• 9.374.560 stemmen

Cabin Fever (2002)

Horror / Thriller | 93 minuten / 98 minuten (unrated director's cut)

Genre: Horror / Thriller

Speelduur: 93 minuten / 98 minuten (unrated director's cut)

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Rider Strong, Jordan Ladd en James DeBello

Releasedatum: 26 februari 2004

Plot Cabin Fever

"Terror… in the flesh."

Vijf schoolvrienden gaan op vakantie in een afgelegen vakantiehuisje in de bergen. Plotseling blijkt een van hen besmet met een vreemd virus. Naarmate het virus zich onder de vrienden verspreidt, en ze steeds zieker worden, komt hun ware aard naar boven.

avatar van ToNe

ToNe

Nouseforaname schreef:

jullie zijn gewoon geen echte horrorfans, bijna elke horrorfilm flopt, hoe goed ie ook is, horror word geboycot

Haha.

Ik heb veel achterlijke horrors gezien en Cabin Fever behoort zeker tot de top-tier.

Low-budget, B-acteurs, onwerkelijke situaties...

oftewel, datgene waar de meerderheid van het horrorgenre mee te maken heeft.

Maar waar de ene scoort in gore, scoort de ander weer in beklemmende suspense of een semi-geloofwaardig verhaal.

Cabin Fever daarentegen, slaagt in geen enkel categorie.

Ja, het neerzetten van geile, niet al te snuggere tieners en wederom achtergestelde rednecks. Maar daar wordt de film ook niet echt interessanter door...

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Had erg leuk kunnen zijn, maar de uitwerking is niet meer dan matig. Het acteerwerk is bizar slecht en de dialogen en personages zijn te stompzinnig voor woorden. Ik bedoel, die gast met die herdershond (Roth zelf), die drie hillbillies, dat 'pannenkoekenjochie', die hulp-sherrif. Echt .... Waarschijnlijk voor de humor erin gestopt, maar het sloeg voor mij compleet de plank mis. Wat dat betreft hadden grote delen van het script zo de papierversnipperaar in gemogen. Maar ja, dan hou je weinig over.

Eigenlijk het enige wat je overhoudt zijn de overtuigende make-up effecten. Robert Kurtzman laat opnieuw, samen met zijn team, zien prima dingen te kunnen creëren en maken Cabin Fever met hun gore en bloederige make-up effecten toch nog enigszins genietbaar, er komen een paar sterke scènes voorbij. Jammer genoeg helpt Roth geen moment mee om er verder iets van te maken, want het script staat bol van de onlogische momenten, de cast en personages zijn om te huilen en de humor valt zo dood als een mug in een blender.

Met moeite 2,5 sterren.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Inderdaad een nogal rommelige film, met een aantal sterke scènes en een prima basisidee, maar de onevenwichtige opbouw, het zwakke begin en de magere acteerprestaties tillen het ding niet boven de middenmoot uit.

2 sterren.

avatar van Macmanus

Macmanus

Vond de film helemaal niet slecht eigenlijk.

De film begint als een dertien in dozijn filmpje over 4 teenagers die naar een afgelegen huisje gaan. Normaal zou dan snel een man met een totaal onhandig wapen komen om ze zomaar voor fun een lesje te leren maar hier niet. In plaats daarvan word het een film die zichzelf totaal niet serieus neemt en daardoor heerlijk wegkijkt. De humor is niet van een super hoog niveau maar het werkt voor mij.

Karen: What's the rifle for?

Old Man Cadwell: That's for niggers.

En dan het einde. Geen hoog niveau dus maar “domme” humor kan soms even leuk zijn

3 sterren dicht in de beurt van 3.5*

Lekker tussendoortje dus.

avatar van otherfool

otherfool

Niet onaardig horrorfilmpje dat nergens uitblinkt maar wel vermaakt. 2,5 sterretjes.

Toch benieuwd naar Hostel.

avatar van Halcyon

Halcyon

Na het zien van Hostel, dat een hele verademing was binnen het neo-horrorgenre en nu al een van m’n favoriete horrorfilms ooit is, moest ik Cabin Fever ook gezien hebben. Als hij nog maar half zo goed was als Hostel, was hij al geslaagd, had ik mezelf vooropgesteld. Achteraf zit ik een beetje met gemengde gevoelens, maar kan al bij al terugblikken op een aangename (ongelukkige woordkeuze) kijkervaring.

