Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Robert Luketic
Met onder meer: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck
Releasedatum: 3 juni 2010
Plot Killers
"Perfect wife. Perfect target."
Een vrouw ontmoet de man van haar dromen op vakantie, wat leidt tot een snel huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen te vermoorden.
Spencer Aimes
Kristen
Henry
Holbrook
SzJoowNiejCah
dat is waar. nu je het zegt.
ontmoeten, zoenen, romantiek, aanzoek *plop* 3 jaar verder.
maar eer dat het zoetsappige gedeelte omkeert tot actie. dat duurde best. en die actie, duurde vervolgens niet bijster lang. misschien gehaast inderdaad maar dat liever in dit geval dan dat het concept teveel uitgemolken zou gaan worden.
Elineloves
Wat een belachelijk lage cijfers hier zeg. Dat zou dus betekenen dat er niks goed is aan deze film, en dat weiger ik te geloven. Je weet op voorhand wat je krijgt, als het je dan aanstaat ga dan niet zomaar met 0.5* smijten zonder enkele onderbouwing.
De film begint leuk. Iedereen heeft wel eens genante momenten meegemaakt met zijn ouders, zeker als ouders grapjes over jou beginnen te maken.
En Jeej, Richard uit Friends (Tom Selleck) speelt mee als de pa van Katherine, leuk! ''Safety is sexy''.
Weet je wat ook sexy is? Ashton Kutcher! Weet je wat nog sexier is? Ashton Kutcher, die Frans spreekt!
Killers is maffe actiekomedie met gekke bijpersonages (de ouders, de killers) en heerlijke slapstick.
Een beetje actie, een beetje humor en een beetje romantiek zorgt voor een leuke kijkervaring. De tijd vliegt letterlijk voorbij.
Katherine is een prachtige vrouw, laat ik dat voorop stellen. Toch vind ik het jammer dat ze telkens dezelfde rol lijkt te spelen. Ja, ze is grappig, ja ze is toegankelijk.. maar ze moet zich echt losweken van deze typetjes. Het karakter van het grappige, neurotische en onschuldige meisje kennen we ondertussen wel. Ashton slaagt er in om, mede dankzij de verrassende kwaliteit van de actiescènes, een andere kant van zichzelf te laten zien. Had hij ook niet meegewerkt aan deze film als producer? Ashton weet met zijn mooie, afgetrainde lijf geloofwaardig zijn rol neer te zetten. Damn you, Demi Moore!
Tijd voor deze twee hotties om eens nieuwe (serieuze) rollen aan te nemen. Ondanks dat het een vrij vermakelijk filmpje is, is er wat uitdaging betreft weinig te zoeken.
Q Jones
Zal ik eens even gaan vertellen waarom hij slecht is want scores zoals drie sterren kunnen echt niet mensen.
Ten eerste alles gaat veel te snel het stel Kutcher en Heigl is opeens verliefd, oke daar kan ik me nog enigzins iets bij voorstellen maar dan.
Is Heigl nou echt zo lomp of wil ze gewoon niet zien dat ze getrouwd is met een geheim agent.
Dan het verhaal het is allemaal zo flauw, ik kan best een romkom waarderen kijk maar naar mijn stemmen maar deze film sloeg bij mij toch echt in het verkeerde keelgat. Het is net een kinder film, moeten wij het allemaal leuk vinden dat opeens alle vrienden bad guys zijn echt totaal ongeloofelijk en het voegt gewoon geen zak toe alleen maar min punten en ergenis kom op dit vinden volwassene toch niet grappig meer of is mijn humor zo kieskeurig.
Het gekibbel en de uiteindelijke breuk en de hereniging slaat ook nergens op en gaat wel heel snel allemaal daarbij acteerd Heigl niet goed ze ziet er alleen maar leuk uit en Kutcher kan de film niet redden want het verhaal is onwijs slecht wtf waarom heeft hij dit geproduceerd. Het gemiddelde bioscoop publiek is wel over dit soort hap slik weg flauwe films heen althans ik wel.
Dan de ontknoping, opeens is alles weer goed echt zo dom.
Zandkuiken
Het is hier ver zoeken naar originaliteit, maar verder een filmpje dat vlot wegkijkt. Nergens echt grappig, maar de irritatiegrens werd nu ook niet bereikt.
Zowel Heigl als Kutcher spelen op de automatische piloot, en lijken van dit soort half geslaagde films hun handelsmerk te maken.
Niet slecht, maar te veel by the numbers om er meer dan 2,5* aan te geven.
