• 9.377.104 stemmen

Crank: High Voltage (2009)

Actie / Komedie | 96 minuten

Genre: Actie / Komedie

Alternatieve titel: Crank 2

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Dwight Yoakam

Plot Crank: High Voltage

"Stay Charged, Stay Alive!"

Chev Chelios (Jason Statham) komt bij zinnen in de handen van enkele Chinese bendeleden die zijn hart stelen en vervangen door een kunsthart. Dit werkt op batterijen die een regelmatige elektrische schok nodig hebben, om te blijven functioneren. Voor Chev volgt een race door Los Angeles, om alles weer recht te zetten, wraak te nemen en zijn hart terug te vinden.

avatar van JustOneDude

JustOneDude

Blijft weer een leuke en snelle aktiefilm te wezen. Absoluut over de top maar dat is juist wat me wel bevalt. Bij nog een keer kijken waarschijnlijk een halve ster erbij.

avatar van klaploper

klaploper

Deel 1 was super

Maar deze kan je beter niet zien waardeloos.

avatar van Raycensie

Raycensie

Eerste deel was wel goed, maar dit vind ik een waardeloze film in de stijl gemaakt van een zwaar overdreven videoclip.

Na het zien ervan de DVD meteen in de prullenbak gegooid omdat ik deze film niemand aan wil doen.

Balen om één van de beste aktie-acteurs van dit moment in zo'n slappe film te zien spelen.

avatar van V.d Film

V.d Film

mooie film met een dikke maaaar!

goede aktie en flitsend

soms te....

deel 1 is wel de betere naar mijn mening!

avatar van HIMMY

HIMMY

Zeker niet beter dan deel 1 maar wel een waardig vervolg !

avatar van decicco

decicco

Leuk vervolg maar niets spectaculairs. Deel één vond ik veel beter.

avatar van Tfix

Tfix

Ik ben er niet mee eens.

zoals deze film bedoeld is, lekker snel.

bizare personages en snelheid.

Ik vond hem goed geef hem ook een 4

eigenlijk een 4,5, maar omdat er wel iets te veel inhoud van 1 inzat een halve punt aftrek.

van begin tot eind erin gezeten met al die onzin.

Verwacht geen goed verhaal !!!!

avatar van Triple G

Triple G

Heerlijke film.

En zoals zo vaak moet je met een bepaalde verwachting een film gaan kijken. Had geen hoogstaand acteerwerk verwacht, noch een strak verhaal. Kreeg ik ook niet. Wat ik wel kreeg was een bak non-stop actie met een dosis absurde humor. Dat eerste verwachtte ik, 't laatste kreeg ik er bij. Heb me geen moment verveeld..

Zag om bepaalde redenen deel 2 vóór deel 1. Voor het verhaal maakt 't niks uit. Voor de waardering van deel 2 waarschijnlijk wel..

Mijn verstand op 0 zetten lukte op het laatst ook niet meer, vond hem een slap aftreksel van 1

avatar van schram101

schram101

Snel, hard, overdreven, smerig en erg vermakelijk!

Evenals het vorige deel. Deze toch iets minder. Vooral vanwege de orginaliteit. Het is toch allemaal een beetje van hetzelfde.

avatar van raafmau

raafmau

lol ja wat moet je hiervan zeggen. Veel minder dan deel 1. Bijna stom ...snap niet dat een acteur als Jason.S zich hiervoor uitleent 1.5*

avatar van van duijn

van duijn

Grappige film. Alleen het sloeg echt totaal nergens op.

Wat je eigenlijk allemaal al op een paardenrenbaan kon doen .

Statham had het maar weer eens goed getroffen

avatar van noxiuz

noxiuz

Je moet er van houden, ik zie een hoop goede combinatie's terug. Lekker over the top, snel, en Statham is gewoon goed! Zeer waardig vervolg, deel 1 was beter, maar niet veel.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Wel veel minder als deel 1 maar toch niet slecht.

Het leuke eraan vond ik, dat het precies begon waar het in deel 1 geendigd is.

Verder kwamen erveel momenten terug net als bij deel 1 en dat is juist leuk eraan.

Toch vond ik het verhaal wat simpel en zwak maar het werd weer leuk gebracht.

Er zaten mindere grappige momenten in en minder actie.

Maarja, toch weer genoten.

