Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 105 minuten / 119 minuten (unrated director's cut)
Alternatieve titels: Halloween 2 / Rob Zombie's Halloween II
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell en Tyler Mane
Releasedatum: 22 oktober 2009
Plot Halloween II
"Family Is Forever"
Het is weer Halloween en Michael Myers keert terug naar zijn geboortedorp om wat onafgemaakte ''familiezaken'' op te lossen. Zijn zus Laurie is na haar laatste ontmoeting met Michael in het ziekenhuis beland. Ze denkt dat ze hem heeft vermoord, maar de gehavende Michael Myers jaagt op haar, geplaagd door jeugdherinneringen. Een spoor van dood en verderf volgt...
Laurie Strode
Uncle Meat
Starscream
HAHAHA vet dat jij een cijfer kan geven als je alleen de trailer hebt gezien
-Roald-
Heb je nu serieus gestemd op de trailer?
HAHAHA vet dat jij een cijfer kan geven als je alleen de trailer hebt gezien
Wat maakt het nou uit.. Als over een tijdje het aantal stemmen toeneemt zitten er ook stemmers bij die de film niet gezien hebben. Dat blijf je altijd houden.
deckard1001
een scene uit halloween 2
YouTube - Halloween 2 Scene - Michael Stalks Annie
ziet er vet uit, laat maar komen zou ik zeggen!!!!
lanki101
fail
Zon goede scene vind ik dat niet. Ik kan maar niet wennen aan het overdreven gestalte van Myers en daarnaast blijf ik vinden dat hij nog nauwelijks lijkt op de killer van weleer.
Bottleneck
Met capuchon
Is dat het levensverhaal, dat ie een Marokkaan blijkt te zijn
laundromat
Gebeurt dit echt? Wat een onzin! Wat naïef van me.
Metalfist
Beetje jammer dat Zombie zijn tijd hieraan verdoet terwijl hij zulke goeie horrors kan maken. Laat hem dan eerder aan een Devils rejects 2 beginnen of zo.
Devils Rejects is al een deel 2, het is een vervolg op House of 1000 Corpses.
BandietjeXL
ik heb de eerste film gezien,
kan niet wachten om um te checken.
zal ook wel ff een vote achter laten
Ben heel erg benieuwd aan de Trailer te zien 4*
Niet de bedoeling uiteraard. Stem verwijderd.
Raffael77
Hou nou toch eens op met al die remakes. Klassiekers moeten klassiekers blijven en als menig regisseurtje denk dat die het beter kan dan de regisseurs van vroeger hebben ze het goed mis. Oke, de fx zijn wat goorder of beter uitgewerkt maar het sfeertje en spanning komt zelden of niet terug zoals het origineel was. Het zijn gewoon kassavullertjes meer niet. Ik ben na het zien van remakes als rec., friday the 13th, the eye, halloween 1, psycho etc etc echt afgeknapt op remakes.
Ook moeten alle aziatische films zonodig gejat worden door amerikanen die het wel eens beter zullen doen, mooi niet. Het is nog vaak slecht gejat ook, verzin zelf eens wat.Halloween 2 ga ik zeker niet zien. Wat goed was moet goed blijven.
Ik vond de The Ring(USA) beter dan het orgineel.
Met The Grudge sla je de plank behoorlijk mis want de orginele Yu-On maker heeft namelijk ook het grootste deel de USA versie in handen gehad.
Het gros van de aziatische horrors is niets aan. Ik kan het weten aangezien ik er al zoveel heb gezien zijn mij er maar weinig bij gebleven. Wel zijn veel aziatische thrillers, drama's en actie films mega goed maar er zijn er weinig die dat soort films kijken.
Ik vind een remake niet slechter en zeker niet als je een betere versie maakt. De film mag dan wel klassieker zijn maar was voor die tijd spannend en eng maar nu kan ik er zwaar om lachen. Ben ook eigenlijk niet zo fan geweest van Halloween. Rob Zombie heeft er gewoon een geweldige twist aan gegeven.
$pecial
Dat ben ik helemaal niet met je eens. De Aziatische horrors vind ik persoonlijk juist een van de betere in dit genre, wellicht dat ze af en toe een beetje knullig over kunnen komen, maar dat neemt niets af van de kwaliteit en de vaak betere sfeer.
Je vond The Ring (USA) beter? Neen ik zeker niet, de orginele Ringu creeert een veel betere sfeer als je het mij vraagt en kan bij mij meer angst opwekken dan bij de overigens prima remake hiervan.
Om nog maar eens een voorbeeldje aan te halen; The Eye.
De orginele Chinese versie was een verrassing voor mij, met een paar goede schrikscenes. De remake met Jessica Alba was teenkrommend slecht.
Daarnaast heb je nog A tale of two sisters, Dark Water om nog maar een paar Aziatische films te noemen, waarvan diens remakes 'niets' waren vergeleken met de originele.
Maar om ook even iets te zeggen over Halloween II, ik heb er zin in! Vond de eerste remake van Rob Zombie een lekker filmpje met veel vaart, dus dat beloofd veel goeds met dit deel.
nachtbraker
Vind the remake van the ring ook beter,en de sfeer is ook gewoon top in die remake hoor...
De remake van the eye was bagger ja,dat ben ik met je eens,maar heb daar dan weer het origineel niet van gezien.
Jules15
Ik vind de remakes leuker om te kijken omdat ik meer houd van special effects en die dingen en ik vind de personages meestal beter in remakes. Japanse remakes kan ik niets over zeggen omdat ik nog nooit orginele japanse film gezien heb(A)
zicht
Wat een ongelofelijke poppenkast dat er nu nog steeds delen van Halloween gemaakt worden. Hier intereseert niemand zich toch meer voor. Maar als ik zie dat hier al weer 10 pagina's staan, dan is het tegendeel toch waar. Maar wat is er nu in hemelsnaam zo leuk aan het 106 de deel van Halloween? Deel 1 was in 1978 volgens mij, en dat is ook echt een klassieker. Alles wat erna kwam vind ik gewoon overbodig. Hetzelfde heb ik ook met Nightmare on elmstreet en Hellraiser of Jaws, ook daar zijn zo verschrikkelijk veel delen van gemaakt dat het gewoon niet leuk meer is. Ook gaat Saw dezelfde richting ook op. Deel 1 was geweldig, deel 2 ook nog wel, maar daarna wist je gewoon wat er komen ging.
jordandejong
Saw hoort daar ook bij.
Texas chainsaw massacre ook maar die verveelt me niet.
zicht
Texas Chainsaw Massacre vind ik alleen maar die uit 1974 van Tobe Hooper echt goed. De nieuwere versies zaten gewoon teveel trucages in, zodat ik mij ook weer genept voelde. En dan bedoel ik de versie van 2003. Niet deel 2 uit 1986 of deel 3 uit ik geloof 1988, want dat was helemaal nix.
GrandmasterW
Remake van the ring is inderdaad beter maar sommige mensen kicken op het origineel en vinden een remake bij voorbaat al niks. Ik vind 't wel prettig om een film te zien waarvan ik de taal versta omdat je dan beter de emoties kunt afleiden.
Bart Simpson
Niet de bedoeling uiteraard. Stem verwijderd.
Verwijder er dan nog maar 8
shelle-bel
ben benieuwd
Als ie in de bioscoop is in antwerpen, dan ga er ik heen
Bartt88
Wanneer zijn die Halloween films nou eens klaar??
Wat denk je zelf?
nachtbraker
Ja precies,heb weleens het gevoel dat mensen denken dat je stoerder bent als je de remake beter vind,want een remake is bij voorbaat al slechter ofzo.
Remakes van The texas chainsaw massacre(2003) the ring en king kong vermaak ik me veel beter bij,maar mensen blijven dan trouw aan het origineel.Tja iedereen zijn smaak.
Als er een remake van the godfather gemaakt word dan vind ik hem wel bij voorbaat slechter
MovieHolic
een scene uit halloween 2
YouTube - Halloween 2 Scene - Michael Stalks Annie
ziet er vet uit, laat maar komen zou ik zeggen!!!!
Meen je dat nou serieus? Wat vind je daar nou "gaaf" aan ??
FOK.nl / Reviews / Film: Halloween II / FOK!frontpage - frontpage.fok.nl
Deze review zegt helaas alles wat ik vreesde bij deze film. Lees vooral even de slotregels van de review. Zombie, bedankt....
Bottleneck
"een lulletje".. daar gaat de reputatie van het grootste slashericoon (imo)..
timburton
is het op MoMe tegenwoordig de standaard om van slecht uit te gaan?
geven we hier tegenwoordig standaard het nadeel van de twijfel?
(en gij zeiden we in de middeleeuwen ofzo hoor...)
Hij komt uit Vlaanderen, zielige. Niet iedereen hoeft dat Randstads van jou te praten. Gaan we het hier over films hebben, of niet?
Mooi.
Ik zelf heb echt geen zin in een tweede deel. Ik dacht dat we in 1981 wel hadden gemerkt dat geen andere Halloween ooit de 70's film zou overmeesteren. Ik denk dat Hollywood naar een afkickclinique moet. Om het eens afteleren mooie pareltjes te verkloten met nieuwe delen.
Curly1985
uuh waarom noemen ze dit deel 2 als er al 35 halloween films zijn verschenen?

Halloween
2007

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Halloween

The Devil's Rejects
Horror / Actie, 2005

Panic in Year Zero!
Sciencefiction / Thriller, 1962
verpleegsterverlies van geliefdeshotguntherapistboekhalloweenbarnkrankzinnigheidthrillerrampagepurgatory ziekenhuispentagramoverturning car mental institutionredmurderergeweldwhite horse duringcreditsstinger16mmphantom jam