Genre: Misdaad / Actie
Releasedatum: 30 juli 2009
Bekijk via Prime Video
Plot Public Enemies
"America's Most Wanted."
De jaren 30 worden in de Verenigde Staten gekenmerkt door misdaden en gangsters die het land onveilig maken. John Dillinger (Johhny Depp) is een bekende bankrover en moordenaar die steeds uit de handen van de politie glipt. Tijdens haar zoektocht naar Dillinger en zijn collega's Baby Face Nelson en Pretty Boy Floyd krijgt de politie de hulp van een nieuwe instantie, de eerste federale politiemacht: de FBI. Melvin Purvis (Christian Bale) leidt het groepje agenten dat probeert om de gevaarlijke gangsters te arresteren.
John Dillinger
Charles Winstead
Phil D'Andrea
Alvin Karpis
Brooklyn
Maar Heat is gedraaid op 35mm.
Precies mijn punt.
Don MN
Trailer vandaag gezien. Als ik dit had geweten was ik al veel eerder deze film gaan volgen.
Michael Mann (Heat,Collateral,TheInsider) kan in mijn ogen perfect omgaan met thrillers, de karakters worden goed uitgediept en de actie is altijd in orde.
Johnny Depp als bad-guy lijkt me ontzettend goed en ben blij dat hij eindelijk een speelt. Christian Bale zie ik ook zitten, hij zal ons nog eens verassen.
Bovendien houd ik erg van bankovervallen en als ik die jaren '30 zie met die fantastische pakken geeft dat net iets extra.
dutchtuga
Visueel moet dit weer dik in orde zijn! Zeer bijzonder het HD in een klassieke setting. Ik ben een aantal prachtige shots tegengekomen in de trailer. Nog een lange zit tot 2 Juli...
Jordy
Wat verschrikkelijk verschrikkelijk enorm jammer dat dit weer op digitale video is geschoten, zo'n scene bv. in de trailer waarin Depp "what else do you need to know" zegt, of waar je vanuit de auto naar buiten kijkt... dat zijn voorbeelden van scenes die er gewoon absoluut niet uit zien naar mijn mening. Flets, onscherp, geen diepte.
Leland Palmer
Vreselijk inderdaad. Bij Miami Vice heb ik me al kapot geërgerd en daarnaast past het volgens mij voor geen meter in de jaren '30 sfeer. Ik hoop het niet, maar ik verwacht dat deze lelijke manier van filmen behoorlijk afbreuk aan het geheel gaat doen voor mij.
A.S.E.
Inderdaad beste vrienden. Prachtige settings, mooie cadreringen, cool verhaal, fantastische acteurs. En dan gaat Mann eventjes alles naar de klote brengen door met zijn HD cams te spelen. Uiteraard zullen we bestempeld worden als ouderwetse nostalgici van de pelicule.
Denk dat het wel gaat meevallen. Er is wel een verschil tussen een trailer en dit soort beelden in de bioscoop zien.
Het ziet er visueel allemaal wel aardig uit, mijn grooste ergernis is dat mijn angst dat ik Depp absoluut niet als een Dillinger zie, nogal waarheid lijkt, afgaande op de trailer. Cotillard ben ik eigenlijk ook helemaal niet kapot van.
A.S.E.
Ja, ik hoop dat het beter zal geven op groot scherm. Ik herinner me dat ik me enorm ergerde aan de digitale beelden in de trailer van Collateral en uiteindelijk was de film fantastisch. Toch blijf ik film veel mooier vinden en ja, nu lijken de beelden van Public Enemies als re-enactments van een National Geographic docu
Jordy
Een goede film zie ik hooguit 1 keer in de bioscoop, en meerdere keren in 1080p op een digitaal beeldscherm, thuis. Hoe de HD trailer er uit ziet vind ik dus veel belangrijker dan hoe het er uit ziet bij een projectie in een bioscoop.
dumble
Ik kijk uit naar deze film
, ga um zeker kijken in metropolis antwerpen , volgens imdb komtie daar 24 June 2009 in de bios
Is waar. Ik weet niet hoe jij de trailer ziet, maar full screen op een goede tv zal het allemaal toch wat beter zijn vermoed ik.
laura_V
Hoe zie je dat scènes in HD zyn gefilmd? is dat dan zo storend?
sorry ik weet nie veel van die dinge x)
Jordy
Ik weet niet hoe jij de trailer ziet
Full screen in 1080p op een goede 24" monitor.
Als ik bij nader inzien lees wat voor mooie films er de laatste tijd allemaal digitaal zijn geschoten (o.a. de recente Finchers) dan is deze look blijkbaar een artistieke keuze van Mann "om er midden in te zitten" ofzo?? Jammer, maar dan gaat tenminste niet het hele medium film naar de klote, gelukkig
hollywood king
Hoe zie je dat scènes in HD zyn gefilmd? is dat dan zo storend?
sorry ik weet nie veel van die dinge x)
het is niet storend, het is gladder dan een normale camera, ik vind HD in actie films beter, alleen Michael Mann durft om met Hd te filmen. de trailer is heel mooi gefilmd dus ik vind het goed om het met Hd te kijken, en met Hd camere zie in het donker ook beter, kijk maar naar in de trailer naar de scene in het bos.
Lexcoaster
Ik heb niks tegen een film die op digitale manier is geschoten, maar ook niks tegen film die op een 'normale' manier is gefilmd. Ik zie in de bios wel hoe het uitpakt.
De trailer belooft veel goeds.
hollywood king
ik begrijp jullie probleem niet HD is een hele mooie camera.
johnny depp en christian bale samen is een perfecte duo en michael mann als director helemaal perfect.!!!
hollywood king
een hele goede film kijk ik vaker in de bios als het waard is bijv.
the dark knight heb ik 3 keer gezien, en ik ben van plan om public enemies ook minimaal 2 keer te zien.
(o.a. de recente Finchers))
Juist daar vond ik het wel storend, hier op het eerste gezicht iets minder.
HD op zichzelf vind ik niet zo erg, als er maar goed mee wordt omgegaan.
hollywood king
Juist daar vond ik het wel storend, hier op het eerste gezicht iets minder.
HD op zichzelf vind ik niet zo erg, als er maar goed mee wordt omgegaan.
ik snap ook niet dat jullie miami vice niet mooi vinden met HD, het is een van de mooiste films van de laatste jaren, de inhoud kon beter maar de camera werk met HD camera is perfect.
combi
- 20609 berichten
mathias265
ik vind het er maar raar uitzien als ik naar de trailer kijk.
alle ik weet ni wrm ma er is precies iets met het beeld, iets dat ik nog in geen andere film gezien heb...
achja we zullen wel zien,
The Last
Ik vind dat camerawerk er wel goed verzorgt uitzien in de trailer. Chaotisch en erg stijvol.
timburton
Klopt het dat ook in deze film eigenlijk oorspronkelijk Ledger de rol zou gaan spelen? Geen verkeerd idee krijgen! Ik verwissel deze film heus niet met de film waar Depp & Farrel de rol van Ledger vervangen.
fappie
- 2005 stemmen
die trailer is wel erg vet, kijken hoe Christian Bale het doet. Geweldige acteur is dat(H).
Hankieh
Lijkt me toch strakke cast met een goed spelende Bale.
Ook leuke font in de trailer.
ghostman
ghostman
Wat verschrikkelijk verschrikkelijk enorm jammer dat dit weer op digitale video is geschoten, zo'n scene bv. in de trailer waarin Depp "what else do you need to know" zegt. ... ... Flets, onscherp, geen diepte.
HIER is dit shot goed te zien.
Deep-focusfotografie vind ik in deze trailer juist fenomenaal! Laat de kenners hier maar zeggen dat het niet zo is. Ik ga zelfs zover en beweer dat Public Enemies filmtechnisch de meest revolutionaire film van de 21ste eeuw zal zijn.

Misdaadfilm 'Public Enemies' van Michael Mann vanavond te zien op RTL 7

De vijf best beoordeelde films van de jarige Leelee Sobieski (39)

Deze goed beoordeelde films verdwijnen vandaag nog van Netflix

Netflix voegde vandaag onder meer deze vijf goede films toe

Blood Diamond

Blow
Misdaad / Biografie, 2001

The Life of David Gale
Drama / Misdaad, 2003
horse racebioscooppistoolhiding placegangstermachinegunbiografieschietenprison guardontsnapping uit de gevangenisontsnappenbank overvalsurveillancetied upcops and robbers dillinger handgunpocket watch escape from jailjaren 30manhuntvicious killings begin 1900sexfbi agenttied to a treetiedsemi-automatic rifle