Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Robert Luketic
Met onder meer: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck
Releasedatum: 3 juni 2010
Plot Killers
"Perfect wife. Perfect target."
Een vrouw ontmoet de man van haar dromen op vakantie, wat leidt tot een snel huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen te vermoorden.
Spencer Aimes
Kristen
Henry
Holbrook
sinterklaas
Volgens mij is 2010 wel een beetje het jaar geworden van Mr & Mrs Smith klonen. Zo ben ik al titels tegengekomen als The Bounty Hunter, Date Night, en nu deze....
Ook opmerkelijk dat al die films om de maand op de eerste donderdag van de maand uitkomen in nl.
Movie Master
Ik ga niet wachten tot het eind als de helft van de film al niks is. Zelfde voor Knight and Day Tom Cruise als komiek? haha dat wordt ook een flop
She's out of my league die vond ik leuk
TrickySmalls
Naast The Bounty Hunter en Date Night de 3e in zijn soort.
Ging met niet al te grote verwachtingen naar deze film, maar kwam helaas met een bestolen gevoel de bioscoop uit.
Het eerste half uur van de film is razendsnel en alles volgt zich in een rap tempo op. Nergens is er de tijd voor genomen. Om nog maar te zwijgen over de snelle relatie die tot stand komt. De hele film heeft al vanaf het begin totaal geen basis om op verder te bouwen.
Aboluut dieptepunt van de film vond ik toch wel de manier hoe de badguys ten tonele verschijnen. Een goede kennis die op de bank wakker wordt na een feestje en kutcher vervolgens te lijf gaat met een mes, te lachwekkend voor woorden.
Toen de pakkertjesbezorger zich liet zien wist ik me vanaf dat moment er echt geen raad mee. Echt om te huilen hoe kinderachtig en slecht uitgewerkt. Had er een beetje grimmigheid in gegooid en wie weet wat er van terecht was gekomen. Wellicht beter dan deze nonsens. Ik snap dat het een komedie hoort te zijn, maar kom op, dit is toch echt niet goed te praten. En oja, we hebben ook nog de eindscene waarbij we erachter komen dat ook de vader een Killer is en een badguy blijkt te zijn. Na een klein overleg lijkt het echter geen probleem te zijn en vinden ze het prima, zo lijkt het.
Daarbij komt ook nog eens dat ik de humor echt verreweg van grappig vond. Allemaal veel te flauw. Ook Heighl speelde totaal niet leuk en was niet interessant als vrouw van Kutcher.
Enig pluspunt waren de Ferrari en Mustang
En ook leuk om Usher 5 seconden in beeld te zien.
Ik bedoel, als je een artiest erin gaat verwerken(met alle respect voor Usher vind hem goed als artiest) met totaal nul ervaring, dan kun je jezelf echt afvragen naar wat voor soort film je zit te kijken.
jansma
wat een waardelozen flutfilm. Geen enkele grappige scene (terwijl ik om het minste en geringste moet lachten normaalgesproken maar dit kon mij niet bekoren helaas)
wackerz
Ik ben het roerend eens met TrickySmalls..
De film is gewoon slecht uitgewerkt, het concept was opzich nog wel aardig maar ik verwachtte al dat deze film geen voldoende zou gaan scoren.
Alleen usher in deze film met en rol van 5 sec die geen flut voorstelt??? Usher hou het bij zingen aub.
Phoebe318
Ik vond de film nog best wel leuk eigenlijk.
Gewoon lekker verstand op nul zetten en kijken.
TragieStar.*
Oh, deze film leek me eigenlijk wel leuk, maar aan de reacties te zien niet dus.
Jammer, maar ga de film snel kijken hoop ik
Ben wel benieuwd.
mandy7
Naast The Bounty Hunter en Date Night de 3e in zijn soort.
eh, date night was leuker dan deze 2.
je had dit schuin gezet, niet tussen spoiler tags, ff aanpassen misschien.
en pa is geen badguy, kutcher's oude baas is en bad-guy
En ook leuk om Usher 5 seconden in beeld te zien.
Usher Raymond - imdb.com
TrickySmalls
eh, date night was leuker dan deze 2.
Eh, zeg ik van niet dan?
en pa is geen badguy, kutcher's oude baas is en bad-guy
Wel degelijk.
Wikipedia meldt ons het volgende:The twist now comes with Spencer's realization that it is actually Jen's father who has put out the contract on him because, having seen the post card from Henry Jen's father thought Spencer was coming after him... Turns out he was a contract killer as well, and that he was actually the target Spencer was after in Nice three years earlier. The two are now in a mexican stand off,
Ach ja, het is nou niet bepaald dat hier goede rollen zijn neergezet, laat staan echt ervaring opgedaan.
Gewoon weg lomp om een dergelijk iemand voor slechts 5 sec in een al rampzalige film te doen. Totaal geen meerwaarde hetgeen gewoon geschapt had kunnen worden.
prikadel
heb me doodgelachen
vond verhaal alleen wel beetje onduidelijk... maar toch een lachwekkende film een avond leuk mee door te komen
miepke
She's out of my league die vond ik leuk
Oke met Knight and Day geef ik je gelijk, een Tom Cruise fan zal ik nooit worden.
Maar ik heb She's out of my leauge en Killers na elkaar gezien, en ik heb vaker moeten lachen bij Killers dan bij de eerste film.
Misschien is hij wel slecht in elkaar gezet o.i.d.
Maar het genre is komedie, en aangezien ik een paar keer smakelijk heb moeten lachen kan ik deze film niet minder dan een voldoende geven. En daar gaat het bij deze film uiteindelijk om.
Ashton deed me niet zo veel, maar Katherine kan sommige scènes geweldig grappig maken met haar gezichtsuitdrukking of haar blond-heid.
Wel degelijk.
heb je de film wel af gekeken?
die pa werkt gewoon voor een 'goede' overheidsinstelling en had die killers ingeschakeld omdat hij dacht dat Spencer en zijn baas juist bad-guys waren. Bleek dat Spencer's baas een overloper was en Spencer dat niet wist.
Als pa een bad guy was, zouden ze toch niet aan het eind van de film als 1 big happy family bij die wieg staan?
bmetz
Goh ik ben oprecht verbaast. Niet vanwege de film, maar wegens de verschillen van mijn mening en die van de mensen hier/imdb.
Normaal komt mijn mening direct overeen met het cijfer/meningen van moviemeter en IMDB. Dit keer dus eigenlijk niet.
Ik ging naar deze film zonder verwachtingen en aangezien ik een "onbeperkt naar de film"-pasje heb kon het geen kwaad als hij slecht was. Ik moet toegeven dat het even heeft geduurd voordat het zoetsappige om ging naar actie, maar ik heb me prima vermaakt. Humor, actie en verhaal waren wel degelijk aanwezig. Misschien niet van top niveau maar nogmaals: dit had ik ook niet verwacht.
Amusante film 3.5
TrickySmalls
heb je de film wel af gekeken?
Ja, dat vond ik dus al merkwaardig van dat einde.
Naja, verkeerd opgevat dan. Bij mijn overige standpunten blijf ik standvast .
mandy7
Ja, dat vond ik dus al merkwaardig van dat einde.
Naja, verkeerd opgevat dan. Bij mijn overige standpunten blijf ik standvast .
Dat is begrijpelijk.
Ik snap ook prima waarom mensen deze film niet leuk of vermakelijk vinden.
Ben niet het type dat mensen gaat proberen om te praten
MissyNador
Leuke film. Zaten grappige stukjes in. Ging wel te snel allemaal.. waardoor het allemaal ongeloofwaardig werd. Beetje cheapp
xaid
Skrean
Erg genoten van deze film. Soms grappig en de actie was zeker goed. Leuke rollen voor o.a. Tom Selleck als overijverige vader en O'Hara als alcoholistische moeder. Is inderdaad een vrij standaard romcom-actie maar zeker vermakkelijk door goede invulling van alle betrokkenen, vond alleen Katherine Heigl soms een beetje nep overkomen.Af en toe ook net iets te zoetsappig. Toch door de peuk camerawerk, grappen (scheet) en snelle montage, goed uitgewerkte actie een ruim voldoende.
rroossiiee
Vond de film best grappig hoor, jammer van de negatieve reacties hier. Je moet de film niet te serieus nemen gewoon verstand op nul en lekker kijken naar deze komedie!
andrehoek
Met verstand op 0 kom je er ook niet. Wat een slechte komedie.
Als de helft van de aanwezige acteurs met een wapen begint te zwaaien gaat het grappige er snel vanaf en krijgt het belachelijke de overhand. Voeg daar dan ook nog een waardeloze plotwending aan toe en dan zijn Kutcher en Heigl ook kansloos...
FunkStar
*ahum* Nee.
Op sommige momenten best aardig en vermakelijk maar over het algemeen erg flauw en ontzettend nep!
En die Ashton Kutcher mag ik gewoon niet. Soms lijkt het net een klein kind...
Actionfreak
Marriage... give it a shot.
Deze gezien vanwege het winnen van een prijsvraag en heb er over het algemeen een gemengd gevoel aan over gehouden, je krijgt een zoveelste "standaard" film voorgeschoteld, maar daar tegenover staan twee leuke acteurs die dan ook de grappige momenten goed overbrengen.
Het verhaal is dus niks, de acteurs spelen wel aardig. Ik zou zeggen kijk hem op dvd. Dan mis je niks.(Ja misschien, dat de dames de uitvergoote versie van Ashton Kutcher's blote bast missen..... maar dat ter zijde)
Ik geef Killers het voordeel van de twijfel 2,5*.
Tharoy
Waarom heb je 'm dan 5 sterren gegeven?
TrickySmalls
Het hele verhaal is gewoon zo belachelijk slecht uitgewerkt.
Ik bedoel dat hele badguy principe, zo flauw en lomp.
Heb werkelijk nergens om kunnen lachen.
johnhendrikos
is leuke prima film. de volgende in deze categorie is night and day. met tommy cruize en diaz. inmiddels ook gezien ook leuke film.
tassebas32
ik vond het een flauwe komedie ashton kwam niet echt uit de verf
jammer

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song