Cabin Fever is zo’n beetje een mix tussen The Texas Chainsaw Massacre, The Evil Dead en The Thing; creepy locals, een huisje in een bos en een besmettelijke aandoening zijn de ingrediënten van deze film. Die besmettelijke bacterie is trouwens een heel origineel en veelbelovend gegeven. Veelbelovend omdat ze enerzijds heel wat ranzigheid met zich meebrengt en anderzijds een vijand is die moeilijk te bekampen valt. Spanning verzekerd zou je dan denken. Maar het is toch o zo spijtig dat Roth dit idee niet ten volle durft uit te buiten en ter compensatie toch nog enkele andere killers (locals, hond) in de film moest stoppen. Veel onsamenhangende scènes die weliswaar veel smeerlapperij opleveren, maar totaal geen suspense weten te creëren zijn hiervan het logische gevolg. Een compromislozere aanpak had van deze film zoveel meer kunnen maken.

Een ander punt van kritiek is de bedoelde humor die niet altijd overkomt. Vooral het zwartgallige einde wordt, ondanks de slimme maatschappijkritiek, iets te hard doorgedrukt. Daar komt nog bij dat de acteurs erg matig waren, vooral DeBello en Kern waren erg irritant. Op zich geen probleem natuurlijk, maar als ze zo irritant zijn dat je je er echt aan gaat storen, dan weet je het wel.

Is dit dan een slechte horrorfilm? Toch niet. Ik heb me, ondanks het feit dat de humor soms wat puberaal was, toch goed vermaakt en af en toe flink gelachen. Vooral die kleine met z’n kungfu-moves, die sukkel met z'n mondharmonica en die kerel met de schroevendraaier in z’n oor waren hilarisch. Er was tevens ook genoeg ranzigheid om de zwakke uitwerking van het verhaal deels te compenseren. Badalamenti deed bovendien z’n werk goed, maar blonk niet echt uit.

Al bij al is Cabin Fever dus nog een gemiddelde horrorfilm geworden. Eli Roth is in ieder geval een regisseur die ik in de gaten ga houden. Met Cabin Fever begon hij matig, maar met Hostel leverde hij mijns inziens een heuse topper af. Als je het mij vraagt heeft die kerel nog enkele leuke dingen voor ons in petto.

avatar van Linn

Linn

Matig filmpje met slechte acteurs en een rommelig verhaal. Ook is dit weer een film waar er al weer een tig aantal van zijn en waar er nog steeds meer van uitkomen (zie de remake van The hills have eyes)
In de film zijn ook een aantal personages verwerkt waarvan ik het nut gewoon niet zie dat ze er in zitten,

Denk aan het kind op de veranda en Grim met zijn hond.

Toch zitten er af en toe wel wat spannende momenten in die het bij tijd en wijle nog wel wat vermakelijk maken.. 2* voor die momenten in de film.

avatar van Respekked

Respekked

Dramatisch. Niet eng, niet spannend en 2 keer ranzig. Daarnaast lijkt elke scene opzich zelf te staan en lijkt alles in willekeurige volgorde maar gewoon te gebeuren. Echt te dom voor woorden.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Dit is niet best en dat ligt voornamelijk aan het script. Slecht opgebouwd dus totaal geen spanning. De personages doen allemaal erg onlogische dingen en zijn totaal niet geloofwaardig. De slechte dialogen helpen daar ook niet echt aan mee. Het beetje gore dat erin zit is nog wel aardig maar kan dit rommeltje niet redden.

avatar van remorz

remorz

Horror is werkelijk het enige genre dat leuk blijft naarmate de films slechter worden. Het is moeilijk om er de vinger op te leggen, maar hoewel ik (in mijn eentje) wel vijf keer hardop heb gezegd wat een slechte film dit is, heb ik er toch van genoten.

Veel bezwaren die ik had bij Hostel, komen terug bij Cabin Fever. Vervelende, luidruchtige en typisch Amerikaanse tieners hebben domme gesprekken en doen domme dingen. Het verhaal valt bijna om zo onevenwichtig en de spanningsboog is nagenoeg afwezig.

Het fijnste gedeelte is het middenstuk, na het irritante kennismakings half uur en voor het overdreven einde. De net ontdekte ziekte, de angst voor besmetting en enkel bloederige shots. Nooit genoeg om je bloeddruk te verhogen, maar wel aardig weg te kijken.

