• 9.379.389 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van wimnoot

wimnoot

INCTRL schreef:
Vond de pedofiele sfeer van Stallone die aanpapt met een meisje die minstens 35 jaar jonger is dan hem ook een beetje erg fout in deze film.

Dat meisje is verantwoordelijk voor de prachtige motivatie van Barney en zijn mannen om die boze generaal eens te grazen te nemen. Het moment dat ze kan vluchten met dat vliegtuig, doet ze het niet, omdat ze van haar land houdt. Na Barneys prachtige dialoog met Tool (Rourke) ziet Barney in dat hij als huurling zijn menselijkheid heeft verloren, en dat dit DE mogelijkheid is dat weer recht te zetten

De tranen lopen over mijn wangen terwijl ik dit schrijf. Zo mooi!

Heeft dus niets met pedofiele sfeer te maken.

avatar van Reinbo

Prachtig omschreven, verwacht dat Barney in deel 2 de Nobelprijs in intvangst mag nemen.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Inderdaad Wimbo, zo'n scène maakt de executie van John Coffey in The Green Mile één grote grap en de dood van Jack in Titanic een vrolijke aangelegenheid.

avatar van tomola

tomola

Thorak schreef:

Ik heb 'm nu 3 keer gezien waarvan 2 keer in de bioscoop en ik kan je zeggen dat het zeer zeker beter is in de bioscoop!

Dat ismet elke film....

Naomi Watts

Dat is wel zo maar met een film als The Expendables heb je dat nog meer om dat je via die audio mogelijkheden ook helemaal weggeblazen wordt. Dat krijg je nooit in je huiskamer.

avatar van extremezz

extremezz

JacoBaco schreef:

avatar van tomola

tomola

extremezz schreef:

Naomi Watts schreef:

Ik heb in de huiskamer beter beeld en geluid dan in de bioscoop (vooral in combinatie). Veel beter. Ben er heilig van overtuigd dat deze film me thuis wél weg zou kunnen blazen, i.t.t. in de bioscoop toendertijd. Thuis komt dit bij mij veel beter tot z'n recht.

HarmJanStegenga schreef:

Meen je dat nou? Benieuwd naar je setup specs of ga je naar zo'n achtergestelde bioscoop ofzo? . Amyway, bij de Blu-ray release voel ik een MM meeting opkomen .

avatar van Falcon103

Falcon103

heb net ff de Blue-ray gekeken, en die was weer net iets vetter dan in de bios, geweldige kwaliteit vooral bij het geluid!!

Naomi Watts

Blu-Ray gekeken? Ik dacht het ook..

extremezz schreef:

Tis een pang pang film meer niet

Nog altijd meet dan van dat gedoe met zo'n muis.

HarmJanStegenga schreef:

No way. Wat voor zaal heb jij 'm gezien?

Ik heb ook een hele geweldige installatie en boxen die 18 hrz aankunnen, maar dat laag en dat brede geluidsbeeld (zuiverheid speelt hierbij ook geen grote rol), zoals in een bioscoop krijg ik nooit voor elkaar. De schilderijen zouden dan zelfs bij de overburen van de muren komen.... Al zal die thuis ook geweldig zijn, maar ik ga niet voor niets nog eens naar de bios.

Ben erg benieuwd naar de Blu ray. Wordt in ieder geval de nieuwe demodisc.

Reinbo schreef:

No way. Wat voor zaal heb jij 'm gezien?

Weet ik niet meer, zaal 4 geloof ik. Nee, opzich heb je een punt; de zaal waarin ik 'm zag was niet de beste (vooral geluid was nogal matig), maar thuis komt de combinatie van beeld en geluid zekerweten veel beter tot z'n recht bij mij.
De schilderijen zouden dan zelfs bij de overburen van de muren komen...
Onze dichtstbijzijnde buren wonen een paar honderd meter verderop, dus daar hoef ik me niet druk over te maken. Heerlijk als het door het hele huis dreunt in combinatie met dat superscherpe 1080p. Laatst ook met 'Iron Man 2' het geval. Geweldig.

avatar van Reinbo

Nou, dat wordt dan een MM meeting.

Leland Palmer

Wel een best eind rijden naar Friesland, voor jullie, maar ik vind het prima.

