• 9.376.523 stemmen

Geregisseerd door: Roel Reiné

Met onder meer: Ted DiBiase Jr., Lara Cox en Michael Rooker

Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans

Plot The Marine 2

"A trip to paradise became a mission only a Marine could handle."

Een Amerikaanse marinier is met zijn vrouw op vakantie in een zonovergoten vakantieoord in Azië. Wanneer de twee overvallen worden door een groep gangsters en dit hem en zijn vrouw niet ongemoeid laat, neemt de marinier het recht in eigen hand en gaat hij achter de bende aan.

avatar van gotti

En de nieuwste van Reiné...

avatar van The Oceanic Six

And the Oscar for the most original script goes to....

avatar van Wesley29m

Wesley29m

Komt binnenkort in amerika al op DVD uit.

Zag de trailer al voorbij komen als voorfilmpje van één of andere B-film.

The Marine was niet verkeerd, dus ben erg benieuwd naar deze.

De trailer is in elk geval veelbelovend.

avatar van The_Game

The_Game

Stiekem toch wel een beetje benieuwd. Ted Dibiase beloofd in mijn ogen toch meer dan John Cena. Ja het klopt... ik ga hem alleen kijken aangezien ik de WWE volg.

avatar van DiDa

DiDa

29 december op dvd in the VS...

avatar van Zandadder

Zandadder

Ted Dibiase is toch The Million Dollar Man?

avatar van DiDa

DiDa

Ja dat klopt volgens mij. Maar de hoofdrol hierin wordt gespeeld door zijn zoon...

avatar van Ninto

Ninto

Tuurlijk... enorm clichématige film, die lekker voorspelbaar is. Maar toch enorm vermakelijk. Altijd leuk om te zien hoe één brede piemel iedereen afmaakt.

avatar van NXter

NXter

Deed me een beetje denken aan 'Taken' maar iets subtieler en op kleinere schaal. Niet bepaald een hersenkraker... Als je hem ziet liggen bij de Albert Heijn voor 5 euro, prima, maar ga er geen 15 euro voor betalen want dat is het simpelweg niet waard. Maar moet toch zeggen, het heeft me aardig vermaakt, meer dan deel 1.

3,5 van mij

avatar van Zovilak

Zovilak

Wat een fantastische locatie! En daar is letterlijk ook alles mee gezegd. Een van de slechtste films die ik de afgelopen periode heb gezien. Niet echt een sterk debuut van Ted DiBiase Jr. en ik denk ook niet dat we hier nog veel van gaan horen. Waarschijnlijk hartstikke leuk in WWE, maar niet als acteur.

Eigenlijk irriteerde ik me al na 5 minuten, heb het uiteindelijk 40 minuten vol gehouden. Als je dit uit kan zitten (met een serieus gezicht) dan ben je wat mij betreft een held.

Advies: Lekker overslaan en lekker een andere film gaan kijken.

avatar van Pastaman

Pastaman

Ja inderdaad de locatie was adembenemend.

Muziek geluid ok

De rest was ontzettend slecht.

1 ster voor de locatie en geluid

avatar van leroy010

leroy010

ik vond dit dus wel een goede actie film.

inderdaad niet te veel nadenken maar dat is meestal bij dit soort films.

prachtlocatie!

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

1* en dan alleen vanwege Lara Cox. Zij acteerde nog best aardig en zorgt spontaan voor wat actie in de broek.

Voor de rest waren de acteerprestaties op het niveau van een kleuterklas en de FX op het niveau van Calimero. Ja, Calimero, en dan ook nog eens de oude afleveringen.

De muziek was aardig en de locatie tof. Maar dat is iets om bonussterren mee te geven. Niet om de originele waarde mee vast te stellen.

Als TD JR in de WWE net zo vocht als dat hij in deze film acteerde dan zou hij in ronde 1, gelukkig, met een gebroken nek afgevoerd worden.

Waar The Marine 1 met John Cena nog ''Over the Top'' was, was het toch een film die zichzelf totaal niet serieus nam (zie ook de diverse knipogen naar Terminator 2) en daardoor leuk.

