• 9.379.560 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Rosario Dawson en Woody Harrelson

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 15 januari 2009

Plot Seven Pounds

"Seven names. Seven strangers. One secret."

Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten besluit Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Eén daarvan is Emily Posa (Rosario Dawson), een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld. Terwijl Ben haar helpt met grote en kleine klusjes, ontdooit zijn eigen kille hart. Maar hun ontluikende liefde maakte geen onderdeel uit van zijn grote plan…

avatar van oldersr

oldersr

Mooie film, vooral de laatste 15 minuten, maar die kunnen niet mooi zijn zonder het voorstuk. Het eerste gedeelte van de film duurde mij eigenlijk net iets te lang maar in zijn geheel vind ik deze film toch zeker 4 sterren waard.

avatar van rtt

rtt

Ik begon aan deze film zonder te weten waar deze over ging. In het begin kwam het wat traag op gang maar naarmate het verhaal gestalte kreeg werd de film met de minuut indrukwekkender.

Een dikke vier van mij voor deze prima film.

avatar van thijsvd1992

thijsvd1992

in lange tijden niet zo'n goede film gezien !

vooral het laatste stuk waar alles goed duidelijk word !

prachtig !!

avatar van AFCA!!

AFCA!!

Hmm, vond pursuit of happyness beter...

vind gem. van 3,91 beetje hoog hoor ik weet niet...

Na 1 uur kijken zal ik er niet egt meer in... werd beetje saai met die vrouw.

Het einde maakt wel wat goed, en verhaal is wel orgineel..

3 *

avatar van qwatje

qwatje

Prachtfilm 4*

Hier kan geen BNN Donorshow tegenop

avatar van Explosive

Explosive

Aardige film, goed verhaal. Tijdens het kijken word ie wat langdradig, maar het einde maakt weer een boel goed.

avatar van bartje30

bartje30

Ik heb maar 1 woord voor deze film: MEESTERWERK!!!!

avatar van Maaxx

Maaxx

Geweldige Film !

avatar van suisse

suisse

Echt een fantastische film, eerste half uur wel een beetje verwarrend voor wat er gaat gebeuren maar daarna super!

avatar van Mondragon

Mondragon

Hmmm.....ik weet het nog niet zo...op een gegeven moment begon de film wat te vervelen maar toen kwam gelukkig het einde en het plot werd echt duidelijk. Goed gemaakt, maar zeker geen 4 sterren waard. Daarvoor zijn er teveel betere films.

avatar van theworldisyours

theworldisyours

Misschien een beetje een domme vraag maar hoe kan het dat zoveel mensen deze film al hebben gezien terwijl die pas de 15e in de bios komt? en als dat niet klopt vanaf wanneer was die dan al in de bioscoop te zien?

avatar van Andrei89

Andrei89

Eee 4.5 prachtige film. Soms wat langdradig maar het einde maakt het wel goed.

GOed geacteerd door Will Smith deze film is een goede kandidaat voor de Oscar

avatar van the new guy

the new guy

Zeker een geweldige film. Ik vond hem alleen net te traag voor 4*.

avatar van allard1402

allard1402

hele mooie film.. begin was beetje moeilijk te volgen maar achteraf gezien!! prachtig

avatar van JeaHM

JeaHM

Niet heel geweldig. Het einde is wel aardig maar met alleen een goed einde kom je er niet vind ik. Goed geacteerd van Will Smith wel. Maar de film komt langzaam op gang, blijft een beetje langdradig tot het laatste kwartier. Het einde en Will Smith zorgen voor uiteindelijke beoordeling van 3*.

avatar van Koerok

Koerok

@theworldisyours

Omdat er een prima DVD screener te downloaden is. Gewoon even zoeken op Releaselog.

avatar van Zandkuiken

Zandkuiken

Andrei89 schreef:

GOed geacteerd door Will Smith deze film is een goede kandidaat voor de Oscar

Het woord 'oscar' heb ik hier nog al zien vallen, maar daar geloof ik eerlijk gezegd niet in. Daar is Seven Pounds te uitgesproken sentimenteel voor denk ik. Films als Million Dollar Baby en Crash zijn ook niet vies van wat stroperigheid, maar zijn toch geraffineerder dan waarmee Muccino hier op de proppen komt.

avatar van Rosenrot

Rosenrot

Wederom bewijst Wil Smith een geweldig acteur te zijn. Wat een mooie en innemende film. IK vond hem niet traag dit deed de opbouw van de film alleen maar goed. al met al een briljante film en ook een film die binnen komt erg mooi. een 4,5

avatar van MatsDH

MatsDH

Rosenrot schreef:

Inderdaad! Valt niet veel aan jou comment toe te voegen.

avatar van derenzo

derenzo

Ik hoor een oscarnominatie voor WIll Smith!

avatar van The Ripper NL

The Ripper NL

A Must C

avatar van Apster

Apster

Vreselijk kleffe film met een ongeloofwaardig script. Als kijker zit je een tijd te gissen waarom Smith nu met zo'n zielige smoel loopt en daardoor voel je als kijker totaal geen emoties. Smith stapt zomaar de levens binnen van 7 onbekende mensen, helpt ze en het lukt hem uiteindelijk ook nog eens. Vooral de relatie tussen Smith en Dawson is ongeloofwaardig, vooral omdat Smith nog in rouwproces zit en Dawson zich zou moeten afvragen wat Smith nu werkelijk van haar moet.

Matig, sentimenteel product. Gelukkig dat de film aan het eind toch nog de dramatische wending neemt, anders had ik nog een ster extra in mindering gebracht.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Heb een groot deel gezien en weet ook al hoe die afloopt, maar ik ga niet stemmen. Ik vond hem wel wat langdradig en saai maar ik ga hem nog een keer kijken voor dat ik stem.

avatar van timbo_

timbo_

Apster schreef:

Waarom zouden mensen per se deze paden moeten bewandelen in dergelijke situaties?

avatar van bateman

bateman

Will Smith in een andere genre film, aanrader om te kijken.

avatar van Apster

Apster

timbo_ schreef:

Voor mij is die situatie meer aannemelijk, maar dat is voor iedereen natuurlijk weer verschillend. Ik vond het vreemd dat Dawson zomaar een vreemde in haar leven toe laat, die niets kwijt wil over zijn motieven en ook nog eens een relatie begint met diegene. Misschien was ze wel op zoek naar wat genegenheid, maar dat kan je natuurlijk ook krijgen van bekende, vertrouwde mensen in je omgeving i.p.v. wildvreemde ''stalkers''.

avatar van Elln

Elln

In het begin dacht ik even, waar gaat dit over?! Maar al snel was het een mooi verhaal en het plot was totaal onverwacht. Geweldige film, een must see!

avatar van fohfreak

fohfreak

Vond de film traag op gang komen, maar toch had ik de drang om hem uit te kijken,

toen dat eenmaal was gelukt bekeek ik de film in een totaal ander perspectief..

goede film!

avatar van daantje81

daantje81

ben na 10 min in slaap gevallen mijn vriendin vond het wel mooi dus zal van de week nog eens proberen.

avatar van deTuinman

deTuinman

derenzo schreef:

Ik hoor een oscarnominatie voor WIll Smith!

Yeah right...