• 9.161.361 stemmen

3000 Miles to Graceland (2001)

Actie / Misdaad | 125 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Demian Lichtenstein

Met onder meer: Kurt Russell, Kevin Costner en Courteney Cox

Releasedatum: 6 december 2001

Plot 3000 Miles to Graceland

"Crime Is King"

Een bende berooft, verkleed als Elvis tijdens een Elvis-conventie, een casino in Las Vegas. Eén van de leden van de bende besluit het geld voor zichzelf te houden, en schiet zijn partners neer. Michael Zane overleeft het echter, en gaat samen met de alleenstaande moeder Cybil en haar zoon Jesse op zoek naar het geld.

avatar van Lovelyboy

Lovelyboy

Gisteravond weer eens gezien, en de film kon niet bepaald de herinnering die ik nog had inlossen. Wat ik me herinnerde was het een meer dan prima actiefilm, maar dat het verhaal en de dialogen zo matig waren kon ik me amper voorstellen. Zat eigenlijk met verveling het begin te zien tot aan de kraak zelf. De dialogen en gebeurtenissen waren bijzonder mager, en dan vooral de dialogen. Halverwege komt er eens een scherpere grap of opmerking voorbij dat ik denk had dat vanaf het begin gedaan, maar helaas. De actie is overigens prima, op de eind shootout na, want die is net wat over the top. Russel doet het op de automatische piloot, Costner zet op zich nog een redelijke onberekenbare bad guy neer en Cox is om op te vreten in haar strakke outfits. Maar dan hebben we het allemaal wel gehad.

20 jaar geleden een aardig en vermakelijk actiespektakel, heden ten dag iets wat niet meer van deze tijd is.

avatar van zoutzak

zoutzak

Hey, what's the best thing about dating homeless girls?

...

You can drop 'em off anywhere!

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Ik heb 3000 Miles to Graceland vanavond na zo'n 18 jaar met plezier herzien en maak er een voldoende van.

avatar van frans123

frans123

Lennert schreef:

Als ze de film met een half uur hadden ingekort hadden we een behoorlijk goede actiefilm met licht komisch tintje gehad, nu is het voornamelijk een goed geschoten film met leuk acteerwerk, die echter op sommige momenten wat inkakt. De pluspunten zijn echter ruimschoots voldoende om de film een dikke aanrader te maken, Kostner en Russel waren zelden zo op dreef.

Mijn idee...de film , een niemanddalletje,, duurt te lang.

avatar van frans123

frans123

Tegen de 90 minuten begon ik aardig te schuifelen en onrustig te worden Niet slecht , maar je kan geen 2 uur vullen met actie en lol in een dun verhaal..Niet uitgekeken Ik geloofde het wel....

avatar van The Oceanic Six

Redelijk vermakelijke actiefilm over een Las Vegas heist en dito gevolgen, maar erg goed is de film ook weer niet. Het duurt te lang en na een tijdje heb je het wel gezien, ondanks de cast die het best leuk doet. De humor is bij vlagen geinig en het is ook leuk om nog een jonge frisse Courtney Cox te zien, jaren voordat ze zich liet verspoken bij de plastisch chirurg. Maar deze film had een minuutje of 85 moeten duren, zeker dat middenstuk weet geregeld niet te boeien. De start in Vegas en het slot wel.

avatar van Phantasm

Phantasm

Vermakelijke actiefilm die lekker wegkijkt.