Genre: Drama / Actie
Geregisseerd door: Jesse V. Johnson
Met onder meer: Ross McCall, Marina Sirtis en Timothy V. Murphy
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Green Street Hooligans 2
"After the brutal mass brawl fans of two football teams go to jail, where their feud raised to a new level of cruelty."
Na de uit de hand gelopen rel met fatale afloop tussen de Hooligans van West Ham United en Millwall komen een groot deel van beide supporterskernen in de gevangenis terecht. Tussen de gevangenismuren zijn de aanhangers van Millwall in de meerderheid en die van West Ham worden dan ook constant aangevallen. Ook in de gevangenis wordt het voetbal fanatiek gevolgd en er worden zelfs wedstrijden gespeeld. Winst of verlies maakt het verschil tussen een beloning of een straf. Wanneer door overbevolking enkele gelukkigen kans maken op vervroegde vrijlating staan de hooligans van West Ham en Millwall weer tegenover elkaar. Deze keer echter op een voetbalveld. De inzet is hoog als een doelpunt je vrijheid kan betekenen.
Dave
Derrick Jackson
Tankersley Governor
Soccer Player
newhouse
Slecht vervolg... De eerste film kon nog gezien worden als realistisch, maar dit veegt de geloofwaardigheid van de eerste film van tafel.
Nomak
Slecht vervolg... De eerste film kon nog gezien worden als realistisch
H1DD3
Nomak
Bekend, berucht,......... dan kan je ook gevreesd in dit rijtje zetten.
Sowieso ongeloofwaardig dat een Amerikaans studentje zomaar door die Hooligans wordt geaccepteerd.
Wel een goede film, maar het gaat te ver om te zeggen dat het realistisch is.
guidonl
dit was echt een heeeeele slechte film! Acteerwerk, verhaal en de hoofdrolspeler... echt bout! En dan nog het weer... in Engeland! Het is dar alleen maar 40 graden geweest geloof ik. SURE
het einde met de voetbalwedstrijd om wie er vrij kwam ...
Werelds! dat maakte deze film echt compleet!
Bagger
Pestiis
ik snap dat gezeik van al die mensen hier niet...
het is een iets andere film dan het 1e deel, maar daarom zeker niet slechter.
ik vond t einde eigenlijk best nice
die gore crackhoer die daar de dienst uitmaakte, werdt afgevoerd.. en aan dat wijf heb ik me de volledige film zitten ergeren...
ik vond t best een sterke film op zich en ik geef em dan ook 3*
Baldur
ik snap dat gezeik van al die mensen hier niet...
het is een iets andere film dan het 1e deel, maar daarom zeker niet slechter.
Kom op man, ik heb zelden zo'n slecht plot gezien. Neemt niet weg dat deze wel zijn vermakelijke momenten heeft, maar het stelt allemaal erg weinig voor.
nachtbraker
Dat is erg realistisch.
Haha ja,zeker met uiterlijk van Wood,is ook nog eens echt een beest.
yeyo
Zat ze aan de drugs dan? Dat herinner ik mij niet meer of is het gewoon een compleet gratuite belediging? En aub het is "werd" en niet "werdt".
timmaah
uiterlijk bedriegt
Vond deze film nog niet eens zo heel slecht.
Tippen aan 1 kon hij dan wel niet, maar toch!
decicco
Ik vond deze film niet echt een goed vervolg. Had graag nog wat meer voetbal spectacel willen zien erg jammer dat deze film zich voortzet in een gevangenis. Natuurlijk wel leuke vechtscenes etc. maar dan heb je het ook ver bij gehad. Het zou super zijn als er nog een deel 3 zou komen waar Elijah zig toch tot het voetbal support bekeert. 3 sterretjes.
LocosR
Bekend, berucht,......... dan kan je ook gevreesd in dit rijtje zetten.
Wel een goede film, maar het gaat te ver om te zeggen dat het realistisch is.
LOL!
Hij werd ook echt gelijk geaccepteerd..
En ach, jij zal het vast ook allemaal weten, vast een van de echte hooligans?
LOL!
Hij werd ook echt gelijk geaccepteerd..
En ach, jij zal het vast ook allemaal weten, vast een van de echte hooligans?
Wow, op zo een debiele reactie kan ik maar één antwoord geven:

Domme film. Kijkt lekker weg, maar het slaat allemaal nergens op. Gelukkig deed Frodo niet meer mee, dan was het nog onzinniger geweest.
twijfel tussen 2,5 & 3*
Angel24
Zeer slechte film, slecht acteerwerk, slechte conversaties en het verhaal lijkt nergens op.
miss-liss
Stuk minder als de 1e.
Het gaat voornamelijk over leven in gevangenis en wat mij betreft iets teveel vechtscenes, maar goed ik ben een meid, daar kan het ook aan liggen, hehe.
Toch zat ik de hele wedstrijd geboeid te kijken.
dinhus
Begon z'n geloofwaardigheid te verliezen: wat maakt dat uit!?
Deze film was een absolute entertainer en een boontje komt op z'n loontje einde!
Over slecht acteerwerk is niet te klagen, vind ik. Het zat prima in elkaar en misschien speelde hij een beetje 'de hunk'. Maar ik zou echt walgen als 't zo'n 'kneusje komt langzamerhand bij de groep en word maniak!' film was. Op dat moment had ik gewoon even wat knokpartijen nodig en de film was niet voorspelbaar!
schram101
Het enternainment gehalte van de film is hoog en dat red de film. Het is allemaal verre van realistisch, voorbeelden hoef ik denk ik niet te noemen, maar zeer vermakelijk.
patrick17
Het is misschien raar maar ik kon ook dit deel wel bekoren. Eigenlijk heeft het niets met deel 1 te maken maar anderzijds toch ook weer wel. Waarom? Er wordt in sommige delen verteld wat er in het verleden is gebeurd (Zoals met Pete Dunham/Tom Hatcher verhaal). Er zaten ook nog andere 'bekende' in zoals Terry (Hulp van The Major)/Keith en Ned alleen het waren helaas andere personages.
Dat maakt de film enigsinds een beetje jammer. Ik bedoel heb je nog de andere spelers dan maak je nog een betere kans op een goed verloop op het eerste deel. Ik vond het deze film niet eens zo heel slecht.
Graham McTavish speelt wederom een kut rol net zoals in Rambo, Gewoon een irritant mannetje in een film. De gevechten zijn goed in beeld gebracht en waren goed te zien. Het verhaal zoals het corrupte misschien wat overdreven maar ook dat kon ik wel waarderen.
Over heel de film gezien toch wel een voldoende hoor. Ik zat te twijfelen tussen een 3.0 en 3.5 * en ik ben goed geziend ervoor.
3.5 *
Charmides
Ik vond het een goede film. Gister nog afgekeken. Vooral het stukje dat die vrouw word ontvoerd en dat Ivan dan die vrienden belt en als die ene vriend van Marc dan opendoet dat ze dan zeggen met z'n allen :'' Je gaat eraan makker' , sinds dan hoor je ineens niks meer van die gasten. Geniaal
Ook dat ze moeten voetballen voor hun vrijheid is erg hi-ha-larisch
Frenetic
Leuke film, geweldige gevechten maar jammer dat Elijah Wood niet mee deed, kon misschien btr dan 1e
petersen91
deze film is duidelijk een stuk minder dan het vorige deel. Ik had liever dezelfde acteurs gehad
Er wordt hier een stuk minder in geacteerd. van het verhaal was ik ook niet echt onder de indruk. ik vond het wel erg standaard en voorspelbaar.
de film krijgt van mij het voordeel van de twijfel, omdat tot op zekere hoogte wel vermakelijk was. Ik houd het tot nu toe op een voldoende(***)
WelEenKaa
Die bij het begin verteld heeft een vet grappige stem voor een hooligan
Kruskovac
Ik vind deze film tegen een B-film aanzetten, ik geef deze film nooit meer dan een 2.5 .
Nille
had er meer verwacht. het beste is dat je de eerste niet ziet dan kan je hem niet vergelijken en dan kan hij nog wel goed zijn. Hij is gewoon niet waard om de opvolger te zijn van zo'n goede film als de 1. 1 ster voor de actie
orbit
- 12092 berichten
Tuurlijk heeft dit geen zak te maken met deel 1, en het is ook minder, maar er zitten toch zeer directe dingen in die het hooliganisme weer cachet geven.. corrupte gevangenisbewaardster en valse uitspraken. Genoeg voor een voldoende, maar niet genoeg om de Yank die zich bij een malafiede groep voegt te vergeten.

Green Street 3: Never Back Down
2013

Hooligans
2005

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

TT3D: Closer to the Edge
Documentaire / Sport, 2011