Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 105 minuten / 119 minuten (unrated director's cut)
Alternatieve titels: Halloween 2 / Rob Zombie's Halloween II
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell en Tyler Mane
Releasedatum: 22 oktober 2009
Plot Halloween II
"Family Is Forever"
Het is weer Halloween en Michael Myers keert terug naar zijn geboortedorp om wat onafgemaakte ''familiezaken'' op te lossen. Zijn zus Laurie is na haar laatste ontmoeting met Michael in het ziekenhuis beland. Ze denkt dat ze hem heeft vermoord, maar de gehavende Michael Myers jaagt op haar, geplaagd door jeugdherinneringen. Een spoor van dood en verderf volgt...
Laurie Strode
Annie Brackett
Young Michael
Dr. Maple
Uncle Meat
Sorry, ik word er niet warm van. Veel wazige beelden maken nog geen goede film. Myers ziet er niet meer uit als Myers en zoveel leuks zag je niet. Al dat afwijkende verhaal irriteert me.
lykathea
Wat de serie al eens is overkomen gaat waarschijnlijk weer gebeuren, het wordt bij het lachwekkende af.
Die moeder...
ASman
Die moeder...
ja, die verhaallijn voel ik ook niet echt.
Ralf81
De trailer ziet er niet eens zo heel verkeerd uit. Wel weer een hoop hysterisch wijvengegil. Ben het niet eens met Ajax&Litmanen dat Myers er niet meer uitziet als Myers; natuurlijk blijft zijn masker niet ongeschonden, en het is nog altijd herkenbaar door de slijtage heen. En ik zou trouwens de eerste moeten zijn die zich daarover druk maakt, aangezien ik een aantal jaren geleden nog het 'originele' masker heb gekocht twv ca. 100 euro
Trailer laat verder zien dat Zombie aandacht heeft besteed aan de sfeer, die ik in zijn eerste film eigenlijk geheel vond ontbreken. Laten we dus hopen dat hij geleerd heeft van zijn fout
Trailer net gezien:
WRRRAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bring it on!!!!!!!!!!!!!!
Jules15
ziet er vet uit, alleen die moeder als een soort van engel?
Ik denk dat het wel een goed vervolg kan worden!
moesje als Engel der Wrake:
in de Friday the 13th reeks werkte het ook prima?
salvatore
- 1937 berichten
Michael Myers een moeders kindje, dat is het laatste wat ik wil zien. Michael heeft geen inspiratiebron nodig, geen guideline, hij is zoals hij is, mysterieus en onaantastbaar. Rob Zombie mag van mij blijven bij z'n house of 1000 corpses/devils reject franchise, de shit die ik toch niet kijk.
salvatore
- 1937 berichten
Net als de liefhebbers van het origineel, dat voor de zoveelste keer 'verkracht' wordt.
Leland Palmer
Die trailer is echt vreselijk. Die Rob Zombie verkloot het mooi zo. Kan me niet voorstellen dat ''echte'' fans dit echt zullen waarderen.
von Doom
Ik ben een zeer grote fan van de Halloween reeks, en ik ben het er inderdaad mee eens.... Die trailer stemt me niet tevreden. Het kapotte masker vind ik wel okay, maar dat Myers een groot gedeelte van de film ZONDER masker op loopt vind ik echt fout. Maar het ergste: Zombie wil dus meer ingaan op het 'mysterie' van de Myers... fout, fout. Het gegeven was juist goed zo: een normaal gezin (nou ja, normaal....) en dan ineens zo'n killende, demonische Michael ertussen. Maar nu lees ik dus dat Zombie het zo wil spelen dat Laurie ook iets "psychopatisch" in haar heeft, wat er in de loop van de film uitkomt... jammer, jammer. Wellicht word het netjes uitgewerkt, maar het zal altijd fout blijven voelen.
Dus.. ik kan hier niet écht naar uitkijken. Ben echter wel benieuwd wat het word... wellicht een goeie film, maar het gevoel dat ik altijd heb gehad bij het Halloween verhaal is al officieel, om Salvatore te quoten, 'verkracht'
Max en Joep
dan kijk je toch gewoon niet?
(of denk ik nu wel heel praktisch?)
Leland Palmer
dan kijk je toch gewoon niet?
Ik vind de hele aanpak van Zombie echt belachelijk...
Max en Joep
prima, maar kijk dan inderdaad gewoon niet.
het handje vol mensen dat wel erg geniet van Zombies Halloween film(s), weet inmiddels ECHT heel erg goed hoe de doorsnee MoMe-bezoeker erover denkt, heus, het is ons inmiddels meer dan duidelijk.
Chainsaw
Trailer net gezien, denk dat Zombie het voordeel van de twijfel wel mag krijgen. Halloween was dan wel weinig soeps, maar de man heeft met House of 1000 Corpses en The Devil's Rejects briljante horrorwerkjes afgeleverd. Ben benieuwd hoe H2 gaat uitpakken. Misschien iets minder familie Myers en iets meer screentijd voor Mane, McDowell (en Dourif of Moseley) dit keer?
totalreject
Dat mensen zo'n aanstoot kunnen nemen aan een Meyers zonder masker... Hoe conservatief kun je zijn?
Halloween 3 had niet eens Michael Meyers in de film.
Verder weten we namelijk helemaal niks van het hoe en waarom, dus ik wacht lekker af hoe de film is.
Het masker is er, dat is natuurlijk wel van belang, maar het maakt me niet uit of hij het af doet. Lijkt me wel een coole verandering. Misschien maakt dit wat meer van het character Meyers dan de standaard gemaskerde stalker zonder character uit de oudere serie. Die ging op den duur wel eens vervelen. (neemt niet weg dat de eerste 2 delen geweldig waren)
Net als bij deeltje 1 van Zombie dus.
totalreject
SCHOOOOOOOOOL'S out for summer!
Tja, als dat masker zo gehavend is zou ik hem ook afdoen.
Dit is volgens mij trouwens niet het nieuwe masker aangezien de makeupdude die een paar weken geleden geinterviewd werd het had over een compleet nieuw masker.
LEIDENAAR187
Die meid die wegrent bij de spiegel als michael daar staat is de hoofdrolspeelster uit halloween 4 & 5...
(waarschijnlijk is dat al gezegt)
Ja, die zat ook in volle glorie in deel 1.
wyatt earp
Moet dat een masker voorstellen? Ik vond die andere beter eigenlijk.
Max en Joep
ziet er meer uit als een promoshot,
lijkt me sterk dat Myers uiteindelijk in de film zelf zo duidelijk zichtbaar wordt
(waarschijnlijk is dat al gezegt)
echt nieuws is het niet nee.
het is trouwens gezegd
Leland Palmer
Myers zal de helft van de tijd zonder masker rondlopen in de film, dus zijn hoofd - met enorme baard - zal goed zichtbaar zijn.
Die Hard,Willis
Damn.. Wat ziet dat er debiel uit.. Ik vind dat Zombie te veel in het gure, House en Devil's sfeertje blijft hangen...
Nomak
Als dat werkelijk zo is, dan is dat echt belachelijk.
Dat uitdrukkingsloze masker van Michael is net het enge van Halloween.
Ach, laat ik het maar gewoon bij de versie van Carpenter houden. Een betere Halloween film zullen ze toch nooit maken.
Max en Joep
laten we het allemaal gewoon eens rustig afwachten he, voor we gaan piepen

Halloween
2007

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

The Devil's Rejects
Horror / Actie, 2005

Panic in Year Zero!
Sciencefiction / Thriller, 1962
verpleegsterverlies van geliefdeshotguntherapistboekhalloweenbarnkrankzinnigheidthrillerrampagepurgatory ziekenhuispentagramoverturning car mental institutionredmurderergeweldwhite horse duringcreditsstinger16mmphantom jam