$pecial
Onbegrijpelijk dat dit de bioscopen heeft gehaald. Wat een extreem slechte film. Enorm voorspelbaar, slecht geacteerd (lees: heel slecht), slechte aktie, geen doeltreffende grappen.. veel geforceerde elementen erin gepropt wat kant noch wal raakt.
Naarmate de film vorderde werd ik steeds chagrijniger..
Titelkandidaat slechtste film 2010
0.5 * is wel heel rigoureus, dus een mager 1.0 *
John Lee Hooker
Wat is dit slecht zeg.
Katherine Heigl speelt een enorm irritante dramaqueen die je, naarmate de tijd vordert steeds meer begint te haten. Ze is erg goed in zeuren en aanstellen maar dit had niet heel de film aan moeten houden, vreselijk gewoon.
Bij het eerste of tweede nummer, 'Just say yes' kromden mijn tenen al, slechte muziekkeuze.
Er zaten wat meisjes voor me die om de twee minuten wel moesten lachen, wat ik totaal niet kon plaatsen.
Je kunt dit gewoon niet sirieus nemen, ook de geringe actie niet. Wat was de bedoeling van het triangelshot, moest dat spannend zijn terwijl ze de trekker toch nooit over zouden halen? Vreemd.
Zeer zwak verhaal en een uitermate irritante Katherine Heigl.
- 1 -
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Geen topper, maar wel vlot, luchtig vermaak. Ashton Kutcher zat lekker in z'n rol en Katherine Heigl zal ik nooit echt een fan van worden, maar zo'n rol past haar wel. Gaandeweg hoopte ik wel bij de finale op wat meer.
DeCol
Leuk duo in de hoofdrol, maar het red de film niet. Het is opzich niet heel slecht, soms best grappig en de actie is redelijk in orde, maar de voorspelbaarheid en uiteindelijk het kinderachtige is erg jammer. De 'Home Alone-moeder' die constant aan de zuip is, vond ik dan wel weer leuk.
Inderdaad niet al te best, wat wel viel te voorspellen met dit verhaal, en bovendien onorigineel. Maar toegegeven, er komen talloze slechtere komedies uit elk jaar, dus wat dat betreft snap ik het imdb cijfer ook niet helemaal.
Met name Heigl is altijd leuk en toch 1 van de betere actrices in dit genre die zo'n komedie moeiteloos naar een wat hoger niveau trekt.
Al is dat nog steeds niet veel natuurlijk.
Le Edzel
Omdat ik met mijn vriendin was, maar naar deze film gegaan. Het is dat ik Ashton Kutcher wel oke vind en Heigl een mooie vrouw is.
13 in een dozijn verhaalte, niets nieuws. Ontknoping was ook al van mijlenver te voorspellen.
Nog enigzins vermakelijk, omdat de cast het wel naar behoren deed. Maar de film an sich, nee.
Leuke beelden van Nice, dat wel.
Verder niet teveel woorden aan vuil maken.
El ralpho
Complete miskleun.
De prent deed me denken aan een episode uit het 4e seizoen van de tv serie Alias. Maar waar dit echter best goed was uitgewerkt en leuk om te bekijken voor een aflevering had ik er bij Killers na 5 minuten al genoeg van.. De film zit namelijk bomvol cliche's, wat niet altijd een mankement hoeft te zijn als de film je verder weet te vermaken.
Echter slaagt Killers hier evenmin in.
Vooral het eerste gedeelte van de film is tenenkrommend; geforceerde, over geacteerde, suikerzoete boy meets girl scene's passeren de revue die zo overdreven en slecht uitgewerkt zijn dat je al een doorzetter moet zijn om hier doorheen te willen komen.
Als dan uiteindelijk de eerste actie scene zich aandiend, wordt de film een klein tandje beter en krijgen we zowaar nog enkele leuke scene's voorgeschoteld ook.
Met name de eerste vecht scene met de buurman en later in de film het gevecht met de vrouwelijke collega van Kutcher zijn best aardig. Maar hier houdt het dan ook bij op. De actie wil namelijk gewoon niet echt knallen en komt saai ongeïnspireerd en reparatief over.
De film is een slap aftreksel van het Brangelina vehikel Mr. & Mrs. Smith waarvan ik suggereer dat je hem gaat bekijken als je hem nog niet gezien hebt omdat die film in alle opzichten met hetzelfde thema het velen malen beter doet.
Ook de chemie tussen de hoofdrolspelers is belangrijk en die is er tussen Kutcher en Heigl 0,0.