De film schiet tekort op vele, vele vlakken (nogal obvious gebruik van 'spannende' geluidseffecten, onsamenhangend script, slechte dialogen, stereotype karakters en wat overacting hier en daar) en zal bij mij nooit als kwalitatief goede film uit de bus komen. Toch heb ik een zwak voor makkelijke horrorpulp als dit. 2*

avatar van The Oceanic Six

Ranzig filmpje meen ik te herinneren. Je ziet veel open wonden en lichaamsdelen die al een eind weggerot zijn.

De film heeft nauwelijks een verhaal. Ja, dat wat tieners in de bossen zitten en dat er een ziekte is. Maar ik mis in zon film het verhaal niet. Gaat toch om de gruwel/schokmomenten en die zaten op zich wel in de film.

De personages worden niet erg uitgediept, daardoor mis je ze ook niet als ze wegrotten

avatar van gotti

Een flauw en overschat niemendalletje. Al vele malen eerder en vooral beter gezien..

avatar van Theunissen

De film was niet echt goed maar ook niet echt slecht. Het verhaal is best aardig en er zitten soms best grove scènes in (o.a. met die hond). Het einde van de film was best wel goed gevonden. Leuk om eens gezien te hebben maar meer ook niet.

avatar van DVD-T

DVD-T

Heerlijke film met een te lage waardering.

Vanaf het eerste moment zit er al een naargeestig sfeertje in de film, en heeft dit ook veel aan de muziek te danken.Echter neemt de film zichzelf op geen enkel moment echt serieus, en bevat de film ook erg veel, zoals al eerder gezegd, 'zieke' humor. goed voorbeeld hiervan is toch wel als ze aan het shoppen zijn en vragen waar het geweer voor is, waarop de man antwoord: "It's for niggers" en dat je aan het eind daadwerkelijk ook negers het geweer ziet ophalen dit soort momenten vond ik echt geweldig, of de jongen die het op het laatst heeft overleefd alsnog wordt neergeknald door politie agenten die later ook uit het water te drinken krijgen , hillarisch.

Het verhaal is op sommige momenten misschien niet altijd even sterk en meer een ode aan oude horror films, maar blijft toch wel erg inventief met sommige dingen omgaan.Dit keer zijn het namelijk eens een keer geen bovennatuurlijke krachten die de jongeren tijsteren of een gekke familie en/of rare killer met een bizar motief.Ok een virus is niet meteen iets waarvan je denkt 'wow, wat een top idee' maar ook hier is het een keer verfrissend, want ze veranderen niet in zombies.Ze blijven de gehele film menselijk, ook in hun omgang met dit iets wat hen letterlijk opeet.Ze worden namelijk wantrouwend naar elkaar toe en het gaat nog verder dan alleen het wantrouwen, ze gaan over op hun instinct en proberen gewoon te overleven.

De combinatie tussen het menselijke en ook wel een beetje onmenselijke, en het horror verhaal met de humor en al het gore, maken dit voor mij toch wel een hele goede film.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Toen ik de film back in 2003 had gezien, kwam ik tot de conclusie dat de film beter uitgewerkt kon worden. Het idee van het virus hebben ze niet zo goed uitgewerkt, vind ik. Jammer. Bij deze wil ik zeggen: Als je van spannende horror/thrillerfilms houdt, dan is deze geen aanrader. 2,5*

avatar van Zinema

Droomdebuut..

Niet zo sterk als gehoopt, maar uiterst vermakelijk is deze pulpfilm. Het is dan ook niet gek dat Tarantino gecharmeerd raakte van Roth en dat hij zelfs een keertje mee mocht helpen bij de grote jongens van Grindhouse. De Hostel's kunnen me gestolen worden, maar deze biedt leuk entertainment voor de horrorliefhebber.

Goed.

avatar van P8rb

P8rb

Matige film. De acteerprestaties vielen wat tegen en de gore vond ik te soft, enigste positieve puntjes zijn dat het soms wel spannend werd en over het algemeen bleef het wel boeien. Had veel beter en gedurfder uit de verf kunnen komen, maar helaas. 2 sterren.

avatar van powerman

powerman

Vijf jongeren huren een hutje in het bos. Al snel na aankomst klopt een doodzieke man op de deur, die smeekt om hulp. Hij blijkt een besmettelijke huidaandoening te hebben, die ook de jongeren lijkt aan te tasten.

