• 9.374.935 stemmen

High School Musical 3: Senior Year (2008)

Muziek / Familie | 112 minuten

Genre: Muziek / Familie

Geregisseerd door: Kenny Ortega

Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale

Releasedatum: 10 december 2008

• meJane Bekijk via meJane

Plot High School Musical 3: Senior Year

"The musical experience of a generation becomes a motion picture event"

Het is hun laatste jaar op de middelbare school en Troy en Gabriella kunnen maar niet wennen aan de gedachte dat ze van elkaar zullen worden gescheiden. Samen met de andere Wildcats besluiten ze een musical op te zetten waarin ze hun gevoelens kunnen uiten met betrekking tot de onzekere toekomst.

Troy Bolton

Jason Cross

Martha Cox

lijkt me gaaf film ... ik heb al gezien deel 1, 2

en ik kan niet echt verwacht tot December:P:D:D

ik ben benieuwd ook komt deel 4??

avatar van *Joly*

*Joly*

Vanwege die naaktfoto's mog Vanessa niet in High School Musical 3 spelen, maar ze kreeg de rol toch nog net.

avatar van soom

soom

Jee.. Ik zie de 0,5* al in de lucht hangen. En natuurlijk kunnen ze Vanessa Anne Hudgens er niet uit houden, die trekt de film tot een beetje niveau. Ondanks de stunt die ze uithaalde.

avatar van Clueless Dork

Clueless Dork

Er valt nog genoeg te melken.

avatar van soom

soom

Hoe kan er nu al gestemd worden, terwijl de film nog niet uit is?

avatar van starbright boy

Dat kan ook niet, stem verwijderd.

avatar van DANNYY2k8

DANNYY2k8

*Joly* schreef:

Vanessa Anne Hudgens zit wel in high school musical 3

Ze kreeg nog een kans van Disney, en wat zou HSM 3 zijn zonder Vanessa?

Niet veel dus!, voor de laatste nieuws over HSM 3 moet je op www.justjared.com kijken.. Daar zie je al foto's / intervieuws met hele HSM crew, en je kunt ook speciale rubriek's kiezen, zoals Vanessa hudgens / Zac Efron etc etc.

DANNYY2k8 schreef:

Vanessa Anne Hudgens zit wel in high school musical 3

Ze kreeg nog een kans van Disney, en wat zou HSM 3 zijn zonder Vanessa?

ja inderdaad, zij heeft erg gelukkig mogen blijven bij HSM 3!

avatar van Bartw1991

Bartw1991

Het schijnt dat er nog één of twee "High School Musical" komen na dit derde deel. Dit zou ik erg jammer vinden, omdat ze het op deze manier mooi hadden kunnen afsluiten. Disney heeft dan ook voor deel drie relatief veel nieuwe characters gescout om alvast een inleiding te geven voor de volgende films.

Het is wel erg gaaf dat dit laatste deel eindelijk in de bioscoop uitkomt. Dit is voor Disney waarschijnlijk alleen maar een manier om HSM nog een keer extra uit te knijpen, maar ik vind het gewoon leuk om "High School Musical 3: Senior Year" in de bios te zien.

avatar van *Joly*

*Joly*

Bartw1991 schreef:

Nog meer delen van deze troep?!!.. :O

sammie14 schreef:

en ik kan niet echt verwacht tot December:P:D:D

ik ben benieuwd ook komt deel 4??

ik denk het niet, dat is een 3 deel pas het eind!...

avatar van Kleintj

Kleintj

er komt wss een 4de! allee ik weet 't niet zo stond 't in de joepie overlaatst! khoop van wel! zal blij zijn alsk hem kan zien!

avatar van E e F

E e F

er komt waarschijnlijk idd een deel 4.

maar deze is dan wel heel anders dan de andere delen

E e F schreef:

maar deze is dan wel heel anders dan de andere delen

Hoop doet leven.

sammie14

ik hoop het dat wel komt 4de..

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Gaddarre, komt dit extravagante gedoe nog in de bioscoop ook?! Kan niet echt zeggen dat de vorige 2 delen het potentie hadden om tot een bioscoopfilm uit te groeien en ik denk ook niet dat deze eigenlijk voor de bioscoop geschikt is. Heb nu al medelijden met de ouders die met hun kinderen hier naartoe moeten.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

EspenSGX schreef:

Kan niet echt zeggen dat de vorige 2 delen het potentie hadden om tot een bioscoopfilm uit te groeien.

Tuurlijk wel. Alleen omdat jij (en ik) het niet leuk vindt, betekent niet dat het goed zal doen als bioscoopfilm. Er lopen duizenden kinderen rond die dit geweldig vinden, waarom zou het dan geen "potentie" hebben? Omdat het jouw doelgroep niet is?

avatar van powerman

powerman

dit gaat opnieuw 0,5* worden: domme liedjes, cliché tot en met,...

avatar van selientje

selientje

wanneer komt ie in de bioscoop

Stemmen kunnen weg denk ik?

'Post-production'

Stemmen verwijderd.

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Zal wel weer zo'n blije film zijn net als deel 1. Deel 2 durfde ik niet aan en als ik deel 1 niet op school hd moeten kijken had ik die ook nooit gekeken.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

niet nog zo'n stuk schijt van een film.

Als je het een film kan noemen.

avatar van kakstoel

kakstoel

lijkt me leuk ik ben hun fannnnnnnn en ik heb deel 1 en deel 2 al gezien en wil deel 3 ook zien doei xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

jumpstylemovie schreef:

niet nog zo'n stuk schijt van een film.

Als je het een film kan noemen.

Jah als jij van die ''junpstyle'' houdt is het nog wel te logisch dat je niet van High School Musical 1,2 & 3 houdt want dat een vet andere soort muziek dus als je zo nodig opmerken over een film moet maken die je niet leuk vindt en ook nooit gaat kijken hou dat gewoon dan voor je want er zijn genoeg mensen die High School Musical wel leuk vindt zoals ik en dat zeg ik vast voor iedereen voordat iedereen alleen maar stomme dingen gaan schrijven over deze film als je zo nodig commetaar moet geven doe het dan bij jou soort filmen

En ik ben ook fan van HIGH SCHOOL MUSICAL 1, 2 & 3

avatar van thoentje

thoentje

December is laat ze! Hier in België is em al op 26 oktober uit.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

HSM is echt zo leuk !! ik kijk het altijd met me zusje