G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Verenigde Staten / Tsjechië
Geregisseerd door: Stephen Sommers
Met onder meer: Channing Tatum, Sienna Miller en Marlon Wayans
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 13 augustus 2009
Bekijk via Netflix
Plot G.I. Joe: The Rise of Cobra
"When all else fails, they don't."
Tien jaar in de toekomst moet het elitekorps dat bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, onder leiding van de Schotse wapenhandelaar Destro. Het elite G.I. Joe-team gaat met futuristische spionage- en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos...
Heavy Duty
U.S. President
Breaker
Duke
Jaxxx
Ik vond vroeger de tekenfilms zo cool!!! Hopen nu dat ze er een fascinerende film van maken.
Martijnnn
Zullen wel denken, als Transformers het kan, kan G.I. Joe het ook, maar daarom niet minder cool.
Ik ken vooral de poppen, tekenfilm is niet echt bekend bij mij.
Jaxxx
Volgens mij heb je het mis hoor. G.I. is gewoon een benaming voor een Amerikaanse militair. Maar G.I. Joe wordt echt gebaseerd op de strips en de daarbij behorende actiehelden!
*San*
Channing Tatum, het dansjongetje uit Step Up 1 als G.I Joe?
Hell no, straks krijgen we nog Paris Hilton als G.I Jane.
Leland Palmer
Naast de bovengenoemde cast word de sterrencast ook bijgestaan door: Dwayne ''The Rock'' Johnson, Dennis Quaid, Brendan Fraser, Jonathan Pryce, Arnold Vosloo, Marlon Wayans, Adewale Akinnuoye-Agbaje e.a. Veel bekende acteurs dus in ieder geval. The Rock is overigens nog ''rumored'' op IMDB.
Weet niet wat ik moet verwachten van deze film eigenlijk. Nooit zo'n pop gehad en de tekenfilms heb ik ook nog nooit wat van gezien. Het belooft wel een groots actiespektakel te worden dus ik ben benieuwd...
CTK
Deze film ga ik gewoon moeten kijken. Ik had er vroeger enorm veel speelgoed van.
Nu hopen dat ze er iets moois van gaan maken
JacoBaco
Hier alvast een mini voorproefje omtrent de acteurs.
Transformers, Mask, G.I.Joe, ik kreeg er vroeger geen genoeg van.
Ik ben erg benieuwd naar deze film. Over sommige acteurs ben ik wel heel erg sceptisch moet ik zeggen, maar andere lijken mij juist weer geknipt voor hun rol.
Ik hoop dat de film een serieuze aanpak krijgt.
Natuurlijk moet het ook wel echt een eerbetoon worden aan de tekenfilmserie.
Neem bijvoorbeeld Street Fighter met Jean Claude Van Damme. Leuke film hoor, maar personages als T-Hawk, Blanka en Dhalsim hadden veeeel beter gekund. Vooral omdat Balrog in de manga bij Bison hoort en in de film zit hij juist weer bij de good guys. Dat vind ik nou echt echt niet de bedoeling
koos5
Ik heb deze film als een animatie film gezien
ik ben blij dat ze deze film nu ook in een speelfilm uit brengen
CTK
Ik heb deze film als een animatie film gezien
ik ben blij dat ze deze film nu ook in een speelfilm uit brengen
Hier kijk ik naar uit.
Dit is net als Transformers puur jeugdsentiment.
En er spelen ook geen misselijke acteurs moet ik zeggen.
Ik hoop wel dat Brendan Fraser zich een beetje kan inhouden.
Teveel humor in dit soort films, verpest veel.
Achmed
Ik heb wat promo stills gezien en het ziet er echt vet uit
. Ik heb vroeger zoveel lol gehad met die speelgoed figuren en ik verheug me daarom erg op deze film.
namingway24
Als ik zo is de cast bekijk slaat bij mij op sommige momenten de angst om het hart.
Leland Palmer
Het eerste, kleine stukje officiële vertoning van de film.
Schuco
Ziet er veelbelovend uit kan niet anders zeggen!
Macmanus
Uhm regisseur doet me een beetje vrezen. Maar toch moet ik zeggen dat die zwarte en witte ninja er best wel gaaf uitzien.
maxwevalli
Deze film is er een waar ik naar uitkijk, de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit..!
robkuh1984
Nummer 1 speelgoed uit de jaren 80 en begin 90
Ben blij dat ze nu pas met een verfilming komen i.p.v. enkele jaren eerder. grafisch is nu toch meer mogelijk dan enkele jaren geleden.
Tekenfilmserie was altjd al erg pro-amerikaans, hoop dat dit er nog wel inzit. Verder horen de blauw en rode "laser-kogels" er natuurlijk ook bij, maar kan me voorstellen dat ze deze achterwegen hebben gelaten.
Een andere must die er in moet zitten (buiten de bekende karakters) zijn enkele van de apparte voertuigen die in de tekenfilmserie voorkwamen (oranje speetboot, reusachtig zwart vliegtuig van Serpentor enz.)
"trailer" zag er inderdaad niet onaardig uit, ben heel benieuwd
JohnWilliams
Lijkt me wel intersant...zeker als ik zie wie de director is
Al DeNiro
Vandaag trailer gezien op IMDB.
Ziet er inderdaad veelbelovend uit.
Met de actie zal het zeker goed zitten en het word genieten van Siena Miller als Barones.
Verder kijk ik naar uit, hoe ze van Jason Love Hewitt de terreurleider Cobra Commander gaan maken.
Het is geen Jason Love Hewitt, maar Joseph Levitt natuurlijk XD
JacoBaco
Na tegenvallende films als Transformers, Dragonball en Street Fighter zou dit zomaar de beste kunnen worden. Street Fighter past ondanks dat het van een spel afkomstig is, goed in het rijtje vind ik. Trailer van G.I.Joe ziet er verschrikkelijk overdreven uit, maar ik denk dat de overdreven actie goed bij de film past. Zolang het maar geen 1 grote chaos word. (zoals bij Transformers
Moet wel zeggen dat ik totaal niet gecharmeerd ben van de Mummy films en Van Helsing.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Hachikô Monogatari
Familie / Drama, 1987

Star Trek
Sciencefiction / Actie, 2009
terroristgeheimgijzelaartechnologielaserwarhead regeringpresidentwraakmoordattackterrorismeexplosiewetenschapperkwaadaardigcobra21st century義勇群英1:毒蛇風暴2020s