Net of Kutcher last had van een starende Demi Moore achter de coulissen. Heigl kan overigens ook nog eens voor geen meter acteren in deze film..
Neen veel kon het voor mij niet meer worden met deze film maar toch ben ik nog enigszins mild met de 1,5 sterren die ik nog uitdeel voor de op 2 vingers te tellen leuke scene's.
Aardige film dat vooral als tussendoortje wel aardig te pruimen valt.
De chemie tussen Kutcher en Heigl vond ik wel prettig, vooral Heigl voelt zich prima thuis in dit genre. Ook leuk om Selleck weer is een keertje te zien, sympathieke rol.
Het verhaal begint erg leuk, maar eindigt helaas wat meer in wat poef paf schiet en- knokwerk waar ik persoonlijk niet zo van houd. Zijn van die dingen die je veel vaker in films ziet puur om aan de tijdsduur te voldoen. Ook vallen de verrassingen weg richting het einde en eindigt het wat standaard allemaal.
Gelukkig houdt de regisseur het wel luchtig en wordt de film nooit te zwaar.
Aardig, maar meer ook niet.
RSmovie91
Nog nooit Kutcher in een (halve) actiefilm gezien, maar hij deed het niet slecht.
In het begin is het eigenlijk allemaal net niet. Kutcher zie je meteen al als huurmoordenaar, wat een beetje vreemd aandoet (aangezien ik hem nog nooit zo gezien had). De 2 vallen erg snel voor elkaar en dan gaat zij liegen over haar vader om wie weet wat voor reden.
Maar loopt het verhaal een beetje door, dan is het eigenlijk toch nog wel vermakelijk.
Als eenmaal het actie gedeelte begint blijft het ook achter elkaar door gaan. Er is maar nauwelijks een moment rust. Wat op zich wel kan na het erg rustige begin.
Wat ik ook een beetje apart vind is dat Heigl in het hele begin van dit gedeelte met moeite een wapen afschiet en met afschuw een dood lichaam bekijkt, maar tegen het einde aan loopt ze met het wapen te zwaaien alsof ze het leuk vind.
De acteerprestaties vond ik net gemiddeld. Goed genoeg om de film vermakelijk te houden, maar niet zo goed om er een goede film van te maken (al heeft dat ook wel met het middelmatige script te maken).
De moeder van Heigl vond ik vooral aan het einde wel grappig, vanwege haar kalmte/onbezorgdheid.
Al met al vermakelijk, maar niet bijzonder.
Niet goed.
Deed me denken aan The Bounty Hunter en da's niet al te best. Vond de setup al niet bijster leuk, de uitwerking kan daar niet veel aan veranderen. Kutcher vind ik sowieso niet veel en Heigl lijkt zich gewoon te herhalen.
Verhaaltje neemt wel een vliegende start, maar zakt halverwege toch helemaal in. Misschien omdat de film dan meer op de actie gaat leunen en die scenes gaan echt finaal mis. Daar hoeft Luketic zich niet meer aan te wagen, met als dieptepunt de achtervolging in de wagen. Die soundtrack erbij
Verder een cliché verloop, een gebrek aan leuke grapjes en een blikje acteurs die de film niet echt beter weten te maken. Hadden ook zo 20 minuten afgemogen want 100 minuten voor een voorspelbaar bandwerkproduct zonder enige uitschieter is wat van het goede te veel.
Enorm voorspelbaar filmpje, maar toch nog wel aardig te genieten. Het is vooral jammer dat er soms niet wat scherpere humor in deze film aanwezig is, want alles ligt er soms wel erg dik bovenop.
Toch vormen Heigl en Kutcher in ieder geval een leuk duo, die toch wel chemie met elkaar hebben. het verhaal loopt verder wel vlot en lekker en de ongeloofwaardigheid is op zich geen probleem bij een komedie als deze.
Ook de actie is verder vrij standaard en de meeste bijrolletjes zijn niet echt bijzonder, op de door anderen ook al reeds genoemde moeder van Heigl na, die constant aan de soms meest vreemde cocktails zit. Maar verder zit er net wat te weinig humor in.
Spurs12345
Film viel mij erg tegen.
Ben persoonlijk al niet zo'n fan van Ashton Kutcher. Hij is niet grappig, maar flauw. En in deze film is dit niet anders.
