Genre: Horror / Thriller
Speelduur: 105 minuten / 119 minuten (unrated director's cut)
Alternatieve titels: Halloween 2 / Rob Zombie's Halloween II
Geregisseerd door: Rob Zombie
Met onder meer: Scout Taylor-Compton, Malcolm McDowell en Tyler Mane
Releasedatum: 22 oktober 2009
Plot Halloween II
"Family Is Forever"
Het is weer Halloween en Michael Myers keert terug naar zijn geboortedorp om wat onafgemaakte ''familiezaken'' op te lossen. Zijn zus Laurie is na haar laatste ontmoeting met Michael in het ziekenhuis beland. Ze denkt dat ze hem heeft vermoord, maar de gehavende Michael Myers jaagt op haar, geplaagd door jeugdherinneringen. Een spoor van dood en verderf volgt...
Laurie Strode
Young Michael
Dr. Maple
Uncle Meat
Max en Joep
Ik ben geen extreme Halloween fan maar ik zie het verschil tussen kwaliteit en Zombie's Halloween werk.
het is een mooi zondag avond, dus weet je wat?
whatever.
je hebt gelijk
Tonypulp
Bwa vind nu wel dat je overdrijft, je ziet duidelijk dat het Myers is.

Als iemand mij zou vragen: wie is dit, zou ik erg twijfelen tussen leatherface en myers, ieder persoon met 2 ogen in zn kop kan zien dat dit geen echte myers meer is.
Myers met wit masker = halloween, myers zonder het masker is gewoon geen halloween. Punt
Iedere fan van het origineel kan wel janken van dit soort remakes, bah!
Max en Joep

dan zou ik op mijn beurt enstig twijfelen aan je visuele vermogens
Bij Halloween (2007):
Goedzo Jeroen!
Tenminste iemand die het wel snapt.
Dit is geen Halloween en Michael Myers, dit is een willekeurige slasher met een man met een vleesmasker zoals er zoveel zijn in redneckfilms.
ASman
Even mijn op dit onderwerp nutteloze bijdrage leveren. Ik vind het nieuwe masker nog steeds cool en als je gaat rondzoeken ,zal je zien dat dit masker door het merendeel van de horrorwebsites ook cool bevonden wordt. Dus niet direct veralgemenen en concluderen dat Zombie het verknalt.
Tonypulp
Dat is het punt dan ook niet
Tuurlijk ziet het masker er redelijk gaaf uit..maar het is halloween, en bij halloween wil je myers met een wit masker.
En dat is GEEN wit myers masker.
Voor mij maken veranderingen niet uit, ik moedig het juist aan! mooi dat zombie zn eigen ideeën verfilmt, maar dat masker (Hetgeen wat myers angstaanjagend maakt) hou dat tenminste zoals het is..bah
Zo'n masker gemaakt van huid kennen we wel, dat is nergens origineel meer.
Voor zulke maskers hebben we iemand met een kettingzaag.
ASman
Dit punt snap ik ook niet
! Waarom hebben ze het hier over een masker van mensenhuid !
Dit masker ziet er nog altijd uit als een masker van Michael Myers. Verwachten ze hier misschien dat Myers nog altijd zo'n masker zal dragen dat vers uit de verpakking komt nadat hij een geweerschot op het einde van deze remake kreeg ! Dat masker hoort er juist uit te zien alsof het aan flarden is.
Het beschermen van de Halloween-reeks ?... Gebazel ! Ik zie deze laatste discussie veeleer als alweer een nieuwe manier om nog even op de kap van Rob Zombie te gaan zitten.
Tonypulp
Ik heb niks tegen zombie dus dat kun je alvast door strepen
Overigens had ik deze remake 3.5* gegeven (Voor dat ik het origineel zag en ik vond dat ik deze maar eens opnieuw moet gaan bekijken..ooit).
Heel makkelijk, verwacht ik wel, ja.
Waarom hebben ze het hier over een masker van mensenhuid
Omdat het daar op lijkt, ik zeg dat niet voor de lol.
Dat was mijn eerste gevoel bij het 'vernieuwde' masker, dat het wel leek alsof het van mensenhuid was.
ASman
Alweer een nieuwe H2-abeelding. Deze keer over het nieuwe Myers' huis.
Arrow in the Head News: H2's new Myers house! - joblo.com
Als je goed kijkt, zie je toch een gelijkenis met het boerderijhuis uit de originele TCM
. Ziet er volgens mij alweer goed uit. Maar wat denken de anderen daarvan ?
lykathea
Maakt mij eigenlijk niet zoveel uit hoe dat huis er van buiten uitziet.
Maar als ik er dan toch wat over moet zeggen, ziet er gewoon erg degelijk uit, niks op aan te merken.
Ja, stel je voor zeg.
Dan zal het vast wel weer te maken hebben met het haten van Rob Zombie.
Schandalig dat nieuwe huis! Echt te slecht! Zombie moet zich weer schamen!!!!!!!!!
Nee hoor, weinig op aan te merken. Wilde alleen Max en Joep weer boos maken
Jules15
Ik vind het masker echt een vet masker, en ook logisch als je tenminste halloween 2007 gezien hebt (het eind).
Het huis ziet er weer lekker vervallen uit zoals het myers huis eruit hoort te zien.
Ja, stel je voor zeg.
Dan zal het vast wel weer te maken hebben met het haten van Rob Zombie.
We hebben het bijna begrepen.
Jonkovich
H2 staat nog niet op moviemeter he?
zag op imdb dat danielle harris ook weer meedoet.. en als ik nu terug denk, denk ik van verrek ze is idd niet dood gegaan in deel 1
Hoop wel dat het weer naadloos aansluit op deel 1, net als t origineel.
Max en Joep
ja, inderdaad, hoe zit dat??
gaat een van jullie H2 er nog op zetten??
Meneer Bungel
Er zijn al meerdere pogingen gedaan Halloween 2 op MM te zetten, ook door ondergetekende, maar de officiele synopsis schijnt nog niet beschikbaar te zijn... Maar is H2 niet gewoon een remake van Halloween II(1981)?
Ondertussen wel een (magere) teaser op FilmTotaal trouwens...
Max en Joep
nee, absoluut niet, daar was Zombie in een interview heel duidelijk in.
(Meneer Bungel heeft een lange slungel, hihihihihi
1e beelden van Halloween 2:
YouTube - Halloween 2 Footage - Entertainment Tonight
Ziet er standaard uit....meer valt er nog niet over te zeggen.
lykathea
Het kan aan de kwaliteit liggen van 't filmpje maar dat shot met die spiegel - na lang staren - is best vaag.
Myers ziet er toch behoorlijk "anders" uit, en dan (jammer genoeg) niet op een goede manier.
ASman
Uit die eerste beelden valt inderdaad niet veel uit op te maken. Zoals door lykathea al aangegeven is de beeldkwaliteit behoorlijk matig.
ASman
Iemand de officiele trailer al gezien op yahoo movies ? Ik vond hem erg goed.
Als je de link even plaatst...;)
Maar waarom is er geen Halloween II topic?
H2 trailers and video clips on Yahoo! Movies - movies.yahoo.com
Ziet er trouwens goed uit hoor, sfeer spat er van af.
Maar dat zit altijd goed met Rob zombie, de sfeer!
Ik blijf het wel jammer vinden van het masker, het traditionele masker zou bij mij beter werken..
ASman
We zullen zien wat er van het eigenlijke product geworden is. Verder moet ik toegeven dat ik niet de allergrootste fan ben van die Jason-achtige verhaallijn waarbij Michael Myers bezoek krijgt van zijn dode moeder maar bon, misschien dat het in de volledige film beter tot zijn recht komt.

Halloween

The Devil's Rejects
Horror / Actie, 2005

Panic in Year Zero!
Sciencefiction / Thriller, 1962
verpleegsterverlies van geliefdeshotguntherapistboekhalloweenbarnkrankzinnigheidthrillerrampagepurgatory ziekenhuispentagramoverturning car mental institutionredmurderergeweldwhite horse duringcreditsstinger16mmphantom jam