Alles, ok bijna alles (zie Lara Cox als uitzondering) in The Marine 1 is beter dan dit slappe aftreksel van een Navy Seals.

avatar van 606

De opzet en omgeving is stukke beter dan deel 1.

Acteren is in 1 weer beter dan deze.

Wat deze film zo leuk maakt voor mij is de overweldigende omgeving waar het zich afspeelt.

3,5 ster

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Die hard op een eiland.

`T eiland op zich was schitterend, een mooie locatie om te schieten....dan bedoel ik , met de camera.

Een b-film van de bovenste plank, meer niet .

Het eerste deel was stukken beter....trouwens `t kleine rolletje van Michael Rooker was stukken beter dan de gehele film op zich.

Ook 1 ster voor de prachtige locatie ( Ik denk ook nog dat deze locatie gebruikt is voor de james bond film, the man with the golden gun ....................tenminste, `t lijkt er zeer veel op ).

1 keer zien , dan links laten liggen.....of voor de echte liefhebber, want die zijn er ook.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

The Oceanic Six schreef:

And the Oscar for the most original script goes to....

avatar van Raffael77

Raffael77

Matig vervolg op zijn voorganger.

Zowel verhaal als acteer werk is matig.

Filmwerk redelijk.

Uitgezet omdat het mij niet echt kon boeien.

avatar van boemboem27

boemboem27

matig vervolg,beelden/omgeving is wat mooier.

maar ach laatste drie kwartier wat leuke aktie,vermakelijk and that's all.

avatar van RickZ

RickZ

Voorspelbare actiefilm met veel geschiet, exposies, bloed en dooien, aangevuld met enkele mooie beelden van Thaise natuurparken (waarvoor een halve ster). Al met al best nog wel vermakelijk voor een verloren avondje. Net geen voldoende.

avatar van Edotje

Edotje

allemaal een beetje te veel, te veel nep.

avatar van Killerbert

Killerbert

leuke film, helaas een beetje te..

avatar van lau12345

lau12345

B film.

Zat geen spannig niets in .

2* voor de moeite .

deel 1 verbaasde me nog een beetje, maar dit is echt waardeloos tijdverdrijf........

avatar van erpunited

erpunited

Een standaard aktiefilm. Niet goed geacteerd. Voorspelbaar verhaal.Af en toe een beetje te overdreven. Heb me aardig vermaakt. Je moet gewoon niet nadenken en gewoon lekker kijken. Dan is het net een voldoende

avatar van Thorak

Thorak

erpunited schreef:

avatar van skipy05

skipy05

Na de vele negatieve reacties had ik er niet veel van verwacht. Onterechte reacties. Het is mss wel een B film maar dan toch een van de betere. Goede actie, goed verhaal, acteren vond ik ook wel meevallen. Ongeveer zelfde als de eerste, alleen met een ander verhaal.

avatar van metalblast

metalblast

Deze film was (overigens net als The Marine) zeer matig.

Het acteerwerk van hoofdpersonageTed DiBiase is alles behalve overtuigend. Het camerawerk zeer onduidelijk en rommelig, de special effecten om van te huilen, het acteerwerk van de rest van de acteurs zeer matig, en het verhaal zeer cliche (een gijzeling door terroristen).

De film was zeer zeker absoluut NIET spannend, dus van mij krijgt deze film anderhalve ster.

avatar van MecG

MecG

Wat een slechte film is dit zeg...... omgeving prachtig, maar de rest belabberd.

Uitgekauwd, flinterdun en nietszeggende verhaallijn, slecht acteren en een enorme pro-Amerika film.

Ik vind dit jammer want ik houd wel van B-actiefilms en omdat ik het genre waardeer , krijgt de film toch nog 2*....

En voordat ik het vergeet, Lara Cox = Hot :-p

avatar van PascaL

PascaL

DTV!!! mensen....

En voor dat is dit een erg geslaagde film.. Reine laat steeds betere films zien.. Alleen de openingsscène is super goed gedaan..

De film is een herkauwsel van de vorige