Dit zou het begin van een horrorfilm moet zijn, maar is allesbehalve dat, al willen de verschillende obligate (nep-)schrikeffecten je anders doen vermoeden. Feitelijk is er niets om bang voor te zijn. Tja, een virus is natuurlijk niet prettig, maar angstaanjagend is het ook bepaald niet te noemen (althans, niet voor de kijker).

Immers: het is een kwestie van afwachten. Ondanks dat er nauwelijks iets interessants gebeurd, is het allemaal toch nog redelijk aan te zien. Dat komt wellicht door enkele grappige bijrollen. Giuseppe Andrews als de weinige behulpzame hulpsheriff-te-fiets Winston en vooral Robert Harris als de bejaarde winkeleigenaar.

avatar van chevy93

chevy93

Overduidelijke 13-in-een-dozijn film. Groepje jongeren gaat naar het bos en worden een voor een vermoord.
Het enige 'orginele' hiervan is dat het dmv een ziekte (fever) gebeurd.

Ook in het donker en 's nachts kijken hielp niet.

Af en toe nog wel spannend, maar over het algemeen te voorspelbaar. Leuk geprobeerd dat open einde, maar het kon mij niet heugen.

Verder dan een 1,5* kom ik niet.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Heb me wel weer vermaakt bij de tweede kijkbeurt.

Gewoon gedachtenloos naar kijken en over vijftien jaar is dit Eli Roth cult. Het stemgemiddelde is in ieder geval al aardig gestegen de laatste vijf jaar

Film heeft best wat ranzigheid en de flauwe humor ligt er dik boven op. What's up nigga where you've been

Was beter geweest als die combinatie ook al in het begin was geweest. Voor spanning moet je iig bij andere films zijn. Verder leuk dat je Evil Dead herkent in het perspectief van de rennende hond (en het hele boshut gebeuren).

Verhaal is wel rommelig en matig acteerwerk, maar ik zie in deze film met een dikke knipoog liever zulke klunzen dan de zoveelste gelikte "fotomodellen".

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Tieners, Afgelegen plek, Virusje, wat gore en klaar is Kees. Standaard rotzooi die ook nog eens te clean is gefilmd...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Typisch dat dit een lage score krijgt zeg..sta er niet van te kijken.

Roth levert hiermee een uiterst effectief werkje af, dat ik bij de eerste kijkbeurt niet heb erkend (2.5*) maar nu toch zeker wel. Hij weet op een redelijke manier het (lichte)psychologische aspect van wantrouwe en aan de andere kant gore te combineren. Al neemt de gore iets te vaak de overhand, was echt niet nodig geweest (al is het natuurlijk ook geen minpunt) want het basisconcept is goed genoeg voor een meer schonere aanpak met een sterke opbouw van spanning. Die bevat het nu voor ongeveer een uur en daarna word het een wat futloos geheel.

Roth had veel langer de tijd mogen nemen om het beter te vertellen, iets te vaak ging het voor mijn gevoel van de hak op de tak. Op die manier had Roth niet nog onzinnig die jagers erbij hoeven te betrekken, of de politie, voegde niets toe helaas en diende voor mijn gevoel vooral als makkelijk tijdvullen.

De cameo van Roth himself was ook best geinig, en zo kent deze film zat andere dingen die het geheel leuk luchtig houden. Zoals Bottleneck al zei leek het stuk uit de ogen van de hond geschoten wel iets op Evil dead en had natuurlijk de totale setting er ook veel van weg. Het einde was wel ook behoorlijk grappig
Het stuk waar ze om hulp vragen bij de familie thuis van diegene die ze vermoord hadden deed me sterk denken aan Texas chainsaw massacre (Bij de verkeerde om hulp vragen). Helemaal niet erg, vind zulke dingen die je terug kan vinden erg tof.

Wat jammer was is dat hij met sommige dingen niet echt samenhangend waren, zo begon hij ineens een stuk of 3 keer met een rood filter te spelen, nu zag dat er best tof uit en had het bij de hond ook zeker een bedoeling maar daarna zat er nog een stuk waar hij het gebruikte en zag ik er het nut niet van in. Met zulke dingetjes had hij wat constanter mogen wezen maar echt als minpunt is dat niet aan te rekenen.