Had daarom mijn hoop gevestigd op Katherine Heigl, maar helaas........
sinterklaas
Ashton Kutcher heeft de mensen waarschijnlijk alleen maar kunnen overtuigen met The Butterfly Effect, want bij zowat elke film lees je slechte recensies. Zo dus ook bij The Killers. Tuurlijk Killers was erg flauw maar toch wist ik me hiermee toch nog wel te vermaken. Het is natuurlijk een soort van Mr & Miss Smith copy cat, maar dan met wat meer flauwe humor. De flauwe humor was nog best leuk zo nu en dan en de aanwezige actiescenes waren ook wel mooi. Naast Kutcher deed Aniston het ook nog best goed als de onhandige echtgenoot van Kutcher.
Best wel de moeite waard. 3,0*
Dennissssss
Niet heel grappig, wel vermaakt. Alle beelden die zogenaamd vanuit een auto zijn genomen, zagen er echt heeeel erg nep uit. Dat is wel slecht anno 2010!
Decec
Wel een leuke actie film...
Niet slecht...
Prima acteerwerk...
Wel leuk bekende acteur Tom Selleck...
Geen saaie film...
martijn011
- 2034 berichten
Slecht..
Het enige pluspuntje aan de film vond ik Heigl, een leuke, goeduitziende en prima acterende vrouw die me meestal wel weet te bekoren op de een of andere manier.
Verder vond ik het weinig soeps.
Kutcher als huurmoordenaar is natuurlijk al helemaal om je te bescheuren, de actiescenes gaan nergens over en lijken jaren '70 beelden.
Het verhaal is, vooral het laatste half uur, wanneer iedereen op Kutcher begint te schieten, lachwekkend.
Nee, vond het niet veel aan. Het keek prima weg maar daar heb je alles wel mee gehad.
Fran
- 1953 berichten
Tsja ... wat moet ik zeggen over deze film. Erg bijzonder vond ik hem niet. Er springt voor mij niets uit waar ik nou van onder de indruk was. Waar ik zeer zeker niet van onder de indruk was, was het acteerwerk van Ashton Kutcher. Ik vind sowieso dat hij het meer moet hebben van zijn charisma dan van acteertalent maar hier vond ik hem wel heel erg matig.
Katherine Heigl deed het redelijk goed en vond ik wel grappig overkomen als zeer verbaaste verloofde die dacht dat ze een huisje, boompje, beestje scenario tegemoet ging en heel snel haar verwachtingen moest bijstellen. Maar ook zij kan deze film niet meer redden. Het blijft steken bij een middelmatig filmpje. En inderdaad, de actiescènes waren eerder lachwekkend dan indrukwekkend.
Leno
Waardeloze film waar nauwelijks moeite in is gestoken. De chemie tussen de hoofdrolspelers is totaal niet aanwezig en alles mislukt. Als je met zo'n simpel en ondoordacht verhaal voor de dag komt moet je op zijn minst ervoor zorgen dat er wat geslaagde humor en capabele acteurs in zitten. Dat is helaas niet het geval.
david bohm
Bedroevende film die toch een redelijke cast heeft. Mevrouw Heigl bakt er heel weinig van en de chemie tussen haar en de heer Kutcher is dan ook ver te zoeken. Ik vind het ook niet echt een aantrekkelijke vrouw. We zien nog wat mooie plaatjes en shots van de omgeving, maar met name het acteerwerk vind ik ondermaats hoewel de oorzaak ook ligt in het zwakke script en scenario.
Ondanks dat het allemaal niet geweldig was keek het zich wel nog redelijk weg en dat kwam vooral door Katherine Heigl die ik altijd leuk om te zien vindt. Het verhaal is zeer flauw en te lachen valt er eigenlijk niets. De eerste 30 minuten van de film zijn nog het leukst vanwege Katherine Heigl en de beelden van Nice (omdat ik er zelf al eens geweest ben), daarna wordt het een trieste bedoeling. Buiten Katherine Heigl deed Ashton Kutcher het ook nog redelijk. De muziek in de film was trouwens vreselijk.
Awake78
Zeer matig Hollywood-prul. Maar heb toch een zwak voor Kutcher, weet niet waarom. Hij kan wel degelijk (in zulke films) acteren. Dat vrouwtje had wel een aardige voorgevel maar verder weinig aan de film toe te voegen.
De slotscene was eigenlijk te slecht voor woorden. Geen lekker tussendoortje.
Jessen0wnt
Beetje smakeloos.
Een film met Kutcher en Heigi leiden al tot enig demotiverend werk. Al met al aardige acteurs maar heb ze nog nooit een indrukwekkende prestatie zien leveren. Ja, tenzij je houdt van ziekenhuis-series met bombastische monologen, niet echt iets voor mij. Het hardop voorlezen van een script is daarom ook een beetje fataal geworden van deze smith-aftrekstel...
