• 9.374.963 stemmen

Cabin Fever (2002)

Horror / Thriller | 93 minuten / 98 minuten (unrated director's cut)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 93 minuten / 98 minuten (unrated director's cut)

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Rider Strong, Jordan Ladd en James DeBello

Releasedatum: 26 februari 2004

Plot Cabin Fever

"Terror… in the flesh."

Vijf schoolvrienden gaan op vakantie in een afgelegen vakantiehuisje in de bergen. Plotseling blijkt een van hen besmet met een vreemd virus. Naarmate het virus zich onder de vrienden verspreidt, en ze steeds zieker worden, komt hun ware aard naar boven.

avatar van damon

damon

ik heb net de trailer van deze film gezien, en ik moet zeggen: het ziet er LEUK uit! als ie uitkomt ga ik um zekerz bekijken

avatar van Hemdale

Hemdale

Ik heb de trailer ook gezien, lijkt me zeer cool deze film, beetje Evil Dead achtig.

avatar van petterik

petterik

Wanneer komt ie eigenlijk hier in de bioscopen?

Trailer is inderdaad wel cool.

avatar van Webby

Webby

In de bios: 12 september in de VS.

NL mij niet bekend.

avatar van icetea

icetea

je kan toch geen film beoordelen na het zien van een trailer??? nou ik heb em gezien ( met veel moeite ) hij is saai, ongeloofwaardig en cliché.

nee.. beetje zonde van mijn tijd.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Eigenlijk geen moment echt spannend en zeker niet (zoals ik hoorde van mensen) nog zieker als Ichi The Killer. Deze film mag daar absoluut niet mee vergeleken worden. De wonden waren erg realistisch maar de film viel vooral tegen. En met het vechten tussen de 5 hoofdrolspelers viel het ook wel mee.

avatar van ToNe

ToNe

heh, toen ik hoorde dat de verrassingsfilm van de marathon 'cabin fever' heette, grapte ik dat het dus om een aantal tieners zou gaan met veel ontblote bovenlijven, die tijdens een trip ergens vastzitten en opgejaagd worden door een maniak.

nu had ik dan ongelijk over de 'slasher-maniak' maar deze film was zo achterlijk voorspelbaar met een plotontwikkeling die totaal niet boeiend waren, dat ik me afvroeg waarom iemand in hemelsnaam zoiets maakt...

avatar van cyberloner

cyberloner

ik vind het niet een echt slechte film zitten best wel leuke stukjes in

avatar van De Knip

De Knip

De eerste helft vd film is het allemaal vrij serieus en ontwikkelt alles zich langzaam naar wat een hoogtepunt had moeten zijn. Maar ik heb nu net zoiets als bij Dream Catcher: wat een ongelooflijke nonsens heb ik in het 2e gedeelte gezien, zeg!

*1/2

avatar van lem

lem

Hoi movie watchers,ik vond deze film weinig onderhoudend,en geen bezoek aan bios waard!

avatar van Mimmo

Mimmo

helloo,ik ga met lem mee,deze film zal zeker floppen

avatar van dj-littl-e

dj-littl-e

Hmm beetje slap verhaal..

gelukkig heeft die ene kerel zn maatje thuis gelaten van boy meets word als ik t goed heb..

avatar van wackyboy

wackyboy

Geef mij maar Cabin Boy. Chris Elliot rules!

avatar van stinissen

Bloed......bloed.......bloed en nog meer bloed.....zeer slechte film naar mijn bescheiden mening... halve * dus een 1

avatar van Gaffaboy

Gaffaboy

Heb de regio 1 DVD gezien. Nou, vond de extra's op de DVD veel beter de film zelf.

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Ik snap werkelijk niet waarom nogal wat horrorliefhebbers dit prul hebben uitgeroepen tot één van de beste en meest originele horrorfilms van de laatste jaren. Zelfs in Schokkend Nieuws werd lovend over deze film geschreven... Weird.

Mijn eenvoudige oordeel: niet origineel, niet grappig (op die 'nigger'-grap na misschien dan), niet bijzonder bloederig en vooral niet eng.

Een aantal vermakelijke horrormomenten en de tieten van Jordan Ladd rechtvaardigen mijns inziens nog niet de titel 'the second coming of horrormovies', of hoe sommigen deze verzameling onzin ook willen noemen. Bah, bah en nog eens bah.

avatar van Bulleke

Bulleke

Ik vind de film omschrijving nogal vaag..

