen met zijne gezichtsuitdrukkingen. de rest van de zaal lag vlak om mrs. kornfeldt en haar alcoholprobleem-

leuk om usher even te zien opduiken in de rol van winkelmanager. nice gecast.

afloop is wat sisserig [alszijnde: het liep af met een sisser]. schoonvader en schoonzoon die mekaar onder schot houden. en dan dat verhaal van schoonvader die schoonzoonlief in de gaten wilde houden?? de lasers op 't eind zijn dan wel weer superaardig. pleistertje.

mooie 3,5 voor het geheel

typisch: "knocked up" vond Heigl achteraf bekeken te "sexistisch" maar hier in een bra rondlopen door 't huis i.p.v. een hempje of wat ook, no problemo?

avatar van SanderSander88

SanderSander88

Intro te lang? Ik vond het allemaal vrij gehaast gaan eigenlijk.

SzJoowNiejCah

dat is waar. nu je het zegt.

ontmoeten, zoenen, romantiek, aanzoek *plop* 3 jaar verder.

maar eer dat het zoetsappige gedeelte omkeert tot actie. dat duurde best. en die actie, duurde vervolgens niet bijster lang. misschien gehaast inderdaad maar dat liever in dit geval dan dat het concept teveel uitgemolken zou gaan worden.

avatar van Elineloves

Elineloves

Klinkt als The Whole Nine Yards in een nieuw jasje.... ben benieuwd!

avatar van Movie Master

Movie Master

Wat een drama Ben halverwege weggelopen mooi weer buiten is leuker Ze proberen leuk te doen maar het is gewoon niet leuk Ashton en Heigl kunnen allebei niet acteren spelen elke film hetzelfde En waarom komen ze pas na 3 jaar achter hem aan?

SzJoowNiejCah

dat heb je dus niet gezien. dat werd aan het einde uit de doeken gedaan