• 9.369.454 stemmen

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Actie / Sciencefiction | 118 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Tsjechië

Geregisseerd door: Stephen Sommers

Met onder meer: Channing Tatum, Sienna Miller en Marlon Wayans

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 13 augustus 2009

Plot G.I. Joe: The Rise of Cobra

"When all else fails, they don't."

Tien jaar in de toekomst moet het elitekorps dat bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, onder leiding van de Schotse wapenhandelaar Destro. Het elite G.I. Joe-team gaat met futuristische spionage- en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos...

avatar van Justice4All

Justice4All

13 augustus 2009 in NL bioscopen

Leland Palmer

Heb de datum direct na de toevoeging doorgegeven

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Ik vond vroeger de tekenfilms zo cool!!! Hopen nu dat ze er een fascinerende film van maken.

avatar van AGE-411

AGE-411

Is hier al geen film van gemaakt?

avatar van AGE-411

AGE-411

deze bedoelde ik dus.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Zullen wel denken, als Transformers het kan, kan G.I. Joe het ook, maar daarom niet minder cool.

Ik ken vooral de poppen, tekenfilm is niet echt bekend bij mij.

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Volgens mij heb je het mis hoor. G.I. is gewoon een benaming voor een Amerikaanse militair. Maar G.I. Joe wordt echt gebaseerd op de strips en de daarbij behorende actiehelden!

avatar van *San*

*San*

Channing Tatum, het dansjongetje uit Step Up 1 als G.I Joe?

Hell no, straks krijgen we nog Paris Hilton als G.I Jane.

Leland Palmer

Naast de bovengenoemde cast word de sterrencast ook bijgestaan door: Dwayne ''The Rock'' Johnson, Dennis Quaid, Brendan Fraser, Jonathan Pryce, Arnold Vosloo, Marlon Wayans, Adewale Akinnuoye-Agbaje e.a. Veel bekende acteurs dus in ieder geval. The Rock is overigens nog ''rumored'' op IMDB.

Weet niet wat ik moet verwachten van deze film eigenlijk. Nooit zo'n pop gehad en de tekenfilms heb ik ook nog nooit wat van gezien. Het belooft wel een groots actiespektakel te worden dus ik ben benieuwd...

avatar van CTK

CTK

Deze film ga ik gewoon moeten kijken. Ik had er vroeger enorm veel speelgoed van.

Nu hopen dat ze er iets moois van gaan maken

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Hier alvast een mini voorproefje omtrent de acteurs.

Transformers, Mask, G.I.Joe, ik kreeg er vroeger geen genoeg van.

Ik ben erg benieuwd naar deze film. Over sommige acteurs ben ik wel heel erg sceptisch moet ik zeggen, maar andere lijken mij juist weer geknipt voor hun rol.

Ik hoop dat de film een serieuze aanpak krijgt.

Natuurlijk moet het ook wel echt een eerbetoon worden aan de tekenfilmserie.

Neem bijvoorbeeld Street Fighter met Jean Claude Van Damme. Leuke film hoor, maar personages als T-Hawk, Blanka en Dhalsim hadden veeeel beter gekund. Vooral omdat Balrog in de manga bij Bison hoort en in de film zit hij juist weer bij de good guys. Dat vind ik nou echt echt niet de bedoeling

avatar van koos5

CTK

koos5 schreef:

Ik heb deze film als een animatie film gezien

ik ben blij dat ze deze film nu ook in een speelfilm uit brengen

Ik heb zo een vermoeden dat jij de film nog niet hebt gezien, dus dan mag je ook nog niet stemmen.....

Stem verwijderd.

Hier kijk ik naar uit.

Dit is net als Transformers puur jeugdsentiment.

En er spelen ook geen misselijke acteurs moet ik zeggen.

Ik hoop wel dat Brendan Fraser zich een beetje kan inhouden.

Teveel humor in dit soort films, verpest veel.

avatar van Achmed

Achmed

Ik heb wat promo stills gezien en het ziet er echt vet uit . Ik heb vroeger zoveel lol gehad met die speelgoed figuren en ik verheug me daarom erg op deze film.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

deze word echt keihrd!

avatar van namingway24

namingway24

Als ik zo is de cast bekijk slaat bij mij op sommige momenten de angst om het hart.

Leland Palmer

Het eerste, kleine stukje officiële vertoning van de film.

avatar van Schuco

Schuco

Ziet er veelbelovend uit kan niet anders zeggen!

Leland Palmer

Deze clip duurt nog ietsje langer.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Bedankt man, nu opeens crew member?

avatar van Macmanus

Macmanus

Uhm regisseur doet me een beetje vrezen. Maar toch moet ik zeggen dat die zwarte en witte ninja er best wel gaaf uitzien.

avatar van maxwevalli

maxwevalli

Deze film is er een waar ik naar uitkijk, de trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit..!

avatar van robkuh1984

robkuh1984

Nummer 1 speelgoed uit de jaren 80 en begin 90

Ben blij dat ze nu pas met een verfilming komen i.p.v. enkele jaren eerder. grafisch is nu toch meer mogelijk dan enkele jaren geleden.

Tekenfilmserie was altjd al erg pro-amerikaans, hoop dat dit er nog wel inzit. Verder horen de blauw en rode "laser-kogels" er natuurlijk ook bij, maar kan me voorstellen dat ze deze achterwegen hebben gelaten.

Een andere must die er in moet zitten (buiten de bekende karakters) zijn enkele van de apparte voertuigen die in de tekenfilmserie voorkwamen (oranje speetboot, reusachtig zwart vliegtuig van Serpentor enz.)

"trailer" zag er inderdaad niet onaardig uit, ben heel benieuwd

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Lijkt me wel intersant...zeker als ik zie wie de director is

Al DeNiro

Vandaag trailer gezien op IMDB.

Ziet er inderdaad veelbelovend uit.

Met de actie zal het zeker goed zitten en het word genieten van Siena Miller als Barones.

Verder kijk ik naar uit, hoe ze van Jason Love Hewitt de terreurleider Cobra Commander gaan maken.

Het is geen Jason Love Hewitt, maar Joseph Levitt natuurlijk XD

avatar van DVD-T

DVD-T

Nieuwe Trailer, ziet er gaaf uit moet ik zeggen. Ik krijg er ook steeds meer zin in om deze te gaan zien.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Na tegenvallende films als Transformers, Dragonball en Street Fighter zou dit zomaar de beste kunnen worden. Street Fighter past ondanks dat het van een spel afkomstig is, goed in het rijtje vind ik. Trailer van G.I.Joe ziet er verschrikkelijk overdreven uit, maar ik denk dat de overdreven actie goed bij de film past. Zolang het maar geen 1 grote chaos word. (zoals bij Transformers )

Moet wel zeggen dat ik totaal niet gecharmeerd ben van de Mummy films en Van Helsing.