Naomi Watts

Na SC Heerenveen - Feyenoord ofzo Reinbo? .

avatar van rep_robert

Friesland is prima

Overigens is er niks lekkerder dan een goed volume bij een film! Jammer dat ik in mn vriendengroep de enige ben die er zo over denkt

Naomi Watts schreef:

Na SC Heerenveen - Feyenoord ofzo Reinbo? .

Of Heerenveen - Excelsior.

Geluid rulez!

Werk aan Expendables 2 van start

]Met een budget van 80 miljoen dollar wist The Expendables, de laatste nieuwe film van Sylvester Stallone, wereldwijd ongeveer 185 miljoen dollar binnen te slepen. Voor Stallone was dat onlangs al genoeg reden om op twittehet volgende bericht te plaatsen: Had dinner with Bruce Willis last night. I want him in EXPENDABLES II as a super villain.

Verder was er nog helemaal niets bekend over het mogelijke vervolg, zelfs niet wanneer dat zou kunnen komen. Tijdens een interview wist producer Basil Iwanyk echter het volgende te vertellen: "I saw Avi Lerner this morning, who deserves all the credit for it," Iwanyk responded. "He really went on the line for the movie. He told me, 'We're doing a sequel, we're doing it right away.'

I haven't talked to Sly at all about what's going to happen in the sequel. It's going to rock and you can just imagine in your head who will be in that cast in addition to the people who are there now. But I'm not sure. There's a lot of excitement and I know that Avi and Sly want to go at it as soon as possible."

Klaarblijkelijk wil Sly de film dus zo snel mogelijk maken.

Bron : Filmtotaal.nl

Naomi Watts

Als Sly Michelle Yeoh even opbelt ben ik een tevreden man.

avatar van scumfrog

scumfrog

jammer...

avatar van Thorak

Thorak

tomola schreef:

Dat ismet elke film....

Nee, zeer zeker niet. Er zijn genoeg films die ik in de bioscoop zag een gigantisch tegen vond vallen en pas later na thuis op dvd gezien te hebben ging waarderen. Daar zaten ook genoeg van de ''spectaculairdere'' films bij. The Matrix 1 en 2 bijvoorbeeld vond ik in de bioscoop ongelovelijke bagger films (hoewel ik deel 2 nooit echt heb kunnen waarderen en daardoor 3 zelfs nog helemaal niet heb gezien).

avatar van Justinw

Justinw

Hopelijk weet Sly weer z'n cast op te trommelen en deze film wat te perfectioneren. Al denk ik dat het hetzelfde niveau zal hebben aangezien hij weer alles weer snel lijkt te willen doen.

Laatst overigens toevallig een 2e keer gezien. En dat kan met deze film makkelijk. Verbaasde me over de dingen die ik heb gemist bij de 1e kijkbeurt.

avatar van Thorak

Thorak

Falcon103 schreef:

Naturlijk joh, jij wel. En toen ging je wekker zeker?

avatar van louisvf

louisvf

Thorak schreef:

Maar dat heeft dan toch niets te maken met de bioscoop ervaring!

Kan moeilijk geloven dat je een film omwille van de bioscoop slecht vond... Het heeft dan gewoon te maken met het feit dat je hem pas goed vond na een 2de en waarschijnlijk betere kijk beurt (kan volgens mij toch niet liggen aan de dvd uitgave)?

avatar van Q Jones

Q Jones

Reinbo schreef:

Werk aan Expendables 2 van start

Moet ook wel snel want iedereen wordt er niet jonger op. Hopelijk komt Arnie met een grotere rol terug en Diesel Johnson en Van Damme moeten er ook in voor komen

avatar van Reinbo

Als het snel gebeurd is Arnie nog steeds druk met z'n andere baan, dus reken daar maar niet op. Van Damme zou wel herl dom zijn als hij weer nee zegt. Ik hoop vooral op Chuck. Kurt Russel en of Rutger Hauer lijkt me ook mooi.

avatar van Q Jones

Q Jones

Heb je trouwens dit al gezien met Hauer geniaal gewoon. Russel lijkt me ook gaaf ja, en leeft Chuck nog. Wanneer stopt arnie met politiek

Compleet geschifte trailer Hobo With A Shotgun | MovieSense - Online filmmagazine

avatar van Reinbo

Briljante trailet, Hauer Rulez.