Slechts het einde weerhoud mij ervan om Cabin fever 4* te geven. Maar de 3.5* heeft het wel dik verdient. Van 2.5 naar 3.5 dus.

Zinema schreef:

Het is dan ook niet gek dat Tarantino gecharmeerd raakte van Roth

Kan je wel zeggen. Roth's krampachtige pogingen om maar te verwijzen naar ouder werk deden mij al ergens aan denken.

Qua horror is het echt compleet brak. Muffe gore en povere effecten, geen spanning en brak gebruik gemaakt van het bos. Hoe makkelijk het ook is om wat te doen met een bos, Roth slaagt er niet in.

Het is dan ook meer een zelfbewuste "ik lach er een beetje" mee horror die vooral bezig is met grappig proberen zijn. Alle clichés zitten er wel in, wat verwijzingen naar Last House en TCM en hopla, Roth kan (h)erkend worden als kenner.

De humor is redelijk, soms. Gelukkig maar, anders was het compleet klote geweest. Nu valt het nog wel mee, speelduur is niet te lang en de belachelijke twists en keuzes die gemaakt worden kunnen bij de horrorfans waarschijnlijk op een aantal grijnsjes rekenen.

Einde had nog wel een stuk ingekort mogen worden. Behalve dan dat stukje met die negers, toch leuk gevonden.

Blijf het een sterk overroepen mannetje vinden.

avatar van Insignificance

Insignificance

Met weinig voorkennis gekeken, eigenlijk niet veel meer dan een rode poster met veel sterren er op en de tekst 'scary as hell'. Laat dat het nou net niet zijn. Daar is het sfeertje veel te knullig voor. Met een cast vol irritante typetjes en een script vol bezopen acties -die echt nergens op slaan- wordt het er ook niet erg grappig op.

Wel wat viezigheid, maar afgrijzen is er al snel niet meer bij. Leuk dat Roth speelt met films van weleer en dat virus is een sterk gegeven, maar meer dan een aaneengeplakt samenraapsel dat geen toon weet te zetten én te houden kan ik er niet van maken. Wellicht dat een lading bier erbij beter werkt, zo dacht Jeff er per slot van rekening ook over..

avatar van Shinobi

Shinobi

Op zich wel een geinige film, maar om het nou horror te noemen.
Het begint best wel aardig en als ze dan allemaal besmet zijn gaat het helemaal los.
Er zaten wel wat leuke dingen in als: Jeff die denkt dat hij het overleefd heeft, maar uiteindelijk neergeschoten en verbrand wordt door de politie, het te vage stukje met dat pannenkoeken joch en het abrupte einde met die negers.

Wat dat betreft hadden ze toch wel iets meer mogen uitweiden over wat er met Paul zou gebeuren.
Overigens wel respect voor de make-up afdeling, die wonden zagen er best wel smerig uit.

Maar ja, nipt 3, 0 sterren.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Wilde hem al een tijd zien, maar keek me elke keer weer stuk op de score. Maar ik had toch maar gewoon vertrouwen in Eli Roth en een paar users hier die hoge scores uitdelen.

En gelukkig, inderdaad een ondergewaardeerde film (en ondergewaardeerde regisseur). Heerlijk en zo en nu en dan origineel uitgewerkt, genoeg gore, en de humoristische ondertoon beviel me ook goed (die agent op die fiets en dat geweer voor dat groepje negers op het einde )

Mocht zich best wat minder uitbreiden en zich meer focussen op het groepje vrienden en de film had ook best een kwartiertje langer door kunnen gaan, maar verder vrij weinig op aan te merken.

avatar van Elineloves

Elineloves

‘’ Jeff's mom has such great ideas, 'Let's get a cabin'... so gay! ‘’

Ik ben een echte horrorliefhebster. In tegenstelling tot veel van mijn vriendinnen, die al over hun nek gaan bij het zien van een dvd-cover waar iets van bloed of dood en verderf te zien is. Voor mij is het een soort passie. Gulzig graai ik door de dvd-schappen om te kijken naar meer nieuwe aanwinsten. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Cabin Fever liggen voor € 2.50. Die kan ik dan gewoonweg niet laten liggen. Bij het afrekenen zeiden mijn 2 ‘shopmaatjes’ tegen me: ‘’Heh bah, komt ze weer met zo’n Eline film, wanneer ga je eens normale films kijken?’’. Ach, het went. Ik was blij om Cabin Fever aan mijn collectie te kunnen toevoegen.

