Genre: Muziek / Familie
Geregisseerd door: Kenny Ortega
Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale
Releasedatum: 10 december 2008
Plot High School Musical 3: Senior Year
"The musical experience of a generation becomes a motion picture event"
Het is hun laatste jaar op de middelbare school en Troy en Gabriella kunnen maar niet wennen aan de gedachte dat ze van elkaar zullen worden gescheiden. Samen met de andere Wildcats besluiten ze een musical op te zetten waarin ze hun gevoelens kunnen uiten met betrekking tot de onzekere toekomst.
Troy Bolton
Zeke Baylor
Jason Cross
Martha Cox
sammie14
en ik kan niet echt verwacht tot December:P:D:D
ik ben benieuwd ook komt deel 4??
*Joly*
Vanwege die naaktfoto's mog Vanessa niet in High School Musical 3 spelen, maar ze kreeg de rol toch nog net.
soom
Jee.. Ik zie de 0,5* al in de lucht hangen. En natuurlijk kunnen ze Vanessa Anne Hudgens er niet uit houden, die trekt de film tot een beetje niveau. Ondanks de stunt die ze uithaalde.
DANNYY2k8
Vanessa Anne Hudgens zit wel in high school musical 3
Ze kreeg nog een kans van Disney, en wat zou HSM 3 zijn zonder Vanessa?
Niet veel dus!, voor de laatste nieuws over HSM 3 moet je op www.justjared.com kijken.. Daar zie je al foto's / intervieuws met hele HSM crew, en je kunt ook speciale rubriek's kiezen, zoals Vanessa hudgens / Zac Efron etc etc.
sammie14
Vanessa Anne Hudgens zit wel in high school musical 3
Ze kreeg nog een kans van Disney, en wat zou HSM 3 zijn zonder Vanessa?
ja inderdaad, zij heeft erg gelukkig mogen blijven bij HSM 3!
Bartw1991
Het schijnt dat er nog één of twee "High School Musical" komen na dit derde deel. Dit zou ik erg jammer vinden, omdat ze het op deze manier mooi hadden kunnen afsluiten. Disney heeft dan ook voor deel drie relatief veel nieuwe characters gescout om alvast een inleiding te geven voor de volgende films.
Het is wel erg gaaf dat dit laatste deel eindelijk in de bioscoop uitkomt. Dit is voor Disney waarschijnlijk alleen maar een manier om HSM nog een keer extra uit te knijpen, maar ik vind het gewoon leuk om "High School Musical 3: Senior Year" in de bios te zien.
*Joly*
Nog meer delen van deze troep?!!.. :O
Kleintj
er komt wss een 4de! allee ik weet 't niet zo stond 't in de joepie overlaatst! khoop van wel! zal blij zijn alsk hem kan zien!
E e F
er komt waarschijnlijk idd een deel 4.
maar deze is dan wel heel anders dan de andere delen
de hoofdrolspelers hebben aangegeven niet in het 4e deel mee te willen spelen
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
maar deze is dan wel heel anders dan de andere delen
Hoop doet leven.
EspenSGX
Gaddarre, komt dit extravagante gedoe nog in de bioscoop ook?! Kan niet echt zeggen dat de vorige 2 delen het potentie hadden om tot een bioscoopfilm uit te groeien en ik denk ook niet dat deze eigenlijk voor de bioscoop geschikt is. Heb nu al medelijden met de ouders die met hun kinderen hier naartoe moeten.
matthijs_013
Kan niet echt zeggen dat de vorige 2 delen het potentie hadden om tot een bioscoopfilm uit te groeien.
Tuurlijk wel. Alleen omdat jij (en ik) het niet leuk vindt, betekent niet dat het goed zal doen als bioscoopfilm. Er lopen duizenden kinderen rond die dit geweldig vinden, waarom zou het dan geen "potentie" hebben? Omdat het jouw doelgroep niet is?
powerman
dit gaat opnieuw 0,5* worden: domme liedjes, cliché tot en met,...
stan
Die Hard,Willis
Zal wel weer zo'n blije film zijn net als deel 1. Deel 2 durfde ik niet aan en als ik deel 1 niet op school hd moeten kijken had ik die ook nooit gekeken.
jumpstylemovie
niet nog zo'n stuk schijt van een film.
Als je het een film kan noemen.
kakstoel
lijkt me leuk ik ben hun fannnnnnnn en ik heb deel 1 en deel 2 al gezien en wil deel 3 ook zien doei xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
DesireableMusic
niet nog zo'n stuk schijt van een film.
Als je het een film kan noemen.
Jah als jij van die ''junpstyle'' houdt is het nog wel te logisch dat je niet van High School Musical 1,2 & 3 houdt want dat een vet andere soort muziek dus als je zo nodig opmerken over een film moet maken die je niet leuk vindt en ook nooit gaat kijken hou dat gewoon dan voor je want er zijn genoeg mensen die High School Musical wel leuk vindt zoals ik en dat zeg ik vast voor iedereen voordat iedereen alleen maar stomme dingen gaan schrijven over deze film als je zo nodig commetaar moet geven doe het dan bij jou soort filmen

Sharpay's Fabulous Adventure
2011

High School Musical 2
2007

High School Musical
2006

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Fault in Our Stars
Drama / Romantiek, 2014