En Jason Statham is natuurlijk weer lekker terug

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

GE-NI-AAL, Een geweldige film omdat er geen fatsoenlijk verhaal in zit maar wel geweldige actie en onzin. Alsof het super makkelijk is wat statham hier allemaal doet!. En natuurlijk de geniale opmerkingen.

"They are driving in a cupcake?"

avatar van pierrrke

pierrrke

bah 1 is 30 keer beter alles wat super was in deel 1 was hier gewoon te overdreven,deze is een mislukt vervolg op deel 1

gelukkig is jason statham onze held er wel weer bij gelukkig ,zonder hem en zijn humor was de film niets geweest.

nee dit was m niet deze film

avatar van neles24

neles24

Net als deel 1 geweldig !!!! Ik ben echt een grote Crank fan geworden . Deze gaan zeker in mijn verzameling .

Ik zeg een welverdiende 5*****

Als je de titanic een leuke film vind , kun je deze beter overslaan .

avatar van Triple G

Triple G

Zonnedaeler schreef:

"They are driving in a cupcake?"

Geef 'm es een paar sterren dan...!

avatar van elias229

elias229

goede film.

1 was natuurlijk veel beter.

spijtig van het slechte einde (met het kussen...)

en het slecht midden (met het poppen gevecht)

voor de rest erg goed

avatar van bhuijer

bhuijer

Men heeft geprobeerd om er m.b.v. veel bloot en makkelijk succes van te maken en ook nog veel "lol" uit deel 1 te gebruiken.

Jammer, als je niet voldoende grappen hebt voor een vervolg, maak dan liever niets.

avatar van elias229

elias229

echt wel het vervold op de eerste.

zonder de eerste niet te hebben gezien kan je niet echt volgen.

Het is gewoon omdat de 1 zo goed was dat ze teveen van de 2 verwachten en zon lage punten geven.

Zeker geen slechte film, één van de betere !!

3,5

avatar van vph1272qm

vph1272qm

net voor de 2e keer gezien, alleen al voor de cameravoering en montage een 5.

natuurlijk niet voor het verhaal, zie het als een stripboek, overdreven comicm geen moment verveling...

avatar van Reinbo

Heerlijk over the top. Soort "Big budget Tromafilm on speed", dat zichzelf gelukkig nergens serieus probeert te nemen. Hoe hier wel van.

Kleine 4*

avatar van RJS

RJS

Verschrikkelijk!! wee over the top. De eerste was nog wel grappig maar dit ging echt nergens over. Dat stuk op die paardenrenbaan is helemaal erg. Totaal geen verhaallijn te vinden. Echt een mislukking. Ondanks de goede acteur Jason Statham echt een zaad film.

avatar van SpikeR

SpikeR

Hier en daar de bekende humor en actie.

verder een behoorlijke tegenvaller na de vermakelijke eerste deel, veel teveel scene die niks toevoegen en daadwerkelijk nergens op slaan

avatar van Jesse93

Jesse93

Qua verhaal een stuk slechter dan de eerste, maar de humor vond ik in de 2e wel beter.

avatar van Thomasmuscle

Thomasmuscle

De eerste was helemaal fantastisch, deze vele malen minder.

Alles wordt opnieuw gedaan en alles is nog minder realistisch.. Jammer!

avatar van SJRS.VLDT

SJRS.VLDT

Goed vervolg, precies wat je zou moeten verwachten na het eerste deel. Hoewel hier toch meer op de absurde actiescenes is gericht dan op het verhaal, nog meer als in deel 1.

Maar als je toch al een film maakt die over de top is, doe het dan goed (hebben Mark Neveldine en Brian Taylor waarschijnlijk gedacht)

Helaas kwamen veel 'over-de-top' scènes meer over als flauw, dan als komisch. Ik heb wel gelachen, maar sommige dingen sloegen te erg op niets.

2,5* (net aan)

avatar van Siem Shady

Siem Shady

vele malen minder dan 1 maaaaaaaaaaaaar ik vond um wel gewoon kei vet!

is toch logisch dat er meer grappen meer actie en alles over the top is! Dat willen ze ook uitstralen en dat lukt ze ook prima!

Vindt je 1 vet?! dan vindt je deze ook vet!

avatar van RJS

RJS

Siem Shady schreef:

vele malen minder dan 1 maaaaaaaaaaaaar ik vond um wel gewoon kei vet!

Vele malen minder en dan nog een 4 geven....?