Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 93 minuten / 98 minuten (unrated director's cut)
Geregisseerd door: Eli Roth
Met onder meer: Rider Strong, Jordan Ladd en James DeBello
Releasedatum: 26 februari 2004
Plot Cabin Fever
"Terror… in the flesh."
Vijf schoolvrienden gaan op vakantie in een afgelegen vakantiehuisje in de bergen. Plotseling blijkt een van hen besmet met een vreemd virus. Naarmate het virus zich onder de vrienden verspreidt, en ze steeds zieker worden, komt hun ware aard naar boven.
Paul
Cat Hat Girl
Shiloh's Girlfriend
Shocked Girl
SSeagal
Rommelige horrorfilm, onstabiel zooitje. Het verhaal begint nog aardig, maar tegen het einde gaat het allemaal nergens meer over. Cabin Fever zou de horrorfilm zijn waar horrorfans al zolang op wachten, nou dikke &%!#@ dus! Het enige pluspunt was nog wel de make-up en de ranzige gore af en toe, maar voor de echte horrorfan is er te weinig gore, valt er niks te griezelen aangezien de film nergens eng is en de zogenaamd leuke humor die toegevoegd is maakt het allemaal nog erger. Heb me er half mee vermaakt, Cabin Fever verdiend niet meer voor mij dan **
Idol
zo slecht was die film nou ook weer niet hoor
ik heb me best vermaakt 3 sterren
bioscoopzaal
Inderdaad een nogal rommelige film, met een aantal sterke scènes en een prima basisidee, maar de onevenwichtige opbouw, het zwakke begin en de magere acteerprestaties tillen het ding niet boven de middenmoot uit.
2 sterren.
TheRisingSun
Vond hem toch wel aardig,ja! Niet geweldig maar gewoon een film die wel leuk is om op een avondje te kijken.
2,5 ster
wackyboy
Eli Roth zou dus het nieuwe wonderkind van de horrorfilms moeten zijn? Deze film is in ieder geval niet om aan te zien. Zelden zo'n saaie horrorfilm gezien. Weinig schrikmomenten, geen spanningsopbouw en daarbij gaat de film nergens naartoe. Slecht verhaal. Het uitgangspunt: vleesetend virus, was het enige wat nog een beetje orgineel was aan het verhaal. Verder een dikke onvoldoende.
Nouseforaname
ben erg benieuwd naar deze film, alleen jammer dat ie zoveel slechte reacties heeft.. ga m denk ik toch wel een keertje huren
dray
s.a.a.i.
Een reguliere aflevering van 'Charmed' of 'Buffy' is spannender.
Flauw, voorspelbaar en nìet eng...
Diesel
Flauw, voorspelbaar en nìet eng...
dray
Dat klopt.
caey
zo saai
mens zoooo saaai
en dan op de achterkant van de dvd: 'fans hebben lang zitten wachten op deze film' Peter Jackson (of iets in die aard)
maar zo saai!!!
PS: ik geef iedereen hier gelijk charmed en buffy zijn in alle opzichten beter (laat de 20minuten duur daar een van zijn)
Absolute Afrader, eventueel zelfs kopen voor iemand die je echt haat en dan iedere week vragen 'en hoe was ie' tot hij wel moet kijken!
Justice4All
Ik vind TV-series "Eere Arizona" (ofzoiets) of "Kippenvel" dat op Foxkids op TV te zien is enger dan deze film.
dvdz4sale
Niet echt een enge film, maar vond hem wel leuk. Hou wel van dit soort komische "splatter" horror films.
mikoz
Opzich is dit een heel slechte film ...
hij is dan wel ranzig .. maar spannend absoluut niet..
hij begint nog wel aarig , maar hoe verder de film gaat hoe meer het een ongeorganiseerd rotzooitje word.
waar ik me het meest aan ergerde waren de personage's , naar dat ze heel slecht acteerde waren hun acties belagelijk , ... zo van ow der is iemand ziek , laten we haar dan maar in een hutje stoppen en weer lekker doogaan met waar we mee bezig waren ..
En we kunnen zogenaamd geen hulp vinden , nou in the blair witch project geloof je dat dan nog wel .. maar hier...
en dan kom ik even terug op dat opzich , het is wel een vermakelijke film , in de zin van met een paar vrienden en een paar biertjes .
een voldoende krijgt hij niet , maar ik waag me toch aan een **1/2
Lazarus
en er zit bij moviemax een stikker op van hitgarantie
dus ik dacht: oh dat zal dan wel wat zijn (en de trailor beviel me ook wel) maar de fillm is toch wel oh zo slecht. echt het enige goede aan de film was de ranzigheid ook bijv dat stukje dat ze haar benen aan het scheren is en dan ziet dat er iets mis is en gewoon door gaat
markpennings
Ik heb deze film al een jaar thuis liggen, en nog steeds niet gekeken.
Is het de moeite waard denk ik dan? En ik ben bang van niet, als ik de komentaren hoor.
bioscoopzaal
Och, er zijn beter films, maar je zal er zeker niet dood van gaan.
93.9
Vroeger hield ik erg van films als Evil Dead enzo.
Dit is een soort hommage aan dat soort films.
Vandaar dat de film zo clichematig begint:
Jongeren die in een jeep naar een vakantiebestemming gaan met het idee vreselijk lol te gaan maken.
Met het idee ff weer 'ns zo'n film kijken stelt deze echt niet teleur!
Lekkere b-film, 3 sterren
gondwana
Vond het wel grappig, de nigger-mop, de deputy (ik sprong recht en ripe TWIN PEAKS toen ik het jazz-deuntje hoorde toen de deputy in beeld kwam, en waarlijk: angelo badalamenti componeerde de deputy-theme) die wild parties houdt in het bos, de mondharmonica, die kerel van in Boy meets World,...
maar helemaal niet m'n genre film. heb hem enkel gehuurd omdat Lynch en Peter jackson hem aanprezen, heb me laten doen...
gondwana
-Briljant! Fantastisch! fans van horrorfilmswachten al jaren op een film als Cabin fever. Ik vond 'm geweldig- -Peter Jackson-
Staat op de achterkant van de hoes. Is dit een grap ofzo? Een van de slechtste films die ik in tijden heb mogen zien. Nergens verassend of spannend. Alle geijkte paden worden bewandeld. Slecht geacteert. Bah! 0,5*en
De eerste films van Peter jackson nooit gezien zeker...
as
De eerste films van Peter jackson nooit gezien zeker...
SaintOfKillers
Ik vind de oude Jacksons ook wel beter, maar zo slecht vind ik Cabin Fever nu ook weer niet. Ik zie trouwens niet waar deze film zichzelf serieus zou nemen.
as
Zo tong in cheek is cabin fever anders niet. Weinig over the top ( geen vereiste) Dertien in een dozijn horror filmpje dat leentje buur speelt bij the evil dead.
SaintOfKillers
Inderdaad verre van origineel, maar ik krijg de indruk dat men extra kritisch is voor deze film omdat hij vanuit sommige hoeken erg gehyped werd.
as
Valt dat niet een beetje mee? Het is natuurlijk wel zo dat tussen al die horror remakes van dawn en Texas en er steeds films komen die op dit soort successen mee willen liften. Krijg je weer een horror revival...
mikey
In een afgelegen hut in een eng bos worden studiegenoten van binnen uit opgegeten door een rare bacterie. mjammie. 1.5. humorloos en naar.
markiemark123
Hij krijgt een half puntje voor de moeite, wat een slap verhaal en mag ook zeker niet de titel horror dragen.

Cabin Fever: Patient Zero
2014