• 9.414.065 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

Q Jones

Hahaha ik zie net dat hier boven staat 19 augustus maar ik gad op een andere site een andere datum gelezen. Zal mijn fot wel zijn sorry guys helaas nog wat langer wachten.

finalman

waar is de bron dat het in de cine zal zijn op 19 augustus?

Op imdb staan Nederland of België niet vermeld.

Q Jones

Boven op moviemeter, bij de uitleg van het verhaal

finalman

dat wel, maar vanwaar komt die bron

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Off-topic gezeur verwijderd.

avatar van mrwhite

mrwhite

ik weet nie als iemand dit al gezien heeft het is de moeite waard!!!

YouTube - The Expendables: Casting Call (EXCLUSIVE AUDIO FOOTAGE)

avatar van blisteringdude

blisteringdude

mrwhite schreef:

ik weet nie als iemand dit al gezien heeft het is de moeite waard!!!

YouTube - The Expendables: Casting Call (EXCLUSIVE AUDIO FOOTAGE)

Dat is fake hoor

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

blisteringdude schreef:

Dat is fake hoor
Je meent 't!

avatar van mrwhite

mrwhite

dat het fake is uiteraard duidelijk maar het is toch leuk

avatar van Rosicky

Rosicky

Aan de hand van die nieuwe poster zou je denken dat Willis een grotere rol heeft dan alleen één praatscene... laten we het hopen.

avatar van krosnicky

krosnicky

Heb al foto's gezien van deze film ziet er goed uit wat me op fiel is dat stallone er jonger uit ziet dan in rambo 4 of droom ik dat

finalman

Nee, da's terecht. Vermoedelijk een vermageringskuur gevolgd en een botox-therapie gekregen. Kan niet anders

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Rosicky schreef:

Ik denk het eigenlijk niet - vooral marketingtechnisch lijkt het me een slimme keuze om Willis op de poster te zetten. Vraag is dan wel waarom Schwarzenegger er niet ook bij staat.

avatar van LeonardoDicaprio

LeonardoDicaprio

Alle acteurs hierin zijn 1 van de beste acteurs ter wereld!

(of heel erg bekent)

avatar van Actionfreak

Actionfreak

LeonardoDicaprio schreef:

Alle acteurs hierin zijn 1 van de beste acteurs ter wereld!

(of heel erg bekent)

Jazeker

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Bekent misschien, maar beste ik vraag me af hoe het eruit zal zien. Het zijn allemaal acteurs die normaal hun eigen film hebben. Maar nu ze het doek moeten delen? Het zou kunnen falen

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Hoop het niet, maar Valentines Day (2009) bewees maar eens dat een bomvolle sterrencast nog geen goede film maakt.

Natuurlijk heb ik hier wel meer vertrouwen en zin in!

avatar van The Oceanic Six

Love Actually bewees weer dat het ook wel een enorme meerwaarde kan hebben dat er een sterrencast meespeelt...

De sterrencast is juist de hoofdreden dat elke actiefan zo uitkijkt naar deze film. Had je 10 onbekende acteurs genomen, dan was dit vast een waardeloze C film geworden.

avatar van Thorak

Thorak

The Oceanic Six schreef:

Deze film kan nog steeds een waardeloze C film worden hoor, dat heb je al vrij snel met films in dit soort. Door al de bekende acteurs zal dit geen flop worden omdat inderdaad heel veel mensen er naar uitkijken en gaan zien in de bios, maar dat wil nog niet zeggen dat het een gigantisch goede A film wordt. Ook ik kijk uit naar deze film maar ik blijf er wel rekening mee houden dat de film ook heel erg tegen kan gaan vallen.

avatar van The Oceanic Six

Mhow. Ik zie weinig wat nog fout kan gaan. Mits je wel weet wat je kan verwachten. Ik ga namelijk naar deze film toe voor de enorme lading bekende acteurs uit het actiegenre die allemaal toffe oneliners maken en heel veel vechten en schieten

En dat zie ik liever Stallone en co. doen dan pakweg LL Cool J of andere andere neppert...

Q Jones

Ja idd iedere actie fan wil deze film zien, dus ik ben er vrij zeker van dat hij gaat scoren al zal hij waarschijnlijk door de critici helemaal naar beneden worden gehaald, want die kunnen meestal dit soort dingen niet respecteren

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

juist wel, allerlei soorten mensen geilen er op hoor.

avatar van nedbed

nedbed

Ik moet deze film zien!

Waarom duurt het nog zo lang

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Is er trouwens al een datum bekend voor in Nederland?

avatar van DiDa

DiDa

19 augustus.

avatar van Westsider13

Westsider13

Wajooooww!!! Wat een castt...deze MOET ik zien!! Kan niet wachteeee

avatar van megaman

megaman

Kreeg kippenvel van de trailer. Blijft iets bijzonders om Stallone, Schwarzenegger en Wilis in één film te zien. Maar ook 't feit dat Lundgren en Li er in zitten maakt van deze film een absolute must-see voor mij. Expendables is een dikke trap tegen Michael Bay's films en de actionhero acteurs van deze tijd. Je weet wel, Christian Bale, Sam Whorrington...etc. Stallone en zijn acteurs zijn oude rotten in 't vak en nog steeds niet afgeschreven.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Jezus, de cast bestaat bijna alleen maar uit actiehelden . Als ik de trailer zo zie, gok ik dat deze film veel, maar dan ook veel te veel actie, en alleen maar oneliners bevat . En daar heb ik het nooit zo op.