Cabin Fever is een film die mij in veel opzichten weet te boeien. Veel bloed, gore, en zoals ik het graag zie: het wordt veel en uitgebreid in beeld gebracht. De karakterontwikkelingen zijn prima. Nee, het acteerwerk is natuurlijk niet je-van-het, maar door de zwartgallige humor af en toe blijft het zeer vermakelijk. Prima schrikeffecten, een constante sfeer en zelfs nog hier en daar een vermakelijke grap. Zo heb ik ze het liefst. Ouderwets ranzig en vermakelijk. Dat het de zoveelste film is waar een stel jonge mensen om het leven komen doet hier niks aan af. Ik heb mezelf er regelmatig op betrapt dat ik met een vies gezicht, maar wél met een glimlach zat te kijken wanneer de huid van de botten af begon te vallen en het bloeden maar erger en erger werd.

Het laat je achter met een: ‘’Je zou het maar hebben.’’ gevoel terwijl je stiekem na-giechelend de DVD terug in het doosje stopt.

avatar van jordandejong

jordandejong

Na jaren nu eindelijk weer eens gezien. Lag me niet veel meer van bij, dus hij leek weer als nieuw. De film doet een beetje denken aan de 70's/80's pulphorrors waar ik een groot fan van ben. Zo nu en dan komt er dan een film uit het jaarperk 2000 die dat probeert te evenaren vaak mislukt maar soms ook erg goed gedaan zoals House of 1000 Corpses, Devil's Rejects, Monster Man, en ook Cabin Fever mag zich daarbij toevoegen. Er zitten onzettend gore stukjes in en zelfs het acteerwerk vond ik niet bijster slecht. Soms ook wat hillarische stukjes, en uiteindelijk was ook het einde prima gedaan.

Kortom, erg geslaagde horrorfilm met gore,sfeer,en wat humor. Genoeg dus voor een avondje pulpvermaak.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Best een aardig filmpje.

De cast is best wel oké en ze komen nog redelijk overtuigend over. Het is een samenstelling van ingevulde personages en geen groep van dezelfde mensen die willekeurig afgemaakt worden.

Soms een beetje jammer dat er zo snel geswitchd wordt tussen verschillende scènes, ze hadden dit ietsjes soepeler aan kunnen pakken. Ook de muziek valt soms in één klap stil.

Een aantal kleine dingen hadden iets beter uitgewerkt mogen worden. Bijvoorbeeld Marcy die opeens wegloopt om hulp te halen, Bert die opeens weg rijd om een dokter te halen, Paul die stil blijft staan voor dat jongetje terwijl hij wist dat die niet spoorde, Paul die inspectie neemt bij dat lijk in het water, verschillende keren de deur open laten staan... etc.

Grappig verzonnen dat Paul nog een andere groep feestende mensen tegenkwam. Hij heeft dan als het ware de rol van Henry overgenomen.
Die vreemde politiemannen, de 'badguys' en die negers op het einde
waren ook wel een leuke toevoeging.

Lekker sfeertje, een paar dozen bloed, een theelepel humor en 'n country sausje. Aangename wegkijker.

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Cabin Fever, vaak gezien vroeger op toen nog Canal+, ook op video wel eens gehuurd en op DVD van mijn vriendin gekregen een tijd terug. Vroeger vond ik hem geweldig, nu vind ik hem goed, niet meer, niet minder.

Eli Roth maakte ook al Hostel, en ik moet zeggen dat de ranzigheid in deze Cabin Fever me nu nog steeds verbaasd. De brunette die haar benen scheert in bad, gad-ver-damme, geniaal. Zo bevat Cabin Fever wel meer toffe gore-gegevens.

Het verhaaltje is leuk, het acteerwerk is niet érg slecht (dat gastje met dat petje deed me steeds weer lachen) en het filmpje bevat ook nog eens een goede dosis humor. Tegen het einde aan wordt de film belachelijker en belachelijker, maar niet slechter, eerder leuker eigenlijk.

Die party-cop was een leuke toevoeging aan Cabin Fever, en uiteindelijk is het een film geworden die je 90 minuten lang niet weet te vervelen. Heerlijke wegkijker met een goede dosis gore die op geen enkel moment stoort, dikke 3,5 sterren!