Ten eerste staat er vleesetend virus, waarbij je ook kan denken dat je DOOR het virus zin krijgt in vlees. Dit is niet zo, het virus eet als het ware je huid op. Even ter verduidelijking..

Verder staat er dat door het virus de ware aard van hun naar boven komt.. niks van gezien anders.

Het verhaal begint als een soort van thriller, totdat alles ineens in een bloedovergoten vieze zooi verandert. Verhaallijn lijkt sterk op die van 28 Days Later. Alleen veel minder mooi uitgewerkt.

Toch over het algemeen wel een spannende film, als je tegen badkuipen vol bloed kan zeker een film om te kijken.

avatar van De Knip

De Knip

Bulleke schreef:

Ik vind de film omschrijving nogal vaag..

Nou, je bent dan waarschijnlijk de enige

avatar van dikkeballuh

dikkeballuh

Ik heb de film gezien.

Hij is wel aardig in het begin,maar hoe langer duurt de film hoe waardelozer.

Hij heeft veel weg van de film 'virus'.

Het doet me zeer vermoeden dat hij daar zwaar veel op lijkt.

Ik vond de film echt waardeloos.

avatar van Bulleke

Bulleke

De Knip schreef:

Nou, je bent dan waarschijnlijk de enige

Mijn post was dan ook in de ik-vorm. Ik ben in ieder geval wel de enige die het opvalt en zegt inderdaad, waardoor het voor de rest duidelijk is. Mocht dit al niet zo zijn.

avatar van sneak

sneak

Wat een kut film, anders kan ik het niet zeggen. De film begint aardig, hoewel standaard, maar na een kwartier denk je al wat is dit. Ook de rollen zijn standaard, een paar jonge mensen in een verlaten huisje diep in het bos. De jongeren zijn ook nog niet eens onaantrekkelijk. Dus er moet wel iets gebeuren, en dat gebeurt er ook.

De dingen die gebeuren zie je of van verre aankomen of zijn zo onwaarschijnlijk of vaag dat je weer denkt wat is dit.

Mijn tip is niet heen gaan, zonde van je geld!

Een 1.5

avatar van SSeagal

SSeagal

Bulleke schreef:

Haha, een virus waardoor je trek krijgt in vlees....:D :d Humor heb je wel, maar kom op, iedereen snapt toch wel wat er bedoeld wordt met een vleesetend virus of niet dan?

avatar van Urre

Urre

Jammer dat er iets teveel onwaarschijnlijke dingen gebeuren.

Toch zitten er mooie momenten in de film die net niet lang genoeg duren om het spannend te maken.Iets meer spanning opbouwen had wel gemogen.Ik geef de film een mager 2 tje

avatar van drfruit

drfruit

Iets te veel onwaarschijnlijke dingen? Het onwaarschijnlijke is dat dit een film heet. Nooit zoiets sufs gezien.

avatar van vleugelmoerke

vleugelmoerke

Wat een B-film Ik zat de tweede helft van de film echt te wachten op bijvoorbeeld een Eddy Murphy die tussen door even een paar flauwe grappen maakt. Deze film valt onder de catagorie: -komedie- en niet anders.

Ik lag helemaal in een scheur toen die 'negers' hun geweer op kwamen halen

avatar van Justice4All

Justice4All

Slechte film, had meer verwacht eigenlijk.

avatar van pascal83

pascal83

Het script van de komende film van Eli Roth is/word door niemand minder dan Richard 'Donnie Darko' Kelly geschreven (althans voor een gedeelte).

Voor info over de film, zie de onderstaande IMDB link:

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Aardig concept, hele magere uitwerking. De film had zijn momenten, zoals bijvoorbeeld met dat scheermesje in bad, maar meestal was het vrij slecht. Toch vind ik het nog wel 2* waard.

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

Joooo wat een relaxte film!! yoohoo

avatar van sjob

sjob

niet zo zeiken iedereen dit is gewoon n topfilm in zijn genre die niet eens goed probeert te zijn.

dit is vermaak en ja dat vond ik dus erg leuk!!!

bedenk ook dat de grootste geldschieter zich op het allerlaatst terugtrok. dus is dit een no-budgetfilm die er toch in slaagt een leuk verhaaltje te vertellen met genoeg humor en gore om je 90 min. te boeien.