Echt alles aan de film voelt niet origineel, is niet grappig of spannend. Enkel een paar vuurgevechten waren wel netjes in beeld gebracht maar het hele verhaaltje voelde nogal lauw aan en is gewoon te slecht voor deze tijd. Te veel van hetzelfde en totaal geen ballen of enthousiasme in deze film gelegd. Soms zelfs een beetje saai, als ik me zo mag uitdrukken.
Gewoon een slechte film die veel inkakmomentjes kent maar wel uit-kijkbaar-is. 1,5 ster
Tegenvallende romantische actie-comedie waarin een vrouw getrouwd is met een spion, zonder dat ze dit weet. Na een aardig begin met zeker wel wat potentie, zakt de film snel in. Ook als na een tijdje de actie wordt geïntroduceerd, weet het plotje niet te boeien. Katherine Heigl doet waar ze goed in is, maar Ashton Kutcher weet niet te overtuigen
Dreiecke
De lage waardering verbaast mij eigenlijk, want ik vind de film best erg leuk. Het is een goede mix van absurde humor en een serieus geheim agent verhaal.
Ook een beetje zwarte humor, met het uitlichten van bepaalde beroepen, sociale situaties en aspecten van relaties. Zelfs een doodordinair supermarkt bezoek wordt met absurditeit gebracht. Wat dat betreft is het weer een goede combi van het drama van het gewone leven, het eerder genoemde thriller element en de grappen.
Ik vind de humor niet flauw. Alleen enkele bij-personages zijn dat wel voor mij, zoals de seksbeluste vriend. En de moeder vind ik vrij nietszeggend. De hoofdrolspelers hebben echter een goed volgehouden serieus spel tijdens het uitbeelden van de absurde situaties. En van deze situaties zijn er vele en ze volgen elkaar snel op. Goed tempo.
Er zijn wat te verwachten ontwikkelingen in het verhaal, maar die komen dan toch op een onverwacht moment of op een verrassende wijze. Het scenario is prima. De score is passend en stoort niet en dat vind ik belangrijk. Ik vond de hiphoptunes in een ringtone en tijdens een toiletscene grappig ingevoegd.
Daardoor al zou ik een film als deze nogmaals willen zien, vanwege de zorg voor details.
Het stel Ashton Kutcher en Katherine Heigl acteert goed, als onwaarschijnlijk kinderlijk naíeve, doch slimme vrouw en een even zo onwaarschijnlijk teerhartige, zeg maar lieve killer. Haar uitstraling deed mij aan Phoebe uit Friends denken. Het was verder inderdaad of ze jaren getrouwd waren. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en de chemie komt over. Tom Selleck als (schoon)vader is eveneens erg overtuigend in zijn serieus-grappige uitstraling.
Ook al zijn zaken niet perfect, vind ik het kleurgebruik en belichtingen niet echt mooi en is acteren van enkelen niet geweldig, toch vind ik het resultaat en de sfeer die het met zich meebrengt geslaagd.
blurp194
Flauwe boel.
Kutcher en Heigl werken niet samen. Ongeloofwaardig als stel, en niets van chemie te bekennen. Erger, Heigl irriteert me voornamelijk. Het verhaal is flauw en veel te voorspelbaar, de grappen werken nauwelijks en de actie trekt op niets.
Laat deze maar lopen, is mijn advies.
Richard_Voorhees
Met een begin dat direct gekopieerd lijkt te zijn uit een 007 film is de aftrap nog wel geinig. Ook de eerste, ongemakkelijke ontmoeting tussen Keigl en Kutcher vond ik nog wel grappig. Daarna gaat het echter bergafwaarts. Het hele idee dat de halve buurt uit moordenaars bestaat is net iets de absurd en ongeloofwaardig. Daarnaast zijn er een aantal komische scenes die de plank volledig misslaan. Zo kon ik niet lachen om de onschuldige buurvrouw die steeds over de heg wil praten of de scene waarin ze zwangerschapstests aan het kopen zijn.
Ook gaat het hele "oh nee, iedereen wil ons vermoorden" idee na verloop van tijd wat vervelen.
Als laatste ben ik het ook met mijn voorganger eens dat Keigl soms wat overdrijft met haar hysterie.
Echt zo'n film waarbij ik van te voren dacht dat hij grappiger/leuker zou zijn dan hij uiteindelijk was.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

The Lady