• 9.379.415 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

louisvf schreef:

Maar dat heeft dan toch niets te maken met de bioscoop ervaring!

Kan moeilijk geloven dat je een film omwille van de bioscoop slecht vond... Het heeft dan gewoon te maken met het feit dat je hem pas goed vond na een 2de en waarschijnlijk betere kijk beurt (kan volgens mij toch niet liggen aan de dvd uitgave)?

Ik zeg ook niet dat ik die films slecht vond door de bioscoop, ik gaf alleen aan dat NIET elke film automatisch beter is als je die in de bioscoop ziet. Volgens de meesten hier is een film altijd beter in de bioscoop en daar ga ik juist tegen in.

Die trailer van Hobo with a shotgun had ik vorige week al gezien, erg gaaf! Die film mogen ze van mij maken, ziet er goed en grof uit!

avatar van Basso89

Basso89

Valt mischien meer onder de genres actie èn komedie. Sommige stukken waren erg onlogisch en onrealistisch, maar heb me kunnen vermaken. De cast voor deze film is natuurlijk ook niet slecht!

Thorak

'niet slecht' is wel een heel groot understatement in dit geval... Perfecter voor een film als dit kan bijna niet!

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Goede film in zijn catagorie. Dit is natuurlijk een film met een script van niks, geen plotwendingen en wijfelachtige acteerprestaties. Maar daar bovenop is het een heerlijke mannelijke verstand op 0 film die perfect is voor een heerlijk avondje bordevol actie. Haalt het net niet bij de actiefilms van de jaren 80/90 maar is wel een perfecte ode aan een genre waar nu al jaren lang geen echte topper meer tussen zit. De actieheld is stervende, maar gelukkig zijn the Expendables daar...

Q Jones schreef:

Heb je trouwens dit al gezien met Hauer geniaal gewoon. Russel lijkt me ook gaaf ja, en leeft Chick nog. Wanneer stopt arnie met politiek

Compleet geschifte trailer Hobo With A Shotgun | MovieSense - Online filmmagazine

avatar van Vascago

Vascago

Wat een waanzinnig gave film. Uitermate tof om al die oude actiehelden weer eens te zien en dat ook nog eens in 1 film. En ook nog eens samen met een stel van de nieuwe actiehelden. De manier waarop ze hier tekeergaan is puur genieten. De ledematen zijn niet aan te slepen, ontploffende lichamen en hoofden en gebouwen. Briljant gewoon. En dan de leuke one-liners erbij.

avatar van rickyboy102

rickyboy102

Vreselijk fout, maar wel leuk. Een typische Stanlone. Kijk hem niet met je vrouw/vriendin of mensen die een hekel hebben aan de USA, want het "we are american men" gehalte loopt de spuigaten uit.

Prima film voor een avondje met je vrienden. Vind wel dat er hier en daar uitermate hoge cijfers worden gegeven enkel omdat er goede acteurs inspelen. Dit is geen film die echt thuis hoort in de IMDB 250, laat u daar dus niet door misleiden. Een goede film in zijn genre, maar meer ook niet.

avatar van Beloki

Beloki

Dit is actie zoals actie hoort te zijn. Prachtig gewoon. Dat, in combinatie met al onze actiehelden in een film en een aardig verhaal, maken deze film een echte aanrader.

B.

Thorak

WTF? Bij Utopolis Zoetermeer is na 4 weken deze film, uit het programma gehaald!

Dat is toch gewoon onbegrijpelijk??? Dat word dan waarschijnlijk noodgedwongen naar Machete

Thorak schreef:

Die zal waarschijnlijk nog korter draaien. Toen ik afgelopen vrijdag erheen ging om 20:30 was de zal maar iets voor 25 a 30 % gevuld (daarvan was ruim de meerderheid kinderen van rond de 16 jaar).

avatar van Freakshow79

Freakshow79

Falcon103 schreef:

heb net ff de Blue-ray gekeken, en die was weer net iets vetter dan in de bios, geweldige kwaliteit vooral bij het geluid!!

De release is pas in december, maar als jij iets weet wat wij niet weten........

Thorak schreef:

Is volgens mij het gevolg van downloaders.... (waar deze film vast populair bij is). In vroeger tijden zou zo'n film minimaal 10 weken draaien, waarschijnlijk langer.

Ik ga daarom snel nog een keer, voor je het weet is die voorgoed van het grote scherm verdwenen...

Freakshow79 schreef:

Hij zal wel bedoelen dat hij de 1080P versie heeft gepindakaasd (staat sinds een aantal dagen op het Internet).

avatar van Theunissen

Bij ons zijn niet veel films die minimaal 10 weken draaien. De enige film die iets van 10 weken heeft gedraaid was "Avatar".

Reinbo schreef:

Ik dacht dat alleen goeie films langer in de bios draaide

avatar van yeyo

yeyo

Films die veel geld in het laatje brengen ja. Of dat hetzelfde is als 'goed', laat ik aan jou over.

Waarom geef je eigenlijk 3,5* als je toch nooit iets goeds over deze film te zeggen hebt?

Thorak

Nou laat dat nou maar niet aan hem over, ik heb nog niet veel zinnige opmerkingen van hem gezien...

avatar van Falcon103

Falcon103

Naomi Watts schreef:

Blu-Ray gekeken? Ik dacht het ook..

pindakazen hea^^

avatar van puckb96

puckb96

Wanneer komt die op dvd? Geweldige film.

avatar van Reinbo

13 december, nog 89 nachtjes .

avatar van christophel

christophel

Voorspelbaar, maar wel leuk, heb me niet verveeld

**3.5

avatar van starbright boy

Discussie met downloadtips verwijderd.

Reinbo schreef:

13 december, nog 89 nachtjes .

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Veel te lang weg, zeker nu hij hier niet meer in de bioscoop draait

Dan hebben wij hier toch wel mazzel met de bioscoop (twente), draait nog zeker een week zon 3 keer per dag. Bioscoop heeft dan ook 10 zalen, daar zal het misschien ook aan liggen, ruimte genoeg voor het aanbod wat er is.

avatar van INCTRL

INCTRL

Veel te lang weg, zeker nu hij hier niet meer in de bioscoop draait

The A-team wordt elke dag op RTL 7 uitgezonden hoor. Iets minder overdreven dan deze film misschien maar voor de rest identiek.

avatar van yeyo

yeyo

Kunnen de Stallone-haters dan echt met niks nieuws op de proppen komen.. Originaliteit is niet je sterkste kant zeker?

avatar van Rebel80

Rebel80

Het zijn voornamelijk de pikkies die na 1990 zijn geboren die over deze film lopen te janken, kan je ze niet kwalijk nemen want ze kennen de oude action heroes niet.

Voor mij, geweldige film!!! Het stuk met Stallone, Arnie en Willis is gewoon epic, hoe kort ie ook duurt!

Voor de rest gewoon een super cast, mooi om oude gezichten te zien en gewoon hoe een actiefilm hoort te ze zijn.

Je kan lullen over Stallone maar hij is zeer toegewijd, al ze stunts doet ie zelf en dat gevecht met Austin was ie zelfs gewond geraakt en eigenlijk moest ie geopereerd worden maar toch zette ie door omdat ie de film af wou hebben.

Dus voor iedereen die deze film ruk vind, een big fuck you and good night!!

yeyo schreef:

Ik heb nooit gezegd dat de film slecht is.

Ik heb er van genoten.

Maar een 5,0 voor zo'n film gaat gewoon weg te ver.

Ik zal dus vaak reageren op die die een 5,0.

Get a life.

Martijnnn schreef:

De bioscoop hier heeft 8 zalen, maar om nou te zeggen dat er iets beters gaat draaien deze week...

Ja een kinder film in 4 versies NL 2D, NL 3D, OV 2D en OV 3D, zo kan ik ook een bioscoop programma vullen, laat dan gewoon The Expendables draaien!!