The Marine 2 (2009)
Geregisseerd door: Roel Reiné
Met onder meer: Ted DiBiase Jr., Lara Cox en Michael Rooker
Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans
Plot The Marine 2
"A trip to paradise became a mission only a Marine could handle."
Een Amerikaanse marinier is met zijn vrouw op vakantie in een zonovergoten vakantieoord in Azië. Wanneer de twee overvallen worden door een groep gangsters en dit hem en zijn vrouw niet ongemoeid laat, neemt de marinier het recht in eigen hand en gaat hij achter de bende aan.
Joe Linwood
Terrorist (stemrol)
Terrorist (stemrol)
DiDa
Mai*
Jeetje wat een slechte film!!!
Een marinier die de held wilt uithangen, meer is het niet. Veel dingen kloppen gewoon niet.
Goed, nou is het geen lelijke man om naar te kijken, dus in dat opzicht heb ik mij prima vermaakt, maar acteerwerk en verhaallijn waren bloedslecht!
-Dolf-
Ik zat eerst nog te denken aan twee sterren maar na het laatste zinnetje "i love you so much" ging er weer een halve ster vanaf...
Phantasm
Aardige aktiefilm, die wat traagjes op gang komt, maar deel 1 was stukken beter.
Filmkonyn
ik heb me goed vermaakt... Deze film is gewoon verstand op 0, niet gaan nadenken, maar gewoon kijken...
Scheelt misschien dat ik deel 1 niet gezien heb.. maar toch 3*
Jeroen87
Zoals mijn onderbuurman aangeeft, verstand op 0 lekker kijken. Erg vermakelijke film!
Jamzy
zware teleurstelling vergeleken met de eerste film,jammer
rick 04
Ik heb de eerste film nooit gezien, maar ik mag hopen dat die beter is dan deze. Als je naar vechtsène's kijkt, lijken het net oefensène's uit anderen films, of juist bloopers. Maarja, het verhaal is goed en er zit soms ook nog wel humor achter. Ik raad deze alleen aan als je echt niks anders hebt te doen en geen anderen film meer tot je beschikking heb!
movie acteurs
Stelt weinig voor deze actie film. Maar op zich is de actie die hier inzat wel lekker. Ook vond ik de film wel lekker wegkijken. Nou vooruit een 3,0tje dan maar.
Gang_Star
Tja om te beginnen: wat kan je verwachten bij een film die geproduceerd is door WWE. Juist ja, weer een sporter/vechter die zich mag bewijzen op het witte doek. Het lijkt wel of tegenwoordig iedere populaire sporter/vechter in films begint mee te doen. Na onder andere Hector Echevarria, Kimbo Slice, Rashad Evans, Rampage Jackson en WWE Pro's als Kane, The Rock, Stone Cold Steve Austin & John Cena is het deze keer de beurt aan Ted Dibiase Jr. Hij mag Cena's eerdere rol vertolken in het tweede wederom onlogische en ongeloofwaardige The Marine. Dibiase, ik had niet zo heel veel met zijn karakter. Het karakter van Cena in de eerste film vond ik persoonlijk vele malen interessanter. Ondanks dat ik Dibiase minder vond moet ik wel eerlijk zeggen dat deze film weer net zo hersenloos is als het eerste deel. Wel vermakelijk, maar totaal onlogisch. De actie is desondanks zo te pruimen dat ik het toch nog aardig vond. Maar ondanks dat gaat mijn voorkeur toch uit naar The Marine 1.
sebo12
traaaanentrekkend slecht is mijn eerste reactie. Slecht verhaal, slecht acteerwerk, slechte dialogen, slechte special effects.. en dat alles in het kwadraat. 1 ster voor de mooie filmlocaties
Best geinig, al heb ik natuurlijk niet geheel blanco tegen de film aangekeken. Vooral leuk om Lara Cox uit Heartbreak High weer eens terug te zien.
Decec
Uitstekende actie/thrillerfilm... heerlijk gekeken en spannend...
Prima 5 sterren!
Heel goed bewegende/hard werkende acteur Ted DiBiase Jr.!
Ook een beetje heerlijke romantische film......
Wat een ram vette achterlijke actiefilm (stijl jaren 80) met alle clichés die van toepassing zijn in een B-film:
- Belachelijk slecht niet origineel verhaal (al zeker 100 keer verfilmd);
- Debiele actie (explosies vliegen je om de oren maar niemand raakt gewond
- Waardeloze acteurs (ondanks het meespelen van Michael Rooker die maar een kleine rol had).
Tja dan blijft er weinig positiefs meer over. Inderdaad zoals "gotti" ook al zei was Lara Cox uit Heartbreak High (Australische school serie uit de eind jaren 90) het enige leuke om te zien. Ik vond haar destijds al een schoonheid in de serie en ik moet zeggen dat ze totaal niet verandert is en er nog steeds hetzelfde uitziet.
marcelvkan
Middelmatige film, Wil niet zeggen slecht.. wil niet zeggen goed..
Toch knap dat je met zo een ontzette pols toch nog zo door deuren kan rammen, kan vechten met een stok en zoveel kracht kan zetten!
Omdat dit een middelmatige film is ben ik toch benieuwd naar het 1e deel... Meestal zijn die toch stukken beter in dit genre... misschien wordt dat dan een wat betere beoordeling!
Shaky
Lachwekkend slechte actiefilm.
Laat Dibiase lekker pro-worstelen, daar zie ik hem veel liever. Acteren was ver beneden iedere maat.
Timothyvdmeer
waarom moeten al die opgeblazen kerels toch ineens acteren...
b00ts
Hoe hij die bewaker van die brug aftrekt (aan zijn geweer).... Hilarisch.
dominion
Veel beter dan het eerste deel.
Veel meer actie die er ook beter uit zag.
Hij had ook hele mooie opnames van Thailand.
Maar het verhaaltje is matig en duizend keer verfilmd maar alsnog is het een goeie actiefilm.
3,5
Kr!kke
Een film die evenwaardig is aan zijn voorganger.
Het verhaal was nogal standaard voor een actiefilm, maar ik blijf het een leuk concept vinden: een goed getrainde kerel die het opneemt tegen een bende terroristen. Uiteraard brengt dat tot zich mee dat het allemaal voorspelbaar is, dus onverwachte dingen moet je niet verwachten in deze film.
Het minste wat je kan zeggen van deze film, is dat er voldoende actie in zat. Meer zelfs, nadat de film kort de tijd neemt om op gang te komen, is er de ene actescene na de andere. En ik moet zeggen, ik houd wel van een dergelijke film: niet te veel nadenken, achterover leunen in je zetel en gewoon genieten van de kogels die je om de oren vliegen.
wwwwww
Hele leuke en goeie aktie film, ik houd echt van zo'n films.
Schoon vrouwen en redelijk wat aktie en leuke scenes, top.
Zoals iemand hier heeft gezegd, op een bepaald moment de ene scene na de andere, goed gefilmd ook, veel meer moet dat allemaal niet zijn.
Ook waar ze idd hebben opgenomen vind ik ook prachtig.
aburex
De eerste film was inderdaad beter, maar deze is ook nog best te genieten. Standaard actieverhaal
jordandejong
Toch een stukkie slechter dan zijn voorganger met John Cena.
De film begint aardig, met in het begin wat schietwerk in het leger. Dat ziet er best fraai uit. Daarna zakt de film wat in. Joe gaat met zijn vrouw naar een tropisch eiland. De omgeving mag dan wel mooi zijn, maar ik kijk deze film toch echt om wat kogels rond te zien vliegen.
Gelukkig gebeurd dat dan ook na een langdradig stukje. De terroristen gijzelen 20 mensen (waaronder de vrouw van Joe) en daarom gaat Joe op het oorlogspad. Dan denk je eindelijk dat de actie gaat beginnen, maar ook dat vond ik het tegenvallen.
De actie deed me niks (niet heel spectaculair gefilmd) en de film wist me eigenlijk nergens te boeien. Misschien komt dat door Ted DiBiase z'n uitdrukkingsloze gezicht. Dan had ik toch liever Cena.
Het einde was natuurlijk ook erg voorspelbaar, waardoor dit een niet erg goed filmpje is.
killer13
niet slecht, één van de betere films van Roel Reiné. maar nog altijd niet hoogstaand. er zit genoeg actie in, het acteerwerk is matig maar ik heb al slechter gezien en het verhaal, zo zijn er dertien in een dozijn. De film is verre van een complete catastrofe maar de eerste was toch wel veel beter. lang leve john cena!
Lennert
Ted DiBiase Jr. is niet cool. John Cena vond ik ook al niet denderend in het acteerwerk, maar hij had in ieder geval met zijn vierkante kaak nog de uitstraling van een badass persoon, deze hoofdpersoon komt vooral over als een keuterboer eersteklas. Als acteur is hij niet per se beter of slechter dan de meeste worstelaars, dat scheelt nog iets, maar hoe ze ooit bij hem zijn gekomen is me nog steeds een raadsel. Nee, Michael Rooker was beduidend de coolste persoon uit de hele film en had van mij dan ook echt meer scenes moeten hebben. De badguys zelf (Engels sprekende Aziaten) waren niet vervelend, alleen was er nergens een echt gevoel van dreiging.
Toch, de actie was erg goed gefilmd. Ik was al tevreden over Reiné's werk met Seagal in Pistol Whipped en ook hier laat hij zien dat hij vechtscenes en slow-motion shoot-outs met het grootste gemak kan filmen. Vooral deze actie redt de film, want verder is er natuurlijk niet veel om het lijf.Toch erg leuk, maar lang niet zo leuk als de eerste film.
MizKriz
Niet slecht, maar ook niet fantastisch goed.
Had eigenlijk wel een beetje meer actie verwacht.
Ted DiBiase Jr. is een goede worstelaar, maar acteerwerk was hier erg slecht.
Toch 3* waard vanwege het romantische erin.
DiDa
Deze Die Hard kloon is schandalig genoeg beter dan A Good Day To Die Hard...
Timothyvdmeer
Wat een bagger dit....geen grijntje talent te vinden in die hele k film.

The Marine 6: Close Quarters
2018