Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Robert Luketic
Met onder meer: Ashton Kutcher, Katherine Heigl en Tom Selleck
Releasedatum: 3 juni 2010
Plot Killers
"Perfect wife. Perfect target."
Een vrouw ontmoet de man van haar dromen op vakantie, wat leidt tot een snel huwelijk. Hun geluk kan niet op, totdat ze erachter komen dat de buren weleens huurmoordenaars zouden kunnen zijn, die zijn ingehuurd om hen te vermoorden.
Spencer Aimes
Henry
Holbrook
soom
Bonjour....
Dit was, met 3 weken vakantie in het vooruitzicht, de eerste film die ik opzette, want ik kan op vakantie meer dan één film kijken achter elkaar. Ashton heeft een paar ADHD trekjes, maar goed, zoals ik schreef bij de film met Natalie (hoe heet 'ie nou, ik ben er echt een paar weken helemaal uit geweest
), als hij een tegenspeelster treft waar het mee klikt, dan is het best uit te houden. En dat is met Katherine Heigl zeker het geval. Ergens tijdens het moment van hun eerste ontmoeting, smolt ik weg bij het zien van Ashton's onweerstaanbare glimlach. En dacht ik: 'Hóe krijgt die gozer dat in hemelsnaam voor elkaar? Om me totaal in te pakken, terwijl ik hem helemaal niet zo geweldig vind?' Mysterie, mysterie..
Best een grappig verhaaltje, leuk verzonnen, de chemistry van Heigl en Kutcher werkt goed mee, en de bijrollen doen ook een hoop. Niet helemaal overtuigend natuurlijk, maar het is echt wel zo leuk dat ik na het zien ervan besloot dat Ashton toch wel leuk is. En dat ik hoop dat 'ie meer films met Katherine gaat maken.
Leno
Waardeloze film waar nauwelijks moeite in is gestoken. De chemie tussen de hoofdrolspelers is totaal niet aanwezig en alles mislukt. Als je met zo'n simpel en ondoordacht verhaal voor de dag komt moet je op zijn minst ervoor zorgen dat er wat geslaagde humor en capabele acteurs in zitten. Dat is helaas niet het geval.
david bohm
Bedroevende film die toch een redelijke cast heeft. Mevrouw Heigl bakt er heel weinig van en de chemie tussen haar en de heer Kutcher is dan ook ver te zoeken. Ik vind het ook niet echt een aantrekkelijke vrouw. We zien nog wat mooie plaatjes en shots van de omgeving, maar met name het acteerwerk vind ik ondermaats hoewel de oorzaak ook ligt in het zwakke script en scenario.
Ondanks dat het allemaal niet geweldig was keek het zich wel nog redelijk weg en dat kwam vooral door Katherine Heigl die ik altijd leuk om te zien vindt. Het verhaal is zeer flauw en te lachen valt er eigenlijk niets. De eerste 30 minuten van de film zijn nog het leukst vanwege Katherine Heigl en de beelden van Nice (omdat ik er zelf al eens geweest ben), daarna wordt het een trieste bedoeling. Buiten Katherine Heigl deed Ashton Kutcher het ook nog redelijk. De muziek in de film was trouwens vreselijk.
Tun-89
Niet grappig,
Teleurstellend, alhoewel ik
Ashton áltijd goed vind,
nu ook als personage,
maar de film en het verhaal; Saai!
2,5 *
Awake78
Zeer matig Hollywood-prul. Maar heb toch een zwak voor Kutcher, weet niet waarom. Hij kan wel degelijk (in zulke films) acteren. Dat vrouwtje had wel een aardige voorgevel maar verder weinig aan de film toe te voegen.
De slotscene was eigenlijk te slecht voor woorden. Geen lekker tussendoortje.
Machete23
Jammer jammer en nog eens jammer. Wat is dit toch een slap verhaal. Weinig komische momenten. Dat Tom selleck en de moeder van Kevin van Home Alone hier aan mee hebben gedaan snap ik wel maar, Ashton en Katherine waar waren jullie met jullie hoofd?
helleke
Ik vond hem nog redelijk meevallen.
Verveelde me zeker niet, maar bijblijven zal hij ook niet doen.
2,5 sterren.
KILLERBEE99
Luchtige scenes, lekker zomer's sfeertje. Toch nog een ok film.
gauke
Productie, die aan Mr. and Mrs. Smith doet denken en dus een kruising tussen actiefilm en komedie wil zijn. Helaas wil het stereotype verhaal maar niet komisch of spannend, noch interessant, laat staan spectaculair worden en eigenlijk gaat het nergens over. De dialogen zijn liefdeloos. Ashton Kutcher (de rol van spion past hem niet, al heeft hij nog zo'n mooi lijf) en Katherine Heigl spelen duidelijk langs elkaar heen. Catherine O'Hara heeft als moeder evenwel een paar amusante scènes.
Jessen0wnt
Beetje smakeloos.
Een film met Kutcher en Heigi leiden al tot enig demotiverend werk. Al met al aardige acteurs maar heb ze nog nooit een indrukwekkende prestatie zien leveren. Ja, tenzij je houdt van ziekenhuis-series met bombastische monologen, niet echt iets voor mij. Het hardop voorlezen van een script is daarom ook een beetje fataal geworden van deze smith-aftrekstel...
Echt alles aan de film voelt niet origineel, is niet grappig of spannend. Enkel een paar vuurgevechten waren wel netjes in beeld gebracht maar het hele verhaaltje voelde nogal lauw aan en is gewoon te slecht voor deze tijd. Te veel van hetzelfde en totaal geen ballen of enthousiasme in deze film gelegd. Soms zelfs een beetje saai, als ik me zo mag uitdrukken.
Gewoon een slechte film die veel inkakmomentjes kent maar wel uit-kijkbaar-is. 1,5 ster
simonfender
Zeer matige film, eigenlijk niet één keer echt grappig, geen chemie tussen hoofdrolspelers, niet veel aan, gewoon overslaan
treinstel
Erg leuke film, waarbij je niet te veel moet nadenken. Het is een luchtige film, en dat is dus ook precies de bedoeling. Voor een gezellige avond voor de buis zeker aan te raden.
Humor zit er voldoende in, en is vaak zeer grappig en er is ook nog flink wat actie.
Acteren is helemaal oké, ondanks het feit dat het niet mijn favoriete acteurs zijn (op Tom Selleck na dan).
Dus zeker niet overslaan zoals mijn voorganger zegt....
De tieten van Katherine Heigl waren inderdaad helaas niet te zien helaas (ze mogen best gezien worden), soms wel een gedeelte ervan. Maar zij was wel het enige pluspunt in deze inderdaad flut film.
Masterbrain
een tussendoortje samen met je liefje op de bank, waarbij je het net weet te overleven met een 6je.
Ik wist niet wat ik zag ,maar Ashton Kutcher kuste toch echt de Borsten van Katherine Heigl
Tegenvallende romantische actie-comedie waarin een vrouw getrouwd is met een spion, zonder dat ze dit weet. Na een aardig begin met zeker wel wat potentie, zakt de film snel in. Ook als na een tijdje de actie wordt geïntroduceerd, weet het plotje niet te boeien. Katherine Heigl doet waar ze goed in is, maar Ashton Kutcher weet niet te overtuigen
lars-pixar
Killers (2010)
Het verhaal is wat rommelig neer gezet vooral het begin wordt er in geblazen.
De ontmoeting met Spencer (Ashton Kutcher) en Jen (Katherine Heigl) gaat dan ook erg snel en op geven is het 3 jaar later en zijn ze getrouwd, iets te snel dus.
Ook daarna wordt het niet echt verrassend of vermakelijk, het hoogte punt is dan ook eind dat ze thuis worden aan gevallen door de buurt bewoners.
De film moet het ook niet van de grappen hebben die zijn erg flauw en hebben weinig toevoeging aan de film.
Of het beter had gekund betwijfel ik me, want het verhaal is nou niet bijzonder en wordt nou ook niet echt verrassend en leuk neer gezet, de cast daar in tegen is wel erg leuk.
Vooral Tom Selleck als vader was erg verrassend, Ashton Kutcher zat ook wel goed in het spel samen met Katherine Heigl maar dan nog scoort de film bij mij niet hoog.
En ik vindt het dan ook geen film om aan te raden!
Dreiecke
De lage waardering verbaast mij eigenlijk, want ik vind de film best erg leuk. Het is een goede mix van absurde humor en een serieus geheim agent verhaal.
Ook een beetje zwarte humor, met het uitlichten van bepaalde beroepen, sociale situaties en aspecten van relaties. Zelfs een doodordinair supermarkt bezoek wordt met absurditeit gebracht. Wat dat betreft is het weer een goede combi van het drama van het gewone leven, het eerder genoemde thriller element en de grappen.
Ik vind de humor niet flauw. Alleen enkele bij-personages zijn dat wel voor mij, zoals de seksbeluste vriend. En de moeder vind ik vrij nietszeggend. De hoofdrolspelers hebben echter een goed volgehouden serieus spel tijdens het uitbeelden van de absurde situaties. En van deze situaties zijn er vele en ze volgen elkaar snel op. Goed tempo.
Er zijn wat te verwachten ontwikkelingen in het verhaal, maar die komen dan toch op een onverwacht moment of op een verrassende wijze. Het scenario is prima. De score is passend en stoort niet en dat vind ik belangrijk. Ik vond de hiphoptunes in een ringtone en tijdens een toiletscene grappig ingevoegd.
Daardoor al zou ik een film als deze nogmaals willen zien, vanwege de zorg voor details.
Het stel Ashton Kutcher en Katherine Heigl acteert goed, als onwaarschijnlijk kinderlijk naíeve, doch slimme vrouw en een even zo onwaarschijnlijk teerhartige, zeg maar lieve killer. Haar uitstraling deed mij aan Phoebe uit Friends denken. Het was verder inderdaad of ze jaren getrouwd waren. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en de chemie komt over. Tom Selleck als (schoon)vader is eveneens erg overtuigend in zijn serieus-grappige uitstraling.
Ook al zijn zaken niet perfect, vind ik het kleurgebruik en belichtingen niet echt mooi en is acteren van enkelen niet geweldig, toch vind ik het resultaat en de sfeer die het met zich meebrengt geslaagd.
m1701
Best wel een grappige maar standaard film
Heigl en Kutcher deden het samen best aardig en heb me goed vermaakt.
Toontje G
Ontzettend leuke film om in de herfstvakantie de kinderen op een regenachtige middag mee zoet te houden. Voor iedereen die graag naar films kijkt, iets anders opzoeken.
ILDIB
Heigl speelt helaas enkel maar zenuwtrutjes de laatste tijd, beetje de jongere variant van sandra bullock. Kutcher zal ik helaas nooit echt serieus kunnen nemen, dus de film is bij voorbaat al redelijk kansloos. En helaas is er weinig om m uit de grijze middelmaat te laten ontstijgen. Mr and mrs Smith, alleen met andere mensen.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Lady
Drama / Biografie, 2011