• 9.250.057 stemmen

Geregisseerd door: Michael Damian

Met onder meer: Patrick Warburton, Tammin Sursok en Emily Tennant

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Flicka 2

"Sometimes you have to break free to find yourself."

Carrie is een tiener uit een grote stad wiens leven op zijn kop gezet wordt wanneer ze verhuist naar een paardenranch in Wyoming, om er samen te leven met haar vader. Maar alles verandert wanneer Carrie Flicka ontmoet, een wilde zwarte mustang met een even vrije geest en wilskracht als Carrie. De twee vormen een speciale band en Carrie opent haar hart naar haar vader toe en ook naar een knappe, lokale jongen. Maar wanneer een jaloerse rivaal Flicka's leven in gevaar brengt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden.

avatar van Decec

Decec

O dat is mooi, ik heb 1e deel gezien, nu komt tweede film?

Ik ben benieuwd...

avatar van /wendy/

/wendy/

Erg mooie film!!

avatar van juliegirlxoxo

juliegirlxoxo

Mooie film en een goede cast,Tammin komt goed over als stoer stadsmeisje maar ze komt ook goed over als het meisje van het platte land,hoewel dat het toch soms wat rommilig was was het zeker mooi gedaan

avatar van Bruens

Bruens

Klinkt een beetje als save the last dance, maar dan met een ander onderwerp

avatar van Barbarella

Barbarella

als je van paardenfilms houd is dit echt een aanrader en wellicht ook wel als je niet van paardenfilms, houd maar van een leuke sentimentele film met een happy end!

avatar van Decec

Decec

Ik vond een mooie familiefilm...

Ik ben dol op paarden...

Prachtig omgeving gefilmd...

Prima verhaal...

Prima camerawerk...

Ik zou nog een keertje kijken...

avatar van marcjeb

marcjeb

Is dit een aanrader voor paardenliefhebbers ?? in deel 1 of ditdeel zijn er toch paarden gestorven voor deze film..

Rot film 1 ster

avatar van shawna

shawna

Prachtige film met veel gevoel. Daar moeten ze er meer van maken.

avatar van riefenstahl

riefenstahl

Typische bakvissenfilm.

Zoet, braaf en sentimenteel; voor de liefhebber(ster).

avatar van mcdaktari

mcdaktari

marcjeb schreef:

Rot film 1 ster

Wat dacht je, ik zet bij alle Flicka films dezelfde tekst? Wist je dat er ook een 3e film van is. Je geeft die rot film 1 ster maar je stemt een halve, voor het geval je het niet wist