Iron Man 2 (2010)
Gesproken taal: Engels, Russisch en Frans
Releasedatum: 28 april 2010
Bekijk via Disney+
Plot Iron Man 2
"It's not the armor that makes the hero, but the man inside."
Multimiljardair en geniale uitvinder Tony Stark (Robert Downey Jr.), wordt zes maanden, nadat hij zijn identiteit als 'Iron Man' heeft onthuld, gedwongen zijn krachten opnieuw te gebruiken. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony 'Iron Man' is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) en James ''Rhodey'' Rhodes (Don Cheadle) aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. 'Whiplash' (Mickey Rourke) van zich laat horen...
- Trailer (YouTube)
- Iron Man 2 (MusicMeter)
- Iron Man 2 (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Agent Coulson
Howard Stark
Senator Stern
yoshimitsu
Die poster lijkt teveel op de eerste film hoewel ik gewoon niet kan wachten tot ik deze film heb gezien. Ik realiseer me voor de zoveelste keer trouwens nu dat we heel blij moeten zijn met Robert Downey Jr want imo is hij echt geknipt voor deze rol.
Real_Movie
De 1e Iron man was een geweldige film, wat ik toch niet echt helemaal verwachtte.
Dit wordt voor mij de film van deze zomer.
Q Jones
Ja ik vind de poster ook een beetje standaard ik zou hem niet willen hebben. Iron man is de film waar ik het hele jaar al naar uitkijk ik hoop dat hij niet tegen valt omdat ik er zulke hoge verwachtingen van heb. Maar 1 was geweldig dus ik denk dat dit zo de beste film van 2010 word tenminste dat hoop ik.
Robert Downey Jr + AC/DC muziek= geweldig
dus zal de film ook wel vet zijn
BramIsLegend
Voor de eerste had ik totaal geen verwachtingen en die bleek geweldig te zijn.
Dus kvrees dat ik nu enkel teleurgesteld kan worden door de sequel.
Anyway volgende week woensdag ga ik zeker naar de première.
AchmedATM
Er gaan ook nog eens geruchten rond dat we Thor en Captain America te zien krijgen na de credits. Dus niet gelijk de zaal verlaten.
Q Jones
Ow ik dacht dat ze nog steeds niet wisten wie hun ging spelen
AchmedATM
Thor is al begonnen met filmen volgens mij, gespeeld door Chris Hemsworth. En Chris Evans is 2 weken terug gecast als captain America
Minotaures
De recente stem slaat helemaal nergens op. Als je naar die kerel z'n profiel gaat en de stemmen ziet, moet het niet anders kunnen
Wacko...
Q Jones
Hoe kun je nu al stemmen gaan geven als je de film nog niet eens hebt gezien
JacoBaco
Wat je in de trailer (van Titus9) ziet vanaf 2:14 min vind ik dan weer wat minder.
Q Jones
Ik heb net de trailer van hem bekeken maar mij lijkt de film zo onwijs gaaf ik wil hem zo graag zien. Ik kan niet wachten tot woensdag. En die muziek is ook super gaaf. Dit wordt smullen
Timecop
Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson, Bruce Willis..........................gsus wat een cast, moet wel wat worden lijkt mij...
AchmedATM
Bruce Willis speelt niet in Iron Man 2, ze hadden het over Expendables, erg off-topic.
En Q Jones, zijn niet echt geruchten meer, die scene is deels te zien in de trailer
wyatt earp
Komende woensdag in het ExpoTheater in de Cinemec
. Ik ben best wel benieuwd. Ook naar Mickey Rourke, en natuurlijk helemaal naar Scarlett Johansson.
TriplaR
Ik heb erg genoten van deel 1, en ik hoop dat ze van deel 2 een film van gelijkmatig kwaliteit gemaakt hebben.
xenophoben
kan niet wachten, maar wat een lelijke poster
JacoBaco
Gewoon een beetje dezelfde opmaak als deel 1, maar die vond hij waarschijnlijk ook al lelijk.
film88888
Kijk hier helemaal naar uit!!
De eerste is al een echt meesterwerk in de marvel serie.
PS: Yeah nu komt War Machine er in
Thorak

Kijk hier helemaal naar uit!!
De eerste is al een echt meesterwerk in de marvel serie.
PS: Yeah nu komt War Machine er in
Maar daarentegen is Downey jr. toch altijd lekker droog en de muziek van AC/DC maken dan alsnog een hele hoop goed en de film zeker de moeite waard!

Scarlett Johansson was er kapot van dat ze twee grote rollen misliep: "Ik voelde me gefrustreerd en hopeloos"

Robert Downey Jr. keert Marvel de rug toe: "Dat is helemaal klaar"

The Lord of the Rings: The Two Towers

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Fantasy / Avontuur, 2011

Star Wars
Fantasy / Sciencefiction, 1977
technologiemalibusuperheldgebaseerd op stripwraakpost-credits scenemarvel cinematic universe (mcu)break out marveltonystarkmalibu, california, usamarvel cinematicsuper fire suitprison cell